Roy Macaay
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2025
- Like
- 256
- Πόντοι
- 20
Σημερινο story στο body free , eleonora λεει .. ενα τουμπανειρο με γαμψά νυχια ειδα αυριο θα κανω τον κασκαντερ. Οσονουπω θα ερθουν και οι εντυπώσεις
Τώρα δεν της φτάνουν τα Ευρώ θέλει και λέι?????Λέει λέει
Στο "γαμψά νύχια" ένιωσα ένα τουρτουρισμα... Η γαμψή μύτη βέβαια είναι άλλο πράγμα!!!Σημερινο story στο body free , eleonora λεει .. ενα τουμπανειρο με γαμψά νυχια ειδα αυριο θα κανω τον κασκαντερ. Οσονουπω θα ερθουν και οι εντυπώσεις
Μιτοσεβιτς δλδ; ΧαχαχαΣτο "γαμψά νύχια" ένιωσα ένα τουρτουρισμα... Η γαμψή μύτη βέβαια είναι άλλο πράγμα!!!
Την.νεφελη που την θυμήθηκες.σταμάτησε εδώ και 2 εβδομάδεςΑφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Απο Crystal: Νεφέλη εκγρίνω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Ωραίος ο νέος!!!Αφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Άμα ήξερε και της κοπέλες καλά θαταν αλλά.λεει οτονεχει να πάει καιρό,η νεφελη σταματησε και η Κλειώ τόσο κρύο πλάσμα.δεν υπάρχει αμφιβάλω άμα συνεχίσει και αυτήΩραίος ο νέος!!!
Νέος αλλά συμμετοχικός
Η ποιο γκαβλιαρα ,δεν.λεει πολλά από φάτσα.αλλα.εχει κορμαρα.και κάνει φοβερά κόλπα στο μασαζΛέει λέει
Άρα τον επιβεβαιώνεις. Εγώ τον συγχαίρω γιατί δύο μηνύματα έχει και τα δύο είναι για να ενημερώσει. Άλλοι παίρνουν πληροφορίες από προσωπικά μηνύματα και μετά μη τους είδατε.Άμα ήξερε και της κοπέλες καλά θαταν αλλά.λεει οτονεχει να πάει καιρό,η νεφελη σταματησε και η Κλειώ τόσο κρύο πλάσμα.δεν υπάρχει αμφιβάλω άμα συνεχίσει και αυτή
Έχει να μάθει πολλά.ο νέος άμα.θελει ας στείλει μήνυμα έχω εμπειρία από crystal,elegance,golden.spa,body, Anita spa,dammes και από ποια παλιά τα κλειστά.ποια luxury.kai massagioΆρα τον επιβεβαιώνεις. Εγώ τον συγχαίρω γιατί δύο μηνύματα έχει και τα δύο είναι για να ενημερώσει. Άλλοι παίρνουν πληροφορίες από προσωπικά μηνύματα και μετά μη τους είδατε.
Αν και καλοκαιρινός,καλό μπάσιμο έκανες στη λήξη του χειμώνα.Αφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.