Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.078
Πόντοι
206
Η Βικτόρια είναι που έχουν παλιά Γκόλντεν την ανεβάζουν με άλλο όνομα για να μαζέψουν κόσμο

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
290
Πόντοι
21
Σημερινο story στο body free , eleonora λεει .. ενα τουμπανειρο με γαμψά νυχια ειδα αυριο θα κανω τον κασκαντερ. Οσονουπω θα ερθουν και οι εντυπώσεις
Στο "γαμψά νύχια" ένιωσα ένα τουρτουρισμα... Η γαμψή μύτη βέβαια είναι άλλο πράγμα!!!

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Αφήνω και τις εμπειρίες μου πρό-λογαριασμού στο Bou.
Απο Crystal: Νεφέλη εκγρίνω, όπως και όλοι οι υπόλοιποι.
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Την.νεφελη που την θυμήθηκες.σταμάτησε εδώ και 2 εβδομάδες

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.235
Πόντοι
1.056
Κλειώ πέρασμα μια φορά! Η κοπέλα απο εμφάνιση είναι σκίζει αλλά δεν φαίνεται να γουστάρει και πολύ στο 2ο.
Ωραίος ο νέος!!!
Νέος αλλά συμμετοχικός

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Ωραίος ο νέος!!!
Νέος αλλά συμμετοχικός
Άμα ήξερε και της κοπέλες καλά θαταν αλλά.λεει οτονεχει να πάει καιρό,η νεφελη σταματησε και η Κλειώ τόσο κρύο πλάσμα.δεν υπάρχει αμφιβάλω άμα συνεχίσει και αυτή

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.235
Πόντοι
1.056
Άμα ήξερε και της κοπέλες καλά θαταν αλλά.λεει οτονεχει να πάει καιρό,η νεφελη σταματησε και η Κλειώ τόσο κρύο πλάσμα.δεν υπάρχει αμφιβάλω άμα συνεχίσει και αυτή
Άρα τον επιβεβαιώνεις. Εγώ τον συγχαίρω γιατί δύο μηνύματα έχει και τα δύο είναι για να ενημερώσει. Άλλοι παίρνουν πληροφορίες από προσωπικά μηνύματα και μετά μη τους είδατε.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
40
Πόντοι
0
Άρα τον επιβεβαιώνεις. Εγώ τον συγχαίρω γιατί δύο μηνύματα έχει και τα δύο είναι για να ενημερώσει. Άλλοι παίρνουν πληροφορίες από προσωπικά μηνύματα και μετά μη τους είδατε.
Έχει να μάθει πολλά.ο νέος άμα.θελει ας στείλει μήνυμα έχω εμπειρία από crystal,elegance,golden.spa,body, Anita spa,dammes και από ποια παλιά τα κλειστά.ποια luxury.kai massagio

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.799
Πόντοι
3.786
Αν και καλοκαιρινός,καλό μπάσιμο έκανες στη λήξη του χειμώνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom