ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Έλα ρε.... Τι σε κανει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;;;;;Φοβάμαι μην είναι κανα τραβελι
Έλα ρε.... Τι σε κανει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;;;;;Φοβάμαι μην είναι κανα τραβελι
Guys, δηλαδή η Έλενα από το aqua έφυγε για άλλο χώρο; Αν ναι, μπορεί κάποιος να με διαφωτισει, πλιζ; Και αναρωτιέμαι τι πρόγραμμα να κάνει... Ευχαριστώ
Το ότι στις φωτογραφίες φαίνεται μουναραΈλα ρε.... Τι σε κανει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;;;;;
Το ότι στις φωτογραφίες φαίνεται μουναρα
συμφωνω σε ολα οσα λες, εκτος απο το ειναι....διορθωσε το και καντο ειμαι. Επισης το δεν πουλας το κορμι σου, ενω κανεις αλλα, ε δεν ειναι και τοσο τιμητικο. Τελος, αυτο με τα λεφτα δε χρειαζοταν, απο εμενα πχ βγαζεις στανταρ πιο λιγα, αλλα δε σου τη λεω κιολας. Για το θεμα της καρδιας και της ψυχης εισαι 100% σωστη. καλα να περνας και καλη ζωη να εχεις.Μπορεί να είναι φάλαινα 115κιλα με 1.68υψος.Αλλά αυτή η φάλαινα είναι που από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεύει κ βγάζει τόσα χρήματα ημερησίως,όσο εσείς βγάζετε τα ίδια μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να πουλήσει το κορμί της.Βεβαία προτιμάτε να εργάζεστε για ένα μεροκάματο,και να πηγαίνετε να τα τρώτε στα ελαιοτρίβια και να δίνεται για κάθε ρούχο που θα βγάζει η κοπέλα 10αρικα κ 20αρικα συν το 30αρικο για το μασάζ.Δεν καταλαβαίνετε πως αν μια γυναίκα σας γουστάρει θα βγάζει τα ρούχα της,χωρίς να σας ζητήσει χρήματα.Σας βλέπουνε σαν πορτοφόλι.Ξυπνήστε λίγο,και σταματήστε το μπούλινγκ που κάνετε με τα κιλά.Τα κιλά χάνονται,η ανθρωπιά μένει.Αν ήτανε έτσι να κρίνουμε τους άλλους,τότε και εγώ θα έπρεπε να σχολιάσω όλους τους χοντρούς-μικροτσούτσουνους άντρες κ τους κοκκαλιάρηδες που μου έρχονται.Δεν είναι άνθρωποι αυτοί?Δεν έχουνε ψυχή?
Τ ν κανείς ο οποιοσδήποτε πραματα που δ θεωρεί ηθικά... κ ν κάνει μαστουρα μ τ νου ότι δ είμαι σα τις άλλες εγώ τ κάνω γ ν ανοίξω μαγαζι ότι κ ν πω είναι λίγο...επίσης... από τη στιγμή που κανεος κάτι καντο καλά.. σα γυναίκα είσαι εντελώς απεριποίητη όσο γ τ κιλά χωρίς ν θέλω ν προσβάλω κανεναν η προσπάθησε ν χάσεις όσο μπορείς η κρύψτα όσο μπορείς.. τ να σαι εντελώς χιμα κ απεριποίητη δ σ τιμάει καν σα γυναικα κ επειδή τ κανείς κ επάγγελμα είναι τέρμα αντιεπαγγελματικο.. αυτά..Πέρσι που έκανα μόνο μασάζ κ ζητούσαν και εκτόνωση και έλεγα όχι,δεν ξαναερχόντουσαν, γιατί πολύ απλά θέλετε και να σας το πιάνουνε και να τελειώσετε.Ακόμα και αν έχετε γυναικάρες στο κρεβάτι σας.Και είναι ο λόγος που δεν θα μπορούσα να κάνω full.Γιατί όλα τα έξτρα τα κάνω για τα λεφτά,για να ανοίξω δικό μου σοβαρό χώρο (χωρίς εκτόνωση).Ούτε τιμά τους άντρες να μπαίνουν και να σχολιάζουν με τις γυναίκες που κάνουν σεξ ενώ είναι παντρεμένοι.Υποτίθεται πως θέλουν εχεμύθεια,και φυσικά από τις κοπέλες την έχουν.Πρώτα ας ικανοποιήσουν αν μπορούν τις γυναίκες που έχουν,και μετά να γαμήσουν άλλες.Συγνώμη κιόλας για την έκφραση.Θα ήθελα πολύ να ερχόντουσαν άντρες και γυναίκες στον χώρο μου,μόνο για μασάζ και να ήμουνα 100% αξιοπρεπής όπως παλιά. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να ζήσεις με την αξιοπρέπεια.Θα ήθελα πολύ να μην κρίνεται τις γυναίκες τόσο άσχημα.Αλλά να τις αγαπάτε.Χωρίς τις γυναίκες δεν θα μπορούσε να γεννηθεί κανένα ανθρώπινο ον.
Τ ν κανείς ο οποιοσδήποτε πραματα που δ θεωρεί ηθικά... κ ν κάνει μαστουρα μ τ νου ότι δ είμαι σα τις άλλες εγώ τ κάνω γ ν ανοίξω μαγαζι ότι κ ν πω είναι λίγο...επίσης... από τη στιγμή που κανεος κάτι καντο καλά.. σα γυναίκα είσαι εντελώς απεριποίητη όσο γ τ κιλά χωρίς ν θέλω ν προσβάλω κανεναν η προσπάθησε ν χάσεις όσο μπορείς η κρύψτα όσο μπορείς.. τ να σαι εντελώς χιμα κ απεριποίητη δ σ τιμάει καν σα γυναικα κ επειδή τ κανείς κ επάγγελμα είναι τέρμα αντιεπαγγελματικο.. αυτά..
Μουναρα νομίζοντας ότι είναι γυναίκα, τραβελια τα αποφεύγωΜουνάρα? το 55χρονο τραβέλι?
Αδερφέ μήπως να σε κοιτάξει κανένας οφθαλμίατρος? εκτός αν είναι αυτά τα γούστα σου οπότε πάμε πάσο
Αγαπητή Ροζίτα.Πέρσι που έκανα μόνο μασάζ κ ζητούσαν και εκτόνωση και έλεγα όχι,δεν ξαναερχόντουσαν, γιατί πολύ απλά θέλετε και να σας το πιάνουνε και να τελειώσετε.Ακόμα και αν έχετε γυναικάρες στο κρεβάτι σας.Και είναι ο λόγος που δεν θα μπορούσα να κάνω full.Γιατί όλα τα έξτρα τα κάνω για τα λεφτά,για να ανοίξω δικό μου σοβαρό χώρο (χωρίς εκτόνωση).Ούτε τιμά τους άντρες να μπαίνουν και να σχολιάζουν με τις γυναίκες που κάνουν σεξ ενώ είναι παντρεμένοι.Υποτίθεται πως θέλουν εχεμύθεια,και φυσικά από τις κοπέλες την έχουν.Πρώτα ας ικανοποιήσουν αν μπορούν τις γυναίκες που έχουν,και μετά να γαμήσουν άλλες.Συγνώμη κιόλας για την έκφραση.Θα ήθελα πολύ να ερχόντουσαν άντρες και γυναίκες στον χώρο μου,μόνο για μασάζ και να ήμουνα 100% αξιοπρεπής όπως παλιά. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να ζήσεις με την αξιοπρέπεια.Θα ήθελα πολύ να μην κρίνεται τις γυναίκες τόσο άσχημα.Αλλά να τις αγαπάτε.Χωρίς τις γυναίκες δεν θα μπορούσε να γεννηθεί κανένα ανθρώπινο ον.
Ιωάννα η μία, μια 35αρα ρωσίδα η άλλη (δεν συγκράτησα όνομα)Σίσυ, σαντρα και 2 petite κοριτσάκια η Εβίτα αλλά δε θυμάμαι τα ονόματα τους
Είσαι πάντα to the point... φίλε Αιδιολειχε
Μπορεί να μου πει κάποιος αν η εβίτα είναι πριβέ και που είναι? σας ευχαριστώΙωάννα η μία, μια 35αρα ρωσίδα η άλλη (δεν συγκράτησα όνομα)
Από Πέμπτη θα έχει, εξ όσων πληροφορήθηκα, καινούρια άφιξη.
Το νήμα θα ενημερωθεί, αρμοδίως...
ναι είναι πριβε κ είναι κάπου στην ΌλγαςΜπορεί να μου πει κάποιος αν η εβίτα είναι πριβέ και που είναι? σας ευχαριστώ
ΚαμιάΙωάννα η μία, μια 35αρα ρωσίδα η άλλη (δεν συγκράτησα όνομα)
Από Πέμπτη θα έχει, εξ όσων πληροφορήθηκα, καινούρια άφιξη.
Το νήμα θα ενημερωθεί, αρμοδίως...