Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Guys, δηλαδή η Έλενα από το aqua έφυγε για άλλο χώρο; Αν ναι, μπορεί κάποιος να με διαφωτισει, πλιζ; Και αναρωτιέμαι τι πρόγραμμα να κάνει... Ευχαριστώ

Κανείς για Έλενα ρε γκαις;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Έχει κανείς σε pm να με στείλει το τηλέφωνο από της Μαρίας στα λαδάδικα? Το σβήσα

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Το ότι στις φωτογραφίες φαίνεται μουναρα

Μουνάρα? το 55χρονο τραβέλι?
Αδερφέ μήπως να σε κοιτάξει κανένας οφθαλμίατρος? εκτός αν είναι αυτά τα γούστα σου οπότε πάμε πάσο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.584
Πόντοι
7.095
Μπορεί να είναι φάλαινα 115κιλα με 1.68υψος.Αλλά αυτή η φάλαινα είναι που από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεύει κ βγάζει τόσα χρήματα ημερησίως,όσο εσείς βγάζετε τα ίδια μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να πουλήσει το κορμί της.Βεβαία προτιμάτε να εργάζεστε για ένα μεροκάματο,και να πηγαίνετε να τα τρώτε στα ελαιοτρίβια και να δίνεται για κάθε ρούχο που θα βγάζει η κοπέλα 10αρικα κ 20αρικα συν το 30αρικο για το μασάζ.Δεν καταλαβαίνετε πως αν μια γυναίκα σας γουστάρει θα βγάζει τα ρούχα της,χωρίς να σας ζητήσει χρήματα.Σας βλέπουνε σαν πορτοφόλι.Ξυπνήστε λίγο,και σταματήστε το μπούλινγκ που κάνετε με τα κιλά.Τα κιλά χάνονται,η ανθρωπιά μένει.Αν ήτανε έτσι να κρίνουμε τους άλλους,τότε και εγώ θα έπρεπε να σχολιάσω όλους τους χοντρούς-μικροτσούτσουνους άντρες κ τους κοκκαλιάρηδες που μου έρχονται.Δεν είναι άνθρωποι αυτοί?Δεν έχουνε ψυχή?
συμφωνω σε ολα οσα λες, εκτος απο το ειναι....διορθωσε το και καντο ειμαι.  Επισης το δεν πουλας το κορμι σου, ενω κανεις αλλα, ε δεν ειναι και τοσο τιμητικο. Τελος, αυτο με τα λεφτα δε χρειαζοταν, απο εμενα πχ βγαζεις στανταρ πιο λιγα, αλλα δε σου τη λεω κιολας. Για το θεμα της καρδιας και της ψυχης εισαι 100% σωστη. καλα να περνας και καλη ζωη να εχεις.

Rozita

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Πέρσι που έκανα μόνο μασάζ κ ζητούσαν και εκτόνωση και έλεγα όχι,δεν ξαναερχόντουσαν, γιατί πολύ απλά θέλετε και να σας το πιάνουνε και να τελειώσετε.Ακόμα και αν έχετε γυναικάρες στο κρεβάτι σας.Και είναι ο λόγος που δεν θα μπορούσα να κάνω full.Γιατί όλα τα έξτρα τα κάνω για τα λεφτά,για να ανοίξω δικό μου σοβαρό χώρο (χωρίς εκτόνωση).Ούτε τιμά τους άντρες να μπαίνουν και να σχολιάζουν με τις γυναίκες που κάνουν σεξ ενώ είναι παντρεμένοι.Υποτίθεται πως θέλουν εχεμύθεια,και φυσικά από τις κοπέλες την έχουν.Πρώτα ας ικανοποιήσουν αν μπορούν τις γυναίκες που έχουν,και μετά να γαμήσουν άλλες.Συγνώμη κιόλας για την έκφραση.Θα ήθελα πολύ να ερχόντουσαν άντρες και γυναίκες στον χώρο μου,μόνο για μασάζ και να ήμουνα 100% αξιοπρεπής όπως παλιά. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να ζήσεις με την αξιοπρέπεια.Θα ήθελα πολύ να μην κρίνεται τις γυναίκες τόσο άσχημα.Αλλά να τις αγαπάτε.Χωρίς τις γυναίκες δεν θα μπορούσε να γεννηθεί κανένα ανθρώπινο ον.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
Πέρσι που έκανα μόνο μασάζ κ ζητούσαν και εκτόνωση και έλεγα όχι,δεν ξαναερχόντουσαν, γιατί πολύ απλά θέλετε και να σας το πιάνουνε και να τελειώσετε.Ακόμα και αν έχετε γυναικάρες στο κρεβάτι σας.Και είναι ο λόγος που δεν θα μπορούσα να κάνω full.Γιατί όλα τα έξτρα τα κάνω για τα λεφτά,για να ανοίξω δικό μου σοβαρό χώρο (χωρίς εκτόνωση).Ούτε τιμά τους άντρες να μπαίνουν και να σχολιάζουν με τις γυναίκες που κάνουν σεξ ενώ είναι παντρεμένοι.Υποτίθεται πως θέλουν εχεμύθεια,και φυσικά από τις κοπέλες την έχουν.Πρώτα ας ικανοποιήσουν αν μπορούν τις γυναίκες που έχουν,και μετά να γαμήσουν άλλες.Συγνώμη κιόλας για την έκφραση.Θα ήθελα πολύ να ερχόντουσαν άντρες και γυναίκες στον χώρο μου,μόνο για μασάζ και να ήμουνα 100% αξιοπρεπής όπως παλιά. Δυστυχώς όμως δεν μπορείς να ζήσεις με την αξιοπρέπεια.Θα ήθελα πολύ να μην κρίνεται τις γυναίκες τόσο άσχημα.Αλλά να τις αγαπάτε.Χωρίς τις γυναίκες δεν θα μπορούσε να γεννηθεί κανένα ανθρώπινο ον.
Τ ν κανείς ο οποιοσδήποτε πραματα που δ θεωρεί ηθικά... κ ν κάνει μαστουρα μ τ νου ότι δ είμαι σα τις άλλες εγώ τ κάνω γ ν ανοίξω μαγαζι ότι κ ν πω είναι λίγο...επίσης... από τη στιγμή που κανεος κάτι καντο καλά.. σα γυναίκα είσαι εντελώς απεριποίητη όσο γ τ κιλά χωρίς ν θέλω ν προσβάλω κανεναν η προσπάθησε ν χάσεις όσο μπορείς η κρύψτα όσο μπορείς.. τ να σαι εντελώς χιμα κ απεριποίητη δ σ τιμάει καν σα γυναικα κ επειδή τ κανείς κ επάγγελμα είναι τέρμα αντιεπαγγελματικο.. αυτά..

Rozita

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Τ ν κανείς ο οποιοσδήποτε πραματα που δ θεωρεί ηθικά... κ ν κάνει μαστουρα μ τ νου ότι δ είμαι σα τις άλλες εγώ τ κάνω γ ν ανοίξω μαγαζι ότι κ ν πω είναι λίγο...επίσης... από τη στιγμή που κανεος κάτι καντο καλά.. σα γυναίκα είσαι εντελώς απεριποίητη όσο γ τ κιλά χωρίς ν θέλω ν προσβάλω κανεναν η προσπάθησε ν χάσεις όσο μπορείς η κρύψτα όσο μπορείς.. τ να σαι εντελώς χιμα κ απεριποίητη δ σ τιμάει καν σα γυναικα κ επειδή τ κανείς κ επάγγελμα είναι τέρμα αντιεπαγγελματικο.. αυτά..

Σας ευχαριστώ για το σχολιό σας.Απλώς δίνω έμφαση στην δική μου καθαριότητα και του χώρου,και όχι τόσο στο να μακιγιάρομαι.Θα το έχω υπόψη μου.Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός.Δεν κρίνω ούτε τις κοπέλες που κάνουνε full και ούτε διαφέρω απ'αυτές.Κριτής μας είναι μόνο ο θεός και κανένας άλλος.

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Ξέρεις κανένας συναθλητής το ράστερ της Εβίτας?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Σίσυ, σαντρα και 2 petite κοριτσάκια η Εβίτα αλλά δε θυμάμαι τα ονόματα τους

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Μουνάρα? το 55χρονο τραβέλι?
Αδερφέ μήπως να σε κοιτάξει κανένας οφθαλμίατρος? εκτός αν είναι αυτά τα γούστα σου οπότε πάμε πάσο
Μουναρα νομίζοντας ότι είναι γυναίκα, τραβελια τα αποφεύγω

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Αγαπητή Ροζίτα.
Κατ αρχάς καλησπέρα. Κάποιες επισημάνσεις , σχετικά με όσα έγραψες.
1. Άνοιξες προφίλ, και πολύ καλά έκανες, στο σάϊτ. Το πιο τίμιο όμως θα ήταν να δηλωθείς ως call girl , έστω και αν δεν είσαι με την τυπική του όρου έννοια, και όχι ως μέλος. Τα μέλη εδώ μέσα ανταλάσσουν πληροφορίες, οι κοπέλες της δουλειάς όμως προωθούν την δουλειά τους. Κι αν ακόμη δεν θεωρείς εαυτόν call girl, αφής στιγμής πληρώνεσαι για να κάνεις έναν άνδρα να "τελειώσει" (με οποιονδήποτε τρόπο κι αν γίνεται αυτό), είσαι της δουλειάς.
2. Από την στιγμή που είσαι της δουλειάς δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο λες όσα λες. Κάνεις ένα επάγγελμα που απαιτεί έκθεση στο αγοραστικό κοινό, οπότε φυσικό κι επόμενο είναι να γίνεσαι αντικείμενο σχολιασμού και κριτικής, αναφορικά με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και την σχέση τιμής/απόδοσης.
3. Το αν ικανοποιούμε ή όχι τις γυναίκες που (τυχόν)έχουμε, είναι εντελώς άσχετο με την συζήτηση , και εν τέλει αδιάφορο σε εσένα. Στο τέλος τέλος, αν υπήρχε αμοιβαία ικανοποίηση, εσύ δεν θα είχες δουλειά.
4. Οι χαρακτηρισμοί κάποιων περί "φάλαινας" κλπ, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Μπορεί να μην μας αρέσει άτι, αλλά δεν είναι αντρίκιο να θίγουμε προσωπικότητες, κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία ενός πληκτρολογίου.
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
ΥΓ. Η γυναίκα ΔΕΝ γεννά. Ο άνδρας γεννά (εξ ου και η λέξη γεννήτορας), η δε γυναίκα τίκτει (εξ ου και η λέξη τοκετός).

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σίσυ, σαντρα και 2 petite κοριτσάκια η Εβίτα αλλά δε θυμάμαι τα ονόματα τους
Ιωάννα η μία, μια 35αρα ρωσίδα η άλλη (δεν συγκράτησα όνομα)
Από Πέμπτη θα έχει, εξ όσων πληροφορήθηκα, καινούρια άφιξη.
Το νήμα θα ενημερωθεί, αρμοδίως...

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
140
Πόντοι
1
Είσαι πάντα to the point... φίλε Αιδιολειχε

JIMARAS69

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2018
Like
16
Πόντοι
0
Ιωάννα η μία, μια 35αρα ρωσίδα η άλλη (δεν συγκράτησα όνομα)
Από Πέμπτη θα έχει, εξ όσων πληροφορήθηκα, καινούρια άφιξη.
Το νήμα θα ενημερωθεί, αρμοδίως...
Μπορεί να μου πει κάποιος αν η εβίτα είναι πριβέ και που είναι? σας ευχαριστώ

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26

Stories

Νέο!