You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Σιγά τα ωα...για την Νικη δεν λες 19χρ αδυνατη?
για σενα τυπε δε σε ρωτησαμεΣιγά τα ωα...
ναι αυτην, αφησε σε μενα χουφτωματα ναιγια την Νικη δεν λες 19χρ αδυνατη?
ναι αυτην, αφησε σε μενα χουφτωματα ναι
εβγαλε και ρουχα?
την άποψη του είπε δεν χρειαζόταν άδειαγια σενα τυπε δε σε ρωτησαμε
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Guys, δηλαδή η Έλενα από το aqua έφυγε για άλλο χώρο; Αν ναι, μπορεί κάποιος να με διαφωτισει, πλιζ; Και αναρωτιέμαι τι πρόγραμμα να κάνει... Ευχαριστώ
Αυτό λέω εδώ κ δ τ καταλαβαίνουν...τσάμπα δίνετε αξία στα ζωάκια... έκανε μ 10 ευρώ.. πήγε 20 ευρώ κ ζητάει ++++ ν βγάλει μπλούζα... κ τη ρια εσείς τη φτάσατε ν ζητάει 50.... όλοι οι τρόμπες που δ ξέρετε από γυναίκες πάτε κ τις δίνετε λαγούς μ πετραχήλια αρκεί ν σας ακουμπησουν..αλλά ν ξέρετε κάτι κ κορόιδα πιανεστε κ ποτέ δ θ φάτε...γRelax Spa, Νίκη αλβανακι...κάνει επιλεκτικά εκτόνωση, το παίζει κυρία σε μερικούς, επίσκεψη χτες, ζητάει έξτρα για να βγάλει μπλούζα..δεν ενεδωσα
κι εσυ τι εισαι? η υπερασπιση του? αλλο εκφραζω αποψη ,αλλο μιλαω υποτιμητικα ανευ λογου και αιτιας για ενα κοριτσι..την άποψη του είπε δεν χρειαζόταν άδεια
εμενα με ικανοποιησε πολυ στο 100 τα εκατο!!δλδ ρε παιδια αυτο το μικρο στο relax η Νίκη ειναι τοσο καλό?
γιατι στις φωτο δεν της φαινετε...!!!
οχι φιλε μου αλλα δε φορουσε και πολλα.εβγαλε και ρουχα?
Να πας ν τη δώσεις κ 100 γ ν στον ακουμπήσει ν νιώσεις ευχαριστημένος..κι εσυ τι εισαι? η υπερασπιση του? αλλο εκφραζω αποψη ,αλλο μιλαω υποτιμητικα ανευ λογου και αιτιας για ενα κοριτσι..
Από μυαλλο τυρόπιτα
Τον λόγο που θίχτηκες δεν κατάλαβα φίλε μου σου θίξαμε το μαγαζί σουκι εσυ τι εισαι? η υπερασπιση του? αλλο εκφραζω αποψη ,αλλο μιλαω υποτιμητικα ανευ λογου και αιτιας για ενα κοριτσι..
γιατι μιλαμε για τις κοπελες λες και ειναι λαχανα καιμαρουλια φιλε μου γι'αυτο..Τον λόγο που θίχτηκες δεν κατάλαβα φίλε μου σου θίξαμε το μαγαζί σου
αυτα μπορει να τα κανεις εσυ οχι εγω! σου επιστρεφω το μυαλο τυροπιττα λοιπον! εγω εδωσα 20 για 1 εκτονωση ευχαριστω πολυ.Να πας ν τη δώσεις κ 100 γ ν στον ακουμπήσει ν νιώσεις ευχαριστημένος..
Από μυαλλο τυρόπιτα