Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
1.056

Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα με ένα επιτυχημένο (ευτυχώς) πέρασμα από Ζεσι σπα.
Από τότε προσπαθώ να βρω κάποιο άλλο (φρι) για επίσκεψη
Έχω απογοητευτεί πλήρως με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα με ένα επιτυχημένο (ευτυχώς) πέρασμα από Ζεσι σπα.
Από τότε προσπαθώ να βρω κάποιο άλλο (φρι) για επίσκεψη
Έχω απογοητευτεί πλήρως με όλα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα
Για πες περισσότερες πληροφορίες για το πέρασμα από το ζεσι;;
Με ποια κοπέλα;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.226
Πόντοι
1.056
Για πες περισσότερες πληροφορίες για το πέρασμα από το ζεσι;;
Με ποια κοπέλα;

ειχα γραψει κριτικη μερικες σελιδες πιο πριν

Πέρασμα και από εμένα από Ζεσι. Ο κύριος στην είσοδο όλα τα λεφτά χαλαρός και επικοινωνιακός.
Μπήκα στο δωμάτιο με την Ρια για απλο στοματικο.
Σωματικά δεν ήταν το στυλ μου αλλά λόγω των καλών σχολίων την επέλεξα και δεν έχασα.
Ικανοποιητικό μασάζ ευχάριστη επικοινωνιακή, με ωραία περιποίηση της περιοχής και καβλωτικα κοιταγματα στα μάτια.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
585
Πόντοι
81
αυτα μπορει να τα κανεις εσυ οχι εγω! σου επιστρεφω το μυαλο τυροπιττα λοιπον! εγω εδωσα 20 για 1 εκτονωση ευχαριστω πολυ.
Από τ βλέπω μ το 20 αρικο δ ξεμπουκωσες... ποιος ξέρει γ τη λουκουμά σ πέρασε...θ κάνει καλοκαίρι τ αλβανακι ..

korkma

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Το Αλβανακι..από Λήμνο τάχα, ζήτησε 20 για μπλούζα και 50 για πίπα....σφαλιάρες θέλει και μαύρισμα....κάνει τη σεμνή....γέμισε το relax Spa απο βίζιτες και ξεπετες....

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Από τ βλέπω μ το 20 αρικο δ ξεμπουκωσες... ποιος ξέρει γ τη λουκουμά σ πέρασε...θ κάνει καλοκαίρι τ αλβανακι ..
[/quote
το προβλημα σου ποιο ειναι τυπε? και μην γινεσαι επιθετικος και μη λες χαρακτηρισμους..δε σε χαρακτηρισα...σοβαρεψου εκτειθεσαι.οτι αφορα το σαιτ ειπα 20 εκτονωση το φυσιολογικο για τετοια μαγαζια. αν δεν εχεις να πεις κατι ενημερωτικο μην το συνεχιζεις.μια χαρα περασα.κοιτα εσυ να βρεις να περνας καλα γτ δε αισθανομαι εισαι καλα.δε βρισκεις αυτο που θελεις μαλον και εχεις νευρακια.καληνυχτα

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Αυτό λέω εδώ κ δ τ καταλαβαίνουν...τσάμπα δίνετε αξία στα ζωάκια... έκανε μ 10 ευρώ.. πήγε 20 ευρώ κ ζητάει ++++ ν βγάλει μπλούζα... κ τη ρια εσείς τη φτάσατε ν ζητάει 50.... όλοι οι τρόμπες που δ ξέρετε από γυναίκες  πάτε κ τις δίνετε λαγούς μ πετραχήλια αρκεί ν σας ακουμπησουν..αλλά ν ξέρετε κάτι κ κορόιδα πιανεστε κ ποτέ δ θ φάτε...γ
Πες τα αρχοντα. Εβγαλε η μυγα κωλο κ εχεσε το κοσμο ολο λεω εγω αλλααα και στη μυγα καποιος εδωσε θαρρος και τα κανουν αυτα. Με τους μισθους μας να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο ζητανε 80ρια και 100ρια για μαλακια.

makis 72

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πες τα αρχοντα. Εβγαλε η μυγα κωλο κ εχεσε το κοσμο ολο λεω εγω αλλααα και στη μυγα καποιος εδωσε θαρρος και τα κανουν αυτα. Με τους μισθους μας να πηγαινουν απο το κακο στο χειροτερο ζητανε 80ρια και 100ρια για μαλακια.
ζητανε 100ρια για μαλακια? που γινεται αυτο? παιδια σοβαρευτειτε.σταματηστε να παραπληροφορειτε. σε αυτου του ειδους τα μαγαζια η εκτονωση παει συν 20 το πολυ.αυτο ειναι. υγ. εκεινες που ζητουν αυτα τα ποσα,εαν υπαρχουν,απλως ακυρωστε τες. φιλικα.νυχτες.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
585
Πόντοι
81
ζητανε 100ρια για μαλακια? που γινεται αυτο? παιδια σοβαρευτειτε.σταματηστε να παραπληροφορειτε. σε αυτου του ειδους τα μαγαζια η εκτονωση παει συν 20 το πολυ.αυτο ειναι. υγ. εκεινες που ζητουν αυτα τα ποσα,εαν υπαρχουν,απλως ακυρωστε τες. φιλικα.νυχτες.
Μακη ειπωθηκε ότι θέλει 30 μασαζ+20 ν στον πιάσει+10 μπλουζάκια έχει ο θεός ++++... που όλα αυτά τ ξεκίνησε μ +10 κ πίστεψε με δ τ πίστευε τ βράδυ που πήγε σπίτι τι μεροκάματο έβγαλε...

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
585
Πόντοι
81
κι εσυ τι εισαι? η υπερασπιση του? αλλο εκφραζω αποψη ,αλλο μιλαω υποτιμητικα ανευ λογου και αιτιας για ενα κοριτσι..
Κ επειδή νομίζεις ότι τ Βάλα μαζί σου... δ τ βαλα μαζί σου... απλά σύνελθε κ νιώσε γτ εσυ τις βλέπεις σα κορίτσια ανθρώπινα δηλαδή όπως θ πρεπε... δυστυχώς όμως αυτές σ βλέπουν σα ευρώ κ τίποτα παραπανω... κ πολύ απλά σ προσφέρουν τ τίποτα γ χρυσό.. όπου σ πιάσουν μ αλλά λόγια.. κ αυτές μέχρι χτες ήταν ξυπόλυτες κ τώρα δ εκτιμάνε τ φράγκα που περνούν... όσα κ ν πάρουν θ θέλουν κ αλλά... πριν 3 μέρες ζητούσε 10 ευρώ... τώρα 20 κ +10 γ μπλούζα... καταλαβαινεις λοιπον ότι όσο τ δίνουμε αυτές θ ζητάνε τον ουρανό μ τ άστρα.. μ τ τρόπο σου πρέπει ν τη δείξεις η θ τ κανείς όλα όπως πρεπεο μένα 20 αρικο... η κάνε μασαζ κ στριψε... κ αν δ ξέρει ν κάνει κ μασαζ σηκώνεσαι κ φευγεις στο 10 λεπτό κ δ πληρώνεις νταηλίκι ... τέρμα τ ψέμματα οι πουτάνες θέλουν ξύλο κ άπλωμα στον ήλιο.. μόνο έτσι θ σε σέβονται... αλλιώς είσαι ο λουκουμάς που τ ακουμπάει κ το δίνουν τσάμπα στους μάγκες...

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Ποια παραπληροφοριση ρε φιλε. Για καθε ρουχο που θα βγαλουν ζητανε λεφτα. Οπου δουν οτι παιζει φραγκο περα απο την εκτονωση τα 20 ευρω αλλα 20 ρουχα αλλα 10ρικα παραπανω πιασημο για να μη πω για κανα γλυψιματακι. Ολοι ξερουμε τι γινεται και δε γινεται να το γραφουν τοσα ατομα οτι ζητανε τρελα λεφτα για πραγματα που ειναι απολυτως λογικα στο προγραμμα της μαλακιας ενα ρημαδι ρουχαλακι βγαλτο ρε κοριτσι μ.Οποτε μη μ λες εμενα για παραπληροφοριση και μαλακιες.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.066
Πόντοι
206
Φίλε Μάκη 72 αυτά που σου λένε οι φίλοι γίνονται στα μαγαζιά αυτά ξεκινάνε τα κορίτσια τις πρώτες μέρες με 20€ και μετά από λίγες μέρες καβαλάνε το καλάμι και ζητάνε 50€ και 80 € ....δεν τα βάλαμε μαζί σου απλά σου λέμε πως είναι τα πράγματα για να μην φας πατάτα αυτος είναι και ο ρόλος του site .....φιλικά πάντα καληνύχτα

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Εφόσον όλοι πάτε για την εκτόνωση, γιατί δεν πάτε στην χοντρή στην Λαγκαδά που το λέει ξεκάθαρα αισθησιακό μασάζ πέους?
Βλέπεται η κοπέλα ρε παιδιά,η είναι τελείως asexual(πρόσωπο)?το ψήνω ένα πέρασμα...

korkma

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Μακριά και μαύρισμα στη Νίκη, Relax Spa. Δηλώνει ότι μπορεί να γλύψει μπροστά και πίσω με 60 μπουρμπουαρ....μαύρισμα και σφαλιάρες στο Αλβανακι.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
585
Πόντοι
81
Βλέπεται η κοπέλα ρε παιδιά,η είναι τελείως asexual(πρόσωπο)?το ψήνω ένα πέρασμα...
Μη φας πριν πας.. θ ξεράσεις... απορώ ποιος απελπισμένος πάει σαυτο τ κύτος ...200 κιλά πατσάδες παντού κ φατσα τρομακτική ...σα γυναίκα σούμο είναι τ βυτιο

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Γαμησε τα. Κ εγώ μια φορά πήγα και την πάτησα όντως. Φάλαινα μου έπεσε το τσουτσουνι!!!!!!

Rozita

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
Μπορεί να είναι φάλαινα 115κιλα με 1.68υψος.Αλλά αυτή η φάλαινα είναι που από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλεύει κ βγάζει τόσα χρήματα ημερησίως,όσο εσείς βγάζετε τα ίδια μια ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να πουλήσει το κορμί της.Βεβαία προτιμάτε να εργάζεστε για ένα μεροκάματο,και να πηγαίνετε να τα τρώτε στα ελαιοτρίβια και να δίνεται για κάθε ρούχο που θα βγάζει η κοπέλα 10αρικα κ 20αρικα συν το 30αρικο για το μασάζ.Δεν καταλαβαίνετε πως αν μια γυναίκα σας γουστάρει θα βγάζει τα ρούχα της,χωρίς να σας ζητήσει χρήματα.Σας βλέπουνε σαν πορτοφόλι.Ξυπνήστε λίγο,και σταματήστε το μπούλινγκ που κάνετε με τα κιλά.Τα κιλά χάνονται,η ανθρωπιά μένει.Αν ήτανε έτσι να κρίνουμε τους άλλους,τότε και εγώ θα έπρεπε να σχολιάσω όλους τους χοντρούς-μικροτσούτσουνους άντρες κ τους κοκκαλιάρηδες που μου έρχονται.Δεν είναι άνθρωποι αυτοί?Δεν έχουνε ψυχή?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Sorry για το off topic αλλά εδώ θα το δουν περισσότερα άτομα απ ότι στο call girls

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Φοβάμαι μην είναι κανα τραβελι

Stories