Μιλάς γ 2 κοπέλες που την ιδρώνουν τη φανέλα...Εχω κανει διπλο με Δεσποινα και Ηρω στις Νταμες οταν ηταν στην Β.Ολγας.Πληρωσα 90 ευρώ για μασαζ και στοματικο και μπορώ να πω χαλαλι γιατι μου έμεινε αξεχαστο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Πολυ ωραία εμπειρία φιλε μου.Μιλάς γ 2 κοπέλες που την ιδρώνουν τη φανέλα...
Τ καλό κ αρχιδια... εκεί πας ν κοροϊδέψεις τον εαυτό σ κ ν κάψεις τ χρήματα σου... γαμησετα..δε ξέρω αν έχει τίποτα καλό damesν ξερμανιασεις τουλάχιστον η ελινα Καζα που έχει μωράκια φωτιαΚαλημερα στην παρεα..σημερα θα περασω απο vana μετα απο καιρο..εχουμε κατι καλο εκει αυτες τις μερες?
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
damesν ξερμανιασεις τουλάχιστον η ελινα Καζα που έχει μωράκια φωτια
Για την Ελίνα υπάρχουν πληροφορίες επικοινωνίας; Καλημέρα...
Κλειστά... Δευτέρα ξεκινάει κ μπαίνει δυνατα στο παιχνιδιΓια την Ελίνα υπάρχουν πληροφορίες επικοινωνίας; Καλημέρα...
Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Αν ειναι ευκολο μια συντομη περιγραφη? η Ιωαννα ειναι η πρωην σοφια απο μοναστηριου? κ η ευα το ιδιο? που δουλευαν μαζι μοναστηριου? η Κορινα? μια γεματουλα ή η αφεντικινα?Δουλεύουν ακομη η Ιωαννα η Κορινα και η Ευα.Αν ξεχασα καποια κοπελα ας με συμπληρωσει καποιος συναθλητης.
πρέπει να έχεις πρόσβαση για να πας αυτό είναι το προβλημαΚλειστά... Δευτέρα ξεκινάει κ μπαίνει δυνατα στο παιχνιδι
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
που ειναι αυτο αδελφε;Κλειστά... Δευτέρα ξεκινάει κ μπαίνει δυνατα στο παιχνιδι
Κάτι γ Δωδεκανήσου ακουγεταιπου ειναι αυτο αδελφε;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
ωραια κοριτσια αδελφε;Κάτι γ Δωδεκανήσου ακουγεται
Από αυτά που ξέρω ναι...αλλά ν ξεκινήσει μ τ καλό κ θ σου πω σιγουραωραια κοριτσια αδελφε;
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
θα κανονισεις τιποτα και για μαςΑπό αυτά που ξέρω ναι...αλλά ν ξεκινήσει μ τ καλό κ θ σου πω σιγουρα
κερναω μπουκαλακι βογκ,πυλη αξιου
θα κανονισεις τιποτα και για μας
κερναω μπουκαλακι βογκ,πυλη αξιου
Καντο μούσες τ μπουκαλάκι.. έχω κονε μ τον 50... εκεί ότι έχει πόρτα φόρτωνεται...κ τ μπαρ αλλά θελεο αλλά γουστα εκει
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Η Ιωαννα σίγουρα δουλεψε στην Μοναστηριού με το ονομα Σοφία. Για την Ευα δεν ξερω δεν την πετυχα ποτε εκει.Η Κορινα είναι γεματουλα όπως και η Ευα άλλωστε.Ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Αν ειναι ευκολο μια συντομη περιγραφη? η Ιωαννα ειναι η πρωην σοφια απο μοναστηριου? κ η ευα το ιδιο? που δουλευαν μαζι μοναστηριου? η Κορινα? μια γεματουλα ή η αφεντικινα?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Καλύτερα να πας Νταμες η Ζεσι με ενα δεκαευρω επιπλέον γαμας κιόλας.Και άφησε αυτες στα φραπεδαδικα να τριβουν η μια την αλλη.Κανεις που κάνεις φραπε τουλάχιστον να τον σερβιρεις σωστα.Γυμνη και με τα χέρια στις τσεπες.
Χυσεα σήμερα θ απλωθω στα λάδι μαγαζιά αν γουστάρειςΚαλύτερα να πας Νταμες η Ζεσι με ενα δεκαευρω επιπλέον γαμας κιόλας.Και άφησε αυτες στα φραπεδαδικα να τριβουν η μια την αλλη.Κανεις που κάνεις φραπε τουλάχιστον να τον σερβιρεις σωστα.Γυμνη και με τα χέρια στις τσεπες.
Βολταδα στειλε