P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
λεω και εγω να παω σημερα...Χυσεα σήμερα θ απλωθω στα λάδι μαγαζιά αν γουστάρεις
Βολταδα στειλε
καλη συναντηση να εχουμε..
λεω και εγω να παω σημερα...Χυσεα σήμερα θ απλωθω στα λάδι μαγαζιά αν γουστάρεις
Βολταδα στειλε
Εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας φιλε μου. Εγω πχ δεν ψαχνω για μπουρδελο μασατζιδικο. Που πας σε χαιδευει 5 λεπτα κ μετα πηδας. Γουστα ειναι αυτα. Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες. Αν παω θα ενημερωσω αλλα δεν το βλεπω με τις συγκεκριμενεςΚαλύτερα να πας Νταμες η Ζεσι με ενα δεκαευρω επιπλέον γαμας κιόλας.Και άφησε αυτες στα φραπεδαδικα να τριβουν η μια την αλλη.Κανεις που κάνεις φραπε τουλάχιστον να τον σερβιρεις σωστα.Γυμνη και με τα χέρια στις τσεπες.
Καλύτερα να πας Νταμες η Ζεσι με ενα δεκαευρω επιπλέον γαμας κιόλας.Και άφησε αυτες στα φραπεδαδικα να τριβουν η μια την αλλη.Κανεις που κάνεις φραπε τουλάχιστον να τον σερβιρεις σωστα.Γυμνη και με τα χέρια στις τσεπες.
Πάντως αν πας στο Relax απέφυγε την Ευα εκτός αν θελεις μονο μασαζ.Δεν κανει εκτονωση για να μην χαλασει το μανικιουρ.Εξαρταται τι ψαχνει ο καθενας φιλε μου. Εγω πχ δεν ψαχνω για μπουρδελο μασατζιδικο. Που πας σε χαιδευει 5 λεπτα κ μετα πηδας. Γουστα ειναι αυτα. Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες. Αν παω θα ενημερωσω αλλα δεν το βλεπω με τις συγκεκριμενες
Ευχαριστώς φιλε μου αλλα δυστηχως δουλευω μονο νύχτα γιαυτό πηγαινω στα τριβεια μονο τα μεσημερια.Χυσεα σήμερα θ απλωθω στα λάδι μαγαζιά αν γουστάρεις
Βολταδα στειλε
Φιλε μου έστειλε μηνυμα στο κινητο η υπευθυνη και μου ειπε οτι εχει νεες αφιξεις.Δεν εχω παει όμως.Για το Νταμες εχουμε καμια καλη προταση για να δοκιμασω;
Απο αυτα που γραφει ο φιλος Ζιπας θα ανοίξει προσεχως.Τωρα ετοιμάζεται.Αν θελεις περισσότερες πληροφορίες στειλε κανενα π.μ.στον Ζιπα.Έχουμε κανένα νέο για ελινα καζα
Επίσκεψη κ γω στη νίκη δεύτερη φορά..m +20 τ βγαλε όλα κ τον έπαιξε..Επισκεψη στη Νίκη σήμερα, ενεδωσα στην πίπα της..και όρχεις περιελάμβανε το μενού....30 το δώρο...
...επίσης jessy πολύ ντόρος γ τ τίποτα κορίτσια τελευταίας κατηγορίας.. τραγική η κατάσταση στη σακονικα
μηπως παταει στο γεγονος οτι ειναι φρι οποτε δεν ενδιαφερεται για την ποιοτητα; σου λεει ολοι απο καπου πρεπει να ξεκινησουν...
Αυτές δ κάνουν ούτε γ λάντζα..
μηπως παταει στο γεγονος οτι ειναι φρι οποτε δεν ενδιαφερεται για την ποιοτητα; σου λεει ολοι απο καπου πρεπει να ξεκινησουν...
Αυτές δ κάνουν ούτε γ λάντζα..
το ροστερ των φρι απο τα λιγα που εχω δει ειναι για κλαματα και ανακυκλωνονται οι ιδιες κοπελες με διαφορετικα ονοματα (για τα πριβε δεν εχω εικονα). μηπως μια μικρη αποχη απο τα φρι θα βοηθουσε για αναβαθμιση των ροστερ
Σε πιο μαγαζί είναι?Επισκεψη στη Νίκη σήμερα, ενεδωσα στην πίπα της..και όρχεις περιελάμβανε το μενού....30 το δώρο...
Επισκεψη στη Νίκη σήμερα, ενεδωσα στην πίπα της..και όρχεις περιελάμβανε το μενού....30 το δώρο...
Καλησπέρα συναγωνιστές. Από venus spa (Κ. Καραμανλή), ποια λαδοκόρη αξίζει να δοκιμαστεί?? Η Γιώτα λέει φεύγει εις τας Αθήνας.