You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (5 μέλη και 81 επισκέπτες)
Koukouroukous
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 165
- Πόντοι
- 280
Οκ φίλε μου σε ευχαριστώ!Δεν ξέρω αν κάνει φουλ
Εχεις δοκιμασει τη Μαρια;καποιος εχει αναφερει οτι ειναι ξεπετα.Ισχυει;Δεν εισαι δικαιος και οχωρος ειναι καθαρος και μια κοπελα που εχει ειναι ωραια η Μαρια τις αλλες δυο δεν τις θυμαμαι.και επισης ποιο ειναι σε καλυτερη κατασταση απο αυτο το dames???το aqua??μια απο τα ιδια ειναι ολα..
Ωραία γυναίκα αλλά όντως ξεπέτα, και στο μασάζ αλλά και στο φουλ πρόγραμμα. Τις υπόλοιπες 2 δεν τις δοκίμασα.Εχεις δοκιμασει τη Μαρια;καποιος εχει αναφερει οτι ειναι ξεπετα.Ισχυει;
Κατά τα άλλα ο χώρος πολύ καλός και καθαρός.
superstar45
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
καλησπερα αντιστρες εχει παει κανεις τελευταια?
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 608
- Πόντοι
- 81
Ναι ειναι ξεπετα σε ολα η Μαρια.. μπαμ μπαμ σε ολα ακομα κλαιω τα 80 ευροΕχεις δοκιμασει τη Μαρια;καποιος εχει αναφερει οτι ειναι ξεπετα.Ισχυει;
Τις αλλες κοπελες τις ειδα ηταν ενα χαλι στην εφανιση .
Οσο για τον χωρο δεν τον λες και καθαρο ο μπαρμπας εκει απο το τσιγαρο σαν τεκε τον ειχε οταν εφυγα βρομούσα τσιγαριλα σαν σε καφενείο και γενικα ηταν παγωμένος σε θερμοκρασια και δεν ειχε αυτην την εφανιση για να χαλαρώσεις σαν νοσοκομείο του 80ς
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
θα τιμηθεί αυριοΝα πω κάτι για την ΡΙΑ ΑΠΟ ρελαξ είναι 20. Χρόνων Ρωσίδα έχει βάλει χείλια τα φούσκωσε και είναι πολύ καβλιαρα ζητάει για έξτρα μέσα στο δωμάτιο
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Παρε τηλεφωνο πριν πας αδερφε και ρωτα αν δουλεύει εκεινη την μερα μην μεινεις με την ορεξη.θα τιμηθεί αυριο
superstar45
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Συνήθως τα σκ είναι η Μαρία με τι κορινα πού κατ εμε δε κάνουν
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
έχεις πμΜπορει καποιος να στειλει το τηλεφωνο απο relax?
περιμένουμε ενημέρωσή ;)
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες, εχω να επισκεφτω ιδρυμα απο το καλοκαιρι του '17 οπου το dames ειχε πολυ καλα κομματια. Τωρα διαβαζω οτι εχει πεσει πολυ, τι θα προτεινατε σε free ιδρυμα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
έχουμε τίποτε καλό στο sofa;;;;Συναγωνιστές μπορώ να έχω το τηλέφωνο απο sofa spa? Ευχαριστώ....
Καλησπέρα σε όλους, μήπως θα μπορούσα να το έχω κι εγω; ψηνομαι να παω τις επόμενες μέρεςέχεις πμ
περιμένουμε ενημέρωσή ;)