Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
;)Καλησπέρα σε όλους, μήπως θα μπορούσα να το έχω κι εγω; ψηνομαι να παω τις επόμενες μέρες
;)Καλησπέρα σε όλους, μήπως θα μπορούσα να το έχω κι εγω; ψηνομαι να παω τις επόμενες μέρες
και εγω θελω,θα ακολουθήσει ενημέρωση ...έχεις πμ
περιμένουμε ενημέρωσή ;)
χαχαχα άντε να δούμε πόσοι θα ενημερώσουνκαι εγω θελω,θα ακολουθήσει ενημέρωση ...
χαχαχα άντε να δούμε πόσοι θα ενημερώσουν
Με τόσοι πού μου ζήτησαν τηλ σκέφτομαι να ανοίξω κ Εγώ μαγαζί
Υγ. Κάποιος θα με ενημερώσει για το σοφα spa η μόνο ζητάτε
χαχαχα άντε να δούμε πόσοι θα ενημερώσουν
Με τόσοι πού μου ζήτησαν τηλ σκέφτομαι να ανοίξω κ Εγώ μαγαζί
Υγ. Κάποιος θα με ενημερώσει για το σοφα spa η μόνο ζητάτε
διαλέγεις κ παίρνειςΣτο zesi spa τις κοπέλες θα τις δω και θα διαλέξω? η θα με στείλει οποία είναι ελεύθερη εκείνη τη στιγμή? Επειδη θεωρείται μασάζ και σου λέει δε σε ενδιαφέρει ποια θα σε κάνει αφού “υποτίθεται” είναι επαγγελματίες
Στο zesi spa τις κοπέλες θα τις δω και θα διαλέξω? η θα με στείλει οποία είναι ελεύθερη εκείνη τη στιγμή? Επειδη θεωρείται μασάζ και σου λέει δε σε ενδιαφέρει ποια θα σε κάνει αφού “υποτίθεται” είναι επαγγελματίες
Πάντως πριν δυο χρόνια που είχα κανει καταδρομική δεν έπαιζε τίποτα μόνο μασάζ. Ήταν μια Ρωσίδα milf η οποία αποκαλούνταν αφεντικό κι έκανε πολυ καλό μασάζ και μέχρι εκειέχουμε τίποτε καλό στο sofa;;;;
Οταν βγηκα απο το δωμάτιο ειδα και την Ευα συνομιλικη της περίπου ξανθια πιο γεματη απο την Ιωάννα αδιαφορη γενικα.Επίσκεψη σήμερα κατα τις μια το μεσημέρι στο Relax spa στην Εγνατία 112.Παρουσες δυο κοπελες Ιωαννα και Ευα.Οταν πηγα η Ευα ηταν μεσα με πελατη οποτε περασα με την Ιωάννα.Για οσους δεν γνωρίζουν η Ιωάννα ειναι μια κοπελιτσα γυρω στα 22 με κόκκινο μαλλι κοντουλα λιγο γεματουλα με γλυκο προσωπακι.Η Ιωάννα κανει καλο μασαζ δυνατό το οποιο το ευχαριστηθηκα.Το ολο πρόγραμμα κρατησε γυρω στα 40 λεπτα και το κοστος 30 ευρω εξω συν 20 μεσα στην κοπελα για το χειροποιητο φραπε που μου εκανε.
Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία βλέπω πολύ στα μέσα το melispa massage στην Μητροπόλεως με πολύ καλές κορασίδες. Γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω από ένα μασάζ? Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα σεξ αλλά κι ένας φραπές μας κάνει. Ευχαριστώ!
Δεν έχει τίποτα περισσότερο από μασάζ,αλλά το μασάζ στο εν λόγω ίδρυμα είναι κορυφαίο και το ποιο φθηνό στην πόλη!!
Επίσκεψη σήμερα κατα τις μια το μεσημέρι στο Relax spa στην Εγνατία 112.Παρουσες δυο κοπελες Ιωαννα και Ευα.Οταν πηγα η Ευα ηταν μεσα με πελατη οποτε περασα με την Ιωάννα.Για οσους δεν γνωρίζουν η Ιωάννα ειναι μια κοπελιτσα γυρω στα 22 με κόκκινο μαλλι κοντουλα λιγο γεματουλα με γλυκο προσωπακι.Η Ιωάννα κανει καλο μασαζ δυνατό το οποιο το ευχαριστηθηκα.Το ολο πρόγραμμα κρατησε γυρω στα 40 λεπτα και το κοστος 30 ευρω εξω συν 20 μεσα στην κοπελα για το χειροποιητο φραπε που μου εκανε.
περασμα απο Relax και εφυγα unrelaxed!
στην αρχη τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι δουλευει μια Ευα και μια Ιωαννα,εκλεισα με την Ιωαννα.
οταν πηγα στο ραντεβου,βλεπω 2 κοπελες,την Αφρο και την Ελπιδα,ζηταω την Ιωαννα πια ειναι και μου λενε οτι σχολασε,οπως και η Ευα.
κοντοχωντρες κ η δυο,την εκανα με ελαφρια πηδηματάκια...
Πού το είδες αυτό δώσε να το δούμε κ μειςΚαλησπέρα σε όλους. Τελευταία βλέπω πολύ στα μέσα το melispa massage στην Μητροπόλεως με πολύ καλές κορασίδες. Γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω από ένα μασάζ? Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα σεξ αλλά κι ένας φραπές μας κάνει. Ευχαριστώ!