Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Επίσκεψη σήμερα κατα τις μια το μεσημέρι στο Relax spa στην Εγνατία 112.Παρουσες δυο κοπελες Ιωαννα και Ευα.Οταν πηγα η Ευα ηταν μεσα με πελατη οποτε περασα με την Ιωάννα.Για οσους δεν γνωρίζουν η Ιωάννα ειναι μια κοπελιτσα γυρω στα 22 με κόκκινο μαλλι κοντουλα λιγο γεματουλα με γλυκο προσωπακι.Η Ιωάννα κανει καλο μασαζ δυνατό το οποιο το ευχαριστηθηκα.Το ολο πρόγραμμα κρατησε γυρω στα 40 λεπτα και το κοστος 30 ευρω εξω συν 20 μεσα στην κοπελα για το χειροποιητο φραπε που μου εκανε.

Η Ιωαννα ειναι η πρωην Σοφια που δουλευε Μοναστηριου στο venus

• Like
Αντιδράσεις: thesp

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.344
Πόντοι
736
Καλησπέρα σε όλους. Τελευταία βλέπω πολύ στα μέσα το melispa massage στην Μητροπόλεως με πολύ καλές κορασίδες. Γνωρίζει κανείς αν παίζει κάτι παραπάνω από ένα μασάζ? Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα σεξ αλλά κι ένας φραπές μας κάνει. Ευχαριστώ!
Έλεος ρε Δον Κιχωτες...
Έλεος

• Like
Αντιδράσεις: ewan

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.344
Πόντοι
736
Επίσκεψη από περιέργεια στο Ζέσι Spa
Πήγα καρφί ούτε τηλεφώνησα ούτε τίποτα
Ήταν ο γραφικός ιδιοκτήτης
Από κοπέλες η Τζένη (η οποία ρε παιδιά Μήπως είναι η παλιά Τζένη Ερικα???)
Η Μαρία (ξινουμουρα και προφανώς ξινομουνα)
Και η Έλενα...

Η Έλενα παλιά στον χώρο και στα μασάζ και σε κωλόμπαρα
Είχα να την πετύχω χρόνια
Πέρασα μαζί της και δεν μπορώ να πω ότι Έκλαψα τα λεφτά μου
Ωραίο βυζί σώμα με πιασίματα πρόστυχο μούτρο
Η πλάκα είναι με το μαγαζί ότι δίνεις 30 στον κυριουλη έξω και μετά κανονίζεις με την γκόμενα στο δωμάτιο για τα υπόλοιπα και δεν υπάρχουν Φιξ τιμές

Εγώ στην έλενα για φουλ έδωσα αλλα 50 και ένας φίλος μου την προηγούμενη εβδομάδα Πήγε με τη Μαρία και του ζήτησε 70 δηλαδή 100 σύνολο για το full

Ο χώρος Είναι λίγο καταθλιπτικός

Γενικά το μασάζ στην πόλη μας ζει την απόλυτη παρακμή

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Λυσαξατε όλοι να πάτε relax

Μέχρι στιγμής μετράμε 4 χοντρούλες

Μαρία κορίνα Ιωάννα κ Εύα

Εχουν μείνει κ άλλες πού δεν είδαμε??
Αδερφε μου η Μαρινα αξίζει εμφανισηακα αλλα τοσο καλο μασαζ σαν της Ιωάννας εχω καιρο να απολαυσω.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Επίσκεψη από περιέργεια στο Ζέσι Spa
Πήγα καρφί ούτε τηλεφώνησα ούτε τίποτα
Ήταν ο γραφικός ιδιοκτήτης
Από κοπέλες η Τζένη (η οποία ρε παιδιά Μήπως είναι η παλιά Τζένη Ερικα???)
Η Μαρία (ξινουμουρα και προφανώς ξινομουνα)
Και η Έλενα...

Η Έλενα παλιά στον χώρο και στα μασάζ και σε κωλόμπαρα
Είχα να την πετύχω χρόνια
Πέρασα μαζί της και δεν μπορώ να πω ότι Έκλαψα τα λεφτά μου
Ωραίο βυζί σώμα με πιασίματα πρόστυχο μούτρο
Η πλάκα είναι με το μαγαζί ότι δίνεις 30 στον κυριουλη έξω και μετά κανονίζεις με την γκόμενα στο δωμάτιο για τα υπόλοιπα και δεν υπάρχουν Φιξ τιμές

Εγώ στην έλενα για φουλ έδωσα αλλα 50 και ένας φίλος μου την προηγούμενη εβδομάδα Πήγε με τη Μαρία και του ζήτησε 70 δηλαδή 100 σύνολο για το full

Ο χώρος Είναι λίγο καταθλιπτικός

Γενικά το μασάζ στην πόλη μας ζει την απόλυτη παρακμή
Και εγω φιλε μου τα ιδια λεφτα πληρωσα με την Ελενα και επίσης δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Υπάρχει και η Ρια απο οτι ακουσα αλλα δεν την ειδα ποτε.

Η Ρια ειναι η πρωην Σοφια που δουλευε στο ελιτ στην καραμανλη ομορφουλα ρωσιδουλα αλλα πολυ ξινη μεσα..τωρα τελευταια κανει εκτονωση ομως στο relax

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Κυρ Μιχαλη του Ζεσι Σπα κανε κατι για να εχουν τα κοριτσια ιδιες χρεωσεις για της υπηρεσιες τους αλλιώς θα παθεις οτι και το Νταμες που εχασαν τους πελατες τους.Και τα 80 σύνολο για φουλ πρόγραμμα πολλά ειναι που τα 100 που ζητάει η αλλη.

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
Δε θα το ελεγα οτι το dames εχασαν τη πελατεια τους. Πηρα τηλ Δευτερα για ραντεβου κ μου ειπε ειμαστε full ως τις 17.00. Μια χαρα δουλευει, επισης να πω οτι οποτε εχω παει τα δωματια ειναι πολυ καθαρα. Το ντουζ αστο...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Συνοψίζοντας για το relax οι 4 κοπέλες είναι χοντρούλες κ η μία πού είναι καλή σύμφωνα με τα λεγόμενά συναθλητών είναι μέσα ξινή οπότε πατάτα το relax
Πάμε για αλλά

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Δε θα το ελεγα οτι το dames εχασαν τη πελατεια τους. Πηρα τηλ Δευτερα για ραντεβου κ μου ειπε ειμαστε full ως τις 17.00. Μια χαρα δουλευει, επισης να πω οτι οποτε εχω παει τα δωματια ειναι πολυ καθαρα. Το ντουζ αστο...
το dames όπως κ το body free είναι γνωστά ξεπεταδικα οποίος πάει να είναι ενήμερος

Δειλά δειλά ξεκίνησε η παλιά καλή μας φίλη η βάσια κάπου κοντά στο παλιό της έχει 3/4 κοπέλες αν πάει κάνεις ας ενημερώσει

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
το dames όπως κ το body free είναι γνωστά ξεπεταδικα οποίος πάει να είναι ενήμερος

Δειλά δειλά ξεκίνησε η παλιά καλή μας φίλη η βάσια κάπου κοντά στο παλιό της έχει 3/4 κοπέλες αν πάει κάνεις ας ενημερώσει

μαπα οι κοπελες που εχει τωρα..δεν δοκιμασα καποια γιατι δεν βλεπονται

• Like
Αντιδράσεις: paki29

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Η γνωστή Βάσια/Έλενα που ήταν συνέταιρος με την Νικολέττα στην Δωδεκανήσου ;

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
Η γνωστή Βάσια/Έλενα που ήταν συνέταιρος με την Νικολέττα στην Δωδεκανήσου ;
ναι. και πριν μια εβδομαδα που πηγα ειχε τρια κομματια αννα βερονικακ την αλλη δεν τη θυμαναι.περασα με αννα απο ουκρανια κοντα στα 26με 28.και εκανε καλο παιχνιδη.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
ναι. και πριν μια εβδομαδα που πηγα ειχε τρια κομματια αννα βερονικακ την αλλη δεν τη θυμαναι.περασα με αννα απο ουκρανια κοντα στα 26με 28.και εκανε καλο παιχνιδη.

ναι και η αλλη η ουκρανεζα η ξανθια ητανε καλη μεσα..τωρα φυγανε αυτες και εφερε 2 Ελληνιδες η μια ειναι χοντρη και η αλλη γρια..με το που τις ειδα αρχισα να τρεχω..

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
ναι και η αλλη η ουκρανεζα η ξανθια ητανε καλη μεσα..τωρα φυγανε αυτες και εφερε 2 Ελληνιδες η μια ειναι χοντρη και η αλλη γρια..με το που τις ειδα αρχισα να τρεχω..

προς τα που?
προς δωμάτιο ήήή προς εξώπορτα? :happy:

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Πάντως εγω πιστεύω οτι οποιος παει μια φωρα δεν ξαναπαει να δώσει 80 ευρω για φουλ σε Ρανια η Ριτα που δεν βλεπονται και για μιση ωρα.Εγω πηγαινα καθε εβδομαδα και εχω να παω τουλάχιστον δυο μηνες.Εσβησα και το τηλεφωνο τους απο την ατζεντα.Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες.

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Πάντως εγω πιστεύω οτι οποιος παει μια φωρα δεν ξαναπαει να δώσει 80 ευρω για φουλ σε Ρανια η Ριτα που δεν βλεπονται και για μιση ωρα.Εγω πηγαινα καθε εβδομαδα και εχω να παω τουλάχιστον δυο μηνες.Εσβησα και το τηλεφωνο τους απο την ατζεντα.Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιες.

ακυρο τελειως το μαγαζι και απο την πολυ αναδουλεια εριξε το φουλ στα 60.Στο τελος θα το ριξει στα 30!!!

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση. Μήπως μπορείς να περιγράψεις την Βερόνικα; Είναι Ελληνίδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom