εγω πιστευω οτι οσο καλος και ναναι ο τυπος που ειναι εκει στο γραφειο κατεμε δεν πρεπει να φαινεται...λες και ειναι τσατσα...ας παει καπου αλλου..οσο για τις κοπελες χθες πηγα αλλα δεν εκατσα λογω εκτακτου τηλ ηταν παρουσες 3 κοπελες μονο η Μαρια συστηθηκε...η οποια μου ειπς χαμεγελαστα και με πολυ ομορφο τροπο δςν πςιραζει θα χαρουμε ωστοσο να σε δουμε..εμενα ο τροπος της με κερδισε...και θα παω εντος των ημερων αν μου αρεσει θα ξαναπαω ειδαλλως καπου αλλου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ραντεβού λοιπόν εχθές το απόγευμα με την Δανάη,έτσι τουλάχιστον μου συστήθηκε.Η κοπέλα είναι 30 με 35 χρονών,μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί,σώμα χαλαρό με λίγα κιλά στην περιφέρεια της,όχι χοντρή,με στήθος 4άρι πεσμένο και με ίσως την μεγαλύτερη euroβύζιον που έχω δεί ποτέ.Στο δωμάριο ήρθε σχεδόν αμέσως,αφού είχε καθοριστεί η ώρα,και απλά επιβεβαίωσα το δωμάριο με sms.Διακριτικά ντυμένη,που άν την δείς έξω πραγματικά δέν πάει το μυαλό σου σε κάτι το έξαλλο.Η κοπέλα είναι αρκετά καθαρή,έκανε ντούζ πρίν και μετά,έχει τελειώσει αισθητικός και μου έκανε επίσης εντύπωση το πόσο απαλή επιδερμίδα είχε.Προγράμματα 4...30,40,60,80 full με double εκτόνωση έκλεισα εγώ.Είναι ομιλιτική,κατ'εμέ...τόσο όσο ήθελα.Στα του μασάζ,χαλαρωτικό ζήτησα,χαλαρωτικό πήρα και όντως διέκρινα ότι έχει κάποιες γνώσεις.Στα του σέξ,πίπα καλή με σάλιο στην κεφαλή και φιλάκια σε όλη την περιοχή.Επίσης δέχεται και δίνει γλωσσόφιλα απλόχερα.Στα προκαταρκτικά ήταν μούσκεμα χαμηλά,και μου είπε ότι όταν καυλώσει της συμβαίνει πάντα!Πρώτος γύρος ιεραποστολικά,όπου και τελείωσα επάνω στο στήθος της.Δεύτερος γύρος,πίπα με προσπάθειες deep thr...όπου χρήζει βελτίωσης,αλλά με αποζημίωσε με πρωτοβουλίες απο μεριά της,με ενναλλαγές στάσης και τέλος με αρκετή υπομονή στο σφυροκόπημα.anal δέν κάνει.Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά...Ελπίζω να σας κάλυψα και να σας βοήθησα με την περιγραφή μου.Και επίσης είμαι εδώ για τυχόν απορίες.Η αγγελία της..
Αυτή δεν δουλευε πάλαι ποτέ στη Μάγγυ;
Επέστρεψε η Σίσυ? Που είχε χαθεί αυτή?Την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν εκεί , είχε 2 επανεμφανίσεις. Η Κατια , Λευκορωσιδα, 35 περίπου , νταρντανα, με 4 στήθος, και η (γνωστή σε ολους μας και μη εξαιρετέα) Σισσυ.
Α ρε Παπάζογλου τεράστιε , τα είχες πει πριν 40 σχεδόν χρόνια . Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν .....
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Μαρινα αδερφε γυρω στα 30 οχι γεματουλα ξανθια πλουσιο στηθος.οχι Μαρινα μαλλον εννοεις Μαρια γεματουλα 22χρ αλλα δεν κανει εκτονωση
εμεις σε πιο απο τα δυο παμε για ζεσι σπα?όχι κ τα δυο είναι στην ιδία Οικοδομή αλλά το ένα είναι ισόγειο κ το άλλο σε όροφο δε θυμάμαι σε ποιον
γιατι απο οτι καταλαβα το eve spa ειναι μονο μασαζ..!!!
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Μπορεί να έχουμε επανεμφάνιση κάπου αλλού!! Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας ενημερώσει!!Το αστέρι η Άννα από Relax Spa Εγνατίας 112 δυστυχώς σταμάτησε..η μόνη που άξιζε εκεί στο φραπε
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Επέστρεψε η Σίσυ? Που είχε χαθεί αυτή?
νομιζω ειχε παει σε αλλο μασατζιδικο? ας με επιβεβαιωσει κανας αλλος.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Η Σισυ έφυγε από την Εβίτα τον Απρίλιο του 2017 και μετά πήγε Μαγγυ, Αντιστρες, Νικόλα, ξαναγύρισε Εβίτα , ξαναεφυγε και επέστρεψε εκ νέου προ 2 εβδομαδων.νομιζω ειχε παει σε αλλο μασατζιδικο? ας με επιβεβαιωσει κανας αλλος.
Αν ενδιαμέσως πήγε και σε κάποιο άλλο μαγαζί, δεν το έχω υπόψη μου.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
Η Σισυ έφυγε από την Εβίτα τον Απρίλιο του 2017 και μετά πήγε Μαγγυ, Αντιστρες, Νικόλα, ξαναγύρισε Εβίτα , ξαναεφυγε και επέστρεψε εκ νέου προ 2 εβδομαδων.
Αν ενδιαμέσως πήγε και σε κάποιο άλλο μαγαζί, δεν το έχω υπόψη μου.
Κατατοπιστικοτατος ο αρχοντας.
Ευχομαι τα καλυτερα φιλε.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδερφε μην μπερδευεσε.Ζεσι Σπα ειναι στην Μοναστηριου.Στην Εγνατία στο112 ειναι το Ευα Σπα και το Relax.Εσυ θα πας στο ισογειο στο Relax.Το Ευα δεν εχει εκτονωση.εμεις σε πιο απο τα δυο παμε για ζεσι σπα?Αδερφε μην μπε
γιατι απο οτι καταλαβα το eve spa ειναι μονο μασαζ..!!!
Λειτουργεί κανονικά μ 2 ναυάγια.. τζενη βαρέων βαρών 100-120 κιλά... κ Άννα 40-45 κιλά.. κ τ 3 μαγαζιά πλέον είναι γ τ πουτσο κ πανάκριβα για αυτό που πουλάνε..οποία δε έχει ν φάει πάει γ δουλειά εκεί κ την άλλη μερα τ παίζει η ντίβα της Θεσσαλονίκης.. πουτάνες μ ημερομηνία ληξηςΞερει καποιος συναθλητης αν το Venus στην Μοναστήριου 67 λειτουργει ακομα;
Μαρινα αδερφε γυρω στα 30 οχι γεματουλα ξανθια πλουσιο στηθος.
καινουριο αιμα
Relax με τηλ ραντεβού
Ευχαριστώ! Που μπορώ να βρω το τηλέφωνο;