Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Zesi spa: 30 απλό μασάζ. Συν 20 εκτόνωση. 30 συν 30 στοματικό. 30 συν 50 φουλ. Έχει μια πολύ καλή, μια μεσαία και μια όχι καλή... Η καλή Μαρία λέγεται, 35άρα καλό άλογο. Ο τύπος που το έχει είναι και γαμώ τα άτομο στην υποδοχή
η Μαρία καλή αλλά άλογο δε την λες καθ ότι 1.60
Μέτρια θα εννοείς την ρία με τα τατου
Κ η όχι καλή είναι η γεματουλα Τζένη νομίζω τη λένε
Εφερε 2 καινούργιες απ ότι έμαθα αυτές της μέρες
Το μόνο κακό είναι πως ο ένας βλέπει τον άλλον 

χώνουμε εκεί μέσα στο φουλ?

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Ραντεβού λοιπόν εχθές το απόγευμα με την Δανάη,έτσι τουλάχιστον μου συστήθηκε.Η κοπέλα είναι 30 με 35 χρονών,μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί,σώμα χαλαρό με λίγα κιλά στην περιφέρεια της,όχι χοντρή,με στήθος 4άρι πεσμένο και με ίσως την μεγαλύτερη euroβύζιον που έχω δεί ποτέ.Στο δωμάριο ήρθε σχεδόν αμέσως,αφού είχε καθοριστεί η ώρα,και απλά επιβεβαίωσα το δωμάριο με sms.Διακριτικά ντυμένη,που άν την δείς έξω πραγματικά δέν πάει το μυαλό σου σε κάτι το έξαλλο.Η κοπέλα είναι αρκετά καθαρή,έκανε ντούζ πρίν και μετά,έχει τελειώσει αισθητικός και μου έκανε επίσης εντύπωση το πόσο απαλή επιδερμίδα είχε.Προγράμματα 4...30,40,60,80 full με double εκτόνωση έκλεισα εγώ.Είναι ομιλιτική,κατ'εμέ...τόσο όσο ήθελα.Στα του μασάζ,χαλαρωτικό ζήτησα,χαλαρωτικό πήρα και όντως διέκρινα ότι έχει κάποιες γνώσεις.Στα του σέξ,πίπα καλή με σάλιο στην κεφαλή και φιλάκια σε όλη την περιοχή.Επίσης δέχεται και δίνει γλωσσόφιλα απλόχερα.Στα προκαταρκτικά ήταν μούσκεμα χαμηλά,και μου είπε ότι όταν καυλώσει της συμβαίνει πάντα!Πρώτος γύρος ιεραποστολικά,όπου και τελείωσα επάνω στο στήθος της.Δεύτερος γύρος,πίπα με προσπάθειες deep thr...όπου χρήζει βελτίωσης,αλλά με αποζημίωσε με πρωτοβουλίες απο μεριά της,με ενναλλαγές στάσης και τέλος με αρκετή υπομονή στο σφυροκόπημα.anal δέν κάνει.Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά...Ελπίζω να σας κάλυψα και να σας βοήθησα με την περιγραφή μου.Και επίσης είμαι εδώ για τυχόν απορίες.Η αγγελία της..

η συνάντηση που έγινε συνάδελφε? πήγες εσύ στον χώρο της ή ήρθε στον δικό σου? ψηνομαι να πάρω και εγώ μια γευση των βυζιών της αν και η φωτό δείχνει οτι τα έχει τα κιλά της...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Περασμα την Τριτη κατα τις 13 η ωρα απο το Relax στην Εγνατια.Παρουσες δυο κοπελες η Κορινα και η Μαρινα.Περασα με την Κορινα.Στα του αγωνα μασαζ απαλο αισθησιακο και τελειωμα με το χερακι της. Κοστος στα 50 ευρω 30 στο σαλονι και20 μεσα στην κοπελα.Η διαρκεια ολου του πρωγραμαρος 45 λεπτα.

οχι Μαρινα μαλλον εννοεις Μαρια γεματουλα 22χρ αλλα δεν κανει εκτονωση

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει το τηλέφωνο από ρελαξ και ζεστό
Ευχαριστώ

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
παιδια το relax spa ειναι το eve spa στην εγνατια 112?

tolis29sega

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
58
Πόντοι
0
η συνάντηση που έγινε συνάδελφε? πήγες εσύ στον χώρο της ή ήρθε στον δικό σου? ψηνομαι να πάρω και εγώ μια γευση των βυζιών της αν και η φωτό δείχνει οτι τα έχει τα κιλά της...
[/quote όχι στο ροτόντα πήγα,δέν έχει δικό της χώρο.

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
179
Πόντοι
281
Εννοείται πορνοκινητό. Ακομη κι αν δεν εισαι παντρεμένος. Σκεψου να φυγεις ΣΚ με κοπέλα και να ερχονται ακυρα μνμ

Γι'αυτο προσοχή με τα τηλ. φίλος...
Πορνοκινητό απαράιτητα αν έχεις δράκο δίλπα... :happy:

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Τι εννοείς ουι στο ζεσι σπα ο ένας βλέπει τον άλλο ;

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Ζέσι σπα έχει χωσέ με το φουλ πρόγραμμα?

• Like
Αντιδράσεις: thesp

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Λες ο ένας βλέπει τον άλλο στο ίδιο δωμάτιο είναι ;;

nekka29

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα είμαι νέος στο forum παίζει τίποτα ανατολικά;; Καλαμαρια ; Έχετε να προτείνετε κάτι καλό;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Παιδιά καλημέρα είμαι νέος στο forum παίζει τίποτα ανατολικά;; Καλαμαρια ; Έχετε να προτείνετε κάτι καλό;
από ελεύθερα body free ανατολικά κ μεταξά στο κέντρο

Τα άλλα είναι πριβε

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Τι εννοείς ουι στο ζεσι σπα ο ένας βλέπει τον άλλο ;
Μια χαρά χώρος είναι... κανείς δεν βλέπει κανέναν... Ο τύπος που έχει το μαγαζί είναι και γαμώ τα άτομα. Δεν εμπλέκεται καθόλου στο τι κάνουν οι κοπέλες μέσα...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
Στο body free ο Νικόλας έχει milf βυζαρου για full προγραμμα? κι αν ναι ποια είναι?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
Οι καινούργιες κοπέλες στην Εβίτα τι λένε?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Μια χαρά χώρος είναι... κανείς δεν βλέπει κανέναν... Ο τύπος που έχει το μαγαζί είναι και γαμώ τα άτομα. Δεν εμπλέκεται καθόλου στο τι κάνουν οι κοπέλες μέσα...
Τα ίδια λένε όλα τα αφεντικά, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι κοπέλες μέσα, ώσπου να γίνει κάτι και να βγάλουν την ουρά τους απ έξω και να σε κατηγορούν ότι ασελγούσες και τις πίεζες.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
καλά ότι πεις .

Οποτε πάω κάθομαι τουλάχιστον με 2/3 ακόμα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Οι καινούργιες κοπέλες στην Εβίτα τι λένε?
Την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν εκεί , είχε 2 επανεμφανίσεις. Η Κατια , Λευκορωσιδα, 35 περίπου , νταρντανα, με 4 στήθος, και η (γνωστή σε ολους μας και μη εξαιρετέα) Σισσυ.
Α ρε Παπάζογλου τεράστιε , τα είχες πει πριν 40 σχεδόν χρόνια . Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom