Ραντεβού λοιπόν εχθές το απόγευμα με την Δανάη,έτσι τουλάχιστον μου συστήθηκε.Η κοπέλα είναι 30 με 35 χρονών,μελαχρινή με κοντό καρέ μαλλί,σώμα χαλαρό με λίγα κιλά στην περιφέρεια της,όχι χοντρή,με στήθος 4άρι πεσμένο και με ίσως την μεγαλύτερη euroβύζιον που έχω δεί ποτέ.Στο δωμάριο ήρθε σχεδόν αμέσως,αφού είχε καθοριστεί η ώρα,και απλά επιβεβαίωσα το δωμάριο με sms.Διακριτικά ντυμένη,που άν την δείς έξω πραγματικά δέν πάει το μυαλό σου σε κάτι το έξαλλο.Η κοπέλα είναι αρκετά καθαρή,έκανε ντούζ πρίν και μετά,έχει τελειώσει αισθητικός και μου έκανε επίσης εντύπωση το πόσο απαλή επιδερμίδα είχε.Προγράμματα 4...30,40,60,80 full με double εκτόνωση έκλεισα εγώ.Είναι ομιλιτική,κατ'εμέ...τόσο όσο ήθελα.Στα του μασάζ,χαλαρωτικό ζήτησα,χαλαρωτικό πήρα και όντως διέκρινα ότι έχει κάποιες γνώσεις.Στα του σέξ,πίπα καλή με σάλιο στην κεφαλή και φιλάκια σε όλη την περιοχή.Επίσης δέχεται και δίνει γλωσσόφιλα απλόχερα.Στα προκαταρκτικά ήταν μούσκεμα χαμηλά,και μου είπε ότι όταν καυλώσει της συμβαίνει πάντα!Πρώτος γύρος ιεραποστολικά,όπου και τελείωσα επάνω στο στήθος της.Δεύτερος γύρος,πίπα με προσπάθειες deep thr...όπου χρήζει βελτίωσης,αλλά με αποζημίωσε με πρωτοβουλίες απο μεριά της,με ενναλλαγές στάσης και τέλος με αρκετή υπομονή στο σφυροκόπημα.anal δέν κάνει.Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά...Ελπίζω να σας κάλυψα και να σας βοήθησα με την περιγραφή μου.Και επίσης είμαι εδώ για τυχόν απορίες.Η αγγελία της..