ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Έχεις πάρει παραμάζωμα όλα τα μασατζίδικα της πόλης ή μου φαίνεται;;;;Βάνα σπα έχει ψωμάκι φουλ παιδιά?
ΠΜ όποιος ξέρει!!
Να σε φοβόμαστε.....
Έχεις πάρει παραμάζωμα όλα τα μασατζίδικα της πόλης ή μου φαίνεται;;;;Βάνα σπα έχει ψωμάκι φουλ παιδιά?
ΠΜ όποιος ξέρει!!
Εχει και ψωμι και τυρι και μια πολυ ακρβη και κακης ποιοτητος μαλακιαΒάνα σπα έχει ψωμάκι φουλ παιδιά?
ΠΜ όποιος ξέρει!!
Έχεις πάρει παραμάζωμα όλα τα μασατζίδικα της πόλης ή μου φαίνεται;;;;
Να σε φοβόμαστε.....
Εχει και ψωμι και τυρι και μια πολυ ακρβη και κακης ποιοτητος μαλακια
Αν είναι για μαλακία, άστο, της δίνω και μόνος μου!!!Κερδισμενος θα βγειςΑν είναι για μαλακία, άστο, της δίνω και μόνος μου!!!
συναγωνιστες...... ξερουμε κτι για την παρακατω?
καλημερα παιδες......ξερουμε κατι γι αυτο?
100 ευρω χωρις κωλο για μια φορα?Μιας και πολλοί από εμάς ρωτάνε για διάφορες αγγελίες να πω και εγώ μερικά πράγματα για τη παρακάτω αγγελία
Συναντηθήκαμε επιτέλους με την εν λόγω κυρία σε ξενοδοχείο μίας και αυτή την εποχή δεν έχει δικό της χώρο , θα έχει πολύ σύντομα όμως . Η Λίνα λοιπόν είναι όπως την περιέγραψαν οι προηγούμενοι συναθλητές μια ώριμη γοητευτική 40αρα με καλό προσεγμένο σώμα όσοι αρέσκονται σε πιπινια δεν θα ενθουσιαστούν μαζί της προσωπικά εμένα μου άρεσε και να τονίσω πως οι φωτογραφίες της αγγελίας την αδικούν έχει πολύ καλύτερο σώμα από κοντά , για όσους γνωρίζουν την Λενκα-Ειρηνα είναι περίπου στον ίδιο σωματότυπο , φυσικά τα βιζια της Ειρηνας είναι ανώτερα μιας και τα έκανε upgrade πρόσφατα.
Μείναμε πάνω από μια ώρα μαζί στα 100€ το δωράκι με τα κλασικά δίχως λοκώ , Καλή συμετοχή καλό σεξ σαν να είσαι με την γκόμενα σου. Αυτά τα θετικά...
Στα αρνητικά θα πω την τιμή 100 € είναι αρκετά την στιγμή που υπάρχουν φτηνότερες επιλογές και με χώρο δικό τους βέβαια το θέμα είναι αν περνάς καλά και εγώ πέρασα καλά μαζί της και θα ξαναπάω μόλις τακτοποιηθεί και από χώρο ...αν ρίξει και την τιμή λίγο θα γίνει και δικό μου στανταρακι
τον προλαβες η ταφτυσε??Ψάχνω το τηλ επείγοντως ΡΕΛΑΞ 112 Εγνατία ισογειο
φταιω εγω που ενδιαφερομαι κομπλεξικεΝαι ρε έξυπνε εσυ αμέσως να απαντήσεις
να πεις καλήμερα καλή εβδομάδα σε όλο το κόσμο κ όσοι προλάβουν αυτή τη βδομάδα γιατί από βδομάδα κάποια θα είναι κλειστά η Μαριάννα τουλάχιστον θα είναι κλειστή μέχρι του χρόνου( τα φώτα δηλαδή) όπως τα σχολείαΑυτό χιούμορ είναι τι να πω !!!