You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Που μενεις ρε μαγκα; Να κλείσουμε ενα ραντεβου σημερα το απογευμα;
Συνημμένα
Σωστός.Σωστός. Το πάει το γραμμα??
Αν πληρωνεις ναι
Matakiasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2018
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ράνια, Βαλερια, Ντινα, Ευα, μια αλλα καινουρια δεν θυμαμαι ονομα.@Matakiasthess...έχω διαβάσει τα πάντα όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα στο Forum...
Δεν με ενδοιαφέρει να μάθω, για το συγκεκριμένο μαγαζί κάτι, γιατί δεν με κεντρίζει το ενδοιαφέρον να παρουσιαστώ μόνο για εκτόνωση. Το θεωρώ κοροϊδία να σε αντιμετωπίζουν έτσι, αλλά και μεγαλύτερη κοροϊδία να πηγαίνω από μόνος μου!!!
Στο παραπάνω δεν απάντησες ποτέ...!!!
Μην μας πεις πάνε να δεις (και λέω "μας" διότι διαβάζουν όλοι), διότι 2-3 φορές που πήγα, μόνο μια νταρτάνα ήταν ξανθιά και την τελευταία φορά μια ακόμα ξανθιά μαζί της, πολύ αδιάφορη!!
Για πες μου ποιος διαβάζει το Forum και ποιος όχι!!!
Arximidis_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2018
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας παιδιά, από ότι προσπαθώ να διαβάσω δεν βρήκα αυτό που με ενδιαφέρει και εξηγώ... Υπάρχει κάποιος που να έχει επισκεφτεί κάποιο μασατζίδικο στην Θεσσαλονίκη οπού θα μπορέσεις να γαμήσεις κιόλας? όχι χάπι εντ και χαζομάρες. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μάλλον δεν έχετε μελετήσει ενδελεχώς και επισταμένως τις προηγούμενες σελίδες αγαπητέ.Καλησπέρα σας παιδιά, από ότι προσπαθώ να διαβάσω δεν βρήκα αυτό που με ενδιαφέρει και εξηγώ... Υπάρχει κάποιος που να έχει επισκεφτεί κάποιο μασατζίδικο στην Θεσσαλονίκη οπού θα μπορέσεις να γαμήσεις κιόλας? όχι χάπι εντ και χαζομάρες. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας.
Την επόμενη φορά , με τον κηδεμόνα σας (και καλύτερα διαβασμένος).
ΥΓ. Πέρα από την πλάκα , αν διαβάσεις μερικές σελίδες πίσω, έχω αναρτήσει κατάλογο με 8, συνολικά, "ελαιοτριβεία", 7 πριβέ και 1 ανοικτό.
Arximidis_3
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2018
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Το μελέτησα για τα καλά, από αυτά που αναφέρεις διάβασα μόνο καλα λογια για το Angels αλλα είναι από οτι κατάλαβα πριβε, ειδα οτι ειναι Όλγας αλλά από οτι κατάλαβα δεν θα βρω την διεύθυνση, ένα άλλο που βρηκα είναι το dames .Εχουμε κάποια ενημέρωση για αυτο απο θέμα κοριτσιών, γιατι η σελιδα του ειναι τουλαχιστον για γελια..Ευχαριστώ πολύ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Σελίδα 2767, απάντηση 41499. Αν διαβάσεις και πιο πίσω έχει και για τα άλλα μαγαζιά πληροφορίες. Είπαμε... ενδελεχής και επισταμένη μελέτη.Το μελέτησα για τα καλά, από αυτά που αναφέρεις διάβασα μόνο καλα λογια για το Angels αλλα είναι από οτι κατάλαβα πριβε, ειδα οτι ειναι Όλγας αλλά από οτι κατάλαβα δεν θα βρω την διεύθυνση, ένα άλλο που βρηκα είναι το dames .Εχουμε κάποια ενημέρωση για αυτο απο θέμα κοριτσιών, γιατι η σελιδα του ειναι τουλαχιστον για γελια..Ευχαριστώ πολύ
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου στο Νταμες γαμας.Το κοστος στα 80 ευρώΤο μελέτησα για τα καλά, από αυτά που αναφέρεις διάβασα μόνο καλα λογια για το Angels αλλα είναι από οτι κατάλαβα πριβε, ειδα οτι ειναι Όλγας αλλά από οτι κατάλαβα δεν θα βρω την διεύθυνση, ένα άλλο που βρηκα είναι το dames .Εχουμε κάποια ενημέρωση για αυτο απο θέμα κοριτσιών, γιατι η σελιδα του ειναι τουλαχιστον για γελια..Ευχαριστώ πολύ
Φιλε μου στο Νταμες γαμας.Το κοστος στα 80 ευρώ.Το μελέτησα για τα καλά, από αυτά που αναφέρεις διάβασα μόνο καλα λογια για το Angels αλλα είναι από οτι κατάλαβα πριβε, ειδα οτι ειναι Όλγας αλλά από οτι κατάλαβα δεν θα βρω την διεύθυνση, ένα άλλο που βρηκα είναι το dames .Εχουμε κάποια ενημέρωση για αυτο απο θέμα κοριτσιών, γιατι η σελιδα του ειναι τουλαχιστον για γελια..Ευχαριστώ πολύ
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Αν πληρωνεις ναι
Αν πληρώνεις.....αναφέρσου man!
Τι προγράμματα κάνει?
Κόστος?
Το κυριότερο Σεξ κάνει?
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
ΣΣΣΣΣ....ωραιος !!!!
Ωραίος είναι, δεν αντιλέγει κανείς, αλλά θα ήταν ακόμη πιο ωραίος (για GNTM) αν μπορούσε να δώσει και πληροφορίες για τα πριβέ... Προφανώς και σε pm...
Καλό μεσημέρι, καλή συνέχεια.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ακόμη και να έδινα πληροφορίες για τα ένα λόγω ευαγή ιδρύματα, θα έπρεπε να σε συστήσει κάποιος παλιός πελάτης αυτών, προκειμένου να αποκτήσεις πρόσβαση.Ωραίος είναι, δεν αντιλέγει κανείς, αλλά θα ήταν ακόμη πιο ωραίος (για GNTM) αν μπορούσε να δώσει και πληροφορίες για τα πριβέ... Προφανώς και σε pm...
Καλό μεσημέρι, καλή συνέχεια.
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ακόμη και να έδινα πληροφορίες για τα ένα λόγω ευαγή ιδρύματα, θα έπρεπε να σε συστήσει κάποιος παλιός πελάτης αυτών, προκειμένου να αποκτήσεις πρόσβαση.
Κατά το κοινώς λεγόμενο, φέξε μου και γλίστρησα...
Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Στην κλίμακα μασάζ - εκτόνωση, η καλύτερη στην Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι η Βερόνια, στην Βάνα. Τόσο από εμφάνιση, όσο και από μασάζ. Η προσωπική μου άποψη.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.572
- Πόντοι
- 7.095
ηταν παλια το damesΕπειδή έχω μπερδευτεί το μασατζίδικο πάνω από το Inspot στην Β. Όλγας (Περιοχή Μπότσαρη) ποιό είναι ;
μπουγατσας
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,ξέρουμε τι παίζει,έχει πάει κανείς?