ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Ριχάρδο εσύ είσαι?
Πώς τα περνάς στον Κορυδαλλό?
Ριχάρδο εσύ είσαι?
Πώς τα περνάς στον Κορυδαλλό?
Προσωπικά δεν είχα επαφή με ερωτικές υπηρεσίες και με τον αγοραίο έρωτα γενικότερα μέχρι τα 28 μου.Ντροπή σου!
Προσωπικά δεν είχα επαφή με ερωτικές υπηρεσίες και με τον αγοραίο έρωτα γενικότερα μέχρι τα 28 μου.Κύριε Μπούκα, γίνεστε κακός...Ντροπή σου!
δίνω τυρόπιτα για το τηλ της Μαριάννας
Τι άλλο θ ακούσω εδώ μέσα για Άνταλλακτηριο το πέρασες
Τι τυρόπιτα; Στρογγυλή; Η τετράγωνη; Αν δωσεις κ κακαο μαζι αξιζει η προαφορα
Κασκαντεριλίκη Νο 1204838/23
Μετά από παρότρυνση του φίλτατου stallion41 επίσκεψη στην αγγελία με τηλ 697.....557.
Ήθελα να ήξερα γιατί σε άκουσα αφού δεν πήγες.
Χώρος καλός και καθαρός. Η κορασίδα αρκετά καλή μπορώ να πω, σαν την γειτόνισσα που θέλεις να στριμώξεις, αλλα μέχρι εκεί.
Πέρασμα απευθείας στο δωμάτιο, χωρίς ντουζ και τα πολλά πολλά. Μια ελαφριά επάλειψη με κρεμούλα, πιασμένος όταν είμαι η κόρη μου με τρίβει πιο δυνατά και περισσότερη ώρα, πάντως είχα την επιλογή λαδιού ή κρέμας
Στα του αγώνα, πέρασμα λαστίχου απευθείας, αδιάφορη 1 λεπτού.
Πρώτη στάση η κορασής επάνω αλλά την αλλάξαμε γρήγορα διότι εκτός από ελαφριά μάλαξη στο στήθος δεν δεχόταν τπτ άλλο.
Δεύτερη στάση στα να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πει ή κάνει κάτι που θα μου την σπάσει. Ωραίο θέαμα, μέχρι εκεί όμως, γιατί όταν είπα να σφυροκοπήσω αντέδρασε. Οπότε κατέθεσα έτσι απλά και λιτά.
Κόστος 80 ευρώπουλα για 15 λεπτά συνεύρεσης.
Στο μπουρδέλο απέναντι να πήγαινα ακριβώς θα ίδια θα μου πρόσφεραν με τα μισά χρήματα. ΑΑΑ sorry δεν θα είχα την επιλογή λαδιού - κρέμας.
Δεν θα ξαναπροτιμηθεί η κορασής είναι σίγουρο.
Μετά από καιρό πέρασμα από Dames (Μεταξά) στην Τσιμισκή. Απογευματάκι, τρεις κοπέλες παρούσες, οι Ρετζίνα, Βλάντα και Εύα (νομίζω, ήταν αυτή που έκανε την παρουσίαση).
Τα προγράμματα, για μια κοπέλα ξεχωριστά: 40 (μασάζ-φραπές), 60 (μασάζ-πίτα), 80 (μασάζ-σεξ).
Για δυο κοπέλες μαζί: 60 (μασάζ-φραπές), 90 (μασάζ-πίτα), 120 (μασάζ-σεξ).
Προτίμησα το 60άρι με τις Ρετζίνα-Βλάντα. Για το μασάζ δεν το συζητάω, ελάχιστα πράγματα, κοντά στο 10λεπτο. Γύρισμα από την ανάποδη, η Ρετζίνα κατευθείαν στο εργαλείο, η Βλάντα πιο πάνω. Γενικώς, η Βλάντα μου φάνηκε πιο ομιλητική, πιο ορεξάτη, πιο τσαχπίνα. Η άλλη σαν να...μαγείρευε φακές. Συνολικά, μαζί με το ντουζ πριν και μετά, κοντά στη μισή ώρα.
Στα μείον, ότι τα κορίτσια μιλούσαν ρώσικα μεταξύ τους και δεν με ενθουσίασε το γεγονός. Στα συν, η καθαριότητα, το ζεστό νερό στο ντουζ και η Βλάντα. Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, φαίνεται πως παιχνιδιάρα.
Την Εύα την έχουμε δει...
Τα άλλα 2...δώσε στοιχεία-φως αρχηγέ!!
Σε αφήνει ναι.Πως είναι από εμφάνιση ; Σε αφήνει να την Πιάσεις ;
αδικος κοποςΚαμιά ελληνίδα παίζει πλέον σε αυτά τα μαγαζιά ή άδικος κόπος......; Για γνήσια ελληνίδα μιλάω...........
Καλά κάνω και δεν πάω δηλαδή......αδικος κοπος
Καλά κάνω και δεν πάω δηλαδή......
Δεν τις μπορώ τις ξένες που δουλεύουν στα μασάζ....... Ρατσιστής δεν είμαι καθόλου αλλά οι αλλοδαπές μασατζούδες είναι όλες τους αγενέστατες.......
Αντί να κάνουν τεμενάδες που τις πληρώνουμε αδρά και τις έχουμε μη βρέξει και μη στάξει........είναι όλο τρελίτσα και ειρωνεία......