Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Για καμιά Ταϊλάνδη ειμαστε Αζα.Ενώ οι ελλεεινιδες είναι καλύτερες...
Πουτσα ξύλο και σκούπα θέλουν όλες!!!
Για καμιά Ταϊλάνδη ειμαστε Αζα.Ενώ οι ελλεεινιδες είναι καλύτερες...
Πουτσα ξύλο και σκούπα θέλουν όλες!!!
Για καμιά Ταϊλάνδη ειμαστε Αζα.
Ναι πανε ταυλανδη να κολλησεις aids υπατίτιδα και αν πεσεις σε κανα μπλόκο απο μπάτσους γτ γινονται συχνότερα πλεον να σε μαζέψουν γτ ολες ειναι ανήλικες.
Για καμιά Ταϊλάνδη ειμαστε Αζα.
Ναι πανε ταυλανδη να κολλησεις aids υπατίτιδα και αν πεσεις σε κανα μπλόκο απο μπάτσους γτ γινονται συχνότερα πλεον να σε μαζέψουν γτ ολες ειναι ανήλικες.
Κόψε την τηλεοραση(Μέσα Μαζικής Επιρροής)και το Facebook γιατι δεν θα μάθεις ποτέ την πραγματική αλήθεια και τι συμβαίνει στον κόσμο,ο εγκέφαλος σου έχει γίνει πουρες και αναπαράγεις τις μαλακιες που σου λένε στα καφενεία.
Βγες από την Ελλάδα μπας και μπορέσεις να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο...
Τι εγινε λεει; Αμφιβάλλω αν ξερεις που πεφτει η Νιγρίτα βρε ασχετε. Εχω παει στην μιση Ευρώπη Τσεχία Ολλανδία Βερολίνο sent Pauli αμβουργο. Τι να μου πεις εσυ; Ελα να βρεθουμε απο κοντα να τα πεις αυτα μπαγλαμά
Τι εγινε λεει; Αμφιβάλλω αν ξερεις που πεφτει η Νιγρίτα βρε ασχετε. Εχω παει στην μιση Ευρώπη Τσεχία Ολλανδία Βερολίνο sent Pauli αμβουργο. Τι να μου πεις εσυ; Ελα να βρεθουμε απο κοντα να τα πεις αυτα μπαγλαμά
Τι σχέση έχει η Νιγηρία και η Ευρώπη με την Ταϋλάνδη που έγραψες πριν ρε μπουφο?
Συνέχισε να μας λες μπούρδες για μέρη που δεν ξέρεις ούτε στον χάρτη που είναι και γω θα σε ξεμπροστιαζω άσχετε
από τι στιγμή πού στις χώρες πού ανέφερες δεν υπάρχει η ταυλανδη αρα ο αζαζελ έχει δίκιο αναπαράγεις ότι ακούς
Με τις ανταλλαγές πως τα πήγες είχαν απόδοσή??
από τι στιγμή πού στις χώρες πού ανέφερες δεν υπάρχει η ταυλανδη αρα ο αζαζελ έχει δίκιο αναπαράγεις ότι ακούς
Θες να σε παρω μαζι μου;
Τι σχέση έχει η Νιγηρία και η Ευρώπη με την Ταϋλάνδη που έγραψες πριν ρε μπουφο?
Συνέχισε να μας λες μπούρδες για μέρη που δεν ξέρεις ούτε στον χάρτη που είναι και γω θα σε ξεμπροστιαζω άσχετε
μπααα θα ζητάς αντάλλαγμα μετάαπό τι στιγμή πού στις χώρες πού ανέφερες δεν υπάρχει η ταυλανδη αρα ο αζαζελ έχει δίκιο αναπαράγεις ότι ακούς
Θες να σε παρω μαζι μου;
Μαζέψου...Που μενεις ρε μαγκα; Να κλείσουμε ενα ραντεβου σημερα το απογευμα;
Ξέρω εγώ που μένει αν θες να σου πω.Εκεί που γράφει ΔΕΗ στην Αισώπου.Αυτός που κάθεται στην πόρτα είναι , ένας με δύο δόντια και τρία πόδια.Που μενεις ρε μαγκα; Να κλείσουμε ενα ραντεβου σημερα το απογευμα;
Επίσκεψη ρελαξ στο ισόγειο 112 Εγνατία παρουσία 3 κοπέλες κορινα Μαρία και μια άλλη όνομα δεν θυμάμαι επέλεξα κορινα στα του αγώνα 30€’ε έδωσα και με έκανε ένα αισθησιακό μασαζ τίποτα παράπανω δεν θα ξανά προτιμηθεί
Η κορινα τελικά τι μασαζ κάνει ; Ξέρει κανένας να μας πει
γιατί απορείς επέλεξε κορινα τον έκανε αισθησιακό μασάζ αλλά δε ξέρει τι είδους μασάζ τον έκανε. Τι δεν καταλαβαίνεις
ένα αστέρι δε φτάνει πως είναι, ηλικία, από πούΕπίσκεψη élit spa, ισόγειο Εγνατίας 112, Άννα αστέριπολυ καλη
ένα αστέρι δε φτάνει πως είναι, ηλικία, από πού