Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (8 μέλη και 55 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
Πέρασα πριν λίγο καιρό με την Φαίη στο angels. Πολύ τούμπανο milfάρα, βυζαρες, με όρεξη αυτό που κάνει. Εννοείται ότι θα ξαναπάω, αλλά πολλά τα 80 για full

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Ιρινα τούμπανο για Τέλεια ποδολαγνεια

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
Η ιρινα αυτή που λέτε είναι η μεντβεντεβα? Κάπου στη Μπότσαρη? Είναι private η free? Για δώστε καμία περιγραφή

• Like
Αντιδράσεις: thesp

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Irίνα tsexα lenkna έχει τεράστια χείλια πρισμενα ωραίο βυζι κ βρίσκεται περιοχή β ολφας σχολή τυφλών προγράμματα από 40€ έως 70€ :knockinb:

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Σαν βάτραχος με η σαν τον Ντόναλντ νταλκ!!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Η κοπελίτσα φαίνεται... νόστιμη. Κι οι φωτό μάλλον αληθινές.

Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο;

Καλημερα αδερφε...
Κανε μια επισκεψη...και αν δεν κανει, την κανεις και εσυ!!! :walkingpenis:
Απλα ενμερωσε και εδω για να μην χασουμε κανα επεισοδιο...

Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
176
Πόντοι
1
Αν δεν τρως το φαι σου,θα σου στειλω μία,να το φας,μόνο σώμα λέει,η φάτσα είναι τελείως αντιαισθητικη...

την βλεπω καθε μερα λογω εργασιας στην περιοχη
το βυζι ειναι τερας...μιλαμε για τουμπανο πλαστικο εννοειται
στην φατσα ειναι εντελως cartoon αλλα αν εισαι λατρης των πλαστικων επεμβασεων σιγουρα θα καβλωσεις.,...τις καλημερες μου απο τον πρωην spartans νυν spartans1

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
επισκεψεις τον προηγουμενο μηνα
επισκεψη νο1
στην τυπισα στον ευοσμο με το σκυλι  με το  που μπηκα και την ειδα μου ηρθε να ξερασω ηταν εντελως μαστουρομενη εκανα μεταβολη και εφυγα αυτο που προσεξα ειναι οτι στο θυροτηλεφωνο της εγραφε  ΑΡΣΙΣ πουειναι μια Μ.Κ.Ο που βοηθαει πρωην εκδιδομενες η φορεις του AIDS οποτε προσοχη αδερφια
επισκεψη νο 2
στο aqua spa πηρα την ιωαννα  γυρω στο 1,65 μαυρομαλα πολυ αδυνατη  με απαραδεκτη συμπεριφορα οποτε μακρια μην τους  δινουμε αλλα λεφτα  στα παρταλια μεχρι να τα εκτιμησουν
επισκεψη νο 3
στο βενους σπα  περασα με την  στελλα  1,70 περιπου με πολυ ωραιο κορμι  αλλα πολυ ξενερωτη και ξινη στα 40 λεπτα με γυρναει μπροστα παω να την ακουμπησω μου λεει για ποια με περασες μου κανει 5 λεπτα μασαζ και παει να φυγει την λεω εκτονωση μου  λεει εγω δεν κανω τετοια πραγματα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
επισκεψεις τον προηγουμενο μηνα
επισκεψη νο1
στην τυπισα στον ευοσμο με το σκυλι  με το  που μπηκα και την ειδα μου ηρθε να ξερασω ηταν εντελως μαστουρομενη εκανα μεταβολη και εφυγα αυτο που προσεξα ειναι οτι στο θυροτηλεφωνο της εγραφε  ΑΡΣΙΣ πουειναι μια Μ.Κ.Ο που βοηθαει πρωην εκδιδομενες η φορεις του AIDS οποτε προσοχη αδερφια
επισκεψη νο 2
στο aqua spa πηρα την ιωαννα  γυρω στο 1,65 μαυρομαλα πολυ αδυνατη  με απαραδεκτη συμπεριφορα οποτε μακρια μην τους  δινουμε αλλα λεφτα  στα παρταλια μεχρι να τα εκτιμησουν
επισκεψη νο 3
στο βενους σπα  περασα με την  στελλα  1,70 περιπου με πολυ ωραιο κορμι  αλλα πολυ ξενερωτη και ξινη στα 40 λεπτα με γυρναει μπροστα παω να την ακουμπησω μου λεει για ποια με περασες μου κανει 5 λεπτα μασαζ και παει να φυγει την λεω εκτονωση μου  λεει εγω δεν κανω τετοια πραγματα
Μακράν η πιο χρησιμη ενημερωση εδώ και καιρο!
Συγχαρητήρια!

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Κανένα νέο από Μαριάννα; Το κενό της Αφροδίτης καλύφθηκε;