You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (8 μέλη και 55 επισκέπτες)
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ok πρώην Koker5616, μας έπεισες.Ιρινα τούμπανο για Τέλεια ποδολαγνεια
giorgoslefas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ολγας, στην σχολη τυφλων. 50€ για μιση ωραπαιδιά διάβασα για μια Ιρινα που αναφέρατε πριν. αυτη που βρισκεται; μπορει να δωσει καποιος οδηγιες;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αν δεν τρως το φαι σου,θα σου στειλω μία,να το φας,μόνο σώμα λέει,η φάτσα είναι τελείως αντιαισθητικη...παιζει καμια φωτο από ιρινα?
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Η κοπελίτσα φαίνεται... νόστιμη. Κι οι φωτό μάλλον αληθινές.
Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
kane καταδρομικη και ενημερωσεΚαλημέρα και καλή εβδομάδα.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλημερα αδερφε...
Κανε μια επισκεψη...και αν δεν κανει, την κανεις και εσυ!!!
Απλα ενμερωσε και εδω για να μην χασουμε κανα επεισοδιο...
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Αν δεν τρως το φαι σου,θα σου στειλω μία,να το φας,μόνο σώμα λέει,η φάτσα είναι τελείως αντιαισθητικη...
την βλεπω καθε μερα λογω εργασιας στην περιοχη
το βυζι ειναι τερας...μιλαμε για τουμπανο πλαστικο εννοειται
στην φατσα ειναι εντελως cartoon αλλα αν εισαι λατρης των πλαστικων επεμβασεων σιγουρα θα καβλωσεις.,...τις καλημερες μου απο τον πρωην spartans νυν spartans1
επισκεψεις τον προηγουμενο μηνα
επισκεψη νο1
στην τυπισα στον ευοσμο με το σκυλι με το που μπηκα και την ειδα μου ηρθε να ξερασω ηταν εντελως μαστουρομενη εκανα μεταβολη και εφυγα αυτο που προσεξα ειναι οτι στο θυροτηλεφωνο της εγραφε ΑΡΣΙΣ πουειναι μια Μ.Κ.Ο που βοηθαει πρωην εκδιδομενες η φορεις του AIDS οποτε προσοχη αδερφια
επισκεψη νο 2
στο aqua spa πηρα την ιωαννα γυρω στο 1,65 μαυρομαλα πολυ αδυνατη με απαραδεκτη συμπεριφορα οποτε μακρια μην τους δινουμε αλλα λεφτα στα παρταλια μεχρι να τα εκτιμησουν
επισκεψη νο 3
στο βενους σπα περασα με την στελλα 1,70 περιπου με πολυ ωραιο κορμι αλλα πολυ ξενερωτη και ξινη στα 40 λεπτα με γυρναει μπροστα παω να την ακουμπησω μου λεει για ποια με περασες μου κανει 5 λεπτα μασαζ και παει να φυγει την λεω εκτονωση μου λεει εγω δεν κανω τετοια πραγματα
επισκεψη νο1
στην τυπισα στον ευοσμο με το σκυλι με το που μπηκα και την ειδα μου ηρθε να ξερασω ηταν εντελως μαστουρομενη εκανα μεταβολη και εφυγα αυτο που προσεξα ειναι οτι στο θυροτηλεφωνο της εγραφε ΑΡΣΙΣ πουειναι μια Μ.Κ.Ο που βοηθαει πρωην εκδιδομενες η φορεις του AIDS οποτε προσοχη αδερφια
επισκεψη νο 2
στο aqua spa πηρα την ιωαννα γυρω στο 1,65 μαυρομαλα πολυ αδυνατη με απαραδεκτη συμπεριφορα οποτε μακρια μην τους δινουμε αλλα λεφτα στα παρταλια μεχρι να τα εκτιμησουν
επισκεψη νο 3
στο βενους σπα περασα με την στελλα 1,70 περιπου με πολυ ωραιο κορμι αλλα πολυ ξενερωτη και ξινη στα 40 λεπτα με γυρναει μπροστα παω να την ακουμπησω μου λεει για ποια με περασες μου κανει 5 λεπτα μασαζ και παει να φυγει την λεω εκτονωση μου λεει εγω δεν κανω τετοια πραγματα
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 821
- Πόντοι
- 96
Μακράν η πιο χρησιμη ενημερωση εδώ και καιρο!επισκεψεις τον προηγουμενο μηνα
επισκεψη νο1
επισκεψη νο 2
επισκεψη νο 3
Συγχαρητήρια!
Μη τους δίνετε τ λεφτα σας.. ν πεινάσουν οι βρωμιαρεςΜακράν η πιο χρησιμη ενημερωση εδώ και καιρο!
Συγχαρητήρια!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.047
- Πόντοι
- 2.356
μπα ησυχία μία από τα ιδίαΚανένα νέο από Μαριάννα; Το κενό της Αφροδίτης καλύφθηκε;
Φαιδρά Δανάη γιάννα Αθηνά σοφία
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
ποια ειναι καλη για φουλ απο αυτες σταλ? με γλοσσωφιλα..μπα ησυχία μία από τα ιδία
Φαιδρά Δανάη γιάννα Αθηνά σοφία