Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (6 μέλη και 51 επισκέπτες)

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Σ λίγο σ βλέπω ν πιάνεις κανα γυφτάκι μ καμπαναριό από κάτω....

ρε φιλε εδω ηρθες να βγαλεις τα κομπλεξ σου?τι ρολο παιζει αν ειναι ρωμά , τσιγγανα , βουλγαρα ή κινεζα?Το θεμα ειναι να σε φτιαχνει το μουνι.τα υπολοιπα οδηγουν σε αλλη συζητηση.

• Like
Αντιδράσεις: thesp

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Κόμπλεξ είναι το ν μη της δίνεις αξία..;; Τόσο σ κόβει μπετοβλακα

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Την δουλεια μου κανω ,την δουλεια της κανει και ολα καλα.Εσενα τι σε κοφτει ρε φιλε?Γεμισαμε κομπλεξικους...και το περι αξιας δεν το καταλαβα..το να πει καποιος περασε ωραια και εδωσε τοσα ..

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Ναι αγοράκι μου.. ν πας ν παρακαλάς ν στον χαϊδέψουν
Ν σ παίρνουν κ τ 50 που τ ιδρώνεις κ ν λες στον εαυτό σου πέρασα καλά... σα τ προβαταααααα

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Ενταξει φιλε μου..μην το συνεχισουμε,δεν υπαρχει λογος.οπως την βρισκει ο καθενας

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
καλημέρα στα παιδιά.
Λέω αύριο να πάω μια βόλτα απο Βανα Σπα!
Εχω περάσει με την Θεώνη προ καιρού (δεν θυμάμαι πότε!)
είχα περάσει αρκετά καλα...ειχα δει αν θυμάμαι και κανα 2-3 ακόμα κοριτσια.
έχετε να μου προτείνετε καποια καλη...γουστα βεβαια ειναι αυτα, απλα ρωταω μηπως καποιος εχει να μου πει κατι καλο!!
αλλιως θα παω θα δω και θα περασω με οποια μου κανει κλικ!
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Περασμα προ ημερων απο aqua spa. Παρουσα μονο η Ξενια για ακομα μια φορα. «Εχετε ξαναερθει στο χωρο μας;» μου λεει. Τις λεω τοσα 50αρικα που σου εχω αφησει ντροπη να μην με θυμασαι.
Στα του αγωνα, μασαζ μετριο προς καλο, σε καποια σημεια ασκουσε κ λιγο πιεση οπως μαρεσει,. Γυρναω απο μπροστα, ειχε αυτα τα ξινισμενα μουτρα, τις λεω για εξτρα λεφτα να βγαλει τιποτα να δουμε καμια ρωγα, εφαγα πιστολι και ξενερωσα. Γρηγορος φραπες, μπανιο κ δρομο.
Ολο δεν θα ξαναπαω λεω και ολο σε αυτην πεφτω.
Ξερει μηπως κανεις που εχει παει τωρα η Ευα απο aqua spa;
Την ψαχνω και δεν μπορω να την βρω

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Περασμα προ ημερων απο aqua spa. Παρουσα μονο η Ξενια για ακομα μια φορα. «Εχετε ξαναερθει στο χωρο μας;» μου λεει. Τις λεω τοσα 50αρικα που σου εχω αφησει ντροπη να μην με θυμασαι.
Στα του αγωνα, μασαζ μετριο προς καλο, σε καποια σημεια ασκουσε κ λιγο πιεση οπως μαρεσει,. Γυρναω απο μπροστα, ειχε αυτα τα ξινισμενα μουτρα, τις λεω για εξτρα λεφτα να βγαλει τιποτα να δουμε καμια ρωγα, εφαγα πιστολι και ξενερωσα. Γρηγορος φραπες, μπανιο κ δρομο.
Ολο δεν θα ξαναπαω λεω και ολο σε αυτην πεφτω.
Ξερει μηπως κανεις που εχει παει τωρα η Ευα απο aqua spa;
Την ψαχνω και δεν μπορω να την βρω
Η Ευα εχει σταματησει και δεν νομιζω να εχει παει καπου αλλου. Αν καιγεσαι πολυ να μαθεις ρωτα το Νίκο,τον υπευθυνο του μαγαζιού.Ισως να ξερει.
Κατα τα άλλα καλυτερα να παιρνεις τηλεφωνο πριν πας για να μην πεφτεις πάνω στην ξινή. Η Ριτα και η Ρένα στο προγραμμα των 50 ευρω βγάζουν ρούχα και ειναι καλύτερες, κατα την γνωμη μου, από την Ευα και σιγουρα καλυτερες από όλες των Vana & Venus .

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Ναι akarnan, εχεις δικιο! Για μενα η ριτα ειναι η καλυτερη απο αυτες!
Απλα η Ευα γουσταρε μασαζ προστατη, και παντα απο μονη της το επιδιωκε, και το εκανε και πολυ καλα μαλιστα! Αλλα γουστα ειναι αυτα.
Ευχαριστω για την ενημερωση

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96
Κι εσυ εχεις δικιο για τα γουστα που λες. Παντως καλο γλυφοκωλι κάνει και η Ευη στο Angels Spa. Στο λεω γιατι ειναι μάλλον πιο πιθανο να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό παρα να ξαναβρεις την Ευα!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
821
Πόντοι
96

Επισκεψη προσφατη στην Παπαφη. Καλή επιλογη με ανεση χρονου και τιμη στα 40 ευρώ. Το μονο αρνητικο ειναι ο χωρος που ειναι γκαφσονιερα και θυμιζει μπουρδελο της προηγούμενης τουλάχιστον δεκαετίας.

******: adultxxxx . gr

sokman88

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2018
Like
42
Πόντοι
0
παιδιά διάβασα για μια Ιρινα που αναφέρατε πριν. αυτη που βρισκεται; μπορει να δωσει καποιος οδηγιες;

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Κι εσυ εχεις δικιο για τα γουστα που λες. Παντως καλο γλυφοκωλι κάνει και η Ευη στο Angels Spa. Στο λεω γιατι ειναι μάλλον πιο πιθανο να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό παρα να ξαναβρεις την Ευα!!!
Angel spa pou briskete.?? T times pezoun..??

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266

Επισκεψη προσφατη στην Παπαφη. Καλή επιλογη με ανεση χρονου και τιμη στα 40 ευρώ. Το μονο αρνητικο ειναι ο χωρος που ειναι γκαφσονιερα και θυμιζει μπουρδελο της προηγούμενης τουλάχιστον δεκαετίας.

******: adultxxxx . gr
Στην Παπαφη δεν ειναι η Αλεξια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom