Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Ευχαριστώ πολύ για την σύσταση! Θα ενημερώσω μόλις επισκεφθώ!Φιλε μου Ευα και Κατερινα οι καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη κατα την γνωμη μου στο Νταμες.
Ευχαριστώ πολύ για την σύσταση! Θα ενημερώσω μόλις επισκεφθώ!Φιλε μου Ευα και Κατερινα οι καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη κατα την γνωμη μου στο Νταμες.
Ακριβώς αυτη ειναι αδερφε.Αν και η Κατερινα καπος ετσι ειναι αλλα λιγο πιο κοντη.Στο νταμες η Ευα ειναι μια γεματη ξανθιά με καλουτσικο προσωπο?
Είσαι σίγουρος φιλε οτι μασαζ και φραπε μονο 30ευρω;Μου φαινονται πολυ λιγα.Εγνατία 112 στο ισόγειο χτυπάς το κουδούνι και ζητάς την Σοφία ωραίο μωρό και πολύ κβλωτικο μασάζ μόνο με 30€ κ φραπές
αυτό θα τό έλεγα ξεπετα κ οχι ενημέρωσήΕπίσκεψη στο ρελαξ έκανα με Σοφία φοβερό μασάζ με φραπέδες σπέσιαλ 30€
αυτό θα τό έλεγα ξεπετα κ οχι ενημέρωσή
Πως είναι η σοφία τι άλλο είδες εκεί
Πες μας κ για τις υπόλοιπες λίγα λόγια
Ακριβώς αυτη ειναι αδερφε.Αν και η Κατερινα καπος ετσι ειναι αλλα λιγο πιο κοντη.
Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει..Είσαι σίγουρος φιλε οτι μασαζ και φραπε μονο 30ευρω;Μου φαινονται πολυ λιγα.
Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει..
Και μετά ξύπνησε και είδε πως ήταν ξεσκέπαστος.....Δεν ειναι σιγουρο οτι σπαμαρει εκ προθεσεως, μπορει να ειναι ξαδερφος του προεδρου του Εδαισαικου... , το καλο ειναι οτι την εχει ομορφη και του την επαιξε τσαμπα (αφου ειναι και παλιος γνωστος).
Καλημέρες σε ολα τα παιδια...
Ρε "thesp" ο "psix_fan" απανταει στον Χυσεα τα εξής "Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει" και αναφέρεται στο δικό σου post μέσω του χυσέα...
είναι δυνατόν να κάνεις like το post του....χαχαχαχα
θα τρελαθούμε τελείως ρε πούστη μου!!
Λίγο συγκέντρωση ρεεεεεεε...
Και αν γράφεις για επισκέψεις, κριτικές και εμπειρίες γράψε κάποια πραματα συγκεντρωμένα, ΜΗΝ σπαμάρεις!!
Νομιζω οτι κανει χιουμορ φιλε ο Thesp αφου εκανε like και στο δικο σου post.Καλημέρες σε ολα τα παιδια...
Ρε "thesp" ο "psix_fan" απανταει στον Χυσεα τα εξής "Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει" και αναφέρεται στο δικό σου post μέσω του χυσέα...
είναι δυνατόν να κάνεις like το post του....χαχαχαχα
θα τρελαθούμε τελείως ρε πούστη μου!!
Λίγο συγκέντρωση ρεεεεεεε...
Και αν γράφεις για επισκέψεις, κριτικές και εμπειρίες γράψε κάποια πραματα συγκεντρωμένα, ΜΗΝ σπαμάρεις!!
Οι περισοτερες αγγελιες αυτου του τυπου ειναι μουφα μπορει ακομη και να σε κλεψουν ρωτα παρακατω στα call girlsΚαλημέρα.
Δυο εύκολες ερωτησούλες για τους γνώστες του χώρου:
Δεν υπάρχει καν φωτογραφία. Την έχει δοκιμάσει κανείς;;
Η συγκεκριμένη από πίσω φαίνεται σούπερ. Είναι όμως;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η 1η είχε αγγελία με άλλο τηλ. Η αγγελία ήταν κάπως ετσι:ευγενική προσχαρη κ εμφανίσιμη Ελληνίδα.. κτλΟι περισοτερες αγγελιες αυτου του τυπου ειναι μουφα μπορει ακομη και να σε κλεψουν ρωτα παρακατω στα call girls