Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
  • Like
Αντιδράσεις: thesp

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Εγνατία 112 στο ισόγειο χτυπάς το κουδούνι και ζητάς την Σοφία ωραίο μωρό και πολύ κβλωτικο μασάζ μόνο με 30€ κ φραπές
Είσαι σίγουρος φιλε οτι μασαζ και φραπε μονο 30ευρω;Μου φαινονται πολυ λιγα.

• Like

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη  στο ρελαξ έκανα με Σοφία φοβερό μασάζ με φραπέδες σπέσιαλ 30€
αυτό θα τό έλεγα ξεπετα κ οχι ενημέρωσή

Πως είναι η σοφία τι άλλο είδες εκεί

Πες μας κ για τις υπόλοιπες λίγα λόγια

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
αυτό θα τό έλεγα ξεπετα κ οχι ενημέρωσή

Πως είναι η σοφία τι άλλο είδες εκεί

Πες μας κ για τις υπόλοιπες λίγα λόγια
Ακριβώς αυτη ειναι αδερφε.Αν και η Κατερινα καπος ετσι ειναι αλλα λιγο πιο κοντη.

κανα στεγνο δεν υπαρχει?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
:think:Επειδή ζητήθηκε περιγραφή την. Κάνω

Πήγα εχθές στο ρελαξ στις 16 ώρα χωρίς ραντεβού χτυπάω πόρτα μπαίνω μέσα μου ανοίγει η κορινα στο δωμάτιο ήταν ελεύθερες η κορινα μια Μαρία και η Σοφία επιλέγω την Σοφία αφού την είχα ξαναπάρει πολλές φορές στην Μοναστηριου στο σπα βενους που δούλευε παλιά . Στα του άγωνα άρχισε το μασάζ να μου κάνει έντονο αισθησιακό στην περιοχή των ποδιών και πίσω μετά μου είπε να γυρίσω και με αποτελείωσε

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει.. :2funny:

Καλημέρες σε ολα τα παιδια...

Ρε "thesp" ο "psix_fan"  απανταει στον Χυσεα τα εξής "Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει" και αναφέρεται στο δικό σου post μέσω του χυσέα...
είναι δυνατόν να κάνεις like το post του....χαχαχαχα  :2funny:
θα τρελαθούμε τελείως ρε πούστη μου!!
Λίγο συγκέντρωση ρεεεεεεε...
Και αν γράφεις για επισκέψεις, κριτικές και εμπειρίες γράψε κάποια πραματα συγκεντρωμένα, ΜΗΝ σπαμάρεις!!

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Δεν ειναι σιγουρο οτι σπαμαρει εκ προθεσεως, μπορει να ειναι ξαδερφος του προεδρου του Εδαισαικου...  :happy: , το καλο ειναι οτι την εχει ομορφη  :tn04: και του την επαιξε τσαμπα (αφου ειναι και παλιος γνωστος).

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Δεν ειναι σιγουρο οτι σπαμαρει εκ προθεσεως, μπορει να ειναι ξαδερφος του προεδρου του Εδαισαικου...  :happy: , το καλο ειναι οτι την εχει ομορφη  :tn04: και του την επαιξε τσαμπα (αφου ειναι και παλιος γνωστος).
Και μετά ξύπνησε και είδε πως ήταν ξεσκέπαστος.....
Θα ξανακάνει like εδώ. Αυτό είναι πιο πετυχημένο από το προηγούμενο!!

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Ρε "thesp" ο "psix_fan"  απανταει στον Χυσεα τα εξής "Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει" και αναφέρεται στο δικό σου post μέσω του χυσέα...
είναι δυνατόν να κάνεις like το post του....χαχαχαχα  :2funny:
Και αν γράφεις για επισκέψεις, κριτικές και εμπειρίες γράψε κάποια πραματα συγκεντρωμένα, ΜΗΝ σπαμάρεις!!

Ρε "thesp" ο "psix_fan"  απανταει στον Χυσεα τα εξής "Σιγά μην πήγε. Ούτε απ'έξω δε θα πέρασε. Έτσι το γράφει" και αναφέρεται στο δικό σου post μέσω του χυσέα...
είναι δυνατόν να κάνεις like το post του....χαχαχαχα  :2funny:
Νομιζω οτι κανει χιουμορ φιλε ο Thesp αφου εκανε like και στο δικο σου post.

• Like

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Καλημέρα.
Δυο εύκολες ερωτησούλες για τους γνώστες του χώρου:

Δεν υπάρχει καν φωτογραφία. Την έχει δοκιμάσει κανείς;;

Η συγκεκριμένη από πίσω φαίνεται σούπερ. Είναι όμως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Καλημέρα.
Δυο εύκολες ερωτησούλες για τους γνώστες του χώρου:

Δεν υπάρχει καν φωτογραφία. Την έχει δοκιμάσει κανείς;;

Η συγκεκριμένη από πίσω φαίνεται σούπερ. Είναι όμως;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οι περισοτερες αγγελιες αυτου του τυπου ειναι μουφα μπορει ακομη και να σε κλεψουν ρωτα παρακατω στα call girls

Arikyr3

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Οι περισοτερες αγγελιες αυτου του τυπου ειναι μουφα μπορει ακομη και να σε κλεψουν ρωτα παρακατω στα call girls
Η 1η είχε αγγελία με άλλο τηλ. Η αγγελία ήταν κάπως ετσι:ευγενική προσχαρη κ εμφανίσιμη Ελληνίδα.. κτλ
Τίμια πρόταση με συμπαθητική φυσιογνωμία, λίγα παραπανίσια κιλά. Μασαζ κ handjob.
Για την 2η δεν ξέρω κάτι.

ΠΑΟΚ ΡΕ

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά η δεύτερη στην αναφορά του συναγωνιστή ειναι η γνωστή Εύα με το γνωστό σάιτ. Εύα Ραφαέλα Βίκη Μαγιά όλες στο ίδιο γραφείο με τις κλασικές μέτριες υπηρεσίες

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Ευχαριστώ για την ενημέρωση  ΗΛΙΑΣ ΚΑΠ και Arikyr3

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.Περασμα προχθες απο την Ιρινα.τι καυλαρος ειναι??βγαλμενη απο τσοντα!Εντωμεταξυ πριν παω την εβλεπα κανενα 2μηνο στην Ολγας να περπαταει και λεω τι μουνι ειναι αυτο.μακαρι να το γαμουσα.Και πηγαινοντας εκει μου ανοιξε αυτη την πορτα και εφαγα σκαλωμα.λεω δε παιζει ρε φιλε ,κοιτα να δεις..Αυτη ειναι η Ιρινα τελικα.Μου ανοιξε με μια ρομπα ελαφρια ,διαγραφοντουσαν οι βυζαρες της.Τα χειλη της δεν με χαλασαν,ειναι εκφυλη.Θες να την σκισεις.το βυζι της ειναι θεικο.καιρο ειχα να δω τοσο καυλιαρα.Εκανα το προγραμμα της πιπας με 50 ευρω.χαμουρεμα και γλειψιμο στις βυζαρες της αρχικα και μετα τσιπουκαρα.Σιγουρα οι περισσοτεροι εχετε παει αλλα αυτοι που δεν ,την προτεινω ανεπιφυλακτα. Gallas k Robyman82 ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Φίλε το προγράμμα τον 50€ τι περιλαμβάνει κάνε μια περιγραφή !

gogos26

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Like
215
Πόντοι
20
Χαιρετώ την παρέα, καλώς σας βρήκα. Είμαι αρκετά παλιός στο site, αλλά δεν συμμετείχα ως τώρα. Έχω καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα στην πιάτσα, απλά τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμαι λίγο με το μασάζ (μεγάλωσα πια και δεν μπορώ το άγχος στο αμάξι ή στα όρθια, με τα "στρουμφάκια" να τριγυρνάνε).

Επίσκεψη στο Vana Spa προχθές, επέλεξα την Χριστίνα (ή Τίνα). Ωραίο μελαχροινό μωρό, με πολύ σφιχτό κορμί. Πολύ ευγενική, πολύ ευδιάθετη. Το μασάζ πολύ δυνατό και χαλαρωτικό. Όταν γύρισα, με τελείωσε με το χέρι ενώ χάιδευα το υπέροχο κωλαράκι της.

Σε γενικές γραμμές αρκετά ικανοποιημένος, θα προτιμούσα στοματικό, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω μαγαζιά που παρέχουν αυτό το service. Κόστος 30€ + 20€, γύρω στην 1 ώρα σύνολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom