You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Πέρασμα σήμερα μεσημεράκι από Studio Body Free...Είπα να θυμηθώ τα περρασμένα μεγαλεία γιατί είχα ένα καλό feeling και τελικά άξιζε τον κόπο..
Με υποδέχθηκε ο Νικόλας, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα μου πρόσφερε και έναν δροσερό καφέ - φραπέ με κρύο νεράκι!!
Κοπέλες παρούσες εκείνη την στιγμή δύο: μία κοντούλα με πεταχτό και σφιχτό κωλαράκι, δεν συγκράτησα όνομα και μία κοπέλα γνωστή στους μασαζοχώρους, ονόματι Σίσσυ, μεταγραφή από Εβίτα. Δεν την είχα δοκιμάσει... Τιμές προγραμμάτων από 50-80 ευρώ...
Πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη με Σίσσυ, ξανθό μαλλί, ωραίο μαύρισμα το κορμί της, με φάτσα πρόστυχη, σκυλέ και με ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν στα χείλη!! Μπαίνοντας στο δωμάτιο την όρμηξα και χωρίς ακόμα να προλάβει να βγάλει τα ρούχα της, την έβαλα να γονατίσει, της τον έχωσα στο στόμα και την σπατουλάριζα στη γλώσσα και στο μάγουλο με την πούτσα μου , η οποία είχε πάρει ήδη την ανιούσα. Πίπα πολύ καλή και ρουφηχτή στο πουσοκέφαλο, τα χείλη της βεντούζα! Φορούσε και μαύρα εσώρουχα η Σίσσυ και έχει ένα τατουάζ πάνω από το κωλαράκι της (Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου, με φέρνουν πιο κοντά σου... που έλεγε και ο Καρβέλας όταν γάμαγε την Βίσση).
Στα του αγώνα τώρα: άνεση χρόνου, αντέχει στο δυνατό πισωκολλητό σφυροκόπημα, (στο καρφί που λέω και εγώ) με σκαμπίλια στα κωλομάγουλα της, δεν βιάζεται καθόλου και είναι πρόθυμη στης επιθυμίες σου!! Τελείωμα φυσικά στο στοματάκι της αδιαμαρύρητα, αφού πρώτα την έβαλα να μου κάνει ένα καλό αρχιδογλύψιμο. Έκατσα σίγουρα στο δωμάτιο κάνα 40 λέπτο.
Συμπέρασμα: Η ΣΙΣΣΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!
Άρα ο Νικόλας έχει 2 τιμοκαταλόγους. Έναν για τους γνωστούς και έναν για τους αγνώστους οπότε εγω για να παίζω στην κλίμακα του full στα 100 είμαι ο άγνωστος.
Φέρτε μου έναν ώμο να κλάψω.
ΥΓ αν έχετε κανένα στανταράκι στο στοίχημα πέστε το γιατί μόνο έτσι πλησιάζουμε αυτά τα μαγαζιά και γράφουμε καμιά κριτική.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Πήγαινε στον Νικόλα να την βρεις. Ούτως ή άλλως εκεί μπαίνουν όλοι...Έφυγε η γνωστή η Σίσι από Εβίτα? Και τη περίμενα να ρθει πως και πως
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Πολύ ωραία η κριτική του φίλου, και μπράβο για την ενημέρωση.Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Πέρασμα σήμερα μεσημεράκι από Studio Body Free...Είπα να θυμηθώ τα περρασμένα μεγαλεία γιατί είχα ένα καλό feeling και τελικά άξιζε τον κόπο..
Με υποδέχθηκε ο Νικόλας, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα μου πρόσφερε και έναν δροσερό καφέ - φραπέ με κρύο νεράκι!!
Κοπέλες παρούσες εκείνη την στιγμή δύο: μία κοντούλα με πεταχτό και σφιχτό κωλαράκι, δεν συγκράτησα όνομα και μία κοπέλα γνωστή στους μασαζοχώρους, ονόματι Σίσσυ, μεταγραφή από Εβίτα. Δεν την είχα δοκιμάσει... Τιμές προγραμμάτων από 50-80 ευρώ...
Πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη με Σίσσυ, ξανθό μαλλί, ωραίο μαύρισμα το κορμί της, με φάτσα πρόστυχη, σκυλέ και με ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν στα χείλη!! Μπαίνοντας στο δωμάτιο την όρμηξα και χωρίς ακόμα να προλάβει να βγάλει τα ρούχα της, την έβαλα να γονατίσει, της τον έχωσα στο στόμα και την σπατουλάριζα στη γλώσσα και στο μάγουλο με την πούτσα μου , η οποία είχε πάρει ήδη την ανιούσα. Πίπα πολύ καλή και ρουφηχτή στο πουσοκέφαλο, τα χείλη της βεντούζα! Φορούσε και μαύρα εσώρουχα η Σίσσυ και έχει ένα τατουάζ πάνω από το κωλαράκι της (Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου, με φέρνουν πιο κοντά σου... που έλεγε και ο Καρβέλας όταν γάμαγε την Βίσση).
Στα του αγώνα τώρα: άνεση χρόνου, αντέχει στο δυνατό πισωκολλητό σφυροκόπημα, (στο καρφί που λέω και εγώ) με σκαμπίλια στα κωλομάγουλα της, δεν βιάζεται καθόλου και είναι πρόθυμη στης επιθυμίες σου!! Τελείωμα φυσικά στο στοματάκι της αδιαμαρύρητα, αφού πρώτα την έβαλα να μου κάνει ένα καλό αρχιδογλύψιμο. Έκατσα σίγουρα στο δωμάτιο κάνα 40 λέπτο.
Συμπέρασμα: Η ΣΙΣΣΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!
Μια διαπίστωση , μόνο, ατυχής για εμάς. Με αφορμή το ότι ο φίλος Άντι Γκαρσία πήρε την Σίσσυ και δεδομένου του γεγονότος ότι την έχω πετύχει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της πόλης,δλδ Εύα, Εβίτα, Αντιστρές, Λάζαρο, Μαριάννα, Μάγγυ Καμάρα, Νίκη και τώρα Νικόλα (2ο πέρασμά της από εκεί), για να δούμε καινούριο κορίτσι στα μασατζίδικα πρέπει να κάνουμε καμιά δέηση στον ϋψιστο...
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Ακριβώς! Γι'αυτό κι εγώ πήγα εχθές κι έκανα μια δέηση στην εκκλησία της Οσίας Ξένης στη Χαριλάου και μου είπε ότι θα φέρει στο πλησιέστερο μαγαζί κάτι καινούργιο!για να δούμε καινούριο κορίτσι στα μασατζίδικα πρέπει να κάνουμε καμιά δέηση στον ϋψιστο...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Όταν μιλάς στον Θεό, το πολύ πολύ να σε πουν θρησκόληπτο. Όταν σου μιλάει ο Θεός, πας καρφί για Σταυρούπολη. Πρόσεχε , αδερφέ...Ακριβώς! Γι'αυτό κι εγώ πήγα εχθές κι έκανα μια δέηση στην εκκλησία της Οσίας Ξένης στη Χαριλάου και μου είπε ότι θα φέρει στο πλησιέστερο μαγαζί κάτι καινούργιο!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Δεν σε καταλαβαίνω αδερφέ!!! Ο Θεος ποτέ δε θα σύστηνε το Vana Spa στη Σταυρούπολη!! Ημαρτον!!Όταν σου μιλάει ο Θεός, πας καρφί για Σταυρούπολη. Πρόσεχε , αδερφέ...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Δεν σε καταλαβαίνω αδερφέ!!! Ο Θεος ποτέ δε θα σύστηνε το Vana Spa στη Σταυρούπολη!! Ημαρτον!!
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Πολύ ωραία η κριτική του φίλου, και μπράβο για την ενημέρωση.
Μια διαπίστωση , μόνο, ατυχής για εμάς. Με αφορμή το ότι ο φίλος Άντι Γκαρσία πήρε την Σίσσυ και δεδομένου του γεγονότος ότι την έχω πετύχει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της πόλης,δλδ Εύα, Εβίτα, Αντιστρές, Λάζαρο, Μαριάννα, Μάγγυ Καμάρα, Νίκη και τώρα Νικόλα (2ο πέρασμά της από εκεί), για να δούμε καινούριο κορίτσι στα μασατζίδικα πρέπει να κάνουμε καμιά δέηση στον ϋψιστο...
Χαιρετίζω όλους τους συναγωνιστές. Σε ευχαριστώ ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΕ γι τα καλά σου λόγια. Είναι όπως τα λες, άλλωστε είχα πει και σε πρόσφατο post μου, πως οι κοπέλες ανακυκλώνονται παίρνοντας μεταγραφή από το ένα μαγαζί στο άλλο και έχουμε πολύ καιρό να δούμε κάτι καινούργιο στον χώρο. Ίσως οι μασαζοεπιχειρηματίες της πόλης, πρέπει να κάνουν κονέ με τους αντίστοιχους της Αθήνας και να φέρουν δανεικές από την Αθήνα κάποια καλά κομμάτια.... έτσι θα υπάρξει μία σχετική ανανέωση στην μασαζοκατάσταση της Θεσσαλονίκης έστω και αν είναι για μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά από την άλλη για να μην το πράττουν ή δεν θα έχουν τις άκρες ή ακόμα και να έχουν τις άκρες, βαριούνται να ψαχτούν ή πολύ απλά ίσως να μην τους συμφέρει... και βολεύονται με ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα που λέει και ένα άσμα
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Mην κλαις ! καθότι συμφωνα και με τα γραφόμενα του συναδέλφου ισχύουν τα κάτωθι:Άρα ο Νικόλας έχει 2 τιμοκαταλόγους. Έναν για τους γνωστούς και έναν για τους αγνώστους οπότε εγω για να παίζω στην κλίμακα του full στα 100 είμαι ο άγνωστος.
Φέρτε μου έναν ώμο να κλάψω.
ΥΓ αν έχετε κανένα στανταράκι στο στοίχημα πέστε το γιατί μόνο έτσι πλησιάζουμε αυτά τα μαγαζιά και γράφουμε καμιά κριτική.
Εβίτα - Σίσσυ - 30 min - 50 ευρώ
Βody Free - Σίσσυ - 40 min - 80 ευρώ
Δηλαδή και γνωστός να ήσουν πάλι ακριβός ειναι ο Νικόλας... Ασε που δεν έχει καν μασαζοκρέβατα!
giorgoslefas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και από εμένα.
Πέρασμα απο aqua spa πριν από κανένα μήνα αναζητώντας την Ευα, η οποία γουστάρει full μασάζ προστάτη.
Μοναδική παρούσα η δεσποίνις Ξένια η οποία είναι πολύ δυνατό αλλά αγελάστη και κουρασμένη. Με το ζόρι φραπέ σε φάση τελείωνε να φύγουμε.
Με πληροφόρησε ότι η Ευα έφυγε από aqua spa.
Ξέρει κανείς που πήγε;
Τελευταία φορά που την επισκέφθηκα, μου είχε υποσχεθεί ότι όταν ξαναβρεθούμε θα παιχτεί και γλυφοκώλι. Τώρα έλεγε αλήθεια η ψέματα δεν ξέρω, αλλα πρέπει να την βρω!!
Πέρασμα απο aqua spa πριν από κανένα μήνα αναζητώντας την Ευα, η οποία γουστάρει full μασάζ προστάτη.
Μοναδική παρούσα η δεσποίνις Ξένια η οποία είναι πολύ δυνατό αλλά αγελάστη και κουρασμένη. Με το ζόρι φραπέ σε φάση τελείωνε να φύγουμε.
Με πληροφόρησε ότι η Ευα έφυγε από aqua spa.
Ξέρει κανείς που πήγε;
Τελευταία φορά που την επισκέφθηκα, μου είχε υποσχεθεί ότι όταν ξαναβρεθούμε θα παιχτεί και γλυφοκώλι. Τώρα έλεγε αλήθεια η ψέματα δεν ξέρω, αλλα πρέπει να την βρω!!
giorgoslefas
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Επίσης να ρωτήσω Εβίτα που λέτε που είναι και αν είναη μόνο πριβέ;
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
1. Βασ. ΌλγαςΕπίσης να ρωτήσω Εβίτα που λέτε που είναι και αν είναη μόνο πριβέ;
Ευχαριστω!
2. Είναι πριβέ.
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Mην κλαις ! καθότι συμφωνα και με τα γραφόμενα του συναδέλφου ισχύουν τα κάτωθι:
Εβίτα - Σίσσυ - 30 min - 50 ευρώ
Βody Free - Σίσσυ - 40 min - 80 ευρώ
Δηλαδή και γνωστός να ήσουν πάλι ακριβός ειναι ο Νικόλας... Ασε που δεν έχει καν μασαζοκρέβατα!
Είναι αλήθεια ότι το μουνί έχει γίνει πλέον ολοένα και φθηνότερο τα τελευταία χρόνια της κρίσης!! Κρίμα για τις κοπέλες, χαρά για τους χαρτιάδες και πορτοφολάδες
!! Εαν το πάμε με αυτήν την λογική δηλ. Εβίτα 50 ευρώ(γαμήσι φθηνό), Νικόλας 80ευρώ (γαμήσι ακριβό), θα πω και εγώ το εξής: Ψήνεις την Σίσσυ, κάθε Σίσσυ και κάθε κοπέλα του μασαζοχώρου να σου δώσει τηλεφωνάκι και να τη χώσεις εκτός μαγαζιών, δηλαδή σπίτι σου ακόμη πιο φθηναδούρα δηλαδή και με 40 ευρώ.
Εγώ προσωπικα σε βάθος χρόνου θεωρώ τον εαυτό μου κερδισμένο από το Body Free και εξηγούμαι αμέσως:
Την τριετία 2005 -2008 όταν ο Νίκος είχε εκείνα τα ουκρανέζικα αστεράκια δηλ. Αλλιόνα, Τζούλι, Μάσια, Γκάλια, Αλέσια (μαυρομάλλικο, μικρό ωραίο μουνάκι που είχα ξεχάσει να την αναφέρω σε παλιότερο post μου), εγώ προσωπικά πλήρωνα 100 ευρά στο μαγαζί,δεν είχα πρόβλημα με τα μασαζοκρέβατα. Ενώ άλλοι πελάτες για παράδειγμα που είτε δεν είχαν πρόσβαση στο Body Free είτε θέλανε άνετα γαμήσια σε κρεβάτια και τις παίρνανε στο σπίτι τους πληρώνανε 120 ευρά, και εαν πάλι ήθελαν ξενοδοχείο πληρώνανε 120 ευρά και 20-25 ευρά το δωμάτιο, δηλαδή σύνολο 140-145 ευρώ στο ξενοδοχείο. Τι πάει να πει, αυτοί οι πελάτες ήταν κορόιδα... άρα λοιπόν όλα σχετικά είναι... Δεν είναι τα πάντα το πιο φθηναδούρα γαμήσι,με την ίδια λογική πάμε και στην Γιαννιτσών και γαμάμε με 15-20 ευρώ και μετά κάνουμε τον πούτσο μας ΣΤΡΑΤΗΓΟ από τα παράσημα... και μετά τα δίνουμε στους γιατρούς τα 5πλάσια. Το φθηνό τελικά βγαίνει ακριβό...
Είμαι ένα καινούργιο μέλος εδώ ,δεν γνωρίζω από το άθλημα,απλά τόσο καιρό διαβάζω μηνύματα σας, σχόλια, εμπειρίες, μπορώ να πω ότι εδώ υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα άτομα που με τις συζητήσεις τους, τις εμπειρίες τους ,για έναν νέο σαν εμένα είναι πολύ ενδιαφέρον ! Την καλησπέρα μου λοιπόν σε όλους !
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.495
- Πόντοι
- 216
Ότι και να λέτε, σαν την πίπα της Ειρήνης (που σταμάτησε) στην Μαριάννα δεν υπάρχει. Στην ίδια κατηγορία είναι και της Σοφίας της που τώρα είναι στην Εβίτα, αλλά η μαλάκω η χοντρή δεν με έχει αφήσει να μπώ. Οι υπηρεσίες μας είναι λέει απλό μασάζ χαλαρωτικό.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.127
- Πόντοι
- 2.266
Tυπε εχεις σκοπο να γαμησεις πιατσοβια ακοποτα και θα γινει στρατηγος ο πουτσος σου; και επιπλεον για τις αλλες δηλαδη εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι οκ και μονο οι πιατσοβιες κολανε παρασημα πραγματικα καποιοι ειστε οτι να ναι και λετε οτι παπαρια σας κατεβει στο κεφαλι παρασημο μπορεις να κολησεις και απο τη γκομενα που θα χτυπησεις σε ενα κλαμπ οι πιθανοτητες ειναι ιδιες παντουΕίναι αλήθεια ότι το μουνί έχει γίνει πλέον ολοένα και φθηνότερο τα τελευταία χρόνια της κρίσης!! Κρίμα για τις κοπέλες, χαρά για τους χαρτιάδες και πορτοφολάδες
!! Εαν το πάμε με αυτήν την λογική δηλ. Εβίτα 50 ευρώ(γαμήσι φθηνό), Νικόλας 80ευρώ (γαμήσι ακριβό), θα πω και εγώ το εξής: Ψήνεις την Σίσσυ, κάθε Σίσσυ και κάθε κοπέλα του μασαζοχώρου να σου δώσει τηλεφωνάκι και να τη χώσεις εκτός μαγαζιών, δηλαδή σπίτι σου ακόμη πιο φθηναδούρα δηλαδή και με 40 ευρώ.
Εγώ προσωπικα σε βάθος χρόνου θεωρώ τον εαυτό μου κερδισμένο από το Body Free και εξηγούμαι αμέσως:
Την τριετία 2005 -2008 όταν ο Νίκος είχε εκείνα τα ουκρανέζικα αστεράκια δηλ. Αλλιόνα, Τζούλι, Μάσια, Γκάλια, Αλέσια (μαυρομάλλικο, μικρό ωραίο μουνάκι που είχα ξεχάσει να την αναφέρω σε παλιότερο post μου), εγώ προσωπικά πλήρωνα 100 ευρά στο μαγαζί,δεν είχα πρόβλημα με τα μασαζοκρέβατα. Ενώ άλλοι πελάτες για παράδειγμα που είτε δεν είχαν πρόσβαση στο Body Free είτε θέλανε άνετα γαμήσια σε κρεβάτια και τις παίρνανε στο σπίτι τους πληρώνανε 120 ευρά, και εαν πάλι ήθελαν ξενοδοχείο πληρώνανε 120 ευρά και 20-25 ευρά το δωμάτιο, δηλαδή σύνολο 140-145 ευρώ στο ξενοδοχείο. Τι πάει να πει, αυτοί οι πελάτες ήταν κορόιδα... άρα λοιπόν όλα σχετικά είναι... Δεν είναι τα πάντα το πιο φθηναδούρα γαμήσι,με την ίδια λογική πάμε και στην Γιαννιτσών και γαμάμε με 15-20 ευρώ και μετά κάνουμε τον πούτσο μας ΣΤΡΑΤΗΓΟ από τα παράσημα... και μετά τα δίνουμε στους γιατρούς τα 5πλάσια. Το φθηνό τελικά βγαίνει ακριβό...
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Περασμα μετα απο καιρο απο Aqua Spa. Και εγω με την ευα και μερικες φορες την Ξενια ειχα παει. Αυτη τη φορα ηταν Ξενια, Ιωαννα, Ρανια. Περασμα με Ράνια. Πολύ καλή πρέπει να πω. Απλή εκτώνωση αν και με Ευα παλιότερα ειχα καταφέρει και στοματικό (λογικα παει ανα κοπέλα το αν σε θυμάται). Πάντως αν η Ξένια κανει στοματικό θελω πολύ να δοκιμάσω.
anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα ΣΕ όλους τους συναγωνιστές! ΝΑ ξεκαθαρίσω ΡΑΠΤΟΡΑ πως δεν υποτιμώ καμμία κατηγορία γυναικών του πληρωμένου έρωτα δηλ ΟΎΤΕ αυτές που δουλεύουν στην πιάτσα, ΟΎΤΕ αυτές ΣΤΑ μπουρδέλα, studio,ΟΎΤΕ στα μασατζίδικα , ΟΎΤΕ ΤΑ call girls ΚΑΙ city touria. Δεν χώνω ακάποτα με την καμία, αλλά ΣΜΝ δεν κολλάς μόνο από ακάποτο γαμήσι!ΟΙ συνθήκες υγιεινής ΣΤΗΝ πιάτσα μειώνονται ΣΤΟ ελάχιστο, το πολύ πολύ ΚΆΝΑ μωρομάντηλα. ΣΤΑ μπουρδέλα, μασατζίδικα,ξενοδοχεία κάνεις ΚΑΙ εσύ ΚΑΙ η κοπέλα ΈΝΑ μπάνιο, υπάρχει και αφρόλουτρο βρε αδερφέ. Τώρα ΕΣΎ εάν ΕΊΣΑΙ τόσο σκληροπυρηνικός τα να δώσει ΚΑΙ ΣΤΗ Φυλής και ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΜΕ 10 - 20 ΕΥΡΏ ΚΑΙ με όλους τους πακιστανούς, γύφτους και μαύρους που θα περιμένουν στο σαλόνι μαζί με εσένα!