Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Συνάδελφοι, Ράπτορα και Άντι Γκαρσία.
Ούτε μήνας δεν έχει περάσει από τότε που δυο άλλα μέλη είχαν μια κόντρα, κι είδαμε και πάθαμε για να σταματήσει το κακό.
Αν θέλετε να αντιπαρατεθείτε, σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχουν και τα πμ.
Φιλάκια...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
ότι ανέφεραν οι συνάδελφοι παραπάνω... απο petit φάση κ ελληνίς , αυτη την εποχή , Νίνα στην μαριάνα (αν κ δεν έχει σταθερο πρόγραμα) , ειρήνη επισης μαριανα , Ζέτα στην εβίτα , Φοίβη στον Βασίλη Κ.Καραμανλή

Επίσης και οι Ελπίδα - Δανάη που ειναι πλεον στα Λαδάδικα , Λένα στον Μάκη -Αντιστρες, και η Νεφέλη (ζουμπουρλούδικο στυλ Ζέτας ) στο Belami
Συνάδελφε αυτή τη Δανάη δεν την είχα δοκιμάσει! Πώς είναι? Καλή περίπτωση?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Για την εμπειρία σου τέτοια λάθη είναι ανεπίτρεπτα. Το ποστ που έκανες παράθεση είναι του 2012. Εκτός κι αν κάνω κάπου λάθος εγώ, οπότε απολογούμαι...

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Όταν πλακονομαι με το stalion41 σηκώνεσαι και μας παρατάς!!
Όταν πλακονονται οι άλλοι τους στέλνεις φιλάκια!!!
Απολογήσου για αυτό πρώτα!!!

Δεν έκανα λάθος ! Ψάχνω πληροφορίες για αυτή τη Δανάη για όποιον τη θυμάται!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Όταν πλακονομαι με το stalion41 σηκώνεσαι και μας παρατάς!!
Όταν πλακονονται οι άλλοι τους στέλνεις φιλάκια!!!
Απολογήσου για αυτό πρώτα!!!

Δεν έκανα λάθος ! Ψάχνω πληροφορίες για αυτή τη Δανάη για όποιον τη θυμάται!
Είσαι πολύ παραπονιάρης....
Και σε σας , στο τέλος, είχα πει hasta la vista, babies....
Όπως και να 'χει, απολογούμαι.
Για την Δανάη , δεν ξέρω κάτι.
Και επί τη ευκαιρία, αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι για μια Τζοάννα/Ντανιέλα, , αλβανάκι, pettit, μελαχροινή, που δούλεψε σε Νικόλα, Εβίτα και Εύα, ας ρίξει καμιά πληροφόρηση.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Είσαι πολύ παραπονιάρης....
Και σε σας , στο τέλος, είχα πει hasta la vista, babies....
Όπως και να 'χει, απολογούμαι.
Για την Δανάη , δεν ξέρω κάτι.
Και επί τη ευκαιρία, αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι για μια Τζοάννα/Ντανιέλα, , αλβανάκι, pettit, μελαχροινή, που δούλεψε σε Νικόλα, Εβίτα και Εύα, ας ρίξει καμιά πληροφόρηση.
που το θυμηθηκες το κοντοπουτανο εχω χρονια να το δω στα μαγαζια παριστανε την ιταλιδα  εκανε τα παντα σε καλες τιμες

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
που το θυμηθηκες το κοντοπουτανο εχω χρονια να το δω στα μαγαζια παριστανε την ιταλιδα  εκανε τα παντα σε καλες τιμες
Ήταν η αδυναμία μου, και ο κώλος της ήταν φοβερός (τον έδινε με + 50) . Όντως δεν ήταν Ιταλίδα, Αλβανάκι ήτανε από Τίρανα.

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς αν στο βάνα σπα η βερονικα κάνει στοματικό ? και για το σοφα σπα περιοχή Μαρτίου τι παίζει εκεί?
γνωρίζει κανείς αν στο βάνα σπα η βερονικα κάνει στοματικό ? και για το σοφα σπα περιοχή Μαρτίου τι παίζει εκεί?
Όχι, η Βερόνικα στο Βένους Σπα δεν κάνε στοματικό. Σίγουρα

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Παίζει να ξέρει κανείς αν βρίσκεται σε κάποιο μαγαζί μία Έλενα που δούλευε στη Μάγκυ? 35-40 μελαχρινη.

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Μια κριτικη ειπα να κανω και το γαμησατε το thread... Δεν ξανα μιλαω :) Τελικα ξερει κανεις αν η Ξενια (aqua spa) κανει στοματικο?

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Ναι αλλά εμένα μου ζήτησε 100 ευρώ.

Καλησπέρα ΣΕ όλους. Ε τι να κάνουμε ΑΓΌΡΙ μου, είναι ΑΛΛΙΏΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ πελάτης ΑΠΌ το πρώτο μαγαζί του ΝΙΚΟΛΑ, πριν το  μεταφέρει στην Κ. Καραμανλή 84 και ΑΛΛΙΏΣ είναι ΝΑ έχεις πάει σύνολο 5- 10 φορές στο BODY FREE. Όχι ότι περηφανεύομαι δηλαδή, αλλά οι καλοί πελάτες έχουν κάποιες εκπτώσεις σε όλα τα μαγαζιά

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Μια κριτικη ειπα να κανω και το γαμησατε το thread... Δεν ξανα μιλαω :) Τελικα ξερει κανεις αν η Ξενια (aqua spa) κανει στοματικο?
Η ξενια δεν μου αφησε την παραμικρη υποψια οτι εχει κανει στοματικο γενικα στην ζωη της.
τωρα αν το εχει κανει θα ειναι αξιο αποριας. το εχω ξαναπει εδω μεσα νομιζω οτι η Ξενια ειναι απο τις περιπτωσεις που μισουν τους αντρες γενικοτερα. και οσο κανει αυτην την δουλεια δεν πιστευω οτι κατι θα αλλαξει.
πεταμενα λεφτα.

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Καλησπέρα ΣΕ όλους. Ε τι να κάνουμε ΑΓΌΡΙ μου, είναι ΑΛΛΙΏΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ πελάτης ΑΠΌ το πρώτο μαγαζί του ΝΙΚΟΛΑ, πριν το  μεταφέρει στην Κ. Καραμανλή 84 και ΑΛΛΙΏΣ είναι ΝΑ έχεις πάει σύνολο 5- 10 φορές στο BODY FREE. Όχι ότι περηφανεύομαι δηλαδή, αλλά οι καλοί πελάτες έχουν κάποιες εκπτώσεις σε όλα τα μαγαζιά
Χαιρομαι που το ακουω αυτο γιατι πιστευα οτι ειναι αντικοινωνικος και αντιεπαγγελματιας ακομα και με τους παλιους πελατες του.
Εγω δυστυχως ανοικω στους πελατες του Νικολα που θα τον θυμηθουν μια στο τοσο εκτος και αν μας φερει κανενα δυνατο τουμπανο και σηκωσει ολο το χαρτι απο την αγορα. Εκει χαλαλι του του μπαγασα.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Χαιρομαι που το ακουω αυτο γιατι πιστευα οτι ειναι αντικοινωνικος και αντιεπαγγελματιας ακομα και με τους παλιους πελατες του.
Εγω δυστυχως ανοικω στους πελατες του Νικολα που θα τον θυμηθουν μια στο τοσο εκτος και αν μας φερει κανενα δυνατο τουμπανο και σηκωσει ολο το χαρτι απο την αγορα. Εκει χαλαλι του του μπαγασα.
Μέχρι να φέρει κάτι δυνατό ο Νικόλας, συμβιβαστείτε με ...άλλες λύσεις, αγαπητέ. Ξέρετε εσείς !!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Σιγά το μαγαζί πού θέλει να πηγαίνουμε κ συχνά

Κάποτε είχε καλά κομμάτια κ παινεύονταν κιόλας

Εχω τα καλύτερα μωρά στη πιάτσα

Μιλάμε για πριν 5/6 χρόνια από κει κ μετά μέτρια πράγματά με εξωφρενικές τιμές

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

γνωριζει κανεις αν η  συγκεκριμενη κορασιδα εχει καλες υπηρεσιες?...παντως στις φωτο ειναι εμφανισιμη βεβαια λεει πως δεν κανει εκτονωσεις...αν καποιος την εχει παρει ας με ενημερωσει με λεπτομερειες

εχεις pm

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
405
Πόντοι
36

γνωριζει κανεις αν η  συγκεκριμενη κορασιδα εχει καλες υπηρεσιες?...παντως στις φωτο ειναι εμφανισιμη βεβαια λεει πως δεν κανει εκτονωσεις...αν καποιος την εχει παρει ας με ενημερωσει με λεπτομερειες

Θα με ενδιεφερε και μενα, αλλα στη σελιδα της δεν εχει τηλέφωνο. Η κάνω κατι λάθος? Ξερει κανείς κατι παραπάνω?

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Είπαμε πάτε στη Θεώνη στο Vana Spa, η οποία με 30 ευρώ δώρο γλύφει παντού ακόμα και κωλο, σπέσιαλ γλώσσα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Κανει με +30, αρκει να ειναι στη μερα της...δλδ μπορει και να μην κανει η ξινομουρα.
εγω δε θα πετουσα παντως 80 για ξινοπιπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom