Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

matakias1977

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
Εγνατια που φιλε? μηπως εννοεις Νεα εγνατια? Κωνσταντινου καραμανλη δηλαδη?
εγνατια στο κέντρο κοντά αγίας σοφίας η σοφία πολύ καλό μασάζ εκεί η άλλες μακριά μπάζα μετά μόνο η συσι αξίζει εκεί αλλά μασάζ μέτριο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.769
Πόντοι
2.356
Οπότε εγώ λάθος κατάλαβα sorry :(

Σκέτη παραπληροφόρηση είμαι  δοξάστε με :2funny:

Καλά αυτό το ελιτ πως νόμιζα ότι είχε κλείσει

matakias1977

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς για το sofa studio περιοχή Μαρτίου πέραν του πολύ καλού μασάζ παιζει και τίποτα άλλο?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.833
Πόντοι
34.538
Γεια χαρά στους συναγωνιστές. Ακόμα 100ευρώ το έχει ο Νικολάκης το full, ακριβούτσικος για τις εποχές...
100 ευρώ πληρώναμε εκείνα τα αστέρια τα ουκρανεζάκια που είχε παλιά, και δικαίως πληρώναμε. νομίζω πως οι τωρινές κοπέλες δεν αξίζουν για 100 ευρώ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις τωρινές του κοπέλες...

Κατά την ταπεινή μου γνώμη μου ο Νίκος έχει λάθος τιμολογιακή πολιτική στο μαγαζί του, πρέπει να ρίξει το full στα ογδόντα , ίσως και πιο χαμηλά 60-70, για να μπορεί ένας πελάτης να κάνει επαναλήψεις άμα του αρέσει κάποια κοπέλα στο Body Free....  

Επαναλήψεις στα 100 ευρώ  δεν κάνεις με την καμμία. Αυτά γίνονταν εποχές 2005-2008,  ΟΧΙ εν έτει 2018. Τώρα ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!! Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του.

ΜΕ 100 ΕΥΡΩ FULL  Δοκιμάζεις μια φορά και μετά μην τον είδατε τον Παναγή!! που λέει και η εκφραση.
Τον προηγουμενο μηνα παντως που περασα μια βολτα απο το ΝΙΚΟΛΑ,
για αλλη δουλεια,οχι σαν πελατης...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..

Τοσα χρονια που πηγαινω..ειδα  τις πιο χαλια κοπελες ever!!!

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Τον προηγουμενο μηνα παντως που περασα μια βολτα απο το ΝΙΚΟΛΑ,
για αλλη δουλεια,οχι σαν πελατης...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..

Τοσα χρονια που πηγαινω..ειδα  τις πιο χαλια κοπελες ever!!!
Καλησπέρα Φακίρη.

Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχει κάνει μια κοιλιά ο Νικόλας, αλλά πιστεύω πως σιγά σιγά θα ξαναβρεί τα πατήματα του. ('Εχει και πολλά προβλήματα ο Νικόλας, από το 2013 που αρρώστησε η μάνα του  τραβάει κουπί και περνάει λούκι μεγάλο..)

Αλλά η κατάσταση είναι απογοητευτική γενικότερα από το 2013 και μετά. Εννοώ, οι κοπέλες είναι οι ίδιες και οι ίδιες και ανακυκλώνονται από το ένα μαγαζί στο άλλο. Ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα δηλαδή, άρπα κόλλα καταστάσεις και γυναίκες από την εποχή των duran duran.

Είναι γεγονός και κατανοητό από όλους εμάς τους πελάτες του αγοραίου έρωτα, πως  οι κοπέλες της προηγούμενης δεκαετίας 2000 - 2011 που δούλευαν στα μασατζίδικα γενικότερα (όχι μόνο στου Νίκου το μααγαζί) και στα Γραφεία της πόλης (call girls) μας δεν πρόκειται να ξαναυπάρξουν!!

Τι να κάνουν και οι νταβατζήδες, μαγαζάτορες (Νίκος και κάθε Νίκος) και νταραβερτζήδες. Eίναι με δεμένα χέρια, δεν μπορούν να βρουν καλές κοπέλες, διότι οι κοπέλες δεν τους έχουν πλέον ανάγκη!! Σου λέει η καλή, μικρή Ελληνίδα γκόμενα:γιατί να πάω να δουλέψω στον Νίκο , στην Εβίτα και στα μασατζίδικα... και να μου παίρνουν τα μισά λεφτά... και δεν πάω Μαρκίζ να δουλέψω π.χ. υποδοχή, δημόσιες σχέσεις, μπαρ και να δημιουργήσω εκεί τον κύκλο πελατών... και έτσι οι κοπέλες βγαίνουν από μόνες τους στη βίζιτα!! και τους μένει και το χαρτί ολόκληρο και παίρνουν βίζιτα όποιον πελάτη γουστάρουν αυτές.Είναι οι ίδιες τα αφεντικά!! Στα μασατζίδικα δεν είχαν αυτές τις πολυτέλειες..

Ενώ στην προηγούμενη δεκαετία οι κοπέλες ουκρανέζες και ρωσσίδες επί το πλείστον, ήταν καλές στη δουλειά τους,γιατί δεν μπορούσαν να βρουν το πελατολόγιο από μόνες τους, αφού δεν είχαν ούτε τις άκρες, ούτε ήξεραν και τη γλώσσα. Δεν είχαν άλλη επιλογή, ήταν απόλυτα προσκολλημένες στο νταραβερτζή τους και στο μαγαζί που δούλευαν. Ο μαγαζάτορας είχε το πελατολόγιο και έκοβε και έραβε!! και οι κοπέλες δεν έβγαζαν ούτε κιχ...

Συμπέρασμα: Οι καλές αλλοδαπές γκόμενες (Ουκρανέζες, Ρωσίδες) έχουν εξαφανιστεί πλέον από την Ελλάδα και δουλεύουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Οι καλές και μικρες ελληνίδες γκόμενες 25-35 χρονών βγαίνουν στην βίζιτα από μόνες τους, στα μπουζούκια και στα κλαμπάκια και δημιουργούν το πελατολόγιο τους.

Και οι νταβατζήδες και οι μασαζοεπιχειρηματίες δουλεύουν με ότι έχει απομείνει:Ελληνίδες από 4 χρονών και πάνω χωρίς τα καλοκαίρια, ψιλομέτριες που πέσανε στην πείνα και βγήκανε στο κλαρί... άντε και καμμιά 45-50 χρονών  Ουκρανέζα αλκολικιά που ξέμεινε στην Ελλάδα και οι πελάτες την ξέρουν καμμιά 20 και βάλε χρόνια...

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Και οι νταβατζήδες και οι μασαζοεπιχειρηματίες δουλεύουν με ότι έχει απομείνει:Ελληνίδες από 40 χρονών και πάνω χωρίς τα καλοκαίρια, ψιλομέτριες που πέσανε στην πείνα και βγήκανε στο κλαρί... άντε και καμμιά 45-50 χρονών  Ουκρανέζα αλκολικιά που ξέμεινε στην Ελλάδα και οι πελάτες την ξέρουν καμμιά 20 και βάλε χρόνια...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Οπότε εγώ λάθος κατάλαβα sorry :(Είχε κλείσει αδερφε μου αλλα φαίνεται οτι ξανανοιξε

Σκέτη παραπληροφόρηση είμαι  δοξάστε με :2funny:

Καλά αυτό το ελιτ πως νόμιζα ότι είχε κλείσει

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Συμφωνώ με τα όσα λέει ο Andy Garcia και να προσθέσω ότι οι ανεξάρτητες βίζιτες λειτουργούν και ως δικτυωμένες μεταξύ τους !

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Συμφωνώ με όσα λέτε παραπάνω και ειδικά για τον Νίκο. Εγώ, προσωπικά, έκανα το ντεμπούτο μου στο μασαζοχώρο με το Νίκο... πήγα 2-3 φορές αλλά δεν είχα φύγει ποτέ ευχαριστημένος. Μιλάω για 3-4 χρόνια πριν. Μετά δοκίμασα Ντάμες (εποχής Αγγελάκη με Έλλη, κλπ...) ή και μετά που μεταφέρθηκαν ανατολικά (με Αλεξία, κλπ...) και πάντα έμενα ευχαριστημένος, χωρίς να κλάψω τα λεφτά που έδωσα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Ψάχνοντας να βρω την Ρίτα βρέθηκα το μεσημερακι στο Ακουα Σπα.Μετα απο τηλεφωνική συνεννόηση ανεβαινω πάνω.Με υποδεχεται μια ξανθια κοπελα όμορφη 25 με30 ετον.Της ζηταω να μου πει τα προγραμματα μια και ερχομουν πρωτη φωρα στο μαγαζί.Μου λέει κανουμε χαλαρωτικο μασαζ διάρκειας 45 λεπτον με κόστος τα 50 ευρώ. Έχει και εκτονωση ροταω;Οχι μου απανταει.Το λετε αυτο γιατι με βλέπετε πρώτη φωρα και φοβαστε;Οχι μου λεει δεν κανουμε εκτονωση.Μετα απο αυτο σηκωθηκα και εφυγα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Ψάχνοντας να βρω την Ρίτα βρέθηκα το μεσημερακι στο Ακουα Σπα.Μετα απο τηλεφωνική συνεννόηση ανεβαινω πάνω.Με υποδεχεται μια ξανθια κοπελα όμορφη 25 με30 ετον.Της ζηταω να μου πει τα προγραμματα μια και ερχομουν πρωτη φωρα στο μαγαζί.Μου λέει κανουμε χαλαρωτικο μασαζ διάρκειας 45 λεπτον με κόστος τα 50 ευρώ. Έχει και εκτονωση ροταω;Οχι μου απανταει.Το λετε αυτο γιατι με βλέπετε πρώτη φωρα και φοβαστε;Οχι μου λεει δεν κανουμε εκτονωση.Μετα απο αυτο σηκωθηκα και εφυγα.
Τελικα ας με φωτισει καποιος συναθλητης κανουν η οχι εκτονωση στο εν λογο μαγαζι;Και αν ναι μήπως πρέπει να σε συστησει καποιος;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.833
Πόντοι
34.538
Ετσι πως το εθεσες ρε ΧΥΣΕΑ..τι περιμενες να σου πει?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.769
Πόντοι
2.356
AZAZEL και STALLION41..
Νεα μελη του CUVALA CLUB!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Πέρασμα από Venus Spa, Κων. Καραμανλή 75, με την Βερόνικα. Πολύ καλό μασάζ και ωραία κουβέντα. Πολύ ώριμη για την ηλικία της (19). Καταπληκτικό νεανικό κορμί. Από έξτρα, μόνο εκτόνωση. Επειδή τα πήγαμε καλά, πέταξε το κορμάκι από πάνω και με άφησε να απολαύσω το υπέροχό της στήθος. Θα την ξανατιμήσω οπωσδήποτε.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
932
Πόντοι
96
Τελικα ας με φωτισει καποιος συναθλητης κανουν η οχι εκτονωση στο εν λογο μαγαζι;Και αν ναι μήπως πρέπει να σε συστησει καποιος;

Κάνουν !!! ... και δεν χρειάζεται να σε συστήσει κάποιος!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
τελικα την βρηκες την Ριτα-Μαργαριτα?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
τελικα την βρηκες την Ριτα-Μαργαριτα?
Πριν φυγω ρωτησα την ξανθια αν δουλεύει καποια Ρίτα και μου απαντησε οτι έρχεται αργότερα .Δεν περιμενα να την δω ήταν νωρίς πιστεύω γύρο στης 12 και μιση οταν πηγα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Ετσι πως το εθεσες ρε ΧΥΣΕΑ..τι περιμενες να σου πει?Περιμενα να ειναι όπως στο Νταμες που απο την πρώτη φορά μου παρουσιασαν ολες της κοπελες που δουλευαν εκεινη την ωρα ολα τα προγραμματα και διαλεξα εκεινο που ήθελα .

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Πέρασμα σήμερα μεσημεράκι από Studio Body Free...Είπα να θυμηθώ τα περρασμένα μεγαλεία γιατί είχα ένα καλό feeling και τελικά άξιζε τον κόπο..

Με υποδέχθηκε ο Νικόλας, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα μου πρόσφερε και έναν δροσερό καφέ - φραπέ με κρύο νεράκι!!

Κοπέλες παρούσες εκείνη την στιγμή δύο: μία κοντούλα με πεταχτό και σφιχτό κωλαράκι, δεν συγκράτησα όνομα και μία κοπέλα γνωστή στους μασαζοχώρους, ονόματι Σίσσυ, μεταγραφή από Εβίτα. Δεν την είχα δοκιμάσει... Τιμές προγραμμάτων από 50-80 ευρώ...

Πέρασμα χωρίς δεύτερη σκέψη με Σίσσυ, ξανθό μαλλί, ωραίο μαύρισμα το κορμί της, με φάτσα πρόστυχη, σκυλέ και με ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν στα χείλη!! Μπαίνοντας στο δωμάτιο την όρμηξα και χωρίς ακόμα να προλάβει να βγάλει τα ρούχα της, την έβαλα να γονατίσει, της τον έχωσα στο στόμα και την σπατουλάριζα στη γλώσσα και στο μάγουλο με την πούτσα μου , η οποία είχε πάρει ήδη την ανιούσα. Πίπα πολύ καλή και ρουφηχτή στο πουσοκέφαλο, τα χείλη της βεντούζα! Φορούσε και μαύρα εσώρουχα η Σίσσυ και έχει ένα τατουάζ πάνω από το κωλαράκι της (Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σου, με φέρνουν πιο κοντά σου... που έλεγε και ο Καρβέλας όταν γάμαγε την Βίσση).

Στα του αγώνα τώρα: άνεση χρόνου, αντέχει στο δυνατό πισωκολλητό σφυροκόπημα, (στο καρφί που λέω και εγώ) με σκαμπίλια στα κωλομάγουλα της, δεν βιάζεται καθόλου και είναι πρόθυμη στης επιθυμίες σου!! Τελείωμα φυσικά στο στοματάκι της αδιαμαρύρητα, αφού πρώτα την έβαλα να μου κάνει ένα καλό αρχιδογλύψιμο. Έκατσα σίγουρα στο δωμάτιο κάνα 40 λέπτο.

Συμπέρασμα: Η ΣΙΣΣΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom