Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα...νέος στο forum αλλά  παλιός πελάτης...Πάντως αυτή τη Λένκα ήταν στο Body Free για λίγες μέρες παλιά...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
παιδια απο angels spa την ευη ευα την δοκιμασε κανεις?

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
εντυπωσεις καλες η κακες?φουλ στα 70ε ειναι ακομα?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
εντυπωσεις καλες η κακες?φουλ στα 70ε ειναι ακομα?
Πίπα φοβερή, μασάζ ψιλοαδιάφορο (αν σε ενδιαφέρει το μασάζ), σεξ σχετικά καλό, κώλος δουλεμένος. Ελπίζω να σε κάλυψα. Το φουλ πρέπει να είναι, τώρα, στα 80.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Μετα απο απουσια δυο εβδομαδον λόγο διακοπών περασα το μεσημέρι απο το Νταμες.Ελπιζα να βρω την Ηρω αλλα μου είπαν οτι λείπει διακοπές πράγμα που μου φάνηκε παραξενο γιατι εφυγε τέλη Ιουλίου. Φοβάμαι οτι σταματησε. Τελος πάντως αφου πηγα ειπα να περασω.Ηταν παρουσες η Λαουρα μια καινούργια Μαρίνα κοντη μελαχρινη γύρο στα τριάντα αδιαφορη και η Ευα.Περασα με την Ευα με το στοματικο στα εξήντα ευρώ μιάς και για φουλ δήλωσε κολημα λόγο τεχνικού προβλήματος.Μασαζ αδιάφορο αλλά το στοματικο πολυ καλο με διάρκεια και με τελειομα στο πλούσιο της στήθος. Απο τα καλύτερα στοματικά ever.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
επισκεψη αυτες τις μερες στην Εβιτα, παρουσες πολλες κοπελες, Σοφια, Σασα, Αλεξια, Τζουλια, Σαντρα. Περασα με Σασα απο Λευκορωσια ξανθια κοντο μαλλι, στηθος 3,5-4 απαλο δερμα, ωραιος κωλος και δερμα. Την ξεμουνιασα μιας και ειχα καιρο να  :knockinb: , θα δοκιμαστει ξανα σιγουρα. Προσωπο εχει κατι το εκφυλο και νομιζω θα ικανοποιηθει πολυς κοσμος

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
επισκεψη αυτες τις μερες στην Εβιτα, παρουσες πολλες κοπελες, Σοφια, Σασα, Αλεξια, Τζουλια, Σαντρα. Περασα με Σασα απο Λευκορωσια ξανθια κοντο μαλλι, στηθος 3,5-4 απαλο δερμα, ωραιος κωλος και δερμα. Την ξεμουνιασα μιας και ειχα καιρο να  :knockinb: , θα δοκιμαστει ξανα σιγουρα. Προσωπο εχει κατι το εκφυλο και νομιζω θα ικανοποιηθει πολυς κοσμος
σοφια κ σαντρα γνωστες απο παλια

κανε μια περιγραφη κ ηλικιες των υπολοιπων κοριτσιων

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Το είχα γράψει πριν από ένα μήνα περίπου, ας το ξαναγράψω και τώρα :
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
Όταν πηγαίνουμε σε κάποιο μαγαζί και ανεβάζουμε "κριτική/εντυπώσεις"
1. Αναφέρουμε ποιο είναι το μαγαζί
2. Αναφέρουμε που βρίσκεται το μαγαζί (σε περίπτωση που είναι καινούριο).
3. Αναφέρουμε το όνομα της κοπέλας με την οποία περάσαμε στα "ενδότερα"
4. Κάνουμε μια , όσο πιο κατατοπιστική αλλά λακωνική, περιγραφή της κοπέλας.
5. Κάνουμε περιγραφή των παρεχομένων υπηρεσιών.
6. Αναφέρουμε το κόστος αυτών. Αν υπάρχουν και "εξτρά" υπηρεσίες αναγράφουμε και το κόστος αυτών.
Όλοι οι ανωτέρω είναι οι αντικειμενικοί παράγοντες
7. Κάνουμε μια ολιγόλογη κριτική (υποκειμενικός παράγων)
8. (προαιρετικά) Αναφέρουμε την ηλικία μας. Άλλα τα γούστα και τα θέλω του 50αρη, άλλα του 30αρη κοκ
Αυτά, για να μπορούμε να διακρίνουμε την είδηση από το σχόλιο, και τους πραγματικούς "επισκέπτες" των μαγαζιών από τους "φιδέμπορες"

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Γεια σας και απο μένα! Πέρασμα σήμερα το μεσημεράκι με το αμάξι από Κ.Καραμανλή. Σήκωσα το βλέμμα προς τα πάνω, στον 5ο όροφο, και θυμήθηκα τη νιότη μου στο Body Free και μελαγχόλησα... Τότε το Body Free ήταν φρούριο!! Δεν περνούσε μύγα!! Και ο Νικολάκης μας στα φόρτε του με τις άσπρες φόρμες του, να μας βάζει ουισκάκι και να μας λέει για τα νταν του στο καράτε.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΣΠΑΓΕ!! Αμαν ρε μαλάκες με ήπιατε όλο το ουίσκι έλεγε χαριτολογώντας

Χρυσές εποχές 2005 - 2008, το χαρτί έφευγε σαν φωτοβολίδα... και οι επαναλήψεις στις γυναίκες του Body Free αβέρτα..

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς:
1) Την Alliona,το κουτάβι, ουκρανέζα, 21 χρονών όταν τη γνώρισα το 2005, γλυκό και αισθησιακό κορίτσι

2) Το βαρύ περιπολικό του Επιτελείου, Αννα (ψηλή ακριβή και fantaze γκόμενα),το μουνάκι της ζωγραφιά αλλά δεν καθόταν στο καρφί= σφυροκόπημα πισωκολλητό

3) Την Γκάλια,κοκκινομάλα τότε, Μολδαβέζα με τα μελαγχολικά μάτια (φιλενάδες με την Λιούντα) για όσους θυμούνται... με τα φεγγάρια της... όταν ήθελε πάντως έβγαζε γούστα

4) Την Τζούλι,ουκρανέζα, μοντελέ σώμα, καλό ξανθό μωρό, πάντα χαμογελστή, της άρεζε ο πούτσος και καθόταν στο καρφί (έτρωγε όλα τα λεφτά της στα λούσα)... μετά έβαλε και πλαστικά βυζάκια

4) Την Αναστασία (Nastia) έκφυλη πορνό γκόμενα (κάλλιστα μπορούσε να πάιξει σε τσόντα, τα κατάπινε όλα!!!)

5) Την Μάσια, ξανθούλα ουκρανέζα  καβλιάρα, μετρίου αναστήματος γκόμενα (φορούσε συχνά ζαρτιέρες και ήθελενα πάρει audi cabrio tt έλεγε)... την πείραζα, την έλεγα Μαρούσκα και δεν ήθελε, με κυνηγούσε στο μαγαζί  (μετά έβαλε και αυτή πλαστικά βυζάκια)... Δεν πρόλαβα να τη χαρώ καλά, μόλις 2 επαναλήψες την έκανα

6) Την Όλγα ψηλή Ρωσίδα δήλωνε...(είχε έντονο γέλιο και ψεύτικα βογγητά στο δωμάτιο κατά κοινή ομολογία),δεν ήταν του στυλ μου... και άλλες πολλές που μου διαφεύγουν τώρα τα ονόματα

Όλες οι κοπέλες δίναν γλωσσόφιλα και κάναν τελειωτικό στο στόμα.... Νόμιζες ήσουν με την γκόμενα σου, για τους μερακλήδες είχε και γκρόβερ με κάνα extra 20ρικάκι και εαν δεν ήσουν μπουρί στο μέγεθος!!

Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς

SEXPYR XORIS TO PYR

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2015
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
0
Σε 2 πηγαινα ολες και ολες ...τελος και οι. 2 μαζι.σημερα πηγα μποντι φρι δεν ξερω αν τι γνωριζετε στεφανια τελος.ακουα σπα απ οτι διαβασα ευα επισης τελος.ξερει κανενας τιποτα αν πηραν μεταγραφη αλλου;

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Γεια σας και απο μένα! Πέρασμα σήμερα το μεσημεράκι με το αμάξι από Κ.Καραμανλή. Σήκωσα το βλέμμα προς τα πάνω, στον 5ο όροφο, και θυμήθηκα τη νιότη μου στο Body Free και μελαγχόλησα... Τότε το Body Free ήταν φρούριο!! Δεν περνούσε μύγα!! Και ο Νικολάκης μας στα φόρτε του με τις άσπρες φόρμες του, να μας βάζει ουισκάκι και να μας λέει για τα νταν του στο καράτε.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΣΠΑΓΕ!! Αμαν ρε μαλάκες με ήπιατε όλο το ουίσκι έλεγε χαριτολογώντας

Χρυσές εποχές 2005 - 2008, το χαρτί έφευγε σαν φωτοβολίδα... και οι επαναλήψεις στις γυναίκες του Body Free αβέρτα..

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς:
1) Την Alliona,το κουτάβι, ουκρανέζα, 21 χρονών όταν τη γνώρισα το 2005, γλυκό και αισθησιακό κορίτσι

2) Το βαρύ περιπολικό του Επιτελείου, Αννα (ψηλή ακριβή και fantaze γκόμενα),το μουνάκι της ζωγραφιά αλλά δεν καθόταν στο καρφί= σφυροκόπημα πισωκολλητό

3) Την Γκάλια,κοκκινομάλα τότε, Μολδαβέζα με τα μελαγχολικά μάτια (φιλενάδες με την Λιούντα) για όσους θυμούνται... με τα φεγγάρια της... όταν ήθελε πάντως έβγαζε γούστα

4) Την Τζούλι,ουκρανέζα, μοντελέ σώμα, καλό ξανθό μωρό, πάντα χαμογελστή, της άρεζε ο πούτσος και καθόταν στο καρφί (έτρωγε όλα τα λεφτά της στα λούσα)... μετά έβαλε και πλαστικά βυζάκια

4) Την Αναστασία (Nastia) έκφυλη πορνό γκόμενα (κάλλιστα μπορούσε να πάιξει σε τσόντα, τα κατάπινε όλα!!!)

5) Την Μάσια, ξανθούλα ουκρανέζα  καβλιάρα, μετρίου αναστήματος γκόμενα (φορούσε συχνά ζαρτιέρες και ήθελενα πάρει audi cabrio tt έλεγε)... την πείραζα, την έλεγα Μαρούσκα και δεν ήθελε, με κυνηγούσε στο μαγαζί  (μετά έβαλε και αυτή πλαστικά βυζάκια)... Δεν πρόλαβα να τη χαρώ καλά, μόλις 2 επαναλήψες την έκανα

6) Την Όλγα ψηλή Ρωσίδα δήλωνε...(είχε έντονο γέλιο και ψεύτικα βογγητά στο δωμάτιο κατά κοινή ομολογία),δεν ήταν του στυλ μου... και άλλες πολλές που μου διαφεύγουν τώρα τα ονόματα

Όλες οι κοπέλες δίναν γλωσσόφιλα και κάναν τελειωτικό στο στόμα.... Νόμιζες ήσουν με την γκόμενα σου, για τους μερακλήδες είχε και γκρόβερ με κάνα extra 20ρικάκι και εαν δεν ήσουν μπουρί στο μέγεθος!!

Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς

:thumbsup: :thumbsup:
έτσι ακριβώς .

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Μετα απο απουσια δυο εβδομαδον λόγο διακοπών περασα το μεσημέρι απο το Νταμες.Ελπιζα να βρω την Ηρω αλλα μου είπαν οτι λείπει διακοπές πράγμα που μου φάνηκε παραξενο γιατι εφυγε τέλη Ιουλίου. Φοβάμαι οτι σταματησε. Τελος πάντως αφου πηγα ειπα να περασω.Ηταν παρουσες η Λαουρα μια καινούργια Μαρίνα κοντη μελαχρινη γύρο στα τριάντα αδιαφορη και η Ευα.Περασα με την Ευα με το στοματικο στα εξήντα ευρώ μιάς και για φουλ δήλωσε κολημα λόγο τεχνικού προβλήματος.Μασαζ αδιάφορο αλλά το στοματικο πολυ καλο με διάρκεια και με τελειομα στο πλούσιο της στήθος. Απο τα καλύτερα στοματικά ever.
Επίσης, μετα απο καιρο περασα κ γω. Ηρω αποχώρησε πιστευω εαν κ δεν την προτιμώ, Δεσποινα επίσης. Εφοσον έλειπε τις προάλλες κ την πετυχα, πηρα Ευα. Φουλ δεν μπορουσε, κ μειναμε στο στοματικό... οπως πάντα απόλαυση, το κατέχει το άθλημα.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
σοφια κ σαντρα γνωστες απο παλια

κανε μια περιγραφη κ ηλικιες των υπολοιπων κοριτσιων
σασα πρεπει να ναι 40κατι, κοντο μαλλι εκφυλη στηθος ωραιο 3-4 καπου εκει, αλεξια μελαχροινη μακρυ μαλλι γυρω στα 38-40 εκει γυρω την εκοψα αλλα δε με τραβαει, τζουλια πρεπει να ηταν μια κοντουλα καστανοξανθη αλλα δε τη προσεξα ιδιαιτερα περασε σαν σιφουνας

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Το είχα γράψει πριν από ένα μήνα περίπου, ας το ξαναγράψω και τώρα :
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ
Όταν πηγαίνουμε σε κάποιο μαγαζί και ανεβάζουμε "κριτική/εντυπώσεις"
1. Αναφέρουμε ποιο είναι το μαγαζί
2. Αναφέρουμε που βρίσκεται το μαγαζί (σε περίπτωση που είναι καινούριο).
3. Αναφέρουμε το όνομα της κοπέλας με την οποία περάσαμε στα "ενδότερα"
4. Κάνουμε μια , όσο πιο κατατοπιστική αλλά λακωνική, περιγραφή της κοπέλας.
5. Κάνουμε περιγραφή των παρεχομένων υπηρεσιών.
6. Αναφέρουμε το κόστος αυτών. Αν υπάρχουν και "εξτρά" υπηρεσίες αναγράφουμε και το κόστος αυτών.
Όλοι οι ανωτέρω είναι οι αντικειμενικοί παράγοντες
7. Κάνουμε μια ολιγόλογη κριτική (υποκειμενικός παράγων)
8. (προαιρετικά) Αναφέρουμε την ηλικία μας. Άλλα τα γούστα και τα θέλω του 50αρη, άλλα του 30αρη κοκ
Αυτά, για να μπορούμε να διακρίνουμε την είδηση από το σχόλιο, και τους πραγματικούς "επισκέπτες" των μαγαζιών από τους "φιδέμπορες"
καλα εξετασεις θα δωσω? στην εκθεση θυμαμαι με λεγαν προλογος, κυριως θεμα, επιλογος αλλα δε τα δινα σημασια γι αυτο πατωσα :2funny: εγραψα οτι θυμαμαι απο την εμπειρια μου. Αν ειναι να παρω βαθμο βαλε με κατω απο τη βαση  :cheesy:. Τι προμοτορας με λες αφου με ξερεις

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα.
Γνωρίζει κάποιος η Στέλλα από Εβίτα που έχει πάει?

Κατά τ άλλα
Αλεξία 35-38 μελαχρινή με καμπύλες, γουστάρει δυνατό γαμήσι, αντέχει στο σφυροκόπημα καλή πίπα
Σάντρα 35-38 ζουμερή, σταθερή αξία, όπως λέει και η ίδια εμένα μου αρέσει το πήδημα όχι το μασάζ.. ένα 10λεπτο το κάνει όμως και μια χαρά το κατέχει.
Σοφία  50αρα  skinny, καλό μασάζ, έντιμο πρόγραμμα με κώλο, κωλογλυφάδα, γαμάτη πίπα, θέλει να φύγεις ευχαριστημένος
Σάσα  40+ ψηλή, ωραίο κορμί πρόστυχο έκφυλη γαμάτη πίπα τα δίνει στο γαμήσι..

όπως καταλάβατε τις έχω πάρει όλες. :)))

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα. Μιας και το τελευταίο post ήταν για την Εβίτα θα ήθελα να σας ρωτώσω συναγωνιστές: Θυμάστε μία Τζίνα στην Εβίτα κατά το καλοκαίρι του 2011, δήλωνε Τσέχα, αλλά εγώ την είχα κόψει για Ρουμάνα. Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Θυμάμαι με γκάβλωνε αρκετά, μέτριο ανάστημα, λευκή ωραία επιδερμίδα με ωραίο βυζί , γέμιζε το χέρι σου και ευχαριστιόσουνα να την χουφτώνεις στα βυζιά. Είχε και ένα τατουάζ πάνω από τον κώλο. Ωραία η θέα να την γαμάς στα τέσσερα βλέποντας και τον ωραίο κώλο της. Ακούστηκε ότι το γύρισε στα μπουρδέλα, ξέρει κανείς τίποτα ρε μάγκες, την νοστάλγησα την κορασίδα!

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Μιας και το τελευταίο post ήταν για την Εβίτα θα ήθελα να σας ρωτώσω συναγωνιστές: Θυμάστε μία Τζίνα στην Εβίτα κατά το καλοκαίρι του 2011, δήλωνε Τσέχα, αλλά εγώ την είχα κόψει για Ρουμάνα. Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Θυμάμαι με γκάβλωνε αρκετά, μέτριο ανάστημα, λευκή ωραία επιδερμίδα με ωραίο βυζί , γέμιζε το χέρι σου και ευχαριστιόσουνα να την χουφτώνεις στα βυζιά. Είχε και ένα τατουάζ πάνω από τον κώλο. Ωραία η θέα να την γαμάς στα τέσσερα βλέποντας και τον ωραίο κώλο της. Ακούστηκε ότι το γύρισε στα μπουρδέλα, ξέρει κανείς τίποτα ρε μάγκες, την νοστάλγησα την κορασίδα!
Ρωωτα την Εβιτα αυτη ξερει και θα σου πει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom