Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
καλα εξετασεις θα δωσω? στην εκθεση θυμαμαι με λεγαν προλογος, κυριως θεμα, επιλογος αλλα δε τα δινα σημασια γι αυτο πατωσα :2funny: εγραψα οτι θυμαμαι απο την εμπειρια μου. Αν ειναι να παρω βαθμο βαλε με κατω απο τη βαση  :cheesy:. Τι προμοτορας με λες αφου με ξερεις
Αυτό κατάλαβες;;;;;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα στην παρέα. Μιας και το τελευταίο post ήταν για την Εβίτα θα ήθελα να σας ρωτώσω συναγωνιστές: Θυμάστε μία Τζίνα στην Εβίτα κατά το καλοκαίρι του 2011, δήλωνε Τσέχα, αλλά εγώ την είχα κόψει για Ρουμάνα. Μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Θυμάμαι με γκάβλωνε αρκετά, μέτριο ανάστημα, λευκή ωραία επιδερμίδα με ωραίο βυζί , γέμιζε το χέρι σου και ευχαριστιόσουνα να την χουφτώνεις στα βυζιά. Είχε και ένα τατουάζ πάνω από τον κώλο. Ωραία η θέα να την γαμάς στα τέσσερα βλέποντας και τον ωραίο κώλο της. Ακούστηκε ότι το γύρισε στα μπουρδέλα, ξέρει κανείς τίποτα ρε μάγκες, την νοστάλγησα την κορασίδα!
Τζίνα : Αλβανίδα, δήλωνε Τσέχα, καλούτσικο σώμα, καλή στο κρεβάτι, με +20 έδινε και κώλο. Ήταν στην Εβίτα το καλοκαίρι του 2011 και ξαναέκανε ένα πέρασμα το 2013. Την πέτυχα σε "μαγαζί" στον Πειραιά το 2016.

• Like
Αντιδράσεις: FROID

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Καλημερα αλάνια?......να ρωτησω η κατερίνα με τις βυζάρες και το μηχάνημα..τι κάνεςι έχουμε νέα?μου εχουνε λειψει οι βυζαρες τις κριμα που δεν κανει κατι παραπανω

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Τζίνα : Αλβανίδα, δήλωνε Τσέχα, καλούτσικο σώμα, καλή στο κρεβάτι, με +20 έδινε και κώλο. Ήταν στην Εβίτα το καλοκαίρι του 2011 και ξαναέκανε ένα πέρασμα το 2013. Την πέτυχα σε "μαγαζί" στον Πειραιά το 2016.
ο ληξίαρχος ξαναχτύπησε.....respect!!!

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Πάλι πέρασαν λεφτά από τα χέρια μου και τα επένδυσα στο κορμι και την ψυχή μου. Αυτή την φορά εκανα αυτό που υποσχέθηκα :

Ωρες ωρες πραγματικα απορω με σας εδω μεσα στα μασατζιδικα,γραφεις οτι εδωσες 50ε για να στον παιξει οταν στο melispa,μπορεις να κανεις μασαζ μισης ωρας στα 10ε και μιας ωρας στα 18ε με πραγματικους επαγγελματιες στο ειδος αυτο!!!
Αμα θελεις να γαμησεις,πας στα μπουρδελα δινεις 30ε και γαμας(απαραδεκτη τιμη για Θεσσαλονικη,οταν στην Αθηνα μπορεις να γαμησεις,μαζι με ακαποτη πιπα και κωλο στα 20ε)αρα εχεις συνολικο κοστος 40ε(τα μισα λεφτα)!!!

Πραγματικα δεν μπορω να σας καταλαβω(σιγουρα υπαρχουν και ποιο φθηνοτερα μασατζιδικα,δεν κανω διαφημιση αλλα αυτο ξερω,σ'αυτο παω) ;)

Λοιπόν όποτε έκλεισα ένα ραντεβού στο Animus όπου πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μαζεύουν πολύ δουλειά από τους αναρωτώμενος αν παίζει κάτι σ αυτό το ελαιοτριβείο. Λοιπόν το κατάστημα σερβίρει παρά πολύ καλό μασάζ από επαγγελματίες. Πιστεύω ότι αξιζει να το επισκεφτεί κανείς μόνο και μόνο για να καταλάβει τι εστη μασάζ. Έφυγα από εκεί παρά πολι ανανεωμένος και ελαφρώμενος κατά 30 ευρώ.
Συνεχίζοντας πήγα προς ΦΙΞ μεριά σε στούντιο. Ειχα καιρό να πάω κατά εκεί. Βρήκα μια 34χρονη Ουκρανή που πραγματικά μπήκε στο δωματιο και το «έλεγε η καρδούλα της». Στο σεξ ήταν ωραία με πάθος ένταση. Κόστος 40 ευρώ. 
Συνοψίζοντας 30€ + 40€ = 70€. Άξιζε; Θα ρωτήσει ο καθένας. Αναλόγως τα γούστα. Αν έχεις μπόλικο χρόνο και διάθεση για περιπέτεια πιστεύω αξιζει. Δεν αποτελεί ασφαλή λύση γιατί εκεί στο ΦΙΞ τα μάτια και τα αυτιά είναι πολλά. Αν έχεις κάποια στανταρακια σε πριβέ δεν χρειάζεστε να μπεις σε αυτόν τον κόπο.

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Με τα ρέστα εκανα μια εξόρμηση στο bodyfree . Εκεί το μενού είχε Ιωαννα milf 40+ ωραίο κορμι αλλά προτίμησα Στέλλα που πάλι δεν ξέρω μου έβγαλε κάτι σαν να πηδάς την γειτόνισσα που ήρθε να παρει την κιλοτα της που έπεσε από την μπουγάδα της στο μπαλκόνι μου. Η Στέλλα είναι 40 πολύ + αλλά έχει καλουτσικο σώμα 1,70 από κιλά κανονική. Σγουρό μαλλί κάστανο με πρόσωπο σπασμένο. Τώρα θα με πεις ρε φίλε ψιλό μπαζο είναι η γκομενα αλλά εγώ λέω αστούς να λένε. Προσωπικά τα καλύτερα γαμισια τα έχω κάνει με κοπέλες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Καλό και το να πηδάς μοντέλα γιατί στην πραγματική ζωή δεν μπορείς να τα φτάσεις αλλά ο σκοπός που πληρώνω γι αυτό είναι για να ευχαριστηθώ και να φύγω ξεμπλοκάρισμενος. Κόστος 100€
Άξιζε; Σαν φάση η κοπέλα τα έδωσε όλα πίπα σεξ πάθος καβλα όλα πολύ καλά δεν βιαζόταν. Από λεφτά όμως ήταν πολλά γι το όλο σενάριο.

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Γεια χαρά στους συναγωνιστές. Ακόμα 100ευρώ το έχει ο Νικολάκης το full, ακριβούτσικος για τις εποχές...
100 ευρώ πληρώναμε εκείνα τα αστέρια τα ουκρανεζάκια που είχε παλιά, και δικαίως πληρώναμε. νομίζω πως οι τωρινές κοπέλες δεν αξίζουν για 100 ευρώ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις τωρινές του κοπέλες...

Κατά την ταπεινή μου γνώμη μου ο Νίκος έχει λάθος τιμολογιακή πολιτική στο μαγαζί του, πρέπει να ρίξει το full στα ογδόντα , ίσως και πιο χαμηλά 60-70, για να μπορεί ένας πελάτης να κάνει επαναλήψεις άμα του αρέσει κάποια κοπέλα στο Body Free.... 

Επαναλήψεις στα 100 ευρώ  δεν κάνεις με την καμμία. Αυτά γίνονταν εποχές 2005-2008,  ΟΧΙ εν έτει 2018. Τώρα ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!! Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του.

ΜΕ 100 ΕΥΡΩ FULL  Δοκιμάζεις μια φορά και μετά μην τον είδατε τον Παναγή!! που λέει και η εκφραση.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Με τα ρέστα εκανα μια εξόρμηση στο bodyfree . Εκεί το μενού είχε Ιωαννα milf 40+ ωραίο κορμι αλλά προτίμησα Στέλλα που πάλι δεν ξέρω μου έβγαλε κάτι σαν να πηδάς την γειτόνισσα που ήρθε να παρει την κιλοτα της που έπεσε από την μπουγάδα της στο μπαλκόνι μου. Η Στέλλα είναι 40 πολύ + αλλά έχει καλουτσικο σώμα 1,70 από κιλά κανονική. Σγουρό μαλλί κάστανο με πρόσωπο σπασμένο. Τώρα θα με πεις ρε φίλε ψιλό μπαζο είναι η γκομενα αλλά εγώ λέω αστούς να λένε. Προσωπικά τα καλύτερα γαμισια τα έχω κάνει με κοπέλες που δεν τις πιάνει το μάτι σου. Καλό και το να πηδάς μοντέλα γιατί στην πραγματική ζωή δεν μπορείς να τα φτάσεις αλλά ο σκοπός που πληρώνω γι αυτό είναι για να ευχαριστηθώ και να φύγω ξεμπλοκάρισμενος. Κόστος 100€
Άξιζε; Σαν φάση η κοπέλα τα έδωσε όλα πίπα σεξ πάθος καβλα όλα πολύ καλά δεν βιαζόταν. Από λεφτά όμως ήταν πολλά γι το όλο σενάριο.
Αδερφέ, αν η κοπέλα σε καβλώνει και περνάς καλά μαζί της, όλα τα άλλα είναι επουσιώδη. Από κει και μετά, όσον αφορά στο κόστος, καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και ξοδεύει κατά το δοκούν. Γι αυτό και εκνευρίζομαι κάποιες φορές με σχόλια διαφόρων, εδώ μέσα, του στυλ : "Μα καλά , έδωσες τόσα χρήματα σε αυτήν;" Ναι ρε φίλε, με κάβλωσε και της τα έδωσα. Κεχαγιά στο πορτοφόλι μου σε έβαλα;

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Αδερφέ, αν η κοπέλα σε καβλώνει και περνάς καλά μαζί της, όλα τα άλλα είναι επουσιώδη. Από κει και μετά, όσον αφορά στο κόστος, καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του και ξοδεύει κατά το δοκούν. Γι αυτό και εκνευρίζομαι κάποιες φορές με σχόλια διαφόρων, εδώ μέσα, του στυλ : "Μα καλά , έδωσες τόσα χρήματα σε αυτήν;" Ναι ρε φίλε, με κάβλωσε και της τα έδωσα. Κεχαγιά στο πορτοφόλι μου σε έβαλα;
Γεια χαρά στους συναγωνιστές. Ακόμα 100ευρώ το έχει ο Νικολάκης το full, ακριβούτσικος για τις εποχές...
100 ευρώ πληρώναμε εκείνα τα αστέρια τα ουκρανεζάκια που είχε παλιά, και δικαίως πληρώναμε. νομίζω πως οι τωρινές κοπέλες δεν αξίζουν για 100 ευρώ, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις τωρινές του κοπέλες...

Κατά την ταπεινή μου γνώμη μου ο Νίκος έχει λάθος τιμολογιακή πολιτική στο μαγαζί του, πρέπει να ρίξει το full στα ογδόντα , ίσως και πιο χαμηλά 60-70, για να μπορεί ένας πελάτης να κάνει επαναλήψεις άμα του αρέσει κάποια κοπέλα στο Body Free.... 

Επαναλήψεις στα 100 ευρώ  δεν κάνεις με την καμμία. Αυτά γίνονταν εποχές 2005-2008,  ΟΧΙ εν έτει 2018. Τώρα ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!! Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του.

ΜΕ 100 ΕΥΡΩ FULL  Δοκιμάζεις μια φορά και μετά μην τον είδατε τον Παναγή!! που λέει και η εκφραση.

Συμφωνώ απόλυτα και με τους δυο σας. Η επανάληψη θα αργήσει ή μπορεί να μην έρθει και ποτε. Και αν μια γκομενα σε καυλωσει δεν σε νοιάζει το κόστος. Εγώ πάντως έχω φύγει από μαγαζί λέγοντας στο μαγαζί ότι όπως δεν κάνω παζάρια στα λεφτά έτσι δεν δέχομαι παζάρια στην ποιότητα των υπηρεσιών που παίρνω. Οποτε αν δεν έχεις κάτι καλό ή κάτι που να με καυλωνει θα τρως Χ. Όπως θα κάνω εμπάργκο παρόλο που τα γουσταρω τα μαγαζιά τύπου Aqua vana Venus. Μια φορά στα τρία χρόνια, κι αυτό έτσι για το review στο μπου. Πράγματι αξιζει να ψαχτείς περισσότερο παρά να πετάς εκεί τα ευρώ.

matakias1977

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
καλησπέρα επίσκεψη στο βάνα σπα με μαγκι καταπληκτικό κορμί και σουπερ εκτόνωση αξίζει τα λεφτά

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Επίσκεψη Vana Spa, Θεώνη..άριστη στο γλυφοκωλι......

matakias1977

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς για το sofa studio περιοχή Μαρτίου πέραν του πολύ καλού μασάζ παιζει και τίποτα άλλο?

matakias1977

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
4
Πόντοι
0
elit spa εγνατια πέρασα με σοφία πολύ καλό μασάζ για εκτόνωση δεν ξέρω αν κάνει . αν έχει κάνει κάποιος να μου πει . επίσης ήταν και η συσι  πολύ καλεί εμφανισιακά από μασάζ τίποτα

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
elit spa εγνατια πέρασα με σοφία πολύ καλό μασάζ για εκτόνωση δεν ξέρω αν κάνει . αν έχει κάνει κάποιος να μου πει . επίσης ήταν και η συσι  πολύ καλεί εμφανισιακά από μασάζ τίποτα

η σοφια κανει με +20 εκτονωση

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
κανε μια περιγραφη σοφια κ σισσυ κ ηλικιες αν θες

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
κανε μια περιγραφη σοφια κ σισσυ κ ηλικιες αν θες

η σοφια ειναι η κοπελα που δουλευε μοναστηριου 67 στο venus που εκλεισε 25χρ περιπου κοκκινομαλα με πιασιματα..η σισσυ ειναι καινουρια κοπελα 20χρ περιπου ομορφουλα αλλα δεν κανει εκτονωση..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.067
Πόντοι
2.356
Κρίμα να μη κάνει κ 20 κ ομορφούλα

Από τις παλιές ποια κάνει

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Εγνατια που φιλε? μηπως εννοεις Νεα εγνατια? Κωνσταντινου καραμανλη δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom