Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.067
- Πόντοι
- 2.356
πως τις έκοψες άξιζαν να μάθουμε Πληροφορίες??σημερα το απογευμα φευγοντας απο το Βανα σπα,ειδα 2 ξανθιες να μπαινουν μεσα,νεο αιμα?? ξερει κανεις τιποτα?
πως τις έκοψες άξιζαν να μάθουμε Πληροφορίες??σημερα το απογευμα φευγοντας απο το Βανα σπα,ειδα 2 ξανθιες να μπαινουν μεσα,νεο αιμα?? ξερει κανεις τιποτα?
Καλησπέρα συναθλητές περασμα εχθες απο Βένους με 2 φιλους. Παρούσες Αννα, Βάλια, Στελλα, Νατάσα. Οι 2 τελευταίες είναι εκρηκτικες ελληνιδες μουναρες που δουκευουν μπαρ και πόρτα στα μαγαζιά απ οτι μας ειπαν. Πέρασαν οι φιλοι μου με αυτες κ εγω επέλεξα Βάλια απο Βουλγαρία γύρω στα 30 πολυ σέξυ λίγο ζουμερη. Πρόγραμμα των 30 ευρώ για 1 ωρα. Η Βάλια πολύ καλή στο μασάζ με δυνατά χερια. Όταν με γύρισε με άφηνε να πιάνω αλλά χωρίς να βγαλει ρουχα. τελείωμα με το χερι. Οι αλλες 2 καλό μασάζ αλλά μήτε άφηναν να αγγιξεις μήτε έβγαζαν τίποτα. Επίσης μου έκανε εντύπωση που μου ειπαν τα παιδιά οτι δεν είχε καν τελείωμα με το χερι.
Συμπερασματικά πολύ καλη εμπειρία. Πρωτη φορά σε μασατζιδικο
τπτ παρακμη φακιρη ! δεν αξιζει ο κοπος! χασιμο χρονου !!!Aναμενουμε ρεπορταζ απο τη σημερινη καταδρομικη..
να και μια ακρως ενδιαφερουσα πληροφορια..χμ λες? η νεα στελλα κι η νεα νατασσα? μμμμ...γτ οχι...αν εχεις νεα ενημερωσε συναδελφε.!σημερα το απογευμα φευγοντας απο το Βανα σπα,ειδα 2 ξανθιες να μπαινουν μεσα,νεο αιμα?? ξερει κανεις τιποτα?
Ναι η Βάλια ! το σημειώνω γιατί οι αλλες 2 απ οτι μου ειπαν τα παιδιά ζήτησαν έξτρα 20€ για εκτόνωση και ελεύθερα πιασιματαδηλαδη φιλε με 30ε σου εκανε και εκτονωση?
νατασσα και στελλα ειναι ντιβες λογικο!! βασικα παντα απο παλια ετσι ηταν 30 συν 20 ! παρολαυτα τωρα πια και με 30 μονο κατι γινεται αναλογα την κοπελα και την στιγμη-φαση που θα τις πετυχεις!!!Ναι η Βάλια ! το σημειώνω γιατί οι αλλες 2 απ οτι μου ειπαν τα παιδιά ζήτησαν έξτρα 20€ για εκτόνωση και ελεύθερα πιασιματα
Τυχερός ήμουν γιατί και εγώ από σύσταση πήγα στο resort αλλά επαναπαύτηκα και ξέμεινα τώρα από prive. Ελπίζω θα έρθουν καλύτερες μέρες.δεν έκανες κάτι να σε συγχωρεσω απλά δε κατάλαβα ίσως να μη το έθεσα κ γω καλά κ σου φάνηκε κάπως αρα είσαι από τους παλιούς για να ξέρεις το resort γιατί λίγοι από αυτούς σου γράφουν σήμερα το ήξεραν
Ναι η Βάλια ! το σημειώνω γιατί οι αλλες 2 απ οτι μου ειπαν τα παιδιά ζήτησαν έξτρα 20€ για εκτόνωση και ελεύθερα πιασιματα
πολύ ενδιαφέρον φίλε ..λές να χει και εκτόνωση?καλημερα σας...
παρακολουθω αυτο το οταν ακομα ειχε μονο αγγελια που εψαχνε κοπελες...
site και ειδα οτι εβαλε φωτο απο μια κοπελα και λεει και προγραμματα...
γνωριζει κανεις κατι???
επικοινώνησα μαζι τους αλλα μου ειπαν μονο μασαζ....πολύ ενδιαφέρον φίλε ..λές να χει και εκτόνωση?
επικοινώνησα μαζι τους αλλα μου ειπαν μονο μασαζ....
70€ για μονο μασαζ πολλα μου φαινονται!!!
κατι αλλο θα παίζει!
αν ξερει καποιος κατι ας ενημερωσει!
70 η ωρα κ μονο μασαζ ουτε μια στο εκατομμυριοεπικοινώνησα μαζι τους αλλα μου ειπαν μονο μασαζ....
κατι αλλο θα παίζει!
επικοινώνησα μαζι τους αλλα μου ειπαν μονο μασαζ....
κατι αλλο θα παίζει!
τι ενοεις δεν τις διαλεγεις? γουρουνι στο σακι θα παρουμε? εμ 120 εμ οτι να ναι στελνουν αδελφε? !το συγκεκριμενο ειναι γραφειο με κοπελες..το φουλ ειναι στα 120ε για 1ωρα και ειναι στο χωρο σου..τις κοπελες δεν τις διαλεγεις σου στελνουν αυτοι..
τότε δε μάς ενδίαφερει εάν δέν έχει εκτόνωσηεπικοινώνησα μαζι τους αλλα μου ειπαν μονο μασαζ....
κατι αλλο θα παίζει!
ενήμερωσε όταν έχεις νεά φίλεεγω παντως λεω να το δοκιμασω το εν λογο γραφειο με την μια και μοναδικη κοπελα οπως λεει...
τωρα εαν φαω φολα θα φανεί...αν και νομιζω θα πεταξω 70€...
τι ενοεις δεν τις διαλεγεις? γουρουνι στο σακι θα παρουμε? εμ 120 εμ οτι να ναι στελνουν αδελφε? !