Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Δεν θέλω διευθύνσεις!Μήπως θες να γράψω κ ip για να πεισθείς ποιος είναι τίνος
Μόνο τα ονόματα!
Αν δεν μπορείς να απαντήσεις, άλλη φορά, να μην ξανααναφερθεις με υπονοούμενα!
Δεν θέλω διευθύνσεις!Μήπως θες να γράψω κ ip για να πεισθείς ποιος είναι τίνος
σιγά μη πεις εσύ τι θα κάνω κεχαγιά στα αρχίδια μου δε θα σε βάλω ότι θέλω θα γράφω δε θα ρωτήσω ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο αν εσύ έχεις τη μύγα δε με νοιάζει είπα τέλος κ μη με αναγκάζεις να το συνεχίσωΔεν θέλω διευθύνσεις!
Μόνο τα ονόματα!
Αν δεν μπορείς να απαντήσεις, άλλη φορά, να μην ξανααναφερθεις με υπονοούμενα!
παντα μιλας σωστα και με σεβασμο κι εκτιμηση προς τα αλλα προσωπα τοου φορουμ κυριε γκαγκαριν..δεν μπορω να καταλαβω γτ ομως με χαρακτηρισες φιλε μ? το υπερβολικος και το πολλα αλλα? ανευ λογου και αιτιας..καλοπροαιρετα κι εγω στο λεω..μονο καλο θελω να κανω δεν εχω πειραξει ποτε ανθρωπο..η ολη κοντρα ξεκινησε απο τισ παραθεσεισ που εκανε ο κυριοσ ακαρναν ωστε να μου την λεει χωρισ να του χω κανει κατι η να με ξερει προσωπικα...μην αναζηταμε τισ αιτιες στον σταλιον εναν ανθρωπο που κι εκεινου η καρδια μονο καλοσυνη εχει μεσα του.ηταν η τελευταια φορα που σχολιαζω.αλλαξετε ολοι ροτα εγω το ξεκινω πρωτος παμε μονο ενημερωσεισ κσι συζητησεισ περι μασαζ απο δω και περα .μονο ομως.προσ ολους αναφερομαι.Αν το συνεχισεις ναι...εισαι παλιος παιχτης εδω μεσα, οπως και ο stallion41. Σταματηστε το.
Δεν βγαζει καπου...Με το που ηρεμει ο ενας αρχιζει ο αλλος. Εσυ ειδικα εχεις την εκτιμηση πολυ κοσμου εδω μεσα. Μη τη γαμας. Ουτε ο stallion41 που ειναι 10+ χρονια.
Και ντομπρα, επειδη δεν ειμαι καμια πουστρα που μασαει τα λογια της, ο Θοδωρης κι εμενα μου φαινεται καποιες φορες και υπερβολικος και αγαπουλης και πολλα αλλα, αλλα προφανως αυτο ειναι το στυλ του. Τι θα γινει τωρα, θα ξεκατινιαζεστε για αιωνες?
Κι εσυ κι αυτος κανατε μια αρχη με τα ποστ για τα "οχι πριβε" ωστε να ωντανεψει το thread.
Στην τελικη υπαρχουν και τα pm.
Αν ξανααναφερθειτε στα μεταξυ σας πατε και...φατε πετσετα.
Φτανει πια.
Τιμια, το λεω καλοπροαιρετα...
εχεις πολυ δικιο φιλε μου ! κι εσυ εισαι ενας ωραιος ανθρωπος που ισως τα βλεπει πιο λογικα ολα! μερικες φορεσ τελικα αυτο ειναι καλυτερο στη ζωη γτ ετσι δε παρεξηγιεσαι και ευκολα ..με πειραξε ολο αυτο που συνεβη γτ δε το ξεκινησα εγω..και δεν ειχα ενοχλησει κανεναν..ας τα αφησουμε ολα στο παρελθον..αλλλωστε εγω κατι παραθεσεις πιο κατω το εγραψα και στον ιδιο τον ακαρναν πως συναδελφοι ειμαστε δεν εχουμε κατι να χωρισουμε ομως εκεινος ειχε συνεχισει το βιολι του..τι αλλο να μπορουσα να χα κανει....ευχομαι ολοι μα ολοι να επανελθουμε μονο σε ενημερωσεις και μονο!! ζητω συγνωμη κι εγω απο μερους μ στην αναστατωση που ισωσ προκαλεσαμε στα υπολοιπα μελη με την ολη ατυπη αυτη κοντρα..Δεν το ειπα για κακο ρε Θοδωρη...εισαι απλα πιο γλυκος ανθρωπος απο οτι εγω. Και τα βλεπεις ολα πιο ροζ απο οτι εγω. Αυτο ειπα. Μπορει να ληξει εδω και να ζωντανεψει ξανα το thread? Στην τελικη, εσεις ολοι στο συγκεκριμενο thread ειστε πιο ενεργοι απο εμενα. Αλλα μεινετε στην ενημερωση και οχι στις αψιμαχιες η στις φιλοφρονησεις. Αλλιως, εχει και αλλα thread το site.
Όπως προανέφερα "καλόκαρδε άνθρωπε" όλα τα θυμάμαι! Θυμάμαι οτι με βοήθησες προ 6ετίας(Edelweiss) όπως και θυμάμαι οτι σε βοήθησα προ 5ετίας(Ευ ζην)! Απ οτι φαινεται όμως ξεχνας τα προσφατα!σιγά μη πεις εσύ τι θα κάνω κεχαγιά στα αρχίδια μου δε θα σε βάλω ότι θέλω θα γράφω δε θα ρωτήσω ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο αν εσύ έχεις τη μύγα δε με νοιάζει είπα τέλος κ μη με αναγκάζεις να το συνεχίσω
Υγ είμαι πάνω από 10 χρόνια ήμουνα με άλλο νίκ κ σε βοήθησα σε κάτι πού με ρώτησές αν ψάξεις θα βρεις ποιος είμαι κ πρώτη φορά αναγκάζομαι να μιλήσω έτσι συγνώμη από τους άλλους συνάδελφους
ρε συ ακαρναν ασε το σταλιον ησυχο..κι ασε κατα μερος τους κλωνους..ψαξε το πως ξεκινησε ολο αυτο? ψαξε το γτ αρχισες σε οτι ποσταρω να βρισκεις κατι μονο και μονο για να μου την πεις..αντι να αλληλοβοηθιομαστε να κοντραριζομαστε..ειλικρινα δεν καταλαβαινω το γιατι...θα ηθελα πολυ να χα μια ουσιαστικη απαντηση...μιλω για μας τουσ παλιους που κατι ολοι μας εχουμε προσφερει σε αυτο εδω το σαιτ και θελουμε να συνεχιζοθμε να το κανουμε..ομορφοτερα δε θα ταν να μασταν ολοι ενωμενοι παρα διχασμενοι? ελπιζω να κατανοεισ την γλωσσα που μιλαω και να μη σου φαινονται γαλλικα τα οσα λεω...Όπως προανέφερα "καλόκαρδε άνθρωπε" όλα τα θυμάμαι! Θυμάμαι οτι με βοήθησες προ 6ετίας(Edelweiss) όπως και θυμάμαι οτι σε βοήθησα προ 5ετίας(Ευ ζην)! Απ οτι φαινεται όμως ξεχνας τα προσφατα!
Φυσικα και δεν μπορω να σου πω τι θα γραψεις εδώ μεσα! Μπορεις άνετα να συνεχίσεις να γραφεις τα υπονοούμενα και τις εξυπναδες σου και οταν σε ρωτάνε κατι συγκεκριμενο να κανεις τον ανήξερο. Απέδειξες οτι δεν έχεις προβλημα να το κάνεις και αυτο μου αρκεί για να σταματησω. Θα μπορουσες να πεις οτι δεν αναφερόσουν σε μενα εξαρχης ή να μου απαντουσες με πμ σε αυτο που σε ρώτησα.
Υ.Γ. Αν δεν ειχε προηγηθεί αυτή η αλληλοβοήθεια ενδεχομενως να μην ασχολιομουν με το να σου ζητάω εξηγήσεις για τα υπονοουμενά σου!!
α ρε αιδοιολειχε με το χιουμορ σ παντα ! μετρημενος και σωστος !!ασ ελπισουμε να επανελθουμε μιας και κατι ακουγεται για ανοιγμα νεου σπα στην πολη απο κλειστο κυκλο φιλων..εαν μαθω κατι και επιβεβαιωθει θα το ποσταρω..να επαναφερω το κλιμα στα κανονικα για το φορουμ επιπεδα!!!Επειδή είμαι αρκετά μεγάλος για να κάνω τον παιδονόμο, εγώ την κάνω από το νήμα. Όταν καταλαγιάσει το θέμα και βρείτε την άκρη, στείλτε πμ να επιστρέψω (αν θέλετε, φυσικά).
Hasta la vista, babies....
Τι θα λεγατε να βγαιναμε ολοι για εναν καφε?
Ετσι θα μπορουμε να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλαξουμε και καποιες πληροφοριες για τα ..κοριτσια μας..
αν ακολουθήσει τσιπουράκι και μεζές να με υπολογίζεις...
Αν ακολουθήσει "δημοκρατικό σεξ" (aka παρτούζα), να με υπολογίζετε κι εμένα.αν ακολουθήσει τσιπουράκι και μεζές να με υπολογίζεις...
ξαναγυρισες ε?Αν ακολουθήσει "δημοκρατικό σεξ" (aka παρτούζα), να με υπολογίζετε κι εμένα.
Και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναφύγω...ξαναγυρισες ε?
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ?????????Πέρασμα στο aqua με Ξενια.Αρκετα καλά.Επιδεχεται βελτίωσης.Γενικα ξανθο χαμογελαστό,boobs,καλό μασάζ,δεν λέει πολλά.Γενικα θέλω να πιστεύω φερθηκα εντάξει μέσα κ πήρα ανάλογες υπηρεσίες.25 λεπτά μασαζακι αξιοπρεπέστατο κλπ
Ω ναιΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ?????????
Τελικα τι υπηρεσιες πηρες, τοσο ενταξει που φερθηκες μεσα?Πέρασμα στο aqua με Ξενια.Αρκετα καλά.Επιδεχεται βελτίωσης.Γενικα ξανθο χαμογελαστό,boobs,καλό μασάζ,δεν λέει πολλά.Γενικα θέλω να πιστεύω φερθηκα εντάξει μέσα κ πήρα ανάλογες υπηρεσίες.25 λεπτά μασαζακι αξιοπρεπέστατο κλπ
Διακρίνω μια ειρωνία;το απλό με εκτόνωση ρε μάν.τπτ εξτριμ,απλώς δεν την πίεσα την κοπέλα κ ήταν πρόσχαρη μαζι μου.μια χαράΤελικα τι υπηρεσιες πηρες, τοσο ενταξει που φερθηκες μεσα?