kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
ειναι η Γιαννα 30χρ περιπου αστερι μεσα
Ειναι ένα skinny μωρο που είναι στο Aqua τωρα?
ειναι η Γιαννα 30χρ περιπου αστερι μεσα
Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και από χρήμα ψόφια τα πράματα. Οπότε μόλις παντελόνιασα μερικά ευρώ ξεχύθηκα στους δρόμους με τα ελαιοτριβεία της πόλης.
Όσο αφορά τα prive δεν έχω πρόσβαση οπότε δεν έχω ούτε γνώση ούτε άποψη ούτε εικόνα. Στα free τώρα έχουμε και λέμε:
Aquaspa: Παρούσες Ξένια (26-29 ετών κλασική ξινομούνα στην έκφραση αλλά ωραία σαν παρουσία), Ιωάννα (26-29 ετών skinny κατηγορία καυλιάρα φάτσα σαν αυτές που βλέπεις στις καφετέριες να κάνουν PR και αναρωτιέσαι άμα την πηδήξεις μήπως σπάσει ;), Ρίτα (δεν την είδα καλά οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα) επέλεξα Ιωάννα γιατί δεν ξέρω κάτι μου έβγαλε. Τελικά είχα δίκιο τέτοια πατάτα δεν υπάρχει. (στο παρελθόν είχα πάει με Νίνα και έφυγα με πολύ καλή εντύπωση. Αναζητήστε review μου.) η Ιωάννα με χάιδεψε στην πλάτη και τα πόδια (και καλά μασάζ), με γύρισε από την άλλη και με ρώτησε αν θέλω να μου τον παίξει. Της έδωσα το εναρκτήριο λάκτισμα και αφού τον έπαιξε σε ρυθμό τακα τακα με τελείωσε και έμεινα με ένα συναίσθημα «τι πέτυχα με αυτό που έκανα». Κόστος 50 ευρα.
Dames: Παρούσες Κατερίνα (είναι γλυκιά στην φάτσα ζουμερή στο σώμα, κατηγορία MILF), Λάουρα (αδύνατη ξανθιά αλλά κομμάτι βαριεστημένη την είδα), Σόνια (δεν την είδα). Πήρα Κατερίνα γιατί μου έκανε κάτι ότι θα πηδήξεις την γειτόνισσα σου ή την κοπέλα από το supermarket. Στο μασαζ ήταν αρκέτά καλή. Στην συνέχεια με γύρισε από την ανάποδη μου πήρε μια πίπα και σέξ. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ευτο το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι από το σαλόνι μεταμορφώνεται στο δωμάτιο ειδικά όταν αρχίζει τα «δώσε μου την ψωλάρα σου» ή τα «γάμησε με να χύσω» . καλή επιλογή 80ευρω.
Venus παρούσες Νατάσα. Τις άλλες δεν τις θυμάμαι γιατί τελείωσαν τα ευρώ. Άλλα αν μου περίσευαν νομίζω μια Νατάσα θα την πήγαινα.
Ειναι ένα skinny μωρο που είναι στο Aqua τωρα?
λαουρα πως ηταν εμφανισιακα συναδελφε? σονια μαλον καινουρια..Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και από χρήμα ψόφια τα πράματα. Οπότε μόλις παντελόνιασα μερικά ευρώ ξεχύθηκα στους δρόμους με τα ελαιοτριβεία της πόλης.
Όσο αφορά τα prive δεν έχω πρόσβαση οπότε δεν έχω ούτε γνώση ούτε άποψη ούτε εικόνα. Στα free τώρα έχουμε και λέμε:
Aquaspa: Παρούσες Ξένια (26-29 ετών κλασική ξινομούνα στην έκφραση αλλά ωραία σαν παρουσία), Ιωάννα (26-29 ετών skinny κατηγορία καυλιάρα φάτσα σαν αυτές που βλέπεις στις καφετέριες να κάνουν PR και αναρωτιέσαι άμα την πηδήξεις μήπως σπάσει ;), Ρίτα (δεν την είδα καλά οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα) επέλεξα Ιωάννα γιατί δεν ξέρω κάτι μου έβγαλε. Τελικά είχα δίκιο τέτοια πατάτα δεν υπάρχει. (στο παρελθόν είχα πάει με Νίνα και έφυγα με πολύ καλή εντύπωση. Αναζητήστε review μου.) η Ιωάννα με χάιδεψε στην πλάτη και τα πόδια (και καλά μασάζ), με γύρισε από την άλλη και με ρώτησε αν θέλω να μου τον παίξει. Της έδωσα το εναρκτήριο λάκτισμα και αφού τον έπαιξε σε ρυθμό τακα τακα με τελείωσε και έμεινα με ένα συναίσθημα «τι πέτυχα με αυτό που έκανα». Κόστος 50 ευρα.
Dames: Παρούσες Κατερίνα (είναι γλυκιά στην φάτσα ζουμερή στο σώμα, κατηγορία MILF), Λάουρα (αδύνατη ξανθιά αλλά κομμάτι βαριεστημένη την είδα), Σόνια (δεν την είδα). Πήρα Κατερίνα γιατί μου έκανε κάτι ότι θα πηδήξεις την γειτόνισσα σου ή την κοπέλα από το supermarket. Στο μασαζ ήταν αρκέτά καλή. Στην συνέχεια με γύρισε από την ανάποδη μου πήρε μια πίπα και σέξ. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι ευτο το γλυκό και χαμογελαστό κορίτσι από το σαλόνι μεταμορφώνεται στο δωμάτιο ειδικά όταν αρχίζει τα «δώσε μου την ψωλάρα σου» ή τα «γάμησε με να χύσω» . καλή επιλογή 80ευρω.
Venus παρούσες Νατάσα. Τις άλλες δεν τις θυμάμαι γιατί τελείωσαν τα ευρώ. Άλλα αν μου περίσευαν νομίζω μια Νατάσα θα την πήγαινα.
καλώσ ήρθες στή παρέα νέαρε..Καλησπέρα συναθλητές περασμα εχθες απο Βένους με 2 φιλους. Παρούσες Αννα, Βάλια, Στελλα, Νατάσα. Οι 2 τελευταίες είναι εκρηκτικες ελληνιδες μουναρες που δουκευουν μπαρ και πόρτα στα μαγαζιά απ οτι μας ειπαν. Πέρασαν οι φιλοι μου με αυτες κ εγω επέλεξα Βάλια απο Βουλγαρία γύρω στα 30 πολυ σέξυ λίγο ζουμερη. Πρόγραμμα των 30 ευρώ για 1 ωρα. Η Βάλια πολύ καλή στο μασάζ με δυνατά χερια. Όταν με γύρισε με άφηνε να πιάνω αλλά χωρίς να βγαλει ρουχα. τελείωμα με το χερι. Οι αλλες 2 καλό μασάζ αλλά μήτε άφηναν να αγγιξεις μήτε έβγαζαν τίποτα. Επίσης μου έκανε εντύπωση που μου ειπαν τα παιδιά οτι δεν είχε καν τελείωμα με το χερι.
Συμπερασματικά πολύ καλη εμπειρία. Πρωτη φορά σε μασατζιδικο
Η Λαουρα ξανθιά αγορέ μαλλί ωραίο κορμι αλλά με χάλασε το στυλ της για μου έδειχνε ότι βαριόταν.λαουρα πως ηταν εμφανισιακα συναδελφε? σονια μαλον καινουρια..
Ε τώρα να σε πω ότι έχεις άδικο; Απλά αυτά έχουμε στην πόλη μας με αυτά ασχολούμαστε. Την επόμενη φορά πάντως θα το κάνω έτσι όπως προτείνεις και θα αφήσω ένα review εδώ. Μπορεί να αποτελεί απαρχή για βελτίωση .Ωρες ωρες πραγματικα απορω με σας εδω μεσα στα μασατζιδικα,γραφεις οτι εδωσες 50ε για να στον παιξει οταν στο melispa,μπορεις να κανεις μασαζ μισης ωρας στα 10ε και μιας ωρας στα 18ε με πραγματικους επαγγελματιες στο ειδος αυτο!!!
Αμα θελεις να γαμησεις,πας στα μπουρδελα δινεις 30ε και γαμας(απαραδεκτη τιμη για Θεσσαλονικη,οταν στην Αθηνα μπορεις να γαμησεις,μαζι με ακαποτη πιπα και κωλο στα 20ε)αρα εχεις συνολικο κοστος 40ε(τα μισα λεφτα)!!!
Πραγματικα δεν μπορω να σας καταλαβω(σιγουρα υπαρχουν και ποιο φθηνοτερα μασατζιδικα,δεν κανω διαφημιση αλλα αυτο ξερω,σ'αυτο παω) ;)
Άρα έχουμε μια Γιαννα στην Μαριαννα και μια Ιωαννα στο Aqua.Η γιάννα είναι 35αρα άνετα αλλά skinny σε καμία περίπτωσή δε τη λες
ναί η σκίννυ ειναί στό ακούα όμωςΆρα έχουμε μια Γιαννα στην Μαριαννα και μια Ιωαννα στο Aqua.
Συμφωνώ. Η Γιαννα στις Μαριάννας είναι η ίδια με αυτήν που ήταν κάποτε στην Καλλιδοπούλου με Ολγας;ναί η σκίννυ ειναί στό ακούα όμως
οταν λες κάποτε πριν 3/4 χρόνιαΣυμφωνώ. Η Γιαννα στις Μαριάννας είναι η ίδια με αυτήν που ήταν κάποτε στην Καλλιδοπούλου με Ολγας;
Aναμενουμε ρεπορταζ απο τη σημερινη καταδρομικη..οταν λες κάποτε πριν 3/4 χρόνια
Προφανώς εννοείς στο resort πού έκλεισε
Αλλά δε μπορώ να καταλάβω το συνδιασμο έκανες τώρα κ πού τι θυμήθηκες
Κανέναν συνδιασμο δεν εκανα απλά άκουσα Γιαννα και θυμήθηκα ωραίες εποχές στο resort. Συγχώρεσε με.οταν λες κάποτε πριν 3/4 χρόνια
Προφανώς εννοείς στο resort πού έκλεισε
Αλλά δε μπορώ να καταλάβω το συνδιασμο έκανες τώρα κ πού τι θυμήθηκες
δεν έκανες κάτι να σε συγχωρεσω απλά δε κατάλαβα ίσως να μη το έθεσα κ γω καλά κ σου φάνηκε κάπως αρα είσαι από τους παλιούς για να ξέρεις το resort γιατί λίγοι από αυτούς σου γράφουν σήμερα το ήξερανΚανέναν συνδιασμο δεν εκανα απλά άκουσα Γιαννα και θυμήθηκα ωραίες εποχές στο resort. Συγχώρεσε με.
σε εκεινο στο Βαρδάρη στον 1 οροφο διπλα απο τον οφθαλμίατρο,ειχε μια μελαχρινη ,γυφτάκι,καθε φορα που πήγαινα,τραγουδουσε...χαχαχαδεν έκανες κάτι να σε συγχωρεσω απλά δε κατάλαβα ίσως να μη το έθεσα κ γω καλά κ σου φάνηκε κάπως αρα είσαι από τους παλιούς για να ξέρεις το resort γιατί λίγοι από αυτούς σου γράφουν σήμερα το ήξεραν
βιαστικέ εσύ χάχαAναμενουμε ρεπορταζ απο τη σημερινη καταδρομικη..