masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
δεν θελει ραντεβου ! βανα σπα !παιδια στη Βανα για να πας θελει ραντεβου;
Σε περιπτωση που δε θελει ραντεβου, το κουδουνι τη γραφει;
δεν θελει ραντεβου ! βανα σπα !παιδια στη Βανα για να πας θελει ραντεβου;
Σε περιπτωση που δε θελει ραντεβου, το κουδουνι τη γραφει;
Αρα εισαι 34 χρονων??2002 ημουν 17 χρονων κι ελεγα στα κοριτσια ημουν 18 για να με βαλουν.! ειχε κατι ωραια στουντιακια ενα στην οδο λαγκαδα κι ενα επι τησ μοναστηριου απεναντι απο το τωρα ξενοδοχειο ροτοντα σε στενακι μεσα. φρεε τοτε απο εφημεριδα .ειχε 5-6 μουναρες ξενες μεσα εκανεσ οτι αγαπουσες ευκολα τοτε .λεφτα αλλωστε υπηρχαν αφθονα εκεινες τις εποχες.
λιγο παρακατω κανε τα μαθηματικα αδερφε!Αρα εισαι 34 χρονων??
33. Να τ' αφήσω;;;λιγο παρακατω κανε τα μαθηματικα αδερφε!
χαχα καλημερα φιλαρακο ! οχι δεν τα εχω κλεισει ακομη..προς το τελος του 2018 ναι θα γινω οσο λες !!33. Να τ' αφήσω;;;
αν κ δεν ειμαι τακτικος θαμωνας σ αυτου του ειδους αυτο που ξερω ειναι πως κ η μαγκυ κ η βερονικα ειναι καλες κοπελες οχι ξυνες ;) μετριο μασαζ κ καλη εκτονωση τπτ παραπανω ομωςπερασα απο Βανα spa.
Ειμουν ατυχος ανοιξε μια κοπελα Μαγκυ (κοντη μαυρομαλα αδυνατη κοντα στα 25 την εκοψα)
Αλλα ηταν ολες πιασμενες μου ειπε, μετα απο μια ωρα θα ηταν διαθεσιμες αυτη και μια Βερονικα.
Δεν ειχα χρονο.
Ας μου δωσει κανενας καμια πληροφορια για αυτη τη Μαγκυ.
Μη μου πειτε διαβασε γιατι εβγαλα τα ματια μου να διαβαζω και ακρη δε βγαινει πιο πολυ μαλωνετε παρα μιλατε επι του θεματος.
Οποιος θυμάται το παρελθόν, να του βγει το ένα μάτι. Όποιος το ξεχνάει, να του βγουν και τα δυο... (παλιά ρωσική παροιμία)τα σημερινα εχουν σημασια ,τα παλια ειναι για τους παλιανθρωπους!πες τα φιλε
Η Μαγκυ ειναι καλη. Καλο (σχετικα) μασαζ και καλη εκτονωση. Το βασικο ειναι οτι δεν ειναι ξινη οπως ειπε και προηγουμενος... Η Βερονικα το ιδιο καλη. Κοινο τους γνωρισμα ο σουπερ κ@λος (για να χαζευεις βεβαια, αντε να αγγιζεις βρε αδελφε, γιατι καμια δεν προχωραει παραπανω απο φραπε)!περασα απο Βανα spa.
Ειμουν ατυχος ανοιξε μια κοπελα Μαγκυ (κοντη μαυρομαλα αδυνατη κοντα στα 25 την εκοψα)
Αλλα ηταν ολες πιασμενες μου ειπε, μετα απο μια ωρα θα ηταν διαθεσιμες αυτη και μια Βερονικα.
Δεν ειχα χρονο.
Ας μου δωσει κανενας καμια πληροφορια για αυτη τη Μαγκυ.
Μη μου πειτε διαβασε γιατι εβγαλα τα ματια μου να διαβαζω και ακρη δε βγαινει πιο πολυ μαλωνετε παρα μιλατε επι του θεματος.
Πήγα με ραντεβου στο Βανα σπα.(21:00 το ραντεβου)
Εγω μπηκα στο δωματιο 20:58 με Μαγκυ.
Μου λεει η Μακγυ κανε ντουζακι μολις εισαι ετοιμος χτυπας κουδουνι ερχομε.
21:04 χτυπαω ερχετε αμεσως.
Ξεκιναει μασαζ μετριο αλλα με την εμφανηση της και την κουβεντα της και τα αστειακια της και τα κοπλημεντα της, σκεφτομαι εγω: ωραια θα περασω.
Στις 21:37 μου λεει γυρνα απο μπρωστα συνεχιζει ενα μασαζ(χαδι ηταν καθολου μασαζ)και αρκετη κουβεντα.
Στις 21:45 μου λεει παω εξω κανε ντουζ και ελα (περιλιπτικα)
Τις λεω εξτρα δεν εχει;;;;
Μου λεει δεν προλαβενουμε, επρεπε να το ελεγες, τα λενε στιν αρχη αυτα , τα λενε οταν σε γυριζω....κτλ...
Τις λεω 1 ωρα δεν ειναι το μασαζ;;;;
Μου λεει 1 ωρα απο την ωρα που μπηκες.
Τις λεω 21:00 μπηκα , οχι 20:50 μπηκες.
Τελοσπάντων ειπε και αλλες δικεολογιες, δε θελω να σα αφησω ετσι αλλα το μαγαζι δε μας αφηνει, την επομενη φορα.... δεν ειναι οτι δε θελω και αλλα...
Ποιος φταιει παιδες; Αυτη; ή εγω ειμαι μαλακας;
οταν με γυρισε με ρωτησε αν μου αρεσει και της ειπα δεν ερχετε κανενας εδω μονο για το μασαζ.Λίγο εσύ και άλλο λίγο αυτή.
Εσύ έπρεπε να της έχεις δείξει με κάποιο τρόπο οτι θες παραπάνω, και αυτή έπρεπε να σε έχει ρωτήσει.
Κριμα ακομα κλεω το 30 ευρο. Και ειναι ασχημη φαση να το περειμενεις και να τρως ακυρο.
Ας το δει κανενας ΝΕΟΣ να προσεξει.
Οτι και στα λεγομενα "FREE" τρως πετσετα.
Κριμα ακομα κλεω το 30 ευρο. Και ειναι ασχημη φαση να το περειμενεις και να τρως ακυρο.
Ας το δει κανενας ΝΕΟΣ να προσεξει.
Οτι και στα λεγομενα "FREE" τρως πετσετα.
αν κ δεν ειμαι τακτικος θαμωνας σ αυτου του ειδους αυτο που ξερω ειναι πως κ η μαγκυ κ η βερονικα ειναι καλες κοπελες οχι ξυνες ;) μετριο μασαζ κ καλη εκτονωση τπτ παραπανω ομως
υγ οταν ξαναπας φροντισε να συγκρατησεις τα ονοματα κ περιγραφες κ αν εχει καμια καινουργια