Ενταξει Θοδωρη ευχαριστω για την ενημερωση.φιλε μου δεν ειναι εφικτο να μπεις εβιτα εαν δεν εχεις καποιον γνωστο λειτουργει πριβε ! αν θες κατι φρεε σημερα ειναι η νατασσα στη βανα μπορεις να δοκιμασεις !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.153
- Πόντοι
- 736
Ωιμε τον κλάψαμε τον πεθαμένο με τις αρμόζουσες τιμές....τώρα τι γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.067
- Πόντοι
- 2.356
2 φορές επισκέφτηκες το βενους αλλά καμία αναφορά δεν έκανεςΚαλημερα στην παρεα ειμαι καινουργιος σχετικα εχοντας επισκεφτει 2 φορες το βενους..μετρια τα πραγματα για μενα.
Ερωτηση θελω να κανω το Εβιτα ποιο μαγαζι ειναι? Καποια στοιχεία αν είναι ευκολο καθως και πληροφοριες.
Το φόρουμ δεν είναι μόνο να ρωτάμε
Σημερα εκανα εγγραφη αν το ειδες2 φορές επισκέφτηκες το βενους αλλά καμία αναφορά δεν έκανες
Το φόρουμ δεν είναι μόνο να ρωτάμε
Και εγραψα μετρια για μενα σε γενικο συνολο.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
καλαμαρια η μαλον κανω λαθος αδρεφεΚΟΥΪΖ
Για να δω τους παλιούς και πόσο θυμούνται:
Που είχε το πρώτο μαγαζί η Εβίτα, ως αφεντικό (όχι εργαζόμενη), και με ποιόν μαζί (συνεταίρο);
(Μια μικρή βοήθεια : Δεν ήταν αυτό στη Συνδίκα)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
βολτα απο βενους παρουσες 3 θεωνη μπαμπατσικη ,,αννα αδυνατη που ηταν και υπευθυνη στο βενους μοναστηριου προτου κλεισει ετων 23,,λενα ετων 38 μιλφ δυνατο,,,προτιμηθηκε η λενα 30 ευρω επι του εργου διεκπεραιωτικη και στο μασαζ και στην εκτονωση !! αυτα!
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Κηφησιά, οδός Ιπποκράτους με Ιουστινιανού. Το είχε συνεταιρικά με τον Στέλιο (μετέπειτα γαμπρό του Μάκη - Αντιστρές)καλαμαρια η μαλον κανω λαθος αδρεφε
Κηφησιά, οδός Ιπποκράτους με Ιουστινιανού. Το είχε συνεταιρικά με τον Στέλιο (μετέπειτα γαμπρό του Μάκη - Αντιστρές)
Εκεί έχω πάρει αρκετές φορές μια γερμανίδα νταρντάνα milf πριν από καμιά 20ετία !! Στο στενό μέσα ήταν το μαγαζί (Ιουστινιανού)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ποια χρονια παιδια ηταν αυτο? αιδιολοιχε εισαι μεγας καθηγητης πανεπιστημιου!!!Κηφησιά, οδός Ιπποκράτους με Ιουστινιανού. Το είχε συνεταιρικά με τον Στέλιο (μετέπειτα γαμπρό του Μάκη - Αντιστρές)
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μάλλον εννοείς την Γκούντι στην οδό Δελφών (ένα στενάκι 2 δρόμους παρακάτω). Καταπληκτικές πίπες.Εκεί έχω πάρει αρκετές φορές μια γερμανίδα νταρντάνα milf πριν από καμιά 20ετία !! Στο στενό μέσα ήταν το μαγαζί (Ιουστινιανού)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.067
- Πόντοι
- 2.356
ωραια σημερα εκανες εγγραφη πες που πηγες τι εκανες με ποια πως ηταν κλπ το σκετο μετριες δε σημαινει κατι αν ριξεις μια ματια θα καταλαβεις πως γινονται αναφορες, τωρα για την εβιτα που ρωτησες ανηκει στα πριβε οπως κ καποια αλλα που σημαινει πως για να πας πρεπει να σε ξερει η να σε παει καποιος αλλοςΣημερα εκανα εγγραφη αν το ειδες
Και εγραψα μετρια για μενα σε γενικο συνολο.
Μάλλον εννοείς την Γκούντι στην οδό Δελφών (ένα στενάκι 2 δρόμους παρακάτω). Καταπληκτικές πίπες.
Σωστά ! Εκεί ήταν στο πολύ στενό δρομάκι ! Που τα θυμάστε ρε ? 50ρα πρέπει να ήταν αυτή τότε και 30ρης εγώ. Ωραία χρόνια !
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Αδερφέ, έχουμε καταθέσει ΠΟΛΥ χρόνο και (ΠΑΡΑ) ΠΟΛΥ χρήμα, 15-20 χρόνια πριν, για να μπορούμε να λέμε αυτές τις ιστορίες σήμερα...Γαμησε τα διαβάζω ωραίες ιστορίες εδώ μέσα από τους παλιούς, αλλά ποσά από αυτά λειτουργούν σήμερα? Γιατί πολλές milf διαβάζω ότι είχε τότε και θέλω να τις δοκιμάσω
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Η Γκούντι , και η Σύλβια η Γαλλίδα που είχε χώρο στην Εγνατίας 10, ήταν οι πρώτες που έκαναν cof στην πόλη μας, το 1998.Σωστά ! Εκεί ήταν στο πολύ στενό δρομάκι ! Που τα θυμάστε ρε ? 50ρα πρέπει να ήταν αυτή τότε και 30ρης εγώ. Ωραία χρόνια !
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
2002 ημουν 17 χρονων κι ελεγα στα κοριτσια ημουν 18 για να με βαλουν.! ειχε κατι ωραια στουντιακια ενα στην οδο λαγκαδα κι ενα επι τησ μοναστηριου απεναντι απο το τωρα ξενοδοχειο ροτοντα σε στενακι μεσα. φρεε τοτε απο εφημεριδα .ειχε 5-6 μουναρες ξενες μεσα εκανεσ οτι αγαπουσες ευκολα τοτε .λεφτα αλλωστε υπηρχαν αφθονα εκεινες τις εποχες.Η Γκούντι , και η Σύλβια η Γαλλίδα που είχε χώρο στην Εγνατίας 10, ήταν οι πρώτες που έκαναν cof στην πόλη μας, το 1998.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
και τωρα εχει μερικες καλες μιλφ αδερφε απλα περιοριστηκαν τα μαγαζια οπως και ο κυκλος !Γαμησε τα διαβάζω ωραίες ιστορίες εδώ μέσα από τους παλιούς, αλλά ποσά από αυτά λειτουργούν σήμερα? Γιατί πολλές milf διαβάζω ότι είχε τότε και θέλω να τις δοκιμάσω
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
πσιχ φαν μου ο νικολας ειχε ανοιξει οσο εγω ημουν σχολειο παιδακι ακομα χααχαχαχχαχα ! σοφοσ γεροντας ο παγωτατζης!Τόσο παλιός είναι ο Νικόλας? Είχε μαγαζί πριν τα ευρώ?
τα σημερινα εχουν σημασια ,τα παλια ειναι για τους παλιανθρωπους!πες τα φιλεΩιμε τον κλάψαμε τον πεθαμένο με τις αρμόζουσες τιμές....τώρα τι γίνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
παιδια στη Βανα για να πας θελει ραντεβου;
Σε περιπτωση που δε θελει ραντεβου, το κουδουνι τη γραφει;