Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη Μάγκυ στο παλιότερο μαγαζί, στην Εγνατία, που πήγαινες να πάρεις πρόγραμμα ή να δεις απλά το χώρο και σε υποδεχόταν σα να ήσουν βασιλιάς. Οι κοπέλες έκαναν κυριολεκτικά πασαρέλα μπροστά σου, σου χαμογελούσαν, σου έδιναν το χέρι και έλεγαν "γεια σου, εγώ είμαι η τάδε", έκαναν στροφή και έμπαιναν στο κουζινάκι πάλι. Ποια να πρωτοθυμηθώ? Την πρώτη μου εμπειρία στο εν λόγω μαγαζί, την Κάτια που με έβγαλε νοκ-άουτ ή τα υπόλοιπα αστέρια Συλβί, Γιώτα, Λίνα, Δέσποινα, Μαργαρίτα, Αθηνά, Χριστίνα, Νικολέτα κλπ.
Αν δε γούσταρες εκείνη τη στιγμή να πάρεις πρόγραμμα δε σε πετούσε έξω με τις κλωτσιές όπως κάποιοι άλλοι αντιεπαγγελματίες του χώρου, αντίθετα, σου έλεγε "όποτε θέλεις έλα αγόρι μου". Κορυφαία Μάγκυ. Τη γουστάρω πολύ. Να είναι καλά σε ό,τι κάνει.

• Like
Αντιδράσεις: P1

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη Μάγκυ στο παλιότερο μαγαζί, στην Εγνατία, που πήγαινες να πάρεις πρόγραμμα ή να δεις απλά το χώρο και σε υποδεχόταν σα να ήσουν βασιλιάς. Οι κοπέλες έκαναν κυριολεκτικά πασαρέλα μπροστά σου, σου χαμογελούσαν, σου έδιναν το χέρι και έλεγαν "γεια σου, εγώ είμαι η τάδε", έκαναν στροφή και έμπαιναν στο κουζινάκι πάλι. Ποια να πρωτοθυμηθώ? Την πρώτη μου εμπειρία στο εν λόγω μαγαζί, την Κάτια που με έβγαλε νοκ-άουτ ή τα υπόλοιπα αστέρια Συλβί, Γιώτα, Λίνα, Δέσποινα, Μαργαρίτα, Αθηνά, Χριστίνα, Νικολέτα κλπ.
Αν δε γούσταρες εκείνη τη στιγμή να πάρεις πρόγραμμα δε σε πετούσε έξω με τις κλωτσιές όπως κάποιοι άλλοι αντιεπαγγελματίες του χώρου, αντίθετα, σου έλεγε "όποτε θέλεις έλα αγόρι μου". Κορυφαία Μάγκυ. Τη γουστάρω πολύ. Να είναι καλά σε ό,τι κάνει.
το γουσταρα πολυ αυτο το μαγαζι αδερφε το ξερεις αλλωστε γραφαμε ολοκληρες παραγραφους για μαγκυ οταν ειχε κλεσει οριστικα. θυμηθηκα κι ενα αλλο παρακμιακο που εχω ξανααναφερει βεβαια μοναστηριου 220 στο στενο με το κουδουνι μαρια που κατα καιρους εφερνε κατι διαμαντακια.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Δεν την συμπεριέλαβα στην ανάρτησή μου, αφενός μεν γιατί είναι πιο σύγχρονη από τα άλλα μαγαζιά που ανέφερα, αφετέρου δε γιατί ήταν στο μαγαζί της Σοφίας (αρχικά Β.Γεωργίου - Ευζώνων και μετά Τσιμισκή απέναντι από το Αμερικανικό Προξενείο), που το συμπεριέλαβα. Η Σοφία άλλωστε ήταν το 1ο φραπεδάδικο , χρονολογικά, στην Θεσσαλονίκη.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Και μια και το φερε η κουβέντα στα παλιά... Κάθομαι και αναπολώ κάποιες φορές, πριν από 10 χρόνια, πόσο διαφορετική ήταν η κατάσταση στην πόλη μας. Πηγαίναμε Βασίλη - Κωλλέτη, κι αν δεν μας άρεσαν οι κοπέλες εκεί πηγαίναμε στην Αλεξάνδρα στην Αγίων Πάντων, κι αν δεν μας άρεσε κι εκεί, στην Σοφία στην Τσιμισκή (που πριν ήταν στην Β.Γεωργίου - Ευζώνων, μόνο παίξιμο αλλά για τους καλούς πελάτες έκαναν "εξαιρέσεις"), η στον Νικόλα (Body Free), ή στον Στράτο (τότε ήταν σε ένα στενάκι απέναντι από την είσοδο του Θεαγένειου και έφερνε φοβερά κομμάτια από Μολδαβία και Ουγγαρία), ή Λάζαρο (Μ. Κινγκ), ή Βασίλη - Νέα Εγνατία (απέναντι σχεδόν από τον Νικόλα), ή Εύα - Έντελβάϊς (που είχε πάντα τις ωραιότερες Ελληνίδες), ή στο Άβις (Β. Όλγας έναντι Πεζό), ή Μάκης/Στράτος- Αντιστρές (Βούλγαρη), ή Άγγελο (Ίωνος Δραγούμη), ή Μαριάννα, ή Εβίτα (τότε στην θρυλική Καλλαβρύτων 24)...
Τώρα ;;;;;;
Ξεχασες και την Μαρια στα Λαδαδικα,που ηταν μαζι με τον Θεοδωρο στην Ανθεων και μετα μονη της στην Θ.Σοφουλη.εκει θυμαμε εκανα φουλ με μια Ελληνιδα τραγουδιστρια και οταν πηγα για μπανιο,μπερδεψα τις πορτες και βρεθηκα με την πετσετα σε αλλο δωματιο που εκανε τα νυχια η Μαρια σε μια πελατησα τις... :2funny: :2funny: :2funny:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Δεν την συμπεριέλαβα στην ανάρτησή μου, αφενός μεν γιατί είναι πιο σύγχρονη από τα άλλα μαγαζιά που ανέφερα, αφετέρου δε γιατί ήταν στο μαγαζί της Σοφίας (αρχικά Β.Γεωργίου - Ευζώνων και μετά Τσιμισκή απέναντι από το Αμερικανικό Προξενείο), που το συμπεριέλαβα. Η Σοφία άλλωστε ήταν το 1ο φραπεδάδικο , χρονολογικά, στην Θεσσαλονίκη.
Σοφια,Νατασα,Εμμυ,Μαρια,Ελσα.... :rose: :rose: :rose:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Σοφια,Νατασα,Εμμυ,Μαρια,Ελσα.... :rose: :rose: :rose:
Ματίνα (Τσέχα), Λόλα (Αλβανίδα, με 4αρι φυσικό στήθος), Έλλη, Λουϊζα (Βραζιλιάνα, φάτσα άστα να πάνε αλλά φοβερό κορμί και πολύ καλή στο σεξ), Έμι (πολύ καλές πίπες), κα...

qwerty84

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
22
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές!

Θα παραθέσω 2 κριτικές μου και αν επιτρέπετε να κάνω και μια ερώτηση στο τέλος!
Οι κριτικές αφορούν το dames όπως πολλοί έχετε γράψει. Οι επισκέψεις αφορούν την Εύα και την Κατερίνα, μιας και η Ηρώ/Εβελίνα δεν είναι του γούστου μου.
Εύα : Πολύ συμπαθητική, το σώμα όπως το προανέφεραν και οι άλλοι , πιασίματα και γενικά προσπαθεί να βγάλει γούστα με σχολιάκια πρόστυχα. στα του αγώνα το μπούκι της πρόθυμο και με προσπάθεια, αφήνει δάχτυλα επιφανειακά, στάση ώστε να μπορείς να θωπεύσεις άνετα. Στη συνέχεια 4 στάσεις, πάνω στο μασαζοκρέβατο , ιεραποστολικά, στα 4 επί του κρεβατιού, και στο πάτωμα. Το τελείωμα στο στήθος μετά από χειρωνακτική εργασία της ! Κόστος 80ευρώ και με ρώτησε για ελεύθερο στοματικό με +20.

Κατερίνα : Την περιγραφή την αφήνω όπως ανέφεραν οι συναγωνιστές. Στα του αγώνα προσωπικά με ενθουσίασε η πίπα της με πολλά deep και πολύ σάλιο, χαδάκια και χουφτώματα από μέρους της , φιλάκια στην αρχή επιφανειακά μετά με γλώσσα, γλειψίματα εκ μέρους της σε σώμα και ρώγες κλπ, υγράνθηκε γρήγορα, αν και στην αρχή κρατούσε μια απόσταση ότι πονάει κλπ. Μετά αδιαρμαρτύρητα δέχτηκε το σφυροκόπημα και φυσικά με τις κραυγούλες που αν και ψεύτικες ήταν όμορφο ηχητικό! Τελείωμα μετά από λίγο πίπα και χειρωνακτικά στις βυζάρες τις. Κόστος 80ευρώ.

Από μασάζ δεν κατέχουν τίποτα, παρά μόνο λάδωμα και έτοιμος για τηγανιτό σνίτσελ. :)

Γενικά θεωρώ πως η κατερίνα είναι πιο εργατική σε όλο αυτό , αλλά πάντα με γνώμονα το υποκειμενικό γούστο του καθενός.

Ο χώρος πολύ καλύτερος από της Όλγας και της Αγγελάκης, αρκετά σκοτεινά ωστόσο τα δωμάτια , με κλιματισμό αναμμένο!

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι με την απλή κριτική..

Για την παρακάτω γνωρίζει κάποιος κάτι για άμεση απάντηση θα το εκτιμούσα !

/ sexgr

Σε χώρο δικό μου. Ελληνίδα σε χώρο δικό μου, όχι αλλοδαποί 6985949915

Ευχαριστώ πολύ !

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλημέρα συναγωνιστές!

Θα παραθέσω 2 κριτικές μου και αν επιτρέπετε να κάνω και μια ερώτηση στο τέλος!
Οι κριτικές αφορούν το dames όπως πολλοί έχετε γράψει. Οι επισκέψεις αφορούν την Εύα και την Κατερίνα, μιας και η Ηρώ/Εβελίνα δεν είναι του γούστου μου.
Εύα : Πολύ συμπαθητική, το σώμα όπως το προανέφεραν και οι άλλοι , πιασίματα και γενικά προσπαθεί να βγάλει γούστα με σχολιάκια πρόστυχα. στα του αγώνα το μπούκι της πρόθυμο και με προσπάθεια, αφήνει δάχτυλα επιφανειακά, στάση ώστε να μπορείς να θωπεύσεις άνετα. Στη συνέχεια 4 στάσεις, πάνω στο μασαζοκρέβατο , ιεραποστολικά, στα 4 επί του κρεβατιού, και στο πάτωμα. Το τελείωμα στο στήθος μετά από χειρωνακτική εργασία της ! Κόστος 80ευρώ και με ρώτησε για ελεύθερο στοματικό με +20.

Κατερίνα : Την περιγραφή την αφήνω όπως ανέφεραν οι συναγωνιστές. Στα του αγώνα προσωπικά με ενθουσίασε η πίπα της με πολλά deep και πολύ σάλιο, χαδάκια και χουφτώματα από μέρους της , φιλάκια στην αρχή επιφανειακά μετά με γλώσσα, γλειψίματα εκ μέρους της σε σώμα και ρώγες κλπ, υγράνθηκε γρήγορα, αν και στην αρχή κρατούσε μια απόσταση ότι πονάει κλπ. Μετά αδιαρμαρτύρητα δέχτηκε το σφυροκόπημα και φυσικά με τις κραυγούλες που αν και ψεύτικες ήταν όμορφο ηχητικό! Τελείωμα μετά από λίγο πίπα και χειρωνακτικά στις βυζάρες τις. Κόστος 80ευρώ.

Από μασάζ δεν κατέχουν τίποτα, παρά μόνο λάδωμα και έτοιμος για τηγανιτό σνίτσελ. :)

Γενικά θεωρώ πως η κατερίνα είναι πιο εργατική σε όλο αυτό , αλλά πάντα με γνώμονα το υποκειμενικό γούστο του καθενός.

Ο χώρος πολύ καλύτερος από της Όλγας και της Αγγελάκης, αρκετά σκοτεινά ωστόσο τα δωμάτια , με κλιματισμό αναμμένο!

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι με την απλή κριτική..

Για την παρακάτω γνωρίζει κάποιος κάτι για άμεση απάντηση θα το εκτιμούσα !

/ sexgr

Σε χώρο δικό μου. Ελληνίδα σε χώρο δικό μου, όχι αλλοδαποί 6985949915

Ευχαριστώ πολύ !
Χτύπα το τηλέφωνο στο google, και θα καταλάβεις.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ματίνα (Τσέχα), Λόλα (Αλβανίδα, με 4αρι φυσικό στήθος), Έλλη, Λουϊζα (Βραζιλιάνα, φάτσα άστα να πάνε αλλά φοβερό κορμί και πολύ καλή στο σεξ), Έμι (πολύ καλές πίπες), κα...
Τις θυμάμαι όλες αυτές. Είναι το μασατζίδικο που επισκέφθηκα πρώτη φορά στη ζωή μου για έρευνα αγοράς. Δεν ήξερα καν τι γίνεται εκεί. Προσπαθούσα να μάθω μόνος μου χωρίς να έχω ιδέα για το bourdela. Θυμάμαι άνοιγε την πόρτα μια κοπελιά κουκλίτσα και νόμιζα ότι ήταν απλά γραμματέας. Τη ρωτούσα "εσύ είσαι στο γραφείο μόνο?" και μου απαντούσε ντροπαλά "εεε γενικώς σε όλα, σε όλα....". Χαμπάρι εγώ. Κάποια στιγμή αφού είχα πάει και 2η φορά για να δω τις κοπέλες, αποφάσισα να κλείσω ραντεβού. Παίρνω προφυλακτικά από το απέναντι περίπτερο και οδεύω προς το μαγαζί. Στο καπάκι τηλεφωνάει η δικιά μου και αναγκάζομαι να αλλάξω πορεία. Δεν πήγα ποτέ. Η πρώτη μου ολοκληρωμένη επίσκεψη ήταν στο μαγαζί του Νικόλα με μια Φένια μετά από 5 ολόκληρα χρόνια.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
την milf Γιώτα στον Νικόλα την θυμάται κάποιος ?
ήτανε στην αρχή η υπεύθυνη σερίφφισα εκεί - ο δε Νικόλας ούτε ήθελε να ξέρει άσε που έλειπε αρκετές φορές από το παλιό μαγαζί. Τότε είχε κάτι δίμετρες ρωσίδες , ουκρανέζες , κλπ άλογα εξωπραγματικά. Η δε γιώτα η απόλυτη καβλα που όταν γούσταρε τον πελάτη έκανε πρόταση και έμπαινε μέσα για λεσβιακο με την ρωσίδα ή οποια αλλη διάλεγες . για πότε έφευγαν τα 50-60 χιλιαρικάκια ούτε το καταλάβαινες δικέ μου...  :orchestra:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
την milf Γιώτα στον Νικόλα την θυμάται κάποιος ?
ήτανε στην αρχή η υπεύθυνη σερίφφισα εκεί - ο δε Νικόλας ούτε ήθελε να ξέρει άσε που έλειπε αρκετές φορές από το παλιό μαγαζί. Τότε είχε κάτι δίμετρες ρωσίδες , ουκρανέζες , κλπ άλογα εξωπραγματικά. Η δε γιώτα η απόλυτη καβλα που όταν γούσταρε τον πελάτη έκανε πρόταση και έμπαινε μέσα για λεσβιακο με την ρωσίδα ή οποια αλλη διάλεγες . για πότε έφευγαν τα 50-60 χιλιαρικάκια ούτε το καταλάβαινες δικέ μου...  :orchestra:
Τόσο παλιός είναι ο Νικόλας? Είχε μαγαζί πριν τα ευρώ?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Τόσο παλιός είναι ο Νικόλας? Είχε μαγαζί πριν τα ευρώ?

ναι , και ηταν 2 τετράγωνα περίπου πριν από εκει που είναι τώρα , επί της Κων.καραμανλή

πρέπει να άνοιξε γύρω στο 1995-96 , αν δεν με απατά η μνήμη μου

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
επίσης επί της Μητροπολίτου Γενναδίου 14 ή 16 , στο πάρκο πανω από την αριστοτέλους που έχει ένα τουρκικό χαμάμ - μουσείο νομίζω είχε ενα πολυ δυνατό μασσάζ τότε
υπεράνω πάσης υποψίας - τότε εποχής - μουνέτα που τα έβλεπες στα τότε ελληνάδικα ( Ακρόαμα , Αβαντάζ . Αλυσίδα κλπ) κ μονολογούσες ποιος μπορεί να τα γαμάει...  :cool2:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Kalispera se olous meta po arketo kairo mpika na thumitho ta palia mias kai leon katoikos exoterikou kai ti mou thumisate... epoxes na tis thumasai kai na klais me thn katastasi tou simera..
epoxes axehastes me ton House kai ola ta alla paidia..
ithela na prostheso ton.. stratiotiko mas.. tis ateleiotes antiparatheseis.. alla kai ta apisteuta ninia pou eferne apo tsexo/slobakia pleura..
itna konta sthn delfon me martiou sto parkaki apo piso.. sthn gonia..
o basilis sthn koletth ti mas thumises.. sthn polikatoikia pano apo to prive ...
oi ateleiotes suzhthseis me to prive.. kai poios geuetai nektar kai poios oxi..
allaxan oi epoxes.. ala i elpida pethainei teleutaia isos na min anabiosei se idia epipeda.. alla olo kai tha epanelthei i skini..
tous filikous mou xairetismous

stathikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα στην παρεα ειμαι καινουργιος σχετικα εχοντας επισκεφτει 2 φορες το βενους..μετρια τα πραγματα για μενα.
Ερωτηση θελω να κανω το Εβιτα ποιο μαγαζι ειναι? Καποια στοιχεία αν είναι ευκολο καθως και πληροφοριες.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημερα στην παρεα ειμαι καινουργιος σχετικα εχοντας επισκεφτει 2 φορες το βενους..μετρια τα πραγματα για μενα.
Ερωτηση θελω να κανω το Εβιτα ποιο μαγαζι ειναι? Καποια στοιχεία αν είναι ευκολο καθως και πληροφοριες.
φιλε μου δεν ειναι εφικτο να μπεις εβιτα εαν δεν εχεις καποιον γνωστο λειτουργει πριβε ! αν θες κατι φρεε σημερα ειναι η νατασσα στη βανα μπορεις να δοκιμασεις !!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
ΚΟΥΪΖ
Για να δω τους παλιούς και πόσο θυμούνται:
Που είχε το πρώτο μαγαζί η Εβίτα, ως αφεντικό (όχι εργαζόμενη), και με ποιόν μαζί (συνεταίρο);
(Μια μικρή βοήθεια : Δεν ήταν αυτό στη Συνδίκα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom