psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τη Μάγκυ στο παλιότερο μαγαζί, στην Εγνατία, που πήγαινες να πάρεις πρόγραμμα ή να δεις απλά το χώρο και σε υποδεχόταν σα να ήσουν βασιλιάς. Οι κοπέλες έκαναν κυριολεκτικά πασαρέλα μπροστά σου, σου χαμογελούσαν, σου έδιναν το χέρι και έλεγαν "γεια σου, εγώ είμαι η τάδε", έκαναν στροφή και έμπαιναν στο κουζινάκι πάλι. Ποια να πρωτοθυμηθώ? Την πρώτη μου εμπειρία στο εν λόγω μαγαζί, την Κάτια που με έβγαλε νοκ-άουτ ή τα υπόλοιπα αστέρια Συλβί, Γιώτα, Λίνα, Δέσποινα, Μαργαρίτα, Αθηνά, Χριστίνα, Νικολέτα κλπ.
Αν δε γούσταρες εκείνη τη στιγμή να πάρεις πρόγραμμα δε σε πετούσε έξω με τις κλωτσιές όπως κάποιοι άλλοι αντιεπαγγελματίες του χώρου, αντίθετα, σου έλεγε "όποτε θέλεις έλα αγόρι μου". Κορυφαία Μάγκυ. Τη γουστάρω πολύ. Να είναι καλά σε ό,τι κάνει.
Αν δε γούσταρες εκείνη τη στιγμή να πάρεις πρόγραμμα δε σε πετούσε έξω με τις κλωτσιές όπως κάποιοι άλλοι αντιεπαγγελματίες του χώρου, αντίθετα, σου έλεγε "όποτε θέλεις έλα αγόρι μου". Κορυφαία Μάγκυ. Τη γουστάρω πολύ. Να είναι καλά σε ό,τι κάνει.