Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Επίσης οσες φορές πηγα Dames ποτε δεν ετυχα τσατσα παρα μονο τα κοριτσια.
Αδερφέ, μην το συνεχίζεις. Έκανε χθες λογαριασμό, μπήκε, είπε την παπαριά του, και αύριο θα κάνει άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει. Όλοι καταλάβαμε τι είναι.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Να μη σε αγχώνει φίλε Θόδωρα. Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.
Ειδικά σήμερα που ο καιρός το γύρισε σε φθινόπωρο, τούρτα σοκολάτα θα προτιμούσα. ;)
κι εσυ δεν πας πισω καλε μ πσιχ φαν καλημερα αγορι μ!!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Φιλε μου κανενας δεν δινει λεφτα μπροστα ολοι πριν φυγουμε πληρονουμε στην πορτα.Τουλάχιστον εγω ετσι πληροσα παντα.
για το νταμες το επιβεβαιωνω αδερφε χυσεα ετσι οπως τα λες ειναι !! οσο για την εβιτα η εβιτα εχει φουλ και μονο φουλ στα 50-60 αυτο ηταν αυτο ειναι και τελος ολα τα αλλα ειναι ανακριβειες.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αδερφέ, μην το συνεχίζεις. Έκανε χθες λογαριασμό, μπήκε, είπε την παπαριά του, και αύριο θα κάνει άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει. Όλοι καταλάβαμε τι είναι.
σαν τον αλλον που μπηκε στημμενα για μενα τωρα μπαινουν κι αλλοι για να κανουν ανω κατω το φορουμ και σε αλλα παλια μελη πραγματικα κουρασε ολο αυτο παιδια και απο οτι διαβαζω το συνεχιζουν απλως προς αλλα μελη με αλλες παπαριες-στημμενες ανακριβειες!

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς για αυτό το zesi spa στην μοναστηρίου?

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
553
Πόντοι
4.240
Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς για αυτό το zesi spa στην μοναστηρίου?

Τι υπηρεσίες παρέχετε;

χαλαρωτικο μασαζ σε ολο το σωμα , με λαδι ή κρεμα ..μια ωρα 30 ευρω

ερωτηση και απαντηση και μου φαινεται θα παω μια βολτα

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα.. Το ζητούμενο είναι να ενημερώνουμε το τι γίνεται στα μασατζιδικα είτε τα πριβε είτε τα free αλλά και να γράφουμε τις προσωπικές απόψεις αλλά μέχρι ένα Σημείο

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Εβίτα απάτη!,DAMES φάλαινες και τσατσά κωλόγρια κουτοπόνηρη,τι δεν κατάλαβες?καλύτερα ψώνισε απο γιαννιτσών και θα σου μείνουν και λεφτά για σουβλάκια τύπε!
Η καθε κοπελα εχει την ομορφια της φιλε μου! Η φάλαινα οπως λες, ειναι η ευσωμη Εβελίνα μεκαχρινη που παρουσιαζει τα προγράμματα, κ οι δυο αλλες με πιασηματα μαλλον λες Κατερινα κ Ευα. Σε πληροφορώ οτι οι 2 τελευταίες μονο ετσι δεν ειναι, ειδικα η Ευα η οποια πανεμορφη εχει τις ωραιες καμπυλες της κ ειναι πολυ σφιχτή. Αν θες μοντελα κοκκαλιαρικα πηφαινε αλλού σε κανε στριπτιτζαδικο φιλε. Καλο να μην κρινεις χωρις να τις ξερεις!! Καλη σου μερα!

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
φίλε δε

δεν ειμαι νταβάς αλλα μυρίζομαι τις φόλες-μασάζ,μακαρι να τις δώσω στεγνα στους μπάτσους και να τα κλείσουνε τα φολάδικα,ξερεις σημερα πως βγαίνουν 50 ευρώ?
Τι να πω ρε φιλε, το τερματισες!! Ακου κει να τις δωσεις στους μπατσους!! Εισαι ηλιθιος απλα! Σκέφτηκες ποτε σου ρε βλακα γιατι κανουν αυτη τη δουλεια οι κοπελες? Το ξερεις οτι πολλες εχουν παιδια? Δεν ειναι ολες το ιδιο. Ειναι οι πουτανες κ πουτανες αλλης κατηγοριας. Θα μου πεις στ'αρχιδια σου, αλλα φιλε δεν παει ετσι! Αυτες που τις βλεπεις θα μπορουσαν να ειναι κ δικο σου ατομο. Αν καπου δε σ αρεσει απλα μην ξαναπάς. !

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
μια στο DAMES,αλλα ευτυχως δεν δινω λεφτα μπροστα τις εδωσα 5 ευρω εγινε φασαρια βγαζω κινητο να παρω την αστυνομια και χεστηκανε1
Βαλτος εισαι φιλε κ λες μαλακιες! Δεν υπαρχει περίπτωση να γινει αυτο... διοτι απο κατω εκει τριγυρο θα σε περιμενανε αλλοι ρε βλακαααα χαχαχα!!! Κ για πες μας με ποια πηγες... ετσι να δω τι θα πεις! Κ πες μας πως ειναι τα δωματια?!!!  Ουτε καν ξερεις. Ουτε για εκει ουτε για αλλου!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι να πω ρε φιλε, το τερματισες!! Ακου κει να τις δωσεις στους μπατσους!! Εισαι ηλιθιος απλα! Σκέφτηκες ποτε σου ρε βλακα γιατι κανουν αυτη τη δουλεια οι κοπελες? Το ξερεις οτι πολλες εχουν παιδια? Δεν ειναι ολες το ιδιο. Ειναι οι πουτανες κ πουτανες αλλης κατηγοριας. Θα μου πεις στ'αρχιδια σου, αλλα φιλε δεν παει ετσι! Αυτες που τις βλεπεις θα μπορουσαν να ειναι κ δικο σου ατομο. Αν καπου δε σ αρεσει απλα μην ξαναπάς. !

μπραβο φιλε πολυ σωστα μιλας  :hi:

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
φίλε δε

δεν ειμαι νταβάς αλλα μυρίζομαι τις φόλες-μασάζ,μακαρι να τις δώσω στεγνα στους μπάτσους και να τα κλείσουνε τα φολάδικα,ξερεις σημερα πως βγαίνουν 50 ευρώ?
Καλα τετοιο θρασος και κομπλεξ στα τοσα χρονια εδω μεσα δεν το εχω ξανασυναντήσει. :idiot: :idiot: :idiot:
δεν μου αρεσει καποα κοπελα-μασατζηδικο,ΔΕΝ ξαναπαω απλα!!

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Τζάμπα χαλιέστε με το άτομο!
Αν ίσχυε έστω και κάτι από όλα αυτά, θα απαντούσε...

PEDRO21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Καλα τετοιο θρασος και κομπλεξ στα τοσα χρονια εδω μεσα δεν το εχω ξανασυναντήσει. :idiot: :idiot: :idiot:
δεν μου αρεσει καποα κοπελα-μασατζηδικο,ΔΕΝ ξαναπαω απλα!!

P1 αξίζει εως νεος να πάω σε μασάζ? η να πάρω  callgirls?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Φυσικά και θα μπορούσε να είναι κάποιο δικό του άτομο και να μην το ξέρει. Είναι πολλές πλέον οι κοπέλες που για να αποφύγουν να δουλεύουν σερβιτόρες σε μπαρ 12ωρο-25 ευρώ με κουβάλημα, καθάρισμα, σέρβις, τα πάντα όλα, σου λέει πάω στο spa (λέμε τώρα), τραβάω καμιά μαλακία αλλά τα παίρνω χοντρά.
Ποιος άλλωστε το μαθαίνει? Όλες οι κοπέλες που δουλεύουν σε μασατζίδικο το έχουν κρυφό από το 99% του περιβάλλοντός τους και κρυφό παραμένει. Έχω κάνει μασάζ με κοπέλες από οικογένειες αυστηρών αρχών που οι γονείς νόμιζαν ότι δουλεύει σερβιτόρα ή ότι κάθεται, με δεσμευμένες που το αγόρι τους νόμιζε ότι δουλεύει σε νυχάδικο κλπ. Μία μάλιστα ήταν παντρεμένη και ο άντρας της νόμιζε ότι το μασάζ ήταν μόνο μασάζ.

Όσο για τον κλώνο που μπήκε να τα κάνει όλα μπάχαλο, μπορεί να είναι ένας ακόμα κλώνος του κλώνου που βρίζει τον φίλο μας το Θοδωρή. Μην ασχολείστε. Προφανώς αποφάσισε να φτιάξει διάφορα προφίλ και με το καθένα να γκρινιάζει για διαφορετικά θέματα περι μασατζίδικων.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Επίσκεψη σε Angels Spa πρόσφατα:
Παρουσίες 3 πλέον:
Ευη (RU) ξανθιά για καλές :pipa1:
Άννυ (ΑL) μελαχροινή με ωραία  :tits:
Κατερίνα (GR) ξανθιά κοντή και με προϋπηρεσία στη Mαρία Λαδάδικα.
Καλημέρα καινούργια άφιξη στην Εβίτα..
Θα περάσω σύντομα από το κατάστημα να δω.. Και από κοντά..
Τελικά η Κατερίνα δεν στέριωσε στο Angels Spa και προσφάτως αφίχθη στην Εβίτα ως Τζούλια!!

PEDRO21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Φυσικά και θα μπορούσε να είναι κάποιο δικό του άτομο και να μην το ξέρει. Είναι πολλές πλέον οι κοπέλες που για να αποφύγουν να δουλεύουν σερβιτόρες σε μπαρ 12ωρο-25 ευρώ με κουβάλημα, καθάρισμα, σέρβις, τα πάντα όλα, σου λέει πάω στο spa (λέμε τώρα), τραβάω καμιά μαλακία αλλά τα παίρνω χοντρά.
Ποιος άλλωστε το μαθαίνει? Όλες οι κοπέλες που δουλεύουν σε μασατζίδικο το έχουν κρυφό από το 99% του περιβάλλοντός τους και κρυφό παραμένει. Έχω κάνει μασάζ με κοπέλες από οικογένειες αυστηρών αρχών που οι γονείς νόμιζαν ότι δουλεύει σερβιτόρα ή ότι κάθεται, με δεσμευμένες που το αγόρι τους νόμιζε ότι δουλεύει σε νυχάδικο κλπ. Μία μάλιστα ήταν παντρεμένη και ο άντρας της νόμιζε ότι το μασάζ ήταν μόνο μασάζ.

Όσο για τον κλώνο που μπήκε να τα κάνει όλα μπάχαλο, μπορεί να είναι ένας ακόμα κλώνος του κλώνου που βρίζει τον φίλο μας το Θοδωρή. Μην ασχολείστε. Προφανώς αποφάσισε να φτιάξει διάφορα προφίλ και με το καθένα να γκρινιάζει για διαφορετικά θέματα περι μασατζίδικων.

ΕΒΙΤΑ,που παίζει ρε αλάνια?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Εβίτα = private πρέπει να βρεις ¨χορηγο¨ να σε προωθήσει

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Κατερίνα από angels spa τι εστι? Μιλφονι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom