ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Κι αν σ' αρέσει τόσο πολύ η Γιαννιτσών, πήγαινε στο συγκεκριμένο νήμα. Έχει κάτι φιδέμπορες κι εκεί....
ανάθεμα αν ξέρεις πού πέφτει η εβίτα κ αν έχεις πάει πότε φιλαράκο αλλά δε ξέρω τι κόμπλεξ πας να βγάλεις κ από πού παίρνεις τα ληγμένα εκτός αν είσαι κανένας νταβας κ πας να πασάρεις καμία από τη πιάτσαΕβίτα απάτη!,DAMES φάλαινες και τσατσά κωλόγρια κουτοπόνηρη,τι δεν κατάλαβες?καλύτερα ψώνισε απο γιαννιτσών και θα σου μείνουν και λεφτά για σουβλάκια τύπε!
Νταβάς δεν είσαι. Άσχετος είσαι.φίλε δε
δεν ειμαι νταβάς αλλα μυρίζομαι τις φόλες-μασάζ,μακαρι να τις δώσω στεγνα στους μπάτσους και να τα κλείσουνε τα φολάδικα,ξερεις σημερα πως βγαίνουν 50 ευρώ?
ανάθεμα αν ξέρεις πού πέφτει η εβίτα κ αν έχεις πάει πότε φιλαράκο αλλά δε ξέρω τι κόμπλεξ πας να βγάλεις κ από πού παίρνεις τα ληγμένα εκτός αν είσαι κανένας νταβας κ πας να πασάρεις καμία από τη πιάτσα
Νταβάς δεν είσαι. Άσχετος είσαι.
καμένος μου ακούγεσαι ποια φολα στον έπαιξεπατε δώστε τις παλιοφολες τα 60αρια να σας τον παιξουν και να λενε μη και μη,βρε ουστ αο εδω οι παλιοκοπριες!
Είσαι και γαλαντόμος, πανάθεμά σε...μια στο DAMES,αλλα ευτυχως δεν δινω λεφτα μπροστα τις εδωσα 5 ευρω εγινε φασαρια βγαζω κινητο να παρω την αστυνομια και χεστηκανε1
καμένος μου ακούγεσαι ποια φολα στον έπαιξε
Δε θυμάσαι όνομά να την έχουμε στη μπλακ λιστ??
Είσαι και γαλαντόμος, πανάθεμά σε...
5 ευρώ; Πάλι καλά που δεν ζήτησες να σε πληρώσουν κιόλας...
Αυτό είναι αλήθεια, και το ξέρω πολύ καλά, γιατί 4-5 φορές το μήνα κατεβαίνω στην Αθήνα.παίχτη Η αθήνα εχει τα πάντα σε ολα και οικονομικά εδώ σκατά με το συμπάθιο!
Αυτό είναι αλήθεια, και το ξέρω πολύ καλά, γιατί 4-5 φορές το μήνα κατεβαίνω στην Αθήνα.
Αφενός όμως σύγκριση μεταξύ των δυο πόλεων δεν μπορεί να γίνει (είναι σαν να συγκρίνεις πχ την Θεσσαλονίκη με την Ορεστιάδα), αφετέρου δε , πετάς μια ρουκέτα, και όταν σου ζητάνε λεπτομέρειες, ή δεν θυμάσαι γιατί πέρασε πολύς καιρός ή δεν απαντάς. Γιατί λοιπόν να σε θεωρήσουμε αξιόπιστο;;;
Αδερφέ, είμαι 48 χρονών, και η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο ήταν το 1986, στην Αγαπηνού 2 στην Σούλα. Εγώ βλέπεις θυμάμαι, κι ας πέρασαν πάνω από 3 μήνες.οπως νομίζεις διάβασε για τα μασατζιδικα στην Αθήνα επίσης μεταξουργειο αν και χαλια εχει καλ σπιτακια με 10-15 ευρω με τιμιες κοπέλες και δεν εχει και πακηδες και περνασ καλά,εδω 30 ευρω στο μύλο αποψε και όλο μπαζα ειχε και εχουν το θράσσος να ζητάνε 30 ευρώ το απλό?!και βαράνε και μύγες,σε ενα πήγα μια μυγοσκοτωστρα και με πεταξε εξω η τσατσα αφου δεν εχει δουλειά να βαρατε τις μυγες
Φιλε μου κανενας δεν δινει λεφτα μπροστα ολοι πριν φυγουμε πληρονουμε στην πορτα.Τουλάχιστον εγω ετσι πληροσα παντα.μια στο DAMES,αλλα ευτυχως δεν δινω λεφτα μπροστα τις εδωσα 5 ευρω εγινε φασαρια βγαζω κινητο να παρω την αστυνομια και χεστηκανε1
Έτσι είναι αδερφέ. Όλοι πάντα στο τέλος πληρώνουμε. Αν πας να πληρώσεις στην αρχή, θα σε περάσουνε για μπάτσο.Φιλε μου κανενας δεν δινει λεφτα μπροστα ολοι πριν φυγουμε πληρονουμε στην πορτα.Τουλάχιστον εγω ετσι πληροσα παντα.
Επίσης οσες φορές πηγα Dames ποτε δεν ετυχα τσατσα παρα μονο τα κοριτσια.Εβίτα απάτη!,DAMES φάλαινες και τσατσά κωλόγριαβ κουτοπόνηρη,τι δεν κατάλαβες?καλύτερα ψώνισε απο γιαννιτσών και θα σου μείνουν και λεφτά για σουβλάκια τύπε!