Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Υπενθυμίζω στους συμμετέχοντες , οτι ο τίτλος ''μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' είναι για ενημέρωση αλλήλων σχετικά με το θέμα αυτό και όχι για εκατέρωθεν κατηγορίες.
Εμείς οι υπόλοιποι παρακολουθούμε  το θέμα για να ενημερωθούμε όσο είναι δυνατον, και οχι να διαβάζουμε ξεκατινιάσματα.
Παρακαλώ τα προσωπικά σας σε πμ!

stef14

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Υπενθυμίζω στους συμμετέχοντες , οτι ο τίτλος ''μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' είναι για ενημέρωση αλλήλων σχετικά με το θέμα αυτό και όχι για εκατέρωθεν κατηγορίες.
Εμείς οι υπόλοιποι παρακολουθούμε  το θέμα για να ενημερωθούμε όσο είναι δυνατον, και οχι να διαβάζουμε ξεκατινιάσματα.
Σύμφωνω απόλυτα σε όσα είπες για αυτό και δεν θα απαντήσω σε καμία αναφορά σε εμένα (περιμένω σίγουρα ένα μακροσκελεστατο μάθημα ηθικολογίας από κάποιους). Επειδή εδώ μέσα η υποκρισία έχει χτυπήσει ταβάνι για αυτό αποχωρώ με την γνωστή φράση ραδιοφωνικού σπικερ στο euro του 2004 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.......!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Σύμφωνω απόλυτα σε όσα είπες για αυτό και δεν θα απαντήσω σε καμία αναφορά σε εμένα (περιμένω σίγουρα ένα μακροσκελεστατο μάθημα ηθικολογίας από κάποιους). Επειδή εδώ μέσα η υποκρισία έχει χτυπήσει ταβάνι για αυτό αποχωρώ με την γνωστή φράση ραδιοφωνικού σπικερ στο euro του 2004 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.......!!
συμφωνεις μαζι του ενω εσυ εκανεσ εγγραφη μονο και μονο για να με κραζεις και να με κρινεις? παμε καλα? τετοια υπουλα φιδια μονο να σερνεστε ξερετε μακαρι να υπηρχε η επιλογη του μπλοκ να μη διαβαζεισ εσυ συγκεκριμενα τισ αναρτησεις μου ...εκανεσ ποτε μια ενημερωσγ? εισαι νεο μελος και εχεισ μπει μονο και κραζεις? ολοι σε εχουν καταλαβει σταματα το πια κουρασες υγ. κι οσο για την εκλησια δεν πηγαινω μαλον ειμαι κακο παιδι κριμα πανε εσυ που εισαι καλος ανθρωπος και προσευχησου να αλλαξεις μυαλα η καρδια παρτο οπως θες

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
μα ειναι στημμενος φιλε μου και εχω καταλαβει μαλον και ποιος ειναι οι εχθροι που παρουσιαστηκαν με μανδυα του φιλου τους βοηθησα κι απλα υπουλα μ την εφεραν ...αυτα πες τα σε συγκεκριμενο μελος εγω την προσφορα μου στο φορουμ και στισ ενημερωσεις καιρο τωρα την ξερετε παιδια.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Το site είναι για κατάθεση εμειριών,ιδεών κλπ προς γνώση κ συμμόρφωση παλιών κ νέων.Αν δεν αρέσει κάποια άποψη,προσπερνάς.Οταν υπάρχει εμμονή κ προσωπική επίθεση κατι κρύβεται.Ο box είναι ευγενέστατος και βοηθά κόσμο.Αν θες τη γνώμη μου αγνόησε τον στεφ κ καθε στεφ,να  πιασουμε το ζουμι

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλημέρα καινούργια άφιξη στην Εβίτα..
Θα περάσω σύντομα από το κατάστημα να δω.. Και από κοντά..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Το site είναι για κατάθεση εμειριών,ιδεών κλπ προς γνώση κ συμμόρφωση παλιών κ νέων.Αν δεν αρέσει κάποια άποψη,προσπερνάς.Οταν υπάρχει εμμονή κ προσωπική επίθεση κατι κρύβεται.Ο box είναι ευγενέστατος και βοηθά κόσμο.Αν θες τη γνώμη μου αγνόησε τον στεφ κ καθε στεφ,να  πιασουμε το ζουμι
ποσο δικιο εχεις λυπαμαι που ασχοληθηκαμε και πολυ μαλιστα ενω δεν επρεπε απλως εμενα καπου παει το μυαλο μου στο ποιος μπορει να ειναι και με λυπει διπλα γτ οπως προανεφερα εκεινους π βοηθησα εκεινοι θα σου την φερουν υπουλά απο πισω με χτυπηματα κατω απο τη μεση γτ δε τολμουν ευθεως προσωπο με προσωπο να σου πουν οτι θελουν να πουν ακομα και το δε σε γουσταρω θα χε αντριλικι μεσα του εαν τολμουσαν να το πουν ευθεως οχι ετσι ..αναντρεσ συμπεριφορες οπως ξαναπα εχθροι με το μανδυα του φιλου .οπως και να χει σακλφορντ φιλαρακο σε ευχαριστω για τη στηριξη αν και ειναι οφθαλμοφανες πως ολο αυτο ειναι στημμενο εναντιον μου απο ολους σασ ...τι να πουμε αλλο.!!!!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημέρα καινούργια άφιξη στην Εβίτα..
Θα περάσω σύντομα από το κατάστημα να δω.. Και από κοντά..
να κατι ενδιαφερον συντομα επισκεψη λοιπον εαν αξιζει φυσικα και περασμα!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
να κατι ενδιαφερον συντομα επισκεψη λοιπον εαν αξιζει φυσικα και περασμα!
Πήρα τηλέφωνο για να δω άμα είναι ανοικτή λόγω καλοκαιριού και με είπε ότι έχει καινούργιο αίμα και άμα άκουσα καλά νεαρή ηλικία...
Σύντομα θα πάω και θα ενημερώσω..

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
περασμα απο βανα,3 κοπελες,Βερονικα,Ελισάβετ και Θεονόη.
περασμα με Βερονικα για πρωτη φορα και μπορω να πω οτι περασα πολυ καλα,ιδικα τo μασαζ ηταν super!! :dancing: :dancing:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
περασμα απο βανα,3 κοπελες,Βερονικα,Ελισάβετ και Θεονόη.
περασμα με Βερονικα για πρωτη φορα και μπορω να πω οτι περασα πολυ καλα,ιδικα τo μασαζ ηταν super!! :dancing: :dancing:
ποσο συμφωνω μαζι σου η βερονικα ειναι πολυ καλη ! ! να παρεις και ελισαβετ αν δεν εχεις μπει μαζι της ποτε μετραει φιλε!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Πήρα τηλέφωνο για να δω άμα είναι ανοικτή λόγω καλοκαιριού και με είπε ότι έχει καινούργιο αίμα και άμα άκουσα καλά νεαρή ηλικία...
Σύντομα θα πάω και θα ενημερώσω..
αμαν αγορι μου να τα τα καλα αυτα αξιζουν οχι να τσακωνομαστε με ανυπαρκτους κλωνους ! αμα πας ενημερωσε...ειχε παλιοτερα ενα πολυ δυνατο μικρο η εβιτα 19 20 το ποπακη που τωρα ειναι σε καποιο μπαρακι νυχτα ,,, λες να επανηλθε το ιδιο? οτι ειναι πες αδερφε

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
ποσο συμφωνω μαζι σου η βερονικα ειναι πολυ καλη ! ! να παρεις και ελισαβετ αν δεν εχεις μπει μαζι της ποτε μετραει φιλε!
φιλε Θοδωρη οταν πηγα ηταν σε πρόγραμμα  και μετα την ειδα..
ομορφο πλασματακι..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
φιλε Θοδωρη οταν πηγα ηταν σε πρόγραμμα  και μετα την ειδα..
ομορφο πλασματακι..
ωωω ναι ειναι κι εκεινη καταπληκτικη φιλε μ! καλημερα!!!! με την πρωτη ευκαιρια να την δοκιμασεις!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
ωωω ναι ειναι κι εκεινη καταπληκτικη φιλε μ! καλημερα!!!! με την πρωτη ευκαιρια να την δοκιμασεις!!
αυτο θα κανω και θα ενημερώσω...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ και ιδιαίτερα στον αδερφό μου Θόδωρα που κάποιοι κλώνοι επιμένουν ακόμα να τον στενοχωρούν και να του χαλάνε τη διάθεση. Μη μασάς φίλε, δε σε φτάνουν ούτε στην καλή σου την καρδιά ούτε σε αυτά που προσφέρεις με τις αναρτήσεις σου χρόνια τώρα. Ας τους κεράσουμε τούρτα σοκολάτα μπας και γλυκάνουν λίγο.

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Καλημερα παιδιά,Εκλεισα ραντεβου χθες για ενα μασαζ απλο στο eve spa εγνατια 112.Αποτι διαβασα και αποτι καταλαβα δεν επαιζε κατι απλα αυτη τη φορα ηθελα απλα μασαζ.και μια ωρα 20 ευρω ειναι καλη τιμη.Μου κανε μια Ελπιδα μασαζ πολυ καλο.δυνατο.οτι χριεαζομουν.μια ωρα γεματη.Φευγοντας ειdα στο ισογειο Spa relax.και χτυπησα κουδουνι να παρω μια καρτα.Ηταν 2 κοπελες συμπαθητικες φυσιογνωμιες ,οχι γκομεναρες..Τις ειπα οτι εκανα μασαζ επανω και οτι ειδα την πορτα τους αν μπορουν να μου δωσουν μια καρτα .ΑΠο τι διαβασα παλια πρπει να υπηρχε αλλο μαγαζι εκει.εβαλα το τηλ στο φβ και μου εβγαλε ενα cris elen spa σε αλλη οδο..Γνωριζει κανεις τιποτα.τις πηρα τηλ μου ειπαν 30 ευρω μια ωρα χαλαρωτικο..στον επανω οροφο 20 ευρω h ωρα σουιδικο δυνατο..εδω 30 και χλαρωτικο..παιζει και να παιζει κατι σκεφτομαι.Αν γνωριζει κανεις ας δωσει τα φωτα του

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
συμφωνεις μαζι του ενω εσυ εκανεσ εγγραφη μονο και μονο για να με κραζεις και να με κρινεις? παμε καλα? τετοια υπουλα φιδια μονο να σερνεστε ξερετε μακαρι να υπηρχε η επιλογη του μπλοκ να μη διαβαζεισ εσυ συγκεκριμενα τισ αναρτησεις μου ...εκανεσ ποτε μια ενημερωσγ? εισαι νεο μελος και εχεισ μπει μονο και κραζεις? ολοι σε εχουν καταλαβει σταματα το πια κουρασες υγ. κι οσο για την εκλησια δεν πηγαινω μαλον ειμαι κακο παιδι κριμα πανε εσυ που εισαι καλος ανθρωπος και προσευχησου να αλλαξεις μυαλα η καρδια παρτο οπως θες
Πολύ φιλικά θοδωρή , σε προτρέπω να χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης ( τελείες, κομμα, κλπ κλπ) όπως και αλλαγές παραγράφων, γιατι οι θουκυδυδιες προτάσεις είναι δύσκολες για τον αναγνώστη.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημερα παιδιά,Εκλεισα ραντεβου χθες για ενα μασαζ απλο στο eve spa εγνατια 112.Αποτι διαβασα και αποτι καταλαβα δεν επαιζε κατι απλα αυτη τη φορα ηθελα απλα μασαζ.και μια ωρα 20 ευρω ειναι καλη τιμη.Μου κανε μια Ελπιδα μασαζ πολυ καλο.δυνατο.οτι χριεαζομουν.μια ωρα γεματη.Φευγοντας ειdα στο ισογειο Spa relax.και χτυπησα κουδουνι να παρω μια καρτα.Ηταν 2 κοπελες συμπαθητικες φυσιογνωμιες ,οχι γκομεναρες..Τις ειπα οτι εκανα μασαζ επανω και οτι ειδα την πορτα τους αν μπορουν να μου δωσουν μια καρτα .ΑΠο τι διαβασα παλια πρπει να υπηρχε αλλο μαγαζι εκει.εβαλα το τηλ στο φβ και μου εβγαλε ενα cris elen spa σε αλλη οδο..Γνωριζει κανεις τιποτα.τις πηρα τηλ μου ειπαν 30 ευρω μια ωρα χαλαρωτικο..στον επανω οροφο 20 ευρω h ωρα σουιδικο δυνατο..εδω 30 και χλαρωτικο..παιζει και να παιζει κατι σκεφτομαι.Αν γνωριζει κανεις ας δωσει τα φωτα του
εκει που ειναι το ιβ σπα πριν λιγο καιρο ηταν και το ελιτ σπα ..στο ελιτ οντως επαιζε και εκτονωση ομως στο ιβ δυστυχωσ πρεπει να ειναι μονο μασαζ..τωρα το νεο που ανοιξε ισως! θα δοκιμασουμε και θα δουμε. διοτι και στο βενους οταν το ειχε ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν επαιζε ουτε καν εκτονωση οταν πρωτοανοιξε στην καραμανλη

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ και ιδιαίτερα στον αδερφό μου Θόδωρα που κάποιοι κλώνοι επιμένουν ακόμα να τον στενοχωρούν και να του χαλάνε τη διάθεση. Μη μασάς φίλε, δε σε φτάνουν ούτε στην καλή σου την καρδιά ούτε σε αυτά που προσφέρεις με τις αναρτήσεις σου χρόνια τώρα. Ας τους κεράσουμε τούρτα σοκολάτα μπας και γλυκάνουν λίγο.
σε ξεχωριζω κι εσενα και τον χυσεα παιδια καλα αγνα αξιολογα!η ζωη εχει την ταση να επιστρεφει συμπεριφορες νομος.δεν με αγχωνει τιποτα ολα ειναι καλα πσιχ φαν μου! τουρτα παγωτο ομως γτ ειναι και καλοκαιρακι τωρα αδρεφε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom