Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Καλησπερα  υπαρχει καποιος που εχει βρεθει με την κατερινα απο dames μια ξανθια με μεγαλο στηθος να μου πει εντυπωσεις.Βασικα εαν οντως μεγαλο στηθος.ευχαριστω εκ των προτερων.

την δοκιμασα οταν προτοηρθε στο μαγαζι..πιπα μετρια ως καλη αν και με προφυλακτικο και γαμησι μετριο ως καλο..κατι μου εβγαζε η κοπελα οτι το εκανε απο υποχρεωση και απο βιασυνη να τελιωσει γρηγορα και να φυγει..την επελεξα για την εμφανιση της αλλα για την συμπεριφορα της δηλαδη το οτι ηταν βιαστικη δεν θα ξαναπροτιμηθει σιγουρα.. 

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καλημερα σε ολους καλο σκ σημερα θα γινει επιδρομη βανα για να παει καλα η μερα αντε σε 3 ωριτσες ανοιγει οσοι πιστοι εκει παιδια !! ! στα καλυτερα κοριτσια ! :wanker:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
καλημερα σε ολους καλο σκ σημερα θα γινει επιδρομη βανα για να παει καλα η μερα αντε σε 3 ωριτσες ανοιγει οσοι πιστοι εκει παιδια !! ! στα καλυτερα κοριτσια ! :wanker:
Με ποια πέρασες άρχοντα Θοδωρή?

Matakiasthess

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπερα  υπαρχει καποιος που εχει βρεθει με την κατερινα απο dames μια ξανθια με μεγαλο στηθος να μου πει εντυπωσεις.Βασικα εαν οντως μεγαλο στηθος.ευχαριστω εκ των προτερων.
Ναι εχει όντος φίλε... πεφτει όμως αρκετά.

superstar45

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
18
Πόντοι
0
καλησπερα
πειτε μου καποια αξιολογη στη βανα η βενους

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Καλα να περνας παντα αδερφε μου.

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
η Βανα στη Σταυρουπολη ειναι "free";;;
αν ειναι free δωστε καποιος πληροφοριες σε p.m.
(που ειναι, τιμες ,προγραμματα κτλ...)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
η Βανα στη Σταυρουπολη ειναι "free";;;
αν ειναι free δωστε καποιος πληροφοριες σε p.m.
(που ειναι, τιμες ,προγραμματα κτλ...)
φιλαρακο φρεε ειναι αλλα δεν εχει τις παροχες υπηρεσιων των πριβε ..μασαζ κι εκτονωση αυτα ειναι. ! ! το καλυτερο της πολης στο κομματι αυτο συνολικα η μαλον απο τα καλυτερα ! καλα να περασεις ,εαν ομως ψαχνεις για το κατι παραπανω ψαξου αλλου καλυτερα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καλησπερα
πειτε μου καποια αξιολογη στη βανα η βενους
αρκετες τα ξαναπαμε πιο πανω διαβασε παλι απο ολα εχει ο μπαξες οτι αγαπας . ! !δοκιμασε οσεσ σου αρεσουν ωστε να χεισ κι εσυ αποψη και να μην ρωτας μονο αλλα να γραφεις και κριτικες !

superstar45

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
18
Πόντοι
0
αρκετες τα ξαναπαμε πιο πανω διαβασε παλι απο ολα εχει ο μπαξες οτι αγαπας . ! !δοκιμασε οσεσ σου αρεσουν ωστε να χεισ κι εσυ αποψη και να μην ρωτας μονο αλλα να γραφεις και κριτικες !
έχω διαβάσει αλλά αν λες ότι πέρασες καλά με Εύα που είναι κρυοπλασμα σταματάω να ρωτάω απλά

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ρε συνάδελφοι, σταματήστε να τη λέτε στο Θοδωρή που είναι το πιο ευγενικό και καλόκαρδο μέλος του site. Κανείς δε σας υποχρέωσε να πάτε με την Εύα κι εσείς. Προσωπικά κι εγώ συμφωνώ μαζί σας, δε μου αρέσει η Εύα, είναι κρύα, ειρωνική και προσβλητική. Ποια, η Εύα! Έλεος δηλαδή. Αν όμως ο φίλος μας περνάει καλά, εμάς μας περισσεύει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα γούστα είναι αυτά

Αλλος περνάει καλά άλλος οχι

Εγώ προσωπικά θέλω να σκισω τι νατάσα  :boobies:

Stories