masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ετσι θελουν να νομιζουμε....οχι μόνο πραγματικό μασάζ οχι πασαλειματα
ετσι θελουν να νομιζουμε....οχι μόνο πραγματικό μασάζ οχι πασαλειματα
ετσι θελουν να νομιζουμε....
Τίποτα !! Αλλά έτσι θέλει να νομίζουμε!Ξερεις κατι? Οχι ακουσα μου ειπανκλπ. Να εχεις κάνει εσυ
ρε ακαρναν τι θεμα εχεις μαζι μου ρε τυπε μας τα χεις πρηξει συνελθε λιγο καθε φορα πεταγεσαι σε οτι λεω ετσι μονο και μονο για να μου την πεις σοβαρεψου λιγο συνελθεΤίποτα !! Αλλά έτσι θέλει να νομίζουμε!
Φίλε θοδωρη το spa prive ειναι μαγαζι 10-15 χρονια κ ποτε δεν εχει ακουστει κατι. Σκεψου πηγαινουν κ ζευγαρια για μασαζ. Μην τα συγκρινεις με τα αλλα που ανοιγουν κ κλεινουν συνεχεια. Τωρα αν εισαι κολλητος του αφεντικου κ αυτος μπορει να σου κανονισει κατι δεν θα το μαθουμε ποτεκαι στη καραμανλη 75 καποτε ειχε μονο μασαζ [[αν δε σε ξερανε]] οπως ειναι και στο 60 που ενας φιλος εδω το επιβεβαιωσε..
σωστα μιλας φιλε ζακ !Φίλε θοδωρη το spa prive ειναι μαγαζι 10-15 χρονια κ ποτε δεν εχει ακουστει κατι. Σκεψου πηγαινουν κ ζευγαρια για μασαζ. Μην τα συγκρινεις με τα αλλα που ανοιγουν κ κλεινουν συνεχεια. Τωρα αν εισαι κολλητος του αφεντικου κ αυτος μπορει να σου κανονισει κατι δεν θα το μαθουμε ποτε
έχω πάει πολλές φορές στο πριβε σπα κ έχει μόνο μασάζ. Έχω δοκιμάσει να προτείνω κάτι παραπάνω αλλά απλά ρεζιλευτικα. Κρίμα παντός γιατί έχει ωραία κοριτσάκια.σωστα μιλας φιλε ζακ !
Εγώ απλά ντρέπομαι να πάω έστω και για μασάζ εκεί. Φαίνεται πολύ κυριλέ.....έχω πάει πολλές φορές στο πριβε σπα κ έχει μόνο μασάζ. Έχω δοκιμάσει να προτείνω κάτι παραπάνω αλλά απλά ρεζιλευτικα. Κρίμα παντός γιατί έχει ωραία κοριτσάκια.
Όσο δεν απαντάς στην ερώτηση που σου έκανε ο συνάδελφος απλά με επιβεβαιώνεις!ρε ακαρναν τι θεμα εχεις μαζι μου ρε τυπε μας τα χεις πρηξει συνελθε λιγο καθε φορα πεταγεσαι σε οτι λεω ετσι μονο και μονο για να μου την πεις σοβαρεψου λιγο συνελθε
Την Δεσποινα η την ΗρωΚαλησπέρα παίδες και καλή εβδομάδα! Επειδή σήμερα θα πάω στο dames, ποια προτείνετε ως καλύτερη για στοματικό!
Σας ευχαριστώ αδέρφια μου
καλημερα χυσεα καλε μου φιλε και ανθρωπε κι εγω την ηρω προτεινω παρεπιμπτοντως !!!!!!Την Δεσποινα η την Ηρω
ξεκολλα λεμε μηπως θες να γραψω και τη διευθυνση ολων των πριβε εδω φατσα φορα? συνελθε λιγακι επιτελουςΌσο δεν απαντάς στην ερώτηση που σου έκανε ο συνάδελφος απλά με επιβεβαιώνεις!
ποιο αν επιτρεπεται?::επισκεψη σε γνωστο ιδρυμα παρουσες αλεξανδρα σοφια ηρα γιαννα, αφροδιτη απον,καλο το καινουργιο ψηλη αδυνατη 35αρα. μια και το καινουργιο ηταν κλεισμενο περασα με ηρα και δεν το μετανιωσα καθολου τρελη η γκομενα στο κρεβατι μπραβο ηρα....
καλα ναι η ηρα τα δινει ολα την ιδρωνει την φανελα που λεμε χαχα ! το καινουριο να δουμε τι λεει )) αλεξανδρα βασικη πια!!ποιο αν επιτρεπεται?