masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
βενους σπα νατασσαρα εγγυηση μονιμη ! ! ! ! !
το πουλεν μουβενους σπα νατασσαρα εγγυηση μονιμη ! ! ! ! !
Oσοι γνωριζουν το μαγαζι εχουν καταλαβει Το μυνημα αυτο αυτους αφοραποιο αν επιτρεπεται?
καυλωτικες καταστασεις με νατασσαρα! εντυπωσιακα καυλωτικες!χαχατο πουλεν μου
...και η καινούρια καλή αλλά, δεκτική αλλά όχι τόσο τρελή σαν την Ήρα αλλά με λίγη εκπαίδευση μπορεί να τη φτάσει!!::επισκεψη σε γνωστο ιδρυμα παρουσες αλεξανδρα σοφια ηρα γιαννα, αφροδιτη απον,καλο το καινουργιο ψηλη αδυνατη 35αρα. μια και το καινουργιο ηταν κλεισμενο περασα με ηρα και δεν το μετανιωσα καθολου τρελη η γκομενα στο κρεβατι μπραβο ηρα....
η καινούργια είναι νέα στη πιάτσα απ ότι έχω μάθει ισχύει???...και η καινούρια καλή αλλά, δεκτική αλλά όχι τόσο τρελή σαν την Ήρα αλλά με λίγη εκπαίδευση μπορεί να τη φτάσει!!
επιβεβαιωνω κι εγω φιλαρακο πως φουλ δεν εκανε ουτε με μενα η ηρω στο νταμες ))Έχει κάνει κανείς φουλ με Ηρώ στις Dames; Εμένα μού είπε ότι δεν κάνει
Ναιη καινούργια είναι νέα στη πιάτσα απ ότι έχω μάθει ισχύει???
έχω πάει πολλές φορές στο πριβε σπα κ έχει μόνο μασάζ. Έχω δοκιμάσει να προτείνω κάτι παραπάνω αλλά απλά ρεζιλευτικα. Κρίμα παντός γιατί έχει ωραία κοριτσάκια.
καυλωτικες καταστασεις με νατασσαρα! εντυπωσιακα καυλωτικες!χαχα
το πουλεν μου
30 συν 20 εκτονωση φιλε μου καλα να περασεις η νατασσα ειναι εντυπωσιακο θηλυκο !!!!!!!καλησπερα θοδωρή σαν νεο μελος με ενθουσιασες!!!, θελω να παω τις επομενες μερες στο venus , με Νατασα πως παει το προγραμμα της καυλωτικης καταστασης?
με 30 και + 50 γίνεται τιποτα καλό?
ή θα κλαιω το σχεδον 100ευρω
30 συν 20 εκτονωση φιλε μου καλα να περασεις η νατασσα ειναι εντυπωσιακο θηλυκο !!!!!!!
μία δοκιμή θα πείσει κ εσένα κ εμάς
Ευχαριστώ θοδωρη κριμα όμως εγω περιμενα να εχει και στοματικο. Μήπως γνωρίζεις. Καμιά. Κοπελα να κανει στοματικο στοvenus. Mηπως με συχνες παρουσιες και +euro μπορει να κανει στοματικο και η Νατάσα?
συμφωνω. Καλο ειναι όμως. Σαν νεος ,""πριν γραψεις- συνταξεις μια προταση"" να σου πει και ενας παλιος ""δυο λογια για το αλφαβητο""μία δοκιμή θα πείσει κ εσένα κ εμάς
καλησπερα θοδωρή σαν νεο μελος με ενθουσιασες!!!, θελω να παω τις επομενες μερες στο venus , με Νατασα πως παει το προγραμμα της καυλωτικης καταστασης?
με 30 και + 50 γίνεται τιποτα καλό?
ή θα κλαιω το σχεδον 100ευρω
όπως???Σιγά τ ωααααααα...δίνετε αξία στο φαντασμαααα..
Υπάρχουν πολύ όμορφα κοριτσακια κ ποιο καλά παιδιά εκεί μέσα
οπως?Σιγά τ ωααααααα...δίνετε αξία στο φαντασμαααα..
Υπάρχουν πολύ όμορφα κοριτσακια κ ποιο καλά παιδιά εκεί μέσα
το κατι παραπανω ειναι στο χερι του καθενος κυνηγου χαχαχ!!μία δοκιμή θα πείσει κ εσένα κ εμάς