Β.Ολγας στο 283 βρισκεται...Δεν είναι free. Bρισκεται πιο πάνω στην Β. Όλγας 2.. !!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.065
- Πόντοι
- 2.356
αρα καλα εκανα κ δε πηγα η τζενη η τζεσυ νομιζω πως τη λενεΕτσι ακριβως εχουν τα πραγματα.Για τη ιστορια,το μαγαζι στην Αναγεννησεως λειτουργει ακομη με αλλη διευθυνση,κρατωντας και ενημερωνοντας επιλεκτικα καποιους παλιους πελατες της Νικης.Δεν εχω παει,μα φιλος μου ειπε πως δεν αξιζει ουτε απο γυναικες,ουτε απο τιμες,και πως γενικα δεν κανει καλες εξηγησεις το νεο αφεντικο.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
για ελιτ σπα 60 ειμαστε μονοαρα καλα εκανα κ δε πηγα η τζενη η τζεσυ νομιζω πως τη λενε
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
οι τιμες δε μας νοιαζουν απο γυναικες τι εχει δλδ ? εχουμε δει τα χειροτερα στην πολη μας τοσο χαλια δλδ εκει???Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.Για τη ιστορια,το μαγαζι στην Αναγεννησεως λειτουργει ακομη με αλλη διευθυνση,κρατωντας και ενημερωνοντας επιλεκτικα καποιους παλιους πελατες της Νικης.Δεν εχω παει,μα φιλος μου ειπε πως δεν αξιζει ουτε απο γυναικες,ουτε απο τιμες,και πως γενικα δεν κανει καλες εξηγησεις το νεο αφεντικο.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αυτος ειναι ο ιδιοκτητης του σπα πριβε..γνωριζει κανεις αν εχει εκτονωση εστω? ειναι ανοιχτο και ξημερωματα ακομη 3 και 4 πρωι............
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.065
- Πόντοι
- 2.356
οχι μόνο πραγματικό μασάζ οχι πασαλειματααυτος ειναι ο ιδιοκτητης του σπα πριβε..γνωριζει κανεις αν εχει εκτονωση εστω? ειναι ανοιχτο και ξημερωματα ακομη 3 και 4 πρωι............
Δυο τρεις χοντρουλες και μια αδυνατη ψιλοκαλη μου ειχε πει,και αδιαφορες γενικα.Δε γνωριζω παραπανω Θοδωρη,δεν πηγα ακομη.οι τιμες δε μας νοιαζουν απο γυναικες τι εχει δλδ ? εχουμε δει τα χειροτερα στην πολη μας τοσο χαλια δλδ εκει???
Επαληθευω και εγω τον stallion,μονο καλο,πολυ καλο και επαγγελματικο μασαζ εχει,με τη διαφορα πως σου το κανουν καποιες πολυ εμφανισημες γυναικες.οχι μόνο πραγματικό μασάζ οχι πασαλειματα
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
αυτος ειναι ο ιδιοκτητης του σπα πριβε..γνωριζει κανεις αν εχει εκτονωση εστω? ειναι ανοιχτο και ξημερωματα ακομη 3 και 4 πρωι............
πηγα 3-4 φορες,πριν χρονια.
μονο καλο μασαζ με βρακακι μιας χρήσης..
πριν χρονια,ειχε ανοιξει αλλο ενα ,προς Περαια αλλα εκλεισε μετα απο λιγο καιρο...
Wikipedia είστε εδώ μέσα ρε πούστηΗ Νίκη (δούλευε στην Εβίτα με το όνομα Λάουρα και μετά στην Μαριάννα ως Ελίζα) συνεταιρίστηκε με την Βάσια και ανοίξανε μαγαζί , πρώτα στην Δωδεκανήσου, και μετά στην Στρατηγού Μπραντούνα (πίσω από την παλιά Β' Δ.Ο.Υ.). Πριν 3 χρόνια χωρίσανε τα τσανάκια τους, αλλά ήταν τόσο χαζές που για εκδικητικούς λόγους, η μια έστελνε στην άλλη τους μπάτσους μια φορά τον μήνα. Πριν 1.5-2 χρόνια περίπου μεταφέρθηκε στην Αναγεννήσεως και μετά έκλεισε τελείως, ύστερα από ένα πέσιμο.
Αυτά για την ιστορία...
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Απλά παλιοί στο κουρμπέτι, φιλαράκι...Wikipedia είστε εδώ μέσα ρε πούστη
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Το σιαξα λιγάκι.WikipediaBourdelopedia είστε εδώ μέσα ρε πούστη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.707
- Πόντοι
- 25.165
Περασμα πριν μερικες μερες με την σισυ στην εβιτα. Περασα μουρλια.
ΣωστόςΤο σιαξα λιγάκι.
Περασμα πριν μερικες μερες με την σισυ στην εβιτα. Περασα μουρλια.
Δρα λίγο μηχανικά στο κρεβάτι και κάνει το πρόγραμμά της
Από εκεί και πέρα αντέχει σε ζοριλίκια π.χ. ανελέητο mouth fuck !
Στα αρνητικά το ανύπαρκτο βυζί και η ηλικία (Περί τα 50) !
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.707
- Πόντοι
- 25.165
Μια χαρα κραταει για την ηλικια της. Παει απο οσο μου ειπε γυμναστηριο.Δρα λίγο μηχανικά στο κρεβάτι και κάνει το πρόγραμμά της
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αλλωστε η πολη μας παρακμαζει απο μασαζ φιλε μουΔυο τρεις χοντρουλες και μια αδυνατη ψιλοκαλη μου ειχε πει,και αδιαφορες γενικα.Δε γνωριζω παραπανω Θοδωρη,δεν πηγα ακομη.
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Μήπως μπερδεύεσαι φίλε; Βυζί εντάξει δεν έχει μεγάλο, αλλά όχι και ανύπαρκτο (2αρι και μια χαρά στητό), και από ηλικία, είναι 40αρα.Δρα λίγο μηχανικά στο κρεβάτι και κάνει το πρόγραμμά της
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
θα συμφωνησωΜήπως μπερδεύεσαι φίλε; Βυζί εντάξει δεν έχει μεγάλο, αλλά όχι και ανύπαρκτο (2αρι και μια χαρά στητό), και από ηλικία, είναι 40αρα.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.065
- Πόντοι
- 2.356
ετσι ειναι 40 το πολυ κ βυζακι μικρο οσο για γυμναστηριο σιγα μη παειΜήπως μπερδεύεσαι φίλε; Βυζί εντάξει δεν έχει μεγάλο, αλλά όχι και ανύπαρκτο (2αρι και μια χαρά στητό), και από ηλικία, είναι 40αρα.