mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάντως , όσες φορές πήγα, μόνο σε γατιά και σαπάκια έπεσα...
εγω για την βυζαρού πήγα , στις άλλες με τα γυαλιά και τα γατιά μεταβολή και καπνός...
Εγώ πάντως , όσες φορές πήγα, μόνο σε γατιά και σαπάκια έπεσα...
Όσες φορές θυμάμαι τι μπάζα έχω πληρώσει κατά καιρούς (όχι μόνο εκεί αλλά και αλλού), σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα χτίσει τετραόροφη πολυκατοικία...εγω για την βυζαρού πήγα , στις άλλες με τα γυαλιά και τα γατιά μεταβολή και καπνός...
Όσες φορές θυμάμαι τι μπάζα έχω πληρώσει κατά καιρούς (όχι μόνο εκεί αλλά και αλλού), σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είχα χτίσει τετραόροφη πολυκατοικία...
Εννοειται παντα κανω εκει ακομα καιπαληκαρακια καραμανλη 60 εχει κανει κανεις εκτονωση περα απο μασαζ? ειναι απεναντι απο το βενους ..κοντα δλδ !
χαχα τρελη καλτ-ιλα χαχαχα ειχε και καλα κατα καιρους ομως !!Αν μιλάμε για το ίδιο στο 220 της Μοναστηρίου (είσοδος από το στενάκι από πίσω - 3ος ή 4ος όροφος), μιλάμε για μεγάλη καλτίλα, τέλη 90'ς αρχές 00΄ς. Ενίοτε "φιλοξενούσε" εκεί και μια Άννα, εγχειρισμένη, που έκανε διπλό είτε με την Μαρία, είτε με την Χριστίνα, και κατά καιρούς και διάφορες άλλες "τελειωμένες"...
χμ σιγουρο η πρεπει να σε ξερουν? εστω για την εκτονωση..Εννοειται παντα κανω εκει ακομα και
τι ειπες ρε τεραστιε ! χααχχααχ !!!!άμα δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις
το ίδιο και άμα δεν σαβουρογαμήσεις ....
Καλησπέρα παιδιά.
Αύριο ψήνομαι για Vana Spa επειδή είναι και τέλος εβδομάδας αλλά και το μασάζ εκεί είναι ωριαιο όπερ και σημαίνει φουλ χαλαρωτικό. Ποία κορασίδα μου προτείνετε ρε καρντασια που να υδρωνει τη φανέλα?
Καλησπέρα παιδιά.
Αύριο ψήνομαι για Vana Spa επειδή είναι και τέλος εβδομάδας αλλά και το μασάζ εκεί είναι ωριαιο όπερ και σημαίνει φουλ χαλαρωτικό. Ποία κορασίδα μου προτείνετε ρε καρντασια που να υδρωνει τη φανέλα?
τζουλια
Εύγε φίλε Θοδωρή.τζουλια
παληκαρακια καραμανλη 60 εχει κανει κανεις εκτονωση περα απο μασαζ? ειναι απεναντι απο το βενους ..κοντα δλδ !
Kαλησπέρα
Επίσκεψη πρόσφατη σε Angels Spa (B. Όλγας): Παρουσίες πλέον 2:
Έυη (RU) milf ξανθιά με καλές δεξιότητες στο μασαζ αλλά και στην
Άννυ (ΑL) milf μελαχροινή με μέτριες ικανότητες λιγα παραπάνω κιλά αλλά σφιχτό σωμα
Τιμές: 40 - 60 - 80
που είναι αυτό? είναι φρι?
Μην παραπληροφόρεις φιλτατε. Αυτό που λες είναι το Aqua Spa.ναι ολγας 126
Δεν είναι free. Bρισκεται πιο πάνω στην Β. Όλγας 2.. !!που είναι αυτό? είναι φρι?
Μην παραπληροφόρεις φιλτατε. Αυτό που λες είναι το Aqua Spa.
περασες μαζι της?Εύγε φίλε Θοδωρή.
Πρεπει να σε ξερουν, αλλα μπορω να σε βοηθησω εγω αν θελεις δινοντας μου και εσυ προσβαση στη Μαριαννα...χμ σιγουρο η πρεπει να σε ξερουν? εστω για την εκτονωση..
όχι γιατί έβρεχε εκείνη την ώρα Αλλά την έχω στα υπ'όψιν όταν βολέψει.περασες μαζι της?
πάμε μαζί από βδομάδα μία μέρα ;)χμ σιγουρο η πρεπει να σε ξερουν? εστω για την εκτονωση..