Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (9 μέλη και 37 επισκέπτες)

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
600
Πόντοι
81
Είδαμε κι άλλες που δε ζητούσανε φωτό, πήραν τα πάνω τους τις κάναμε να νομίζουν ότι είναι κάτι και έγιναν και ντίβες τώρα!
Έτσι ακριβώς συμφωνώ απόλυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τιμοκατάλογος φίλε ?
Με πιάσαν τα αυχενικά μου
70 ένα μπαλάκι
90 δυο

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.959
Πόντοι
1.196
Έτσι ακριβώς συμφωνώ απόλυτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

70 ένα μπαλάκι
90 δυο
Δοκίμασε και αν θυμάμαι καλά 110 € για 1,5 ωρα…. Και βάλε το μασάζ ενδιάμεσα στις δύο φορές, θα με θυμηθείς!

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
600
Πόντοι
81

Akis01

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
14
Πόντοι
0
Συναγωνιστες δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια..στο elegance παιζει φουλ προγραμμα;;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.212
Πόντοι
1.056
Επίσης όταν λέμε τελείωμα με στοματικό στο elegance παίζει κ cim/cof??
Εννοείται το πρώτο, το δεύτερο δεν το έχω ζητήσει αλλά πιστεύω λόγω φόβου να μην χαλάσουν το μαλλί θα αρνούνται. Εκτός και αν ο χύστης είναι διατεθειμένος να πληρώσει καλά.

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.959
Πόντοι
1.196
Συναγωνιστες δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια..στο elegance παιζει φουλ προγραμμα;;
Εγώ ξέρω ότι έχει μέχρι τελείωμα με το χέρι και στοματικό και μασάζ, τι να σου πω!

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.068
Πόντοι
206
Μια Άννα από το royal την έχει πάρει κανείς ...να μας πει αν προχωράει

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
128
Πόντοι
280
Ίσως είναι off topic αλλα επειδή επέστρεψα πρίν απο μερικές ημέρες από το Βουκουρέστι και πήγα πάλι στο VIP μασαζαδικο θέλω να σας δείξω μερικές φώτο για να πω ότι το επίπεδο στην πόλη μας είναι κάτω του μετρίου για κάποιον που θέλει υπηρεσίες επιπέδου. Μέσα σε αυτό βεβαια συμπεριλαμβάνεται και το κόστος που ξεκινά από 130€ για 30 λεπτά μασαζ και 30 λεπτά αισθησιακό τρίψιμο με φραπέ χωρίς καθόλου βιασυνη ή κλέψιμο χρόνου. Είναι 1 ωρα καθαρή. Δεν κατάφερα να φωτογραφίσω το σαλόνι γιατί είχε κάμερες αλλά το έχει στο site Secret Club - Secret Club
Στο δωμάτιο έχει ουίσκι βότκα και ότι άλλο ζητήσεις από ποτό, μπάνιο 5 αστέρων παντόφλες μιας χρήσης, πετσετάρες μοσχομυριστές όσο για τα κορίτσια είναι από 1,75 ώς 1,85 μεταξύ 20 και 28 ετών. Ρωτάω λοιπόν το φόρουμ άν ένα τέτοιο luxury μαγαζί θα μπορούσε να περπατήσει στην πόλη ή αν η προσπάθεια να έχουμε ΄΄χαμηλή΄΄ τιμή των 70€ (που είναι πανάκριβη για τις υπηρεσίες) σκοτώνει κάθε προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες. Να σημειώσω ότι με 160€ έχει dildo show μαζί με τα προηγούμενα.
Αν ξέρετε καποιο πραγματικά VIP μασαζ στην πόλη παρακαλώ να μου το προτείνετε.

Συνημμένα

• IMG_6269.jpg
    IMG_6269.jpg
    829,9 KB · Εμφανίσεις: 3
  • IMG_6272.jpg
    IMG_6272.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 3
  • IMG_6270.jpg
    IMG_6270.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 3

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
480
Πόντοι
26
Όχι εντάξει, η συγκεκριμένη είναι OK περίπτωση δε ζητάει και φορολογική δήλωση….
Είναι OK αλλά πιο πολύ ίσως για αγαπούληδές, είναι πολύ σοφτ φάση!
Μια περιγραφή της κοπέλας αν γίνεται

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
2.959
Πόντοι
1.196
Μια περιγραφή της κοπέλας αν γίνεται
Έχει αδυνατίσει αρκετά είχε παραπάνω κιλά, βέβαια δεν ξέρω αν αδυνάτισε και περισσότερο που θεωρώ ότι δεν χρειάζεται…. Ψηλή ξανθιά με Φυσικό στήθος, ομορφούλα, με αρκετά tattoo !

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
20
Επίσκεψη elegance ραντεβού με Ελίνα με το απλό πρόγραμμα (χειρομάλαξη) . Γύρω στα 25, γλυκό πρόσωπο που βγάζει ταυτόχρονα ομως και κάτι πρόστυχο, πληθωρική μεν με μεγάλες βυζάρες δε.
Μασάζ τίμιο αν και δεν κράτησε πάνω απο 20 λεπτά.
Δεύτερο μέρος ικανοποιητικό θα έλεγα. Ενώ στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ευχάριστη και με καλό σόσιαλ, στο δεύτερο υπήρχαν στιγμές που φαινόταν λίγο μαγκωμένη και όχι τόσο θερμή. Παρόλα αυτά δεν έδωσα και πολύ βάση καθώς ασχολιόμουν με τις βυζάρες της, τις οποιες και μου πρόσφερε απλόχερα.
Κόστος συνεδρίας 50 ευρώ. Συνολικός χρόνος μαζί με ντουζ και ιστορίες γύρω στα 40 λεπτά.
Εν κατακλείδι γιαυτό που πήγα έμεινα σχετικά ευχαριστημένος και ίσως την επιλέξω ξανά στο μέλλον, σίγουρα όμως υπάρχει χώρος και περιθώρια για βελτίωση. Νομίζω πως αξίζει μια δοκιμή ειδικά αν είσαι βυζολάγνος.
Τα σέβη μου.
Ετσι όπως την περιγράφεις μαλλον πρόκειται για την Ελίνα από Massagio που έκλεισε. Πιο μικρή είναι 21-22 μελαχρινή, ασπρο δερμα με 4αρι βυζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom