Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δεν κάνουν όλες σε όλους απλά

Το μασάζ είναι το βασικό από κει κ πέρα είναι στο χέρι τους αν κάνουν η οχι κάτι παραπάνω
γι αυτο προτιμουμε τα πριβε που ειναι οντως καθαρα πριβε γτ δινουν ακριβως αυτο που θελει ο πελατης ! για ολιγους κι εκλεκτους!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
μαρια λαδαδικα καμια νεα αφιξη παλήκαρακια περαν απο τις γνωστες?

Papardelas69

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Και γενικα πιστευω οι περισοτερη εδω μεσα βαζου στο ιδιο σακη ολες της κοπελες και λενε οτι κανου πραματα χωρης να τα κανουν

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
με αυτες εχω περασει και ξερω..

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καλυψω νατασσα βερονικα ελσα θεωνη σιγουρα κανουν εκτονωση η τουλαχιστον εκαναν σε μενα και σε φιλους ! 30 συν 20 !!

Papardelas69

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.787
Πόντοι
2.356
Το forum δεν είναι μόνο να ρωτάμε είναι να ενημερώνουμε κιόλας φιλέ θοδωρή

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Επίσκεψη στην Εβίτα. Πέρασμα για πρώτη φορά με την Σάντρα 28χρονη κατά δήλωσή της 35 το ξέρω ότι είναι αλβανίδα (Δηλώνει ρουμάνα). Σωματότυπος εντελώς μη αλβανικός γεμάτη με καμπύλες βυζάρες κ.λπ. 1,65 m 70 kg αλλά πολύ σφικτή και τα κιλά της είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα. Καλούτσικο session με high light ανελέητο mouth fuck στην πρώτη εκτόνωση το οποίο υπέμενε αγόγγυστα. Στην δεύτερη φορά όμς απέφυγε το CIF και με καθοδήγησε στο στήθος της. Στο γαμίσι απλά υποφερτή στην πίπα καλή για πρωκτικό ούτε καν δάκτυλο ! Κόστος 70 € μιά ώρα extended / δυό πυροβολισμοί ! Πιστεύω την δεύτερη φορά η μεταξύ μας χημεία θα βελτιωθεί !
Η Εβίτα θα έχει και νέες μεταγραφές οσονούπω !

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.395
Πόντοι
206
Ευγε φίλτατε
Το πόνημα σου πρέπει να γίνει ευαγγέλιο για νέους μονομάχους!!!
Ευχαριστώ.......Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τα μέλη του φόρουμ που μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα. Είμαι όμως νέο μέλος...στα χαρτιά....και δε μου δίνεται ακόμα η δυνατότητα να απαντήσω.
Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας τώρα όσο είστε νέοι....μετά είναι πιο δύσκολο. Τα ερωτικό μασάζ...όπως είναι τώρα στη Θεσ/νίκη....το μόνο που κατορθώνει είναι να σου μεγαλώνει την ανασφάλεια και να σε απομακρύνει από την τέχνη του να κερδίζεις μια γυναίκα χωρίς τη σπαστική ταρίφα των 50 ή 100 ευρώ. Ξέρετε πόσο σου ρίχνει την αυτοεκτίμηση το να πληρώνεις μια γυναίκα και να δείχνει ότι δε σε γουστάρει ή να μη σε αφήνει να τη φιλήσεις και κάποιες φορές να την αγγίξεις; Μη συμβιβάζεστε με αυτό. Αντιδράστε....απλά μην ξαναπάτε. Χαρείτε τη ζωή με αληθινούς ανθρώπους....μπορείτε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως.....Και αν θελήσετε να ξαναπάτε στο μέλλον...πιστέψτε με...θα έχουν βελτιωθεί σε υπηρεσίες....λόγω αναδουλειάς.
Νοιώστε πάλι δυνατοί, όσο είστε νέοι...
Να περνάτε υπέροχα........
Άλεξ

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
Επίσκεψη στην Εβίτα. Πέρασμα για πρώτη φορά με την Σάντρα 28χρονη κατά δήλωσή της 35 το ξέρω ότι είναι αλβανίδα (Δηλώνει ρουμάνα). Σωματότυπος εντελώς μη αλβανικός γεμάτη με καμπύλες βυζάρες κ.λπ. 1,65 m 70 kg αλλά πολύ σφικτή και τα κιλά της είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα. Καλούτσικο session με high light ανελέητο mouth fuck στην πρώτη εκτόνωση το οποίο υπέμενε αγόγγυστα. Στην δεύτερη φορά όμς απέφυγε το CIF και με καθοδήγησε στο στήθος της. Στο γαμίσι απλά υποφερτή στην πίπα καλή για πρωκτικό ούτε καν δάκτυλο ! Κόστος 70 € μιά ώρα extended / δυό πυροβολισμοί ! Πιστεύω την δεύτερη φορά η μεταξύ μας χημεία θα βελτιωθεί !
Η Εβίτα θα έχει και νέες μεταγραφές οσονούπω !
θυμασαι αν επεστρεψε η σισυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom