masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
απιθανα τα λογια σου φιλε ! συμφωνω στο 1000 τοις 100 και οχι μονο για νεους αλλα και για παλιους ...πρεπει να κατανοησουμε αυτο που λες στο κειμενακι σου ευγε φιλε σημασια εχει να το κατανοησουμε πληρως ολοι μας και να μην παρακαλαμε για το απολυτο τιποτα που εμεις με τη συμπεριφορα μας το κανουμε κατι.......Ευχαριστώ.......Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τα μέλη του φόρουμ που μου έστειλαν προσωπικά μηνύματα. Είμαι όμως νέο μέλος...στα χαρτιά....και δε μου δίνεται ακόμα η δυνατότητα να απαντήσω.
Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας τώρα όσο είστε νέοι....μετά είναι πιο δύσκολο. Τα ερωτικό μασάζ...όπως είναι τώρα στη Θεσ/νίκη....το μόνο που κατορθώνει είναι να σου μεγαλώνει την ανασφάλεια και να σε απομακρύνει από την τέχνη του να κερδίζεις μια γυναίκα χωρίς τη σπαστική ταρίφα των 50 ή 100 ευρώ. Ξέρετε πόσο σου ρίχνει την αυτοεκτίμηση το να πληρώνεις μια γυναίκα και να δείχνει ότι δε σε γουστάρει ή να μη σε αφήνει να τη φιλήσεις και κάποιες φορές να την αγγίξεις; Μη συμβιβάζεστε με αυτό. Αντιδράστε....απλά μην ξαναπάτε. Χαρείτε τη ζωή με αληθινούς ανθρώπους....μπορείτε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως.....Και αν θελήσετε να ξαναπάτε στο μέλλον...πιστέψτε με...θα έχουν βελτιωθεί σε υπηρεσίες....λόγω αναδουλειάς.
Νοιώστε πάλι δυνατοί, όσο είστε νέοι...
Να περνάτε υπέροχα........
Άλεξ