καλημερα παληκαρακια η στελλιτσα στη μαριαννα σταματησε? αλεξανδρα λεει τιποτα η μπα? μονο η ηλικια της με χαλασε..
η Αλεξανδρα ειναι εγγυηση
καλημερα παληκαρακια η στελλιτσα στη μαριαννα σταματησε? αλεξανδρα λεει τιποτα η μπα? μονο η ηλικια της με χαλασε..
Η Ηρώ που δούλευε στην Μαγγυ η ψηλή ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα;
50χρ ειναι φιλε...η Αλεξανδρα ειναι εγγυηση
Στη Μαριανα... μονο σωμα λεει, τα αλλα μπααα ...ειναι κ μεγάλη...Αλεξάνδρα που. ...Σε ποιο μαγαζί είναι παιδιά;
Που ακριβώς είναι το ντάμες που δουλεύει η Ηρώ; Κάνει το πρόγραμμα που έκανε στην Μαγγυ;
μυστηριο πολυ με ποια περασες??Παίδες θέλω τα φώτα σας. Επίσκεψη σήμερα Vana spa και spa Venus τίποτα απογοήτευση. Πέραν το ότι είχε χάλια υλικό και στα δύο ιδρύματα έπαιξε η ίδια κασέτα.... 30 ευρώ χαλαρωτικό μασάζ χωρίς τίποτα παραπάνω το οποίο και το επανέλαβαν και μετά από επανερώτηση αν παίζει κάτι παραπάνω, για τα απλά μιλάμε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
δεν επιβεβαιωνω για αυτο που λες τετοιο ονομα τουλαχιστον σημερα δεν ειχε ηταν ηρα σοφια αλεξανδρα κι αλλες 2 παντως οχι καλυψω μηπως λες την ηρα?Μια ψηλή μελαχρινή που έχει η Μαριάννα και σε γεμίζει κραγιόν την Έχει πάρει κανείς? Καλυψώ νομίζω την λένε.....
Στη Μαριανα... μονο σωμα λεει, τα αλλα μπααα ...ειναι κ μεγάλη...
[/quote ειναι 45αρα αλλα σωμα δυνατο και βυζι σιλικονατο
Μπορεί,απλά θυμάμαι ότι είχε σπάνιο όνομα γι αυτό.δεν επιβεβαιωνω για αυτο που λες τετοιο ονομα τουλαχιστον σημερα δεν ειχε ηταν ηρα σοφια αλεξανδρα κι αλλες 2 παντως οχι καλυψω μηπως λες την ηρα?
νομίζω πως είχε μία καλυψώ πριν κανένα δίμηνοΜια ψηλή μελαχρινή που έχει η Μαριάννα και σε γεμίζει κραγιόν την Έχει πάρει κανείς? Καλυψώ νομίζω την λένε.....
Δεν πέρασα καν έφυγα!!!μυστηριο πολυ με ποια περασες??
Καλησπερα φιλε μου πιγες στο βανα σπα και σε εκαναν εστω και εκτονοση;;; Γιατι εγεω πηγα μπικα με την μαιρη αν την ξες και δεν εκανε τπτ ειπε δεν κανειμυστηριο πολυ με ποια περασες??
παρε πχ βερονικα που κανει η νατασσαΚαλησπερα φιλε μου πιγες στο βανα σπα και σε εκαναν εστω και εκτονοση;;; Γιατι εγεω πηγα μπικα με την μαιρη αν την ξες και δεν εκανε τπτ ειπε δεν κανει