Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Η Ηρώ που δούλευε στην Μαγγυ η ψηλή ξέρει κανείς που βρίσκεται τώρα;

giorgos vazelos8

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Που ακριβώς είναι το ντάμες που δουλεύει η Ηρώ; Κάνει το πρόγραμμα που έκανε στην Μαγγυ;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Μια ψηλή μελαχρινή που έχει η Μαριάννα και σε γεμίζει κραγιόν την Έχει πάρει κανείς? Καλυψώ νομίζω την λένε.....

popyouuuuuuuuuuup

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2015
Like
38
Πόντοι
0
Παίδες θέλω τα φώτα σας. Επίσκεψη σήμερα Vana spa και spa Venus τίποτα απογοήτευση. Πέραν το ότι είχε χάλια υλικό και στα δύο ιδρύματα έπαιξε η ίδια κασέτα.... 30 ευρώ χαλαρωτικό μασάζ χωρίς τίποτα παραπάνω το οποίο και το επανέλαβαν και μετά από επανερώτηση αν παίζει κάτι παραπάνω, για τα απλά μιλάμε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Παίδες θέλω τα φώτα σας. Επίσκεψη σήμερα Vana spa και spa Venus τίποτα απογοήτευση. Πέραν το ότι είχε χάλια υλικό και στα δύο ιδρύματα έπαιξε η ίδια κασέτα.... 30 ευρώ χαλαρωτικό μασάζ χωρίς τίποτα παραπάνω το οποίο και το επανέλαβαν και μετά από επανερώτηση αν παίζει κάτι παραπάνω, για τα απλά μιλάμε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
μυστηριο πολυ με ποια περασες??

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μια ψηλή μελαχρινή που έχει η Μαριάννα και σε γεμίζει κραγιόν την Έχει πάρει κανείς? Καλυψώ νομίζω την λένε.....
δεν επιβεβαιωνω για αυτο που λες τετοιο ονομα τουλαχιστον σημερα δεν ειχε ηταν ηρα σοφια αλεξανδρα κι αλλες 2 παντως οχι καλυψω μηπως λες την ηρα?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
δεν επιβεβαιωνω για αυτο που λες τετοιο ονομα τουλαχιστον σημερα δεν ειχε ηταν ηρα σοφια αλεξανδρα κι αλλες 2 παντως οχι καλυψω μηπως λες την ηρα?
Μπορεί,απλά θυμάμαι ότι είχε σπάνιο όνομα γι αυτό.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
νομίζω πως είχε μία καλυψώ πριν κανένα δίμηνο

Αλλά για να λες πως σε γέμισε κραγιόν αρα την πήρες

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Ρε η Μαριάννα έχει εκδόσει απαγορευτικό για ενημέρωση σχετικά με το μαγαζί της στο site. Απειλείστε με ποινή ισόβιου αποκλεισμού !
Πάντως η Αλεξάνδρα είναι και κόλαση και πανέξυπνη και πολύ έμπειρη. Τα βυζιά και εμένα με χάλασαν !

Papardelas69

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
Δεν κάνουν όλες σε όλους απλά

Το μασάζ είναι το βασικό από κει κ πέρα είναι στο χέρι τους αν κάνουν η οχι κάτι παραπάνω

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπερα φιλε μου πιγες στο βανα σπα και σε εκαναν εστω και εκτονοση;;; Γιατι εγεω πηγα μπικα με την μαιρη αν την ξες και δεν εκανε τπτ ειπε δεν κανει
παρε πχ βερονικα που κανει η νατασσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom