Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (11 μέλη και 36 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.476
Πόντοι
7.095
Μιας και εδω ειναι το κλασικο thread που σπανια ενημερωνει (αν και στα pm ειναι τα καλυτερα παιδια) να πω απλα οτι χθες απλα για να φυγει η μπιχλα απο πανω μου περασα απο ακουα.
Ευα 50. Μασαζ, χανττζομπ αυτα. Νοτ βαλιου φορ μανι.
Καθολου τιμιο, αλλα βρωμουσα και δε γινοταν να ειμαι στη δουλεια τοσο χαλια.

Α ηταν και η ξινομουρα Ξενια εκει...και μια παλαιστρια με τατου στον ωμο (γαρυφαλλο)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.325
Πόντοι
736
ηρω και δεσποινα τωρα μεταχα οποτε φιλε μου εστω κατι ειναι κι αυτο απο το να φευγαν τελειως και να ψαχναμε μονο η αγαπη δεν ξερουμε που ειναι και η κατια η βαλεντινα οπως προειπα δουλευει σε γραφειο και η νικολεττα προσπαθει να γινει μπαριστα χαχααχχ
Στο Μεταχά κάνουν φουλ όλες, τι δουλειά έχουν εκεί τα μασαζοκόριτσα Ηρώ και Δέσποινα της Βουλγάρας;
Το γυρίσανε στο φουλ;

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
θα παιρνουμε τηλ στα μασατζιδικα και δε θα ρωταμε πια ποιες κοπελες εχει αλλα κοριτσια εχετε νερο στο μαγαζι να κανουμε κανα ντουζακι? που φτασαμε εν ετη 2018 συναγωνιστες !  !

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Στο Μεταχά κάνουν φουλ όλες, τι δουλειά έχουν εκεί τα μασαζοκόριτσα Ηρώ και Δέσποινα της Βουλγάρας;
Το γυρίσανε στο φουλ;
Αδελφε μου την προηγουμενη τριτη που πηγα ηταν η πρωτη μερα της Δεσποινας στο μαγαζι ενω η Ηρω ειχε μια εβδομαδα.Μου ειπε η Ηρω οτι η ιδια και η Δεσποινα  κανουν μονο εκτωνοση και στοματικο αλλα εχει αλλες δυο κοπελες που κανουν φουλ τηε οποιες ομοσ δεν ειδα.

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
εχει παει κανεις στο αμαρυλις να μας πει τι παιζει βλεπω καιρο την αγγελια και λεω να παω

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αδελφε μου την προηγουμενη τριτη που πηγα ηταν η πρωτη μερα της Δεσποινας στο μαγαζι ενω η Ηρω ειχε μια εβδομαδα.Μου ειπε η Ηρω οτι η ιδια και η Δεσποινα  κανουν μονο εκτωνοση και στοματικο αλλα εχει αλλες δυο κοπελες που κανουν φουλ τηε οποιες ομοσ δεν ειδα.
και θα χει και καινουριες στο νεο χωρο μεταξα οποτε εν αναμονη να παμε και να περασουμε καλα

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Πρώτη επίσκεψη στο μεταξά πριν λίγες ημέρες (στη Β. Όλγας), παρούσες 3 κοπέλες, μία αρκετά αδύνατη, μία μέτρια (Λίλα αν θυμάμαι καλά) και μία γεματούλα. Πέρασμα με Λίλα, απλό πρόγραμμα 40 ευρώ. ΚΑλούτσικο μασάζ, καλό το υπόλοιπο πρόγραμμα. Μου είπε ότι θα υπάρξει ανανέωση χώρου και κοριτσιών.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
944
Πόντοι
96
Το γυρίσανε στο φουλ;
Oi συγκεκριμένες φίλτατε (όπως επίσης και η Βαλεντίνα) έχουν περάσει από ΟΛΑ τα μασατζίδικα της πόλης και βρίσκονται στο χώρο αρκετά χρόνια.Το foul πρόγραμμα το παρείχαν μάλιστα κάποια εποχή και στην τιμή των 45 ευρώ!! Σας παραθέτω αναφορά μου για μια εκ των τριών προ εξαετίας:
Επίσκεψη πρωϊνη σήμερα σε Κωνσταντινουπόλεως 40 . Δουλευει εκέι Γιώτα που ήταν πρίν Νανσυ και πιο πρίν Relax. Ξανθια , γυρω τσα 30+. Μικρό στήθος και χαμηλοκώλα (Πόντια). Καλή πίπα αλλά όχι deep. Μέτρια συμετοχή. Είχε και TV με τσόντα στο δωμάτιο. Τιμές: 40-60-80. Της είπα οτι είναι ακριβή. Καλησπέρα!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.325
Πόντοι
736
Oi συγκεκριμένες φίλτατε (όπως επίσης και η Βαλεντίνα) έχουν περάσει από ΟΛΑ τα μασατζίδικα της πόλης και βρίσκονται στο χώρο αρκετά χρόνια.Το foul πρόγραμμα το παρείχαν μάλιστα κάποια εποχή και στην τιμή των 45 ευρώ!! Σας παραθέτω αναφορά μου για μια εκ των τριών προ εξαετίας:
Αγαπητέ επειδή γνωρίζω το παρελθόν τους γιαυτό αναρωτήθηκα, αν το παίζουν ακόμα παρθένες όπως στην Βουλγάρα, η γύρισαν στην προτέρα κατάσταση τους.

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Aza θα ανοιξει ο Μπουξος μασατζιδικο για αυτιστικα και θα βαλει υπευθυνο τον επίτιμο.Φιλε μου εχω το τηλεφωνο της ακομα αν δεν το εχει αλαξει απο τοτε.Απλα την συγκεκριμένη χρονικη περιοδο ειχε δεσμο με ενα παλικάρι.Ετυχε κανα δυο φορές που την πηρα τηλεφωνο να ειναι ο τυπος μαζι της και της εκανε σκηνικό.Μετα απο αυτο με παρακαλεσε να μην την ξαναπαρω τηλεφωνο και της χαλασω το δεσμο πραγμα το οποιο και σεβαστηκα.Τελευταια φορά που μιλησαμε τοτε στο τηλεφωνο μου ειπε οτι θα επιανε δουλεια σε μια ταβερνα και οτι δεν ηθελε να ξαναδουλεψει σε μασατζιδικο.Αυτο έγινε με την επιστρωφη της απο την Λαρισα.Πιστεψε με αυτα που σου λεω ειναι πολυ εγκυρα γιατι τα πληρωσα ακριβα.

Γιατι τα πληρωσες ακριβα δεν καταλαβα, δεν ειχες βαλει κανενα προγραμμα στο κινητο με δωρεαν χρονο ομιλιας?  :happy:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Πρώτη επίσκεψη στο μεταξά πριν λίγες ημέρες (στη Β. Όλγας), παρούσες 3 κοπέλες, μία αρκετά αδύνατη, μία μέτρια (Λίλα αν θυμάμαι καλά) και μία γεματούλα. Πέρασμα με Λίλα, απλό πρόγραμμα 40 ευρώ. ΚΑλούτσικο μασάζ, καλό το υπόλοιπο πρόγραμμα. Μου είπε ότι θα υπάρξει ανανέωση χώρου και κοριτσιών.
νομιζω εχουν ηδη παει στο νεο χωρο μια πολυ αδυνατη ψηλη μιλφ ποια ειναι ? κι ενας αλλος φιλοσ μ ειπε αλλα δεν την εχω δει ποτε

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Γνωρίζουμε την εθνικότητα των κοριτσιών?

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
αφου δεν φιλοτιμηθηκε κανεις φιλος να μου απαντησει επισκεφτηκα την αμαρυλις δυο κοπελιες μεσα απλο μασαζ χαλια εντελως κατω του μηδενος και αεροπιπα το συνολο 80 μαλλον δεν ξαναπαω τελικα ρε παιδια θα βγει κανενα μαγαζι με σωστες υπηρεσιες οπως παλια ειδωμεν...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
αφου δεν φιλοτιμηθηκε κανεις φιλος να μου απαντησει επισκεφτηκα την αμαρυλις δυο κοπελιες μεσα απλο μασαζ χαλια εντελως κατω του μηδενος και αεροπιπα το συνολο 80 μαλλον δεν ξαναπαω τελικα ρε παιδια θα βγει κανενα μαγαζι με σωστες υπηρεσιες οπως παλια ειδωμεν...

το αμαρυλις φιλε μου ειναι τελειως ακυρο μαγαζι και γω ειχα μια τραυματικη εμπειρια προτινος οπου εδωσα 80ε για στοματικο και η κοπελα μια αδυνατη μελαχρινη κοντουλα 22χρ οχι μονο τα ρουχα της δεν εβγαλε αλλα δεν αφηνε να την αγγιζουνε κι ολας..θεωρω οτι οποιος πηγαινει στο συγκεκριμενο καθαρα πεταει τα λεφτα του..μεγαλη κοροιδια..

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
προτεινεις καποιο μαγαζι με καλο προγραμμα

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
αν θελεις τηλεφωνο σε πμ γιατι δεν εχω ξαναπαει

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Αδελφε μου για την Δεσποινα λες γιατι απο οσα ξερω η Ηρω στην Μαγκυ που δουλεψε και σαν Αντζυ στο Elit Spa δεν εκανε ποτε φουλ προγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom