ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
PORTO BELLO...Πες μας κανένα ρε τυπε,για να πάμε να χαλαρώσουμε...
PORTO BELLO...Πες μας κανένα ρε τυπε,για να πάμε να χαλαρώσουμε...
Ρε μλκες μου ακομα για την Μαγκυ κλαιτε?
Ειπαμε το κλεισε το μπουρδελο της! Υπαρχουν κι αλλου μασαζ( ) που κανουν μασαζ( )!
φακιρη εισαι ο καλυτερος αχαχαχχαχα κανονιστε με αζαζελ εξορμηση χαχα ! ! ! !PORTO BELLO...
φακιρη εισαι ο καλυτερος αχαχαχχαχα κανονιστε με αζαζελ εξορμηση χαχα ! ! ! !
ο τυπος θελει χαλαρωση φακιρη???
ο τυπος θελει χαλαρωση φακιρη???
porto belo εχει απεναντι απο τη βεργινα αυτο ειναι??
βεργινα που ειναι παλικαρια?
Απεναντι απο PORTO BELLO..βεργινα που ειναι παλικαρια?
Μπαρ το ενα..καφε μπαρ το αλλο..φακιρη μας μπερδεψες ...μπαρ ειναι αυτο εχει και μασαζ?
αρα αξιζει μια επισκεψη στο πορτο μπελλο εστω και χωρις μασαζ....μονο εκτονωση ...χαχαχαΜπαρ το ενα..καφε μπαρ το αλλο..
Δεν υπαρχει μασαζ..ακομα!!!
καλημερα σταλιον καλημερα φακιρη καλημερα παιδια ! !ο τυπος θελει χαλαρωση φακιρη???
porto belo εχει απεναντι απο τη βεργινα αυτο ειναι??
Aza θα ανοιξει ο Μπουξος μασατζιδικο για αυτιστικα και θα βαλει υπευθυνο τον επίτιμο.Πες μας κανένα ρε τυπε,για να πάμε να χαλαρώσουμε...
καλημερα χυσεα !!! τα καλυτερα παιδια εδω!!!Aza θα ανοιξει ο Μπουξος μασατζιδικο για αυτιστικα και θα βαλει υπευθυνο τον επίτιμο.
Aza θα ανοιξει ο Μπουξος μασατζιδικο για αυτιστικα και θα βαλει υπευθυνο τον επίτιμο.Πες μας κανένα ρε τυπε,για να πάμε να χαλαρώσουμε...
Φιλε μου εχω το τηλεφωνο της ακομα αν δεν το εχει αλαξει απο τοτε.Απλα την συγκεκριμένη χρονικη περιοδο ειχε δεσμο με ενα παλικάρι.Ετυχε κανα δυο φορές που την πηρα τηλεφωνο να ειναι ο τυπος μαζι της και της εκανε σκηνικό.Μετα απο αυτο με παρακαλεσε να μην την ξαναπαρω τηλεφωνο και της χαλασω το δεσμο πραγμα το οποιο και σεβαστηκα.Τελευταια φορά που μιλησαμε τοτε στο τηλεφωνο μου ειπε οτι θα επιανε δουλεια σε μια ταβερνα και οτι δεν ηθελε να ξαναδουλεψει σε μασατζιδικο.Αυτο έγινε με την επιστρωφη της απο την Λαρισα.Πιστεψε με αυτα που σου λεω ειναι πολυ εγκυρα γιατι τα πληρωσα ακριβα.μικελ και παπαρια , απλα επεσε πανω σε ατομο γνωστο και την εκανε απο την μαγκυ ! εφοσον εχεις το τηλ. τη δεν την παιρνεις να δεις που ειναι ???
Καλημερα Θοδωρη αδελφε μου.Χαιρωμαι που περασες καλακαλημερα χυσεα !!! τα καλυτερα παιδια εδω!!!
Aza θα ανοιξει ο Μπουξος μασατζιδικο για αυτιστικα και θα βαλει υπευθυνο τον επίτιμο.