καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.323
- Πόντοι
- 736
Οι απόψεις διίστανται....
Θοδωρη αδελφε μου η αδυνατη μιλφ πρεπει να δουλεψε και αυτη στην Μαγκυ τελευταια για λιγο καιρο το Δεκεμβριο Ιανουαριο αλλα μου διαφευγει το ονομα.Εντελως αδιάφορη πάντως.νομιζω εχουν ηδη παει στο νεο χωρο μια πολυ αδυνατη ψηλη μιλφ ποια ειναι ? κι ενας αλλος φιλοσ μ ειπε αλλα δεν την εχω δει ποτε
αχα μαλιστα αδερφε τωρα στο νεο χωρο εχουν καμια καινυρια?λεω να επισκεφτω παντως νατασσα βενους δυνατο σημερα δουλευειΘοδωρη αδελφε μου η αδυνατη μιλφ πρεπει να δουλεψε και αυτη στην Μαγκυ τελευταια για λιγο καιρο το Δεκεμβριο Ιανουαριο αλλα μου διαφευγει το ονομα.Εντελως αδιάφορη πάντως.
αχα μαλιστα αδερφε τωρα στο νεο χωρο εχουν καμια καινυρια?λεω να επισκεφτω παντως νατασσα βενους δυνατο σημερα δουλευει
ειναι βολικο το σημειο οντως? που θα παρκαρεις εκει με το αμαξι αδελφε στο νεο χωρο? μονο σε παρκινγκ αν ειναι ειδικα απογευμα τριτη πεμπτη παρασκευη ! παρολαυτα περιμενουμε και νεο αιμα λογικα μετα το πασχα στο χωρο ωστε να επισκεφτω κι εγω ηρω καλη μα δεσποινα καλυτερη κατα εμε απο τισ παλιες περαν λιλασ η αλλη ποια ηταν φιλε???????Πέρασμα από μεταξά. 4 κοπέλες, όπως τα λέτε εδώ 2 παλιές και 2 της Μάγκυ.
40-60-70. Το 70 ισχύει μόνο για τις παλιές.
Πήρα το 60ρι με Ηρώ. Ωραία τυπάκι, πολύ ωραία κοπέλα για τα γούστα μου.
Σούπερ μασάζ, το καλύτερο που έχουν κάνει ποτέ σ εμένα -βέβαια δεν είμαι και τόσο γνώστης αυτού του σπορ- και τελείωμα με στοματικό.
Νομίζω, ότι είναι η καλύτερη επιλογή από τα free και σε σούπερ βολικό σημείο, για μπρεικ από δουλειά η πριν/μετά από καφέ/ποτό.
εισαι ρομαντικος δεν ειναι κακο μα ας επανελθουμε στα δεδομενα της πολης που ζουμε !συμφωνω με τον φιλο demis-kal πραγματικα το σκηνικο στην θεσσαλονικη ειναι πολυ ιδιαιτερο με τασεις μηδενιστικες στο ζητουμενο οντως σε αλλα μερη εντος και εκτος για παραδειγμα Αθηνα περισσοτερος κοσμος βεβαια πολυ χαμηλοτερες τιμες περιπου στο πενηνταρικο και κουκλες πραγματικες.Η θεσσαλονικη μου θυμιζει κατι παρακμιακα δωματιακια στο παρισι οπου πηγαινουν ξενερωτοι γαλλοι και τους αρμεγουν τα κατοσταρικα σπαζοφτερες μπαζα τριτης διαλογης κινεζες θειες γριες μπλιαχ...αλλα ρε παιδια εδω εκτος ισως ελαχιστων εξαιρεσεων απο θεμα ομορφιας και υπηρεσιων τι μπορει να κανει κανεις, αυτο το κοσκινο εχουμε με αυτο κοσκινιζουμε,μακαρι να ανοιξει καποιο μαγαζι με πενηνταρικο και φουλ καθαρες καλες υπηρεσιες σε συνδυασμο με ομορφια θα το στηριξουμε ολοι πιστευω.Για τελος θα ηθελα να παραθεσω πως σε ταξιδι μου στην νεα υορκη προσφατο ακουστε με 150 ευρω υπηρεσιες,υποδοχη στο δωματιο με μινι σαμπανια και φραουλες,εσωτερικη μικρη πισινα με ψηφιδες και ψαρακια που σε καθαριζουν,μετα το μασαζ,οθονη σινεμα μεγαλη, ολοκληρος τοιχος που παιζει θεματα με φυση και το κυριοτερο κοπελλες που βλεπεις μονο σε περιοδικα και τηλεοραση, υπηρεσιες και ευγενεια απαρραμιλη.Ε τι να περιμενεις αλλο...
Είναι η γνωστή Κορινα στη Βασ. ΌλγαςΠαιδια καλησπερα!Ξερουμε τιποτα γιαυτο?
Είναι η γνωστή Κορινα στη Βασ. Όλγας
Απαπαπα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα μου είπε όταν ρώτησα για...Για την οποία πήρα τηλ μήπως πάω αλλά δε μου άρεσε η επικοινωνία που είχαμε. Πολύ επιθετικη και απόμακρη. Έχει κανείς εικόνα να μας δώσει ;
Αν είναι η γνωστή Κορίνα/Κατερίνα, βρίσκεται στην Βασ. Γεωργίου, πάνω από το καφέ "Τετ Α Τετ" . 50αρα, πρόσωπο σπασμένο, σώμα χαλαρό, υποφερτό μασάζ, με happy ending ή πίπα χωρίς καπότα (ότι προτιμάς). Εγώ προτίμησα την πίπα. Χώρος καλούτσικος με μασαζοκράβατο, μείον όμως το μπάνιο , που δεν έχει ούτε ντουζιέρα... Φίλος που πήγε αρκετές φορές, με πληροφόρησε ότι, μετά από 2-3 επισκέψεις, κάνει και σεξ, αλλά στα όρθια (είπαμε έχει μόνο μασαζοκρέβατο). Τιμή στο 50αρικο (όταν είχα πάει εγώ). Πλέον, μπορεί και να το έχει μειώσει.Βάζει και μια μουσική με ήχους ντεμέκ χαλαρωτικούς.Για την οποία πήρα τηλ μήπως πάω αλλά δε μου άρεσε η επικοινωνία που είχαμε. Πολύ επιθετικη και απόμακρη. Έχει κανείς εικόνα να μας δώσει ;
Απαπαπα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα μου είπε όταν ρώτησα για...
![]()
Εγώ φίλε το έκανα το κασκαντεριλίκι και κάθισαΠήγα και το ανέφερα πριν μήνες.Τρομοκρατήθηκα. Πιστεύω φλερτάρει με τα 60. Όψη γιαγιάς πολύ ευγενική ομως. Έφυγα δεν έκατσα οπότε και δε ξερω τις υπηρεσίες. Είναι για δυνατούς λύτες η εξίσωση.
επισκεψη νοl 1 στο amarillys με την πιτσιρικα την μελαχρινη η απολυτη ξενερα 60 ευρω για μασαζ και εκτονωση με το που αρχισαμε το προγραμμα και πηγα να την ακουμπησω αρχισε τα οχι και τα μη και μετα τα εκανε ολα απο αποσταση τζαμπα τα λεφτα
επισκεψη vol 2 στο aqua spa ξενια πιο ξυνη πεθαινεις με το που πηγα να την πιασω αρχισε και αυτη να λεει μαλακιες
για μενα αυτα τα μαγαζια φαγανε ακυρο και το καλητερο θα ειναι να φανε απο ολλους μεχρι να ανεβασουν τισ υπηρεσιες τους και να ριξουν τισ τιμες τους αφου δεν εκτιμανε τα λεφτα που παιρνουν εκει ας πανε στην λαικη να πουλανε κιλοτες και σοβρακα.... καλο πασχα σε ολλους σας
Και εμεις πως ακριβώς ξέρουμε ποια είναι και πως τι βρίσκουμε? Με το κληρονομικό χάρισμα??επισκεψη σε θεραπευτρια α.δημητριου, 30 ευρω στο χωρο της, μασα...40 ευρω στοματικο τελειωτικο, φαση για 40 λεπτα, πολυ καλή, μέσω facebook, όσο για τη Μάγκυ τη βρωμοΒουλγάρα, ας είναι καλά τα 70αρια που της σκαγαμε για να τρωει αυτη μετα σε ακριβα εστιατορια με χοντρο 45αρη, εθεαθη πριν καιρο...βρε ουστ σιχαμενη