Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
νομιζω εχουν ηδη παει στο νεο χωρο μια πολυ αδυνατη ψηλη μιλφ ποια ειναι ? κι ενας αλλος φιλοσ μ ειπε αλλα δεν την εχω δει ποτε
Θοδωρη αδελφε μου η αδυνατη μιλφ πρεπει να δουλεψε και αυτη στην Μαγκυ τελευταια για λιγο καιρο το Δεκεμβριο Ιανουαριο αλλα μου διαφευγει το ονομα.Εντελως αδιάφορη πάντως.

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
ευχαριστω τον φιλο για το τηλ του dames περασα πολυ ομορφα και μου καναν ολα τα γουστα ισως να ναι και η χημεια βεβαια.Αλλα τι βανα και αρχιδια φιλοι dames μονο επεται και συνεχεια

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Θοδωρη αδελφε μου η αδυνατη μιλφ πρεπει να δουλεψε και αυτη στην Μαγκυ τελευταια για λιγο καιρο το Δεκεμβριο Ιανουαριο αλλα μου διαφευγει το ονομα.Εντελως αδιάφορη πάντως.
αχα μαλιστα αδερφε τωρα στο νεο χωρο εχουν καμια καινυρια?λεω να επισκεφτω παντως νατασσα βενους δυνατο σημερα δουλευει

demis_kal

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
τελικά φίλοι μου, μήπως είναι κοροϊδία όλο αυτό το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη? Αν και είμαι νέος σ' αυτόν το χώρο, την προηγούμενη βδομάδα ήμουν στην Κύπρο για δουλειά. Ψάχνοντας στο ιντερνετ για μασάζ, πρόσεξα ότι το ακριβότερο πρόγραμμα (full) είναι στα 60€. Οι περισσότερες κάνουν με 50€. Τηλεφώνησα και έκλεισα ραντεβού με Λετονή 23 ετών, κι όταν πήγα να τη βρω μετά από καθοδήγησή της, βρέθηκα μπροστά σε ένα φωτομοντέλο!!!!!!!
Έκανε μασάζ 25 λεπτά (αρκετά καλό θα έλεγα), εντελώς γυμνή, και στη συνέχεια τα πάντα, στοματικό και όλες τις στάσεις!!!!!
Σε δεύτερο τηλέφωνο μετά από 2 μέρες, με ρωσίδα, ακριβώς ίδια φάση, μια δίμετρη κούκλα, και έκανε τα πάντα με 50€. Πρόσεξα ότι υπάρχουν πάρα πολλές ελληνίδες, κι όλες κάνουν τα πάντα με 50€.
Εδώ τι γίνεται και μας δουλεύουν έτσι, με 40€ εκτόνωση, και 60€ στοματικό!!!!!! Και μιλάμε για κοπέλες Β και Γ κατηγορίας.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
αχα μαλιστα αδερφε τωρα στο νεο χωρο εχουν καμια καινυρια?λεω να επισκεφτω παντως νατασσα βενους δυνατο σημερα δουλευει

Δυνατη μεν η Νατασα αλλα σκατοψυχη πολυ αδερφε για να της αγγιξεις τα βυζια πρεπει πρωτα να κανεις ταμα στον αγιο παντελεημονα

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
συμφωνω με τον φιλο demis-kal πραγματικα το σκηνικο στην θεσσαλονικη ειναι πολυ ιδιαιτερο με τασεις μηδενιστικες στο ζητουμενο οντως σε αλλα μερη εντος και εκτος για παραδειγμα Αθηνα περισσοτερος κοσμος βεβαια πολυ χαμηλοτερες τιμες περιπου στο πενηνταρικο και κουκλες πραγματικες.Η θεσσαλονικη μου θυμιζει κατι παρακμιακα δωματιακια στο παρισι οπου πηγαινουν ξενερωτοι γαλλοι και τους αρμεγουν τα κατοσταρικα σπαζοφτερες μπαζα τριτης διαλογης κινεζες θειες γριες μπλιαχ...αλλα ρε παιδια εδω εκτος ισως ελαχιστων εξαιρεσεων απο θεμα ομορφιας και υπηρεσιων τι μπορει να κανει κανεις, αυτο το κοσκινο εχουμε με αυτο κοσκινιζουμε,μακαρι να ανοιξει καποιο μαγαζι με πενηνταρικο και φουλ καθαρες καλες υπηρεσιες σε συνδυασμο με ομορφια θα το στηριξουμε ολοι πιστευω.Για τελος θα ηθελα να παραθεσω πως σε ταξιδι μου στην νεα υορκη προσφατο ακουστε με 150 ευρω υπηρεσιες,υποδοχη στο δωματιο με μινι σαμπανια και φραουλες,εσωτερικη μικρη πισινα με ψηφιδες και ψαρακια που σε καθαριζουν,μετα το μασαζ,οθονη σινεμα  μεγαλη, ολοκληρος τοιχος που παιζει θεματα με φυση και το κυριοτερο κοπελλες που βλεπεις μονο σε περιοδικα και τηλεοραση, υπηρεσιες και ευγενεια  απαρραμιλη.Ε τι να περιμενεις αλλο...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.476
Πόντοι
7.095
Πέρασμα από μεταξά. 4 κοπέλες, όπως τα λέτε εδώ 2 παλιές και 2 της Μάγκυ.
40-60-70. Το 70 ισχύει μόνο για τις παλιές.
Πήρα το 60ρι με Ηρώ. Ωραία τυπάκι, πολύ ωραία κοπέλα για τα γούστα μου.
Σούπερ μασάζ, το καλύτερο που έχουν κάνει ποτέ σ εμένα -βέβαια δεν είμαι και τόσο γνώστης αυτού του σπορ- και τελείωμα με στοματικό.
Νομίζω, ότι είναι η καλύτερη επιλογή από τα free και σε σούπερ βολικό σημείο, για μπρεικ από δουλειά η πριν/μετά από καφέ/ποτό.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Πέρασμα από μεταξά. 4 κοπέλες, όπως τα λέτε εδώ 2 παλιές και 2 της Μάγκυ.
40-60-70. Το 70 ισχύει μόνο για τις παλιές.
Πήρα το 60ρι με Ηρώ. Ωραία τυπάκι, πολύ ωραία κοπέλα για τα γούστα μου.
Σούπερ μασάζ, το καλύτερο που έχουν κάνει ποτέ σ εμένα -βέβαια δεν είμαι και τόσο γνώστης αυτού του σπορ- και τελείωμα με στοματικό.
Νομίζω, ότι είναι η καλύτερη επιλογή από τα free και σε σούπερ βολικό σημείο, για μπρεικ από δουλειά η πριν/μετά από καφέ/ποτό.
ειναι βολικο το σημειο οντως? που θα παρκαρεις εκει με το αμαξι αδελφε στο νεο χωρο? μονο σε παρκινγκ αν ειναι ειδικα απογευμα τριτη πεμπτη παρασκευη ! παρολαυτα περιμενουμε και νεο αιμα λογικα μετα το πασχα στο χωρο ωστε να επισκεφτω κι εγω ηρω καλη μα δεσποινα καλυτερη κατα εμε απο τισ παλιες περαν λιλασ η αλλη ποια ηταν φιλε???????

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
συμφωνω με τον φιλο demis-kal πραγματικα το σκηνικο στην θεσσαλονικη ειναι πολυ ιδιαιτερο με τασεις μηδενιστικες στο ζητουμενο οντως σε αλλα μερη εντος και εκτος για παραδειγμα Αθηνα περισσοτερος κοσμος βεβαια πολυ χαμηλοτερες τιμες περιπου στο πενηνταρικο και κουκλες πραγματικες.Η θεσσαλονικη μου θυμιζει κατι παρακμιακα δωματιακια στο παρισι οπου πηγαινουν ξενερωτοι γαλλοι και τους αρμεγουν τα κατοσταρικα σπαζοφτερες μπαζα τριτης διαλογης κινεζες θειες γριες μπλιαχ...αλλα ρε παιδια εδω εκτος ισως ελαχιστων εξαιρεσεων απο θεμα ομορφιας και υπηρεσιων τι μπορει να κανει κανεις, αυτο το κοσκινο εχουμε με αυτο κοσκινιζουμε,μακαρι να ανοιξει καποιο μαγαζι με πενηνταρικο και φουλ καθαρες καλες υπηρεσιες σε συνδυασμο με ομορφια θα το στηριξουμε ολοι πιστευω.Για τελος θα ηθελα να παραθεσω πως σε ταξιδι μου στην νεα υορκη προσφατο ακουστε με 150 ευρω υπηρεσιες,υποδοχη στο δωματιο με μινι σαμπανια και φραουλες,εσωτερικη μικρη πισινα με ψηφιδες και ψαρακια που σε καθαριζουν,μετα το μασαζ,οθονη σινεμα  μεγαλη, ολοκληρος τοιχος που παιζει θεματα με φυση και το κυριοτερο κοπελλες που βλεπεις μονο σε περιοδικα και τηλεοραση, υπηρεσιες και ευγενεια  απαρραμιλη.Ε τι να περιμενεις αλλο...
εισαι ρομαντικος δεν ειναι κακο μα ας επανελθουμε στα δεδομενα της πολης που ζουμε  !

iordanis82

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
0
  Είναι η γνωστή Κορινα στη Βασ. Όλγας

Για την οποία πήρα τηλ μήπως πάω αλλά δε μου άρεσε η επικοινωνία που είχαμε. Πολύ επιθετικη και απόμακρη. Έχει κανείς εικόνα να μας δώσει ;

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
:pipa2:
Για την οποία πήρα τηλ μήπως πάω αλλά δε μου άρεσε η επικοινωνία που είχαμε. Πολύ επιθετικη και απόμακρη. Έχει κανείς εικόνα να μας δώσει ;
  Απαπαπα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα μου είπε όταν ρώτησα για... :pipa1:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Αν είναι η γνωστή Κορίνα/Κατερίνα, βρίσκεται στην Βασ. Γεωργίου, πάνω από το καφέ "Τετ Α Τετ" . 50αρα, πρόσωπο σπασμένο, σώμα χαλαρό, υποφερτό μασάζ, με happy ending ή πίπα χωρίς καπότα (ότι προτιμάς). Εγώ προτίμησα την πίπα. Χώρος καλούτσικος με μασαζοκράβατο, μείον όμως το μπάνιο , που δεν έχει ούτε ντουζιέρα... Φίλος που πήγε αρκετές φορές, με πληροφόρησε ότι, μετά από 2-3 επισκέψεις, κάνει και σεξ, αλλά στα όρθια (είπαμε έχει μόνο μασαζοκρέβατο). Τιμή στο 50αρικο (όταν είχα πάει εγώ). Πλέον, μπορεί και να το έχει μειώσει.Βάζει και μια μουσική με ήχους ντεμέκ χαλαρωτικούς.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.068
Πόντοι
206
επισκεψη νοl 1 στο amarillys με την πιτσιρικα την μελαχρινη η απολυτη ξενερα 60 ευρω για μασαζ και εκτονωση με το που αρχισαμε το προγραμμα και πηγα να την ακουμπησω αρχισε τα οχι και τα  μη  και μετα τα εκανε ολα απο αποσταση τζαμπα τα λεφτα

επισκεψη vol 2 στο aqua spa  ξενια   πιο ξυνη πεθαινεις με το που πηγα να την πιασω αρχισε και αυτη να λεει μαλακιες  
για μενα αυτα  τα μαγαζια φαγανε ακυρο  και το καλητερο θα ειναι να φανε απο ολλους  μεχρι να ανεβασουν τισ υπηρεσιες τους και να ριξουν  τισ τιμες τους αφου δεν εκτιμανε τα λεφτα που παιρνουν εκει ας πανε στην λαικη να πουλανε κιλοτες και σοβρακα.... καλο πασχα σε ολλους σας

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.795
Πόντοι
3.487
:pipa2:  Απαπαπα...εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα μου είπε όταν ρώτησα για... :pipa1:

Πήγα και το ανέφερα πριν μήνες.Τρομοκρατήθηκα.  Πιστεύω φλερτάρει με τα 60. Όψη γιαγιάς πολύ ευγενική ομως. Έφυγα δεν έκατσα οπότε και δε ξερω τις υπηρεσίες. Είναι για δυνατούς λύτες η εξίσωση.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Πήγα και το ανέφερα πριν μήνες.Τρομοκρατήθηκα.  Πιστεύω φλερτάρει με τα 60. Όψη γιαγιάς πολύ ευγενική ομως. Έφυγα δεν έκατσα οπότε και δε ξερω τις υπηρεσίες. Είναι για δυνατούς λύτες η εξίσωση.
Εγώ φίλε το έκανα το κασκαντεριλίκι και κάθισα

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
επισκεψη νοl 1 στο amarillys με την πιτσιρικα την μελαχρινη η απολυτη ξενερα 60 ευρω για μασαζ και εκτονωση με το που αρχισαμε το προγραμμα και πηγα να την ακουμπησω αρχισε τα οχι και τα  μη  και μετα τα εκανε ολα απο αποσταση τζαμπα τα λεφτα

επισκεψη vol 2 στο aqua spa  ξενια  πιο ξυνη πεθαινεις με το που πηγα να την πιασω αρχισε και αυτη να λεει μαλακιες 
για μενα αυτα  τα μαγαζια φαγανε ακυρο  και το καλητερο θα ειναι να φανε απο ολλους  μεχρι να ανεβασουν τισ υπηρεσιες τους και να ριξουν  τισ τιμες τους αφου δεν εκτιμανε τα λεφτα που παιρνουν εκει ας πανε στην λαικη να πουλανε κιλοτες και σοβρακα.... καλο πασχα σε ολλους σας

ετσι ακριβως ειναι φιλε συμφωνω μαζι σου μην πηγαινετε εκει συναδερφοι πολυ μαπα το καρπουζι

• Like
Αντιδράσεις: 444

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
επισκεψη σε θεραπευτρια α.δημητριου, 30 ευρω στο χωρο της, μασα...40 ευρω στοματικο τελειωτικο, φαση για 40 λεπτα, πολυ καλή, μέσω facebook, όσο για τη Μάγκυ τη βρωμοΒουλγάρα, ας είναι καλά τα 70αρια που της σκαγαμε για να τρωει αυτη μετα σε ακριβα εστιατορια με χοντρο 45αρη, εθεαθη πριν καιρο...βρε ουστ σιχαμενη

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
70
Πόντοι
0
επισκεψη σε θεραπευτρια α.δημητριου, 30 ευρω στο χωρο της, μασα...40 ευρω στοματικο τελειωτικο, φαση για 40 λεπτα, πολυ καλή, μέσω facebook, όσο για τη Μάγκυ τη βρωμοΒουλγάρα, ας είναι καλά τα 70αρια που της σκαγαμε για να τρωει αυτη μετα σε ακριβα εστιατορια με χοντρο 45αρη, εθεαθη πριν καιρο...βρε ουστ σιχαμενη
Και εμεις πως ακριβώς ξέρουμε ποια είναι και πως τι βρίσκουμε? Με το κληρονομικό χάρισμα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom