You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω,πηρα μετα και γω τηλεφωνο και το καταλαβα απο την φωνη της ,εχει βαλει δευτερο νουμερο αποτι φαινεται.Στο παρελθον ειχα κλεισει ραντεβου και ενω συνηθως παιζω στα ορια αν ειμαι καυλωμενος ,δεν ειχα κατσει.Αν το μασαζ της ηταν τελειο μπορει και να καθομουν,αλλα απο σχολια που διαβασα υπηρχαν πολλες αποψεις και επειδη η εμφανιση της δυσκολα σε γεμιζει δε το θυσιασα το 50ρικο.Για την οποία πήρα τηλ μήπως πάω αλλά δε μου άρεσε η επικοινωνία που είχαμε. Πολύ επιθετικη και απόμακρη. Έχει κανείς εικόνα να μας δώσει ;
Αυριο σκεφτομαι να παω η στη Λενα στο βανα,η σε μια Νατασα που διαβασα εδω πιο πανω..Ξερει κανεις αν η Νατασα ειναι τουμπανο στο στηθος?
επισκεψη σε θεραπευτρια α.δημητριου, 30 ευρω στο χωρο της, μασα...40 ευρω στοματικο τελειωτικο, φαση για 40 λεπτα, πολυ καλή, μέσω facebook, όσο για τη Μάγκυ τη βρωμοΒουλγάρα, ας είναι καλά τα 70αρια που της σκαγαμε για να τρωει αυτη μετα σε ακριβα εστιατορια με χοντρο 45αρη, εθεαθη πριν καιρο...βρε ουστ σιχαμενη
εχεις pm φιλε
Ευχαριστω,πηρα μετα και γω τηλεφωνο και το καταλαβα απο την φωνη της ,εχει βαλει δευτερο νουμερο αποτι φαινεται.Στο παρελθον ειχα κλεισει ραντεβου και ενω συνηθως παιζω στα ορια αν ειμαι καυλωμενος ,δεν ειχα κατσει.Αν το μασαζ της ηταν τελειο μπορει και να καθομουν,αλλα απο σχολια που διαβασα υπηρχαν πολλες αποψεις και επειδη η εμφανιση της δυσκολα σε γεμιζει δε το θυσιασα το 50ρικο.
Αυριο σκεφτομαι να παω η στη Λενα στο βανα,η σε μια Νατασα που διαβασα εδω πιο πανω..Ξερει κανεις αν η Νατασα ειναι τουμπανο στο στηθος?
ναι ειναι τουμπανο μαλλον σιλικονη αλλα δεν αφηνει να το αγγιξεις
iordanis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αν είναι η γνωστή Κορίνα/Κατερίνα, βρίσκεται στην Βασ. Γεωργίου, πάνω από το καφέ "Τετ Α Τετ" . 50αρα, πρόσωπο σπασμένο, σώμα χαλαρό, υποφερτό μασάζ, με happy ending ή πίπα χωρίς καπότα (ότι προτιμάς). Εγώ προτίμησα την πίπα. Χώρος καλούτσικος με μασαζοκράβατο, μείον όμως το μπάνιο , που δεν έχει ούτε ντουζιέρα... Φίλος που πήγε αρκετές φορές, με πληροφόρησε ότι, μετά από 2-3 επισκέψεις, κάνει και σεξ, αλλά στα όρθια (είπαμε έχει μόνο μασαζοκρέβατο). Τιμή στο 50αρικο (όταν είχα πάει εγώ). Πλέον, μπορεί και να το έχει μειώσει.Βάζει και μια μουσική με ήχους ντεμέκ χαλαρωτικούς.
Φίλε ευχαριστώ για το σχόλιο σου... Μάλλον δεν θα το τολμήσω μιας και η άποψη που σχημάτισα είναι αρνητική για την όλη φάση! Να εισαι καλά!
Και εμεις πως ακριβώς ξέρουμε ποια είναι και πως τι βρίσκουμε? Με το κληρονομικό χάρισμα??
Ναι ρε σεις ρίξτε καμία έξτρα πληροφορία.
Ας μην είναι προφανή, να ψαχτουμε να τη βρούμε
δεν καταλαβα ρε φιλε. στα εκλεψε? τι σε νοιαζει εσενα που τα τρωει? σημειωτεον δεν εχω παει ποτε, ουτε που την ξερωεπισκεψη σε θεραπευτρια α.δημητριου, 30 ευρω στο χωρο της, μασα...40 ευρω στοματικο τελειωτικο, φαση για 40 λεπτα, πολυ καλή, μέσω facebook, όσο για τη Μάγκυ τη βρωμοΒουλγάρα, ας είναι καλά τα 70αρια που της σκαγαμε για να τρωει αυτη μετα σε ακριβα εστιατορια με χοντρο 45αρη, εθεαθη πριν καιρο...βρε ουστ σιχαμενη
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
νατασσαρα θελει τροπο οχι κοπο !ναι ειναι τουμπανο μαλλον σιλικονη αλλα δεν αφηνει να το αγγιξεις
νατασσαρα θελει τροπο οχι κοπο !
εφοσον μας παιρνει τα λεφτα και δεν μας αφηνει να την πιανουμε καν δεν θελει τροπο απλα δεν αξιζει..κομπλεξικια ειναι
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
στο βενους εισαι φιλος οχι μαριαννα η εβιτα !ως ενα σημειο φτανουν εκει ολες, πανω κατω στο ιδιο μοτιβο λειτουργουν. παρολαυτα τη νατασσα μ'αρεσει να τη βλεπω ))εφοσον μας παιρνει τα λεφτα και δεν μας αφηνει να την πιανουμε καν δεν θελει τροπο απλα δεν αξιζει..κομπλεξικια ειναι
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Λεω να παω απο βδομαδα αλλα διαβαζω οτι αλαξε χώρο .Θα πηγαινε καπου στην Τσιμισκη μήπως ξερεις ακριβός που.αχα μαλιστα αδερφε τωρα στο νεο χωρο εχουν καμια καινυρια?λεω να επισκεφτω παντως νατασσα βενους δυνατο σημερα δουλευει
Fotis Panagiwtou
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Τα 50 Ε μια χαρα τα τσεπωνουν χωρις να πιασεις ουτε καλτσον εαν δεν υπηρχαν μαγαζια σαν της Βανας αυτες θα τις πηδουσαμε αλλου με 80 το πολυ πουλανε μουρη γιατι ειμαστε κοροιδαστο βενους εισαι φιλος οχι μαριαννα η εβιτα !ως ενα σημειο φτανουν εκει ολες, πανω κατω στο ιδιο μοτιβο λειτουργουν. παρολαυτα τη νατασσα μ'αρεσει να τη βλεπω ))
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.791
- Πόντοι
- 2.356
ρε συ koker5616 κ παλια τα ιδια ελεγες για τη μαγκυ που τα τρωει με τον χοντρο κ καλα αστη να τα τρωει αφου τα εχει καλα κανει
οσο για τα 40 ευρω που περασες καλα ειναι κ αυτο ενα απο τα παραμυθια που μας ελεγες σιγουρακι
οσο για τα 40 ευρω που περασες καλα ειναι κ αυτο ενα απο τα παραμυθια που μας ελεγες σιγουρακι
ρε συ koker5616 κ παλια τα ιδια ελεγες για τη μαγκυ που τα τρωει με τον χοντρο κ καλα αστη να τα τρωει αφου τα εχει καλα κανει
ναι λεει ψεμματα γιατι τοννρωταω σε pm πληροφοριες και δεν απανταει
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
και εγω ρωτησα και δεν απαντησε. αν και παιζει απλα να μη γουσταρει να μας πει αν ειναι τοσο prive...ας μην ειμαστε κακοι χωρις αποδειξεις
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Εχει και διπλο κρεβατι στο διπλα δωματιο αλλα δεν σε πληροφορισε καλα ο φιλος σου...Αν είναι η γνωστή Κορίνα/Κατερίνα, βρίσκεται στην Βασ. Γεωργίου, πάνω από το καφέ "Τετ Α Τετ" . 50αρα, πρόσωπο σπασμένο, σώμα χαλαρό, υποφερτό μασάζ, με happy ending ή πίπα χωρίς καπότα (ότι προτιμάς). Εγώ προτίμησα την πίπα. Χώρος καλούτσικος με μασαζοκράβατο, μείον όμως το μπάνιο , που δεν έχει ούτε ντουζιέρα... Φίλος που πήγε αρκετές φορές, με πληροφόρησε ότι, μετά από 2-3 επισκέψεις, κάνει και σεξ, αλλά στα όρθια (είπαμε έχει μόνο μασαζοκρέβατο). Τιμή στο 50αρικο (όταν είχα πάει εγώ). Πλέον, μπορεί και να το έχει μειώσει.Βάζει και μια μουσική με ήχους ντεμέκ χαλαρωτικούς.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ξερω ελα πριβε να σ πω αδερφεΛεω να παω απο βδομαδα αλλα διαβαζω οτι αλαξε χώρο .Θα πηγαινε καπου στην Τσιμισκη μήπως ξερεις ακριβός που.
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Αν δεν εχει δουλεια εκει θα σηκωθει και θα φυγει και θα βρει δουλεια σε καφετερια και μετα θα μπορεις να πηγαινεις και να την βλεπεις εκει περνοντας εναν καφε των 2,5€... κερδος 47,5€.στο βενους εισαι φιλος οχι μαριαννα η εβιτα !ως ενα σημειο φτανουν εκει ολες, πανω κατω στο ιδιο μοτιβο λειτουργουν. παρολαυτα τη νατασσα μ'αρεσει να τη βλεπω ))
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια.
Μεγαλη Πεμπτη.
δεν νυστεψα φετος..
Εκλεισα τελικα ραντεβου με τη Νατασα στο βενους στη καραμανλη.
Βγηκα πρωτα για κρασακια με ενα φιλο στο καπανι,αρχισαμε να τρωμε και να πινουμε κατα τις 2.30.
4 πηρα τηλεφωνο κ κανονισα για τις 5.
5 παρα 20 ξεκινησα να οδευσω προς την πηγη.
Πρωτη φορα πηγαινα στο συγκεκριμενο.
Χτυπαω κουδουνι, ανεβαινω,με υποδεχεται ενα ωραιο μελαχροινο καυλακι γυρω στα 22 κ μου λεει περασε απο εδω,στο σαλονακι.
Καθοταν ενας τυπος στο ενα καναπε,καθισα εγω απεναντι.Μου λεει το ονομα σου?Λεω Γιωργος,
μου λεει: μαζι εχουμε.
Καταλαβα οτι ειναι η Νατασα(δεν με χαλασε).Μελαχροινη, ωραιο κορμι ,γυρω στο 1.60-65.
Φορουσε μαυρα ,μινι,με τακουνι
και απο πανω κατι σαν μαυρο εσωρουχο.Ειχε καμπυλες και στο κωλο,και στο στηθος. λεω μια χαρα.Δεν μου εβγαλε καποια ξυνιλα ,ισα ισα ηταν με το χαμογελο.M
πορει να ηταν η μερα της και γω να ημουν τυχερος,η μπορει απλα να ειναι ετσι στην αρχη.
Βασικα με ρωτησε μπροστα στον αλλον τον τυπο ,που μαλλον ηταν του μαγαζιου,αν παω πρωτη φορα...
Εκει το επαιξα ανετος και λεω ,εχω ξαναρθει αλλα παει πολυς καιρος,και δε θυμαμαι ακριβως αν ηρθα εδω η αν ειχα παει λιγο παρακατω..
Με ρωταει στη μοναστηριου εχεις παει?Λεω ναι.(δεν εχω παει)
Με παει στο δωματιο.
Νατασα: Nα σου πω? Ή ξερεις?
Εγω :Ξερω ξερω..
Κανω το ντουζακι μου,σκουπιζομαι,ξαπλωνω και περιμενω...κανενα 5λεπτο μπορει 7λεπτο.
Οσο περιμενα ακουγα εξω ομιλιες,
μαλλον του τυπου με αυτη η με αλλη,δε καταλαβαινα τι ελεγαν,εγω εκανα εργα στο μυαλο μου οτι λεγαν για μενα.. Αν με εχουν ξαναδει...Αν θα μου τον παιξει τελικα στο τελος ..? Η αν θα φαω πετσετα..
Τελικα ερχεται στο δωματιο,μου λεει:Ετοιμος?
λεω ναι,
μου λεει γιατι δε χτυπησες?..Σκεφτομαι απο μεσα μου μαλλον επρεπε να χτυπησω κατι..,κουδουνι θα ταν?πορτα θα ταν ..δε ξερω αλλα οκ.
Ετσι λειτουργουν εδω.
Και σκεφτομαι πως ειπα οτι εχω παει και μοναστηριου..
και δε ξερω πως λειτουργει η φαση..
και τωρα μπορει να φαω πετσετα..
Με ρωατει αν θελω λαδι ή κρεμα σωματος.
Λεω λαδι.
Χρησημοποιει το λαδι και με αγγιζει στις γαμπες..απο την αρχη καταλαβαινω οτι δεν θα ειναι καμια εμπειρια μασαζ αλλα γουσταρω τα παγωμενα της χερια στα ποδια μου.
Μπορει να μη κανει τελειο μασαζ αλλα εχεις εναν μουναρο να σε πασπατευει.Ωραιο γκομενακι,φρεσκο,μικρο,ομορφο ,κορμαρα,φιλαρεσκη και χαμογελαστη.
Το μασαζ πηγε απο γαμπα σε γαμπα
ουτε καν περασε απο ευαισθητο σημειο κοντα,μεχρι που ανοιξα καπως τα ποδια μου για να δωσω το στιγμα ,και παλι λιγα πραγματα,σε βαθμο που ανυσηχω.
μου λεει να σου κανω και στη πλατη?
Λεω ναι,απλα επειδη δεν εχω συνηθισει να με ρωτανε να μου κανουν και στην πλατη αλλα συνηθως για αλλου,αρχισα να μπερδευομαι και ανυπομονουσα να δω αν θα μου τον παιξει τελικα η οχι..
Οποτε δεν εκατσα πολυ να μου κανει την πλατη και γυρισα μονος μου ανασκελα,και λεω ασε τη πλατη ,κανε με καλυτερα στα ποδια
και εδω γυρω δειχνοντας τον πουτσο μου..
Μου εκανε μασαζ κυριως στα ποδια και ισα ισα που με ακουμπουσε στο επιμαχο σημειο..
Απλωσα χερι να τη χουφτωσω στο κωλο για να δωσω μια νοτα του κατι παραπανω και να δω αν θα μου χαμηλωσει το χερι η θα μπορω να χουφτωνω,και μια χαρα,δεν υπηρχε καποιο προβλημα..μονο οταν αγγιξα το μουνακι της απομακρυνθηκε λιγο,οποτε εκοψα.
Συνεχιζε να με κανει αλλα νομιζω με ελειψη αισθησιασμου...
Μετα τα ποδια με ρωταει: Nα σου κανω και στη κοιλια?και λεω οχι κανε μου εδω..
Ά, θελεις εκτονωση?,λεω ναι και βαζοντας λαδι αρχισε να μου τον παταει κυκλικα και μετα τον επαιξε μεχρι να χυσω.Παραληλα επιανα το στηθος της και δε νομιζω να ειναι σιλικονη, γιατι το σουτιεν της ηταν σουπερ ενισχυμενο και νομιζω δεν θα το χρειαζοταν τοσο.
Και καλυτερα.
Μπορει να κανω και λαθος,δεν την ειδα χωρις,αλλα ηταν φυσιολογικο ωραιο στηθος,δεν μου φανηκε σκληρο εκτος αν εβαλε λιγο,
λεπτομρειες,απλα απο τς περιγραφες που ειχα διαβασει το περιμενα αλλιως.
Παλι τελειο ηταν!απλα οχι σιλικονατο τουμπανο,εκτος αν πηγα με αλλη
Εβαλα το χερι μου απο μεσα επιασα τις ρωγες της,και σε καποια φαση που αγριευαν τα πραγματα κ ετοιμαζουν να χυσω,της κατεβασα το τιραντακι ,χαμογελωντας καπως μου ειπε οχι-οχι(δεν επεμενα,απλα ξαναβαλα το χερι μου μεσα απο το σουτιεν της,ωραιες ρωγες,καυλωμενες.
Σε γενικες γραμμες η κοπελα ειναι πολυ ωραια.
Στο μασαζ δεν τρελαθηκα γιατι μου φανηκε πως δεν υπηρχε συνοχη.
Δηλαδη σου εκανε εδω,μετα εκει,μετα παραπερα,και στο τελος στο πουτσο.
Μια ταινια,εχει αρχη,η αρχη συνδεετει με τη μεση ,και η μεση με το τελος.
Δε θελω να πω για αλλο μαγαζι και να κανω συγκριση,αλλα αν η συγκεκριμενη κοπελα σου εκανε μασαζ με το τροπο που σου κανουν καποιες αλλες σε αλλα ιδρυματα θα ηταν γαμω.Ετσι οπως ειναι ενω εχει πολλες δυνατοτηες περιοριζεται σε κατι διαδικαστικο.
και σιγουρα μπορει να μην ηταν η μερα της,μπορει να παιζει ρολο οτι πηγα πρωτη φορα,μπορει σε καποιους αλλους να υπηρξε συνοχη στο μασαζ,
εκει που σου κανει στα ποδια να περασει να σου χαιδεψει και τα αρχιδια να γινει χαμος,
να αριχσει να αιματωνεται ο πουτσος σου, να αρχισεις να καυλωνεις
να το κανει και να το ξανακανει.. και να φοβασαι μην χυσεις μπρούμυτα χωρις καν να στον παιξει.
Δεν ηταν ετσι για μενα η πρωτη μου φορα εκει.
Μπορει να ειμαι αυστηρος,απλα το συγκρινω και γω με αυτο που εχω στο μυαλο μου,αυτο που μου αρεσει,και αυτο που εχω βιωσει και ξερω οτι υπαρχει.
Αυτα παιδια,πρωτη φορα γραφω τοσο αναλυτικα.
Ελπιζω να μην κουρασα.
Χρονια Πολλα και Καλη Ανάσταση σε ολους!
Μεγαλη Πεμπτη.
δεν νυστεψα φετος..
Βγηκα πρωτα για κρασακια με ενα φιλο στο καπανι,αρχισαμε να τρωμε και να πινουμε κατα τις 2.30.
Χτυπαω κουδουνι, ανεβαινω,με υποδεχεται ενα ωραιο μελαχροινο καυλακι γυρω στα 22 κ μου λεει περασε απο εδω,στο σαλονακι.
Καθοταν ενας τυπος στο ενα καναπε,καθισα εγω απεναντι.Μου λεει το ονομα σου?Λεω Γιωργος,
Καταλαβα οτι ειναι η Νατασα(δεν με χαλασε).Μελαχροινη, ωραιο κορμι ,γυρω στο 1.60-65.
και απο πανω κατι σαν μαυρο εσωρουχο.Ειχε καμπυλες και στο κωλο,και στο στηθος. λεω μια χαρα.Δεν μου εβγαλε καποια ξυνιλα ,ισα ισα ηταν με το χαμογελο.M
πορει να ηταν η μερα της και γω να ημουν τυχερος,η μπορει απλα να ειναι ετσι στην αρχη.
Βασικα με ρωτησε μπροστα στον αλλον τον τυπο ,που μαλλον ηταν του μαγαζιου,αν παω πρωτη φορα...
Εκει το επαιξα ανετος και λεω ,εχω ξαναρθει αλλα παει πολυς καιρος,και δε θυμαμαι ακριβως αν ηρθα εδω η αν ειχα παει λιγο παρακατω..
Με παει στο δωματιο.
Κανω το ντουζακι μου,σκουπιζομαι,ξαπλωνω και περιμενω...κανενα 5λεπτο μπορει 7λεπτο.
μαλλον του τυπου με αυτη η με αλλη,δε καταλαβαινα τι ελεγαν,εγω εκανα εργα στο μυαλο μου οτι λεγαν για μενα.. Αν με εχουν ξαναδει...Αν θα μου τον παιξει τελικα στο τελος ..? Η αν θα φαω πετσετα..
λεω ναι,
μου λεει γιατι δε χτυπησες?..Σκεφτομαι απο μεσα μου μαλλον επρεπε να χτυπησω κατι..,κουδουνι θα ταν?πορτα θα ταν ..δε ξερω αλλα οκ.
Ετσι λειτουργουν εδω.
Λεω λαδι.
Χρησημοποιει το λαδι και με αγγιζει στις γαμπες..απο την αρχη καταλαβαινω οτι δεν θα ειναι καμια εμπειρια μασαζ αλλα γουσταρω τα παγωμενα της χερια στα ποδια μου.
Μπορει να μη κανει τελειο μασαζ αλλα εχεις εναν μουναρο να σε πασπατευει.Ωραιο γκομενακι,φρεσκο,μικρο,ομορφο ,κορμαρα,φιλαρεσκη και χαμογελαστη.
ουτε καν περασε απο ευαισθητο σημειο κοντα,μεχρι που ανοιξα καπως τα ποδια μου για να δωσω το στιγμα ,και παλι λιγα πραγματα,σε βαθμο που ανυσηχω.
Λεω ναι,απλα επειδη δεν εχω συνηθισει να με ρωτανε να μου κανουν και στην πλατη αλλα συνηθως για αλλου,αρχισα να μπερδευομαι και ανυπομονουσα να δω αν θα μου τον παιξει τελικα η οχι..
Οποτε δεν εκατσα πολυ να μου κανει την πλατη και γυρισα μονος μου ανασκελα,και λεω ασε τη πλατη ,κανε με καλυτερα στα ποδια
Μου εκανε μασαζ κυριως στα ποδια και ισα ισα που με ακουμπουσε στο επιμαχο σημειο..
Απλωσα χερι να τη χουφτωσω στο κωλο για να δωσω μια νοτα του κατι παραπανω και να δω αν θα μου χαμηλωσει το χερι η θα μπορω να χουφτωνω,και μια χαρα,δεν υπηρχε καποιο προβλημα..μονο οταν αγγιξα το μουνακι της απομακρυνθηκε λιγο,οποτε εκοψα.
Ά, θελεις εκτονωση?,λεω ναι και βαζοντας λαδι αρχισε να μου τον παταει κυκλικα και μετα τον επαιξε μεχρι να χυσω.Παραληλα επιανα το στηθος της και δε νομιζω να ειναι σιλικονη, γιατι το σουτιεν της ηταν σουπερ ενισχυμενο και νομιζω δεν θα το χρειαζοταν τοσο.
Και καλυτερα.
Μπορει να κανω και λαθος,δεν την ειδα χωρις,αλλα ηταν φυσιολογικο ωραιο στηθος,δεν μου φανηκε σκληρο εκτος αν εβαλε λιγο,
Εβαλα το χερι μου απο μεσα επιασα τις ρωγες της,και σε καποια φαση που αγριευαν τα πραγματα κ ετοιμαζουν να χυσω,της κατεβασα το τιραντακι ,χαμογελωντας καπως μου ειπε οχι-οχι(δεν επεμενα,απλα ξαναβαλα το χερι μου μεσα απο το σουτιεν της,ωραιες ρωγες,καυλωμενες.
Δε θελω να πω για αλλο μαγαζι και να κανω συγκριση,αλλα αν η συγκεκριμενη κοπελα σου εκανε μασαζ με το τροπο που σου κανουν καποιες αλλες σε αλλα ιδρυματα θα ηταν γαμω.Ετσι οπως ειναι ενω εχει πολλες δυνατοτηες περιοριζεται σε κατι διαδικαστικο.
και σιγουρα μπορει να μην ηταν η μερα της,μπορει να παιζει ρολο οτι πηγα πρωτη φορα,μπορει σε καποιους αλλους να υπηρξε συνοχη στο μασαζ,
εκει που σου κανει στα ποδια να περασει να σου χαιδεψει και τα αρχιδια να γινει χαμος,
να το κανει και να το ξανακανει.. και να φοβασαι μην χυσεις μπρούμυτα χωρις καν να στον παιξει.
Μπορει να ειμαι αυστηρος,απλα το συγκρινω και γω με αυτο που εχω στο μυαλο μου,αυτο που μου αρεσει,και αυτο που εχω βιωσει και ξερω οτι υπαρχει.
Ελπιζω να μην κουρασα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου δουλευε καποτε στην Μαγκυ στης αρχες καποια Νενα τριανταρα τοτε λιγο γεματουλα.Αν σου εκανε μασαζ μιση ωρα τα δεκαπεντε λεπτα ασχολιόταν με τα αρχιδια και με τον πουτσο σου σε σημειο τετοιο που σε εκανε τουρμπο πριν ξεκινησει την εκτόνωση.Πολυ ωραια εμπειρια.Καλησπερα παιδια.
Μεγαλη Πεμπτη.
δεν νυστεψα φετος..
Με παει στο δωματιο.
λεω ναι,
Ετσι λειτουργουν εδω.
Λεω λαδι.
Και καλυτερα.
Ελπιζω να μην κουρασα.