Το μασατζιδικο στη μοναστηριου ειναι free.Το τηλεφωνο, επειδη μου το ζητησαν καποιοι συναγωνιστες κ ως νεο μελος αδυνατω να τους στειλω prive μηνυμα, ειναι 2316008935.Γνωριζει κανεις να μου πει που βρισκεται τωρα η μαγγυ;; Πηγαινα παλια στο χωρο που ειχε στην εγνατια ,κοντα στη καμαρα αλλα τωρα δεν γνωριζω που ειναι.Ευχαριστω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Δεν ξέρω πόσους ενδιαφέρει η ενημέρωση, πάντως αφού έκανα την επίσκεψή μου θεωρώ ότι οφείλω να ενημερώσω, για όσους ενδεχομένως να ενδιαφερθούν. Κατερίνα από Καλαμαριά, στα 45+ -, σώμα ενισχυμένου τύπου μπρος και πίσω, μελαχρινή με πρόσωπο απλά καλό χωρίς ιδιαιτερότητες, γυμνάστρια προσδιορίζεται (μπορεί και να το σπούδασε κάποτε). Καλό μασαζ για 40-45 λεπτά, σε μένα δεν φλυαρούσε πολύ, στο 45λεπτο μόνη της μου το έριξε για έξτρα παρεχόμενη υπηρεσία εκτόνωσης με +20€, "συναινώ" και πετάει έξω της βυζούμπες της (περι του 4) κατεβάζοντας και το παντελόνι, ο φραπές συμπαθητικός και σε ρυθμό και σε λογάκια με συνεχή ξεκαθαρίσματα για ".. πίπες γαμήσια κτλ...". Α μην ξεχάσω και το γνωστό μηχάνημα-οδοστρωτήρα για υπεραιμάτωση της πλάτης. Χώρος-μπάνιο καλός καθαρός. Σε γενικές γραμμές ΕΓΩ δεν έχω παράπονο. Συμπερασματικά όμως προτείνεται στους ενδιαφερόμενους για το συγκεκριμένο και ΜΟΝΟ, target group γυναίκας. Κόστος συνολικά 50€/1h, που για μασάζ+φραπέ απ'οτι κατάλαβα δεν βρίσκεις φθηνότερα στην πόλη, άσχετα από ηλικία, εμφάνιση, κιλά...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν θεςνεα κοπελα σε αμαριλις αξιζει ))δυνατο
ηλικια σωματοτυπος καταγωγη
Για amaryllis πηγα στο Μεταξά κατέληξα...ο λόγος η κακη συνεννόηση για διαθέσιμη κοπέλα σε συγκεκριμενη ώρα στο amaryllis όποτε πηγα στο Μεταξά....παρουσες μια μιλφ λεπτή 50 και άνω μια νεαρή νταρντανα και η περιβόητη Αλεξία....ειπα να δοκιμάσω μαζί της στο απλό προγραμμα των 40 ευρω...απο μασαζ απαλό χαιδεμα για 10 λεπτά με γύρισε μπρούμυτα άρχισε να τον παίζει και σε 5 λεπτά έχυσα...αρα 15 λεπτά 40 ευρώ σχεδόν 3 ευρώ το λεπτό...σπο φάτσα τώρα γλυκό προσωπάκι από σώμα κοντή και χοντρή...το λεγόμενο κοντοχοντροπουτανο...συνοψη κλαίω το 40αρι....
kokinoskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Αυτο το amarylis είναι τούμπα η Καλαμαριά?
plouton
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Αυτο το amarylis είναι τούμπα η Καλαμαριά?
Στην Τούμπα είναι ..
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ι 50αρα αδυνατη π λες πως ηταν εμφανισιακα? φιλε μου? μαλλι προσωπο ηταν καλη? τερμα στεγνη με τατοο μηπως? ελληνιδα??? αν τα ξερεις βεβαια ολα αυτα μ λες γτ προφανως και θα ναι καινουρια ..θυμασαι ονομα?Για amaryllis πηγα στο Μεταξά κατέληξα...ο λόγος η κακη συνεννόηση για διαθέσιμη κοπέλα σε συγκεκριμενη ώρα στο amaryllis όποτε πηγα στο Μεταξά....παρουσες μια μιλφ λεπτή 50 και άνω μια νεαρή νταρντανα και η περιβόητη Αλεξία....ειπα να δοκιμάσω μαζί της στο απλό προγραμμα των 40 ευρω...απο μασαζ απαλό χαιδεμα για 10 λεπτά με γύρισε μπρούμυτα άρχισε να τον παίζει και σε 5 λεπτά έχυσα...αρα 15 λεπτά 40 ευρώ σχεδόν 3 ευρώ το λεπτό...σπο φάτσα τώρα γλυκό προσωπάκι από σώμα κοντή και χοντρή...το λεγόμενο κοντοχοντροπουτανο...συνοψη κλαίω το 40αρι....
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχααχαχαχχααχ γμστα δικιο εχεις χααχαχαχαχαχαχχαΗ 50αρα είναι λεπτή δεν θυμάμαι τατοο και όνομα...ουτε ωραία είναι...γενικα το Μεταξα έχει ωραίες γκομενες μονο αν εχςις πιει κανα δυο μπουκάλια κονιακ μεταξα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
Θοδωρή σε ξελόγιασε η 50άρα κ πέρασα απαρατήρητοςχαχααχαχαχχααχ γμστα δικιο εχεις χααχαχαχαχαχαχχα
Δες πιο πάνω κάτι σε ρώτησα για amaryllis απάντησε αν θέλεις φυσικά
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
οοο χαχα αδερφε μου τωρα το ειδα το σχολιο σ δε το χα δει χααχαχαχαχ πωωω χααχαχαχαχ σορρυ ενοειται θα απαντησω ειναι ψηληγ αδυνατη μικρουλα ελληνιδα αξιζει εμφανισιακα νομιζω φιλε και σιγουρα δεν εχει δουλεψει σε αλλο μασαζ εδω ονομα δε θυμαμαι φιλε μου πανε μια βολτα να τη δεις θα εχει και δευτερη καινουρια απο αυριο νομιζω αλλα αυτη ξενη κοντουλα με κορμαρα χιχιΘοδωρή σε ξελόγιασε η 50άρα κ πέρασα απαρατήρητος
Δες πιο πάνω κάτι σε ρώτησα για amaryllis απάντησε αν θέλεις φυσικά
Νέα καταδρομικη αυτή την φορά χτες το βράδυ amaryllis μετα το προχθεσινό φιάσκο στο Μεταξά έπρεπε να βρω κάτι καλό Αφού πήρα συστάσεις από φίλους έδω μέσα πηγα τελικά...ειναι τούμπα κοντα στο γήπεδο..καταρχην ο χώρος είναι άψογος λες και είσαι σε 5αστερο ξενοδοχείο και πεντακάθαρος και από κοπέλες οντως βρισκεται σε αλλο επιπεδο είχε έρθει μια καινούρια απλά χύνεις πριν ακόμη μπεις..ειναι μουναρα...επιτελους αρχίζει να αλλάζει επίπεδο η πόλη στο μασαζ...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
είπαμε η ξελογιάστρα η 50άρα φταίει όχι εσύ χαχαχαχα Νάσαι καλά για την ενημέρωσή αδερφέ θα την επισκεφτώ συντόμωςοοο χαχα αδερφε μου τωρα το ειδα το σχολιο σ δε το χα δει χααχαχαχαχ πωωω χααχαχαχαχ σορρυ ενοειται θα απαντησω ειναι ψηληγ αδυνατη μικρουλα ελληνιδα αξιζει εμφανισιακα νομιζω φιλε και σιγουρα δεν εχει δουλεψει σε αλλο μασαζ εδω ονομα δε θυμαμαι φιλε μου πανε μια βολτα να τη δεις θα εχει και δευτερη καινουρια απο αυριο νομιζω αλλα αυτη ξενη κοντουλα με κορμαρα χιχι
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
εντωμεταξυ ποια ειναι αυτη η 50αρα φιλε? εγω απορησα γι αυτο και ρωτησα δεν εχω δει καμια 50αρα εκει μαλον καινουρια γιαγια θα ναι? ¨Π χαχαχαχείπαμε η ξελογιάστρα η 50άρα φταίει όχι εσύ χαχαχαχα Νάσαι καλά για την ενημέρωσή αδερφέ θα την επισκεφτώ συντόμως
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Οντως το μουνι τα σπαει!!!Iσπανιδα πιτσιρικα πανεμορφη και με ενα σωμα κολαση!!!Ειχε δικιο το αφεντικο και φιλαρακι μου οταν μου ειπε πως εφερε κατι απιστευτο στο μαγαζι της!!!BOCA3!!!Νέα καταδρομικη αυτή την φορά χτες το βράδυ amaryllis μετα το προχθεσινό φιάσκο στο Μεταξά έπρεπε να βρω κάτι καλό Αφού πήρα συστάσεις από φίλους έδω μέσα πηγα τελικά...ειναι τούμπα κοντα στο γήπεδο..καταρχην ο χώρος είναι άψογος λες και είσαι σε 5αστερο ξενοδοχείο και πεντακάθαρος και από κοπέλες οντως βρισκεται σε αλλο επιπεδο είχε έρθει μια καινούρια απλά χύνεις πριν ακόμη μπεις..ειναι μουναρα...επιτελους αρχίζει να αλλάζει επίπεδο η πόλη στο μασαζ...
ποσο παει το μαλλι?Οντως το μουνι τα σπαει!!!Iσπανιδα πιτσιρικα πανεμορφη και με ενα σωμα κολαση!!!Ειχε δικιο το αφεντικο και φιλαρακι μου οταν μου ειπε πως εφερε κατι απιστευτο στο μαγαζι της!!!BOCA3!!!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ωπα ωπα ισπανιδα ειναι κι οχι ελληνιδα???????????Οντως το μουνι τα σπαει!!!Iσπανιδα πιτσιρικα πανεμορφη και με ενα σωμα κολαση!!!Ειχε δικιο το αφεντικο και φιλαρακι μου οταν μου ειπε πως εφερε κατι απιστευτο στο μαγαζι της!!!BOCA3!!!
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
100ποσο παει το μαλλι?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
εγω 80 δινω στο φουλ
Και πως το βρίσκουμε το μαγαζί ρε παιδιά; ας στείλει κάποιος πληροφορίες είτε εδώ είτε με pm.Οντως το μουνι τα σπαει!!!Iσπανιδα πιτσιρικα πανεμορφη και με ενα σωμα κολαση!!!Ειχε δικιο το αφεντικο και φιλαρακι μου οταν μου ειπε πως εφερε κατι απιστευτο στο μαγαζι της!!!BOCA3!!!
Είναι prive; πάει κανείς συστημένος; μη μας ανοίγετε μόνο την όρεξη.