Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
έχω μια απορία...
Πως κάνουμε κλικ???
Δεξι η αριστερο;
έχω μια απορία...
Πως κάνουμε κλικ???
Στα 35 Ε;Αργα το απογευμα τηλ την Μαριαννα και μου ειπε οτι αυριο περιμενει νεο γοητευτικο προσωπο στα 35
Ένα θα σας πώ: Τύφλα νάχει η Cytherea!!!Αργα το απογευμα τηλ την Μαριαννα και μου ειπε οτι αυριο περιμενει νεο γοητευτικο προσωπο στα 35
Να πάω εγώ δηλαδή που έχω πάρει την ορίτζιναλ Cytherea?Ένα θα σας πώ: Τύφλα νάχει η Cytherea!!!
Ένα θα σας πώ: Τύφλα νάχει η Cytherea!Θέλουμε περισσότερες πληροφορίες παίχτη,ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!Ένα θα σας πώ: Τύφλα νάχει η Cytherea!!!
οχι κυριακεςKαλημερα στην παρεα....
Ρε παιδια η εβιτα σημερα δουλευει?
πιο πανω ανεφερε ενας φιλος πως εχει καποια καινουργια που μοιαζει την CythereaΤιποτα καινούργιο στις Μαριάννας παίζει; εγω δοκιμασα μια καθαροαιμη ρωσσικη φοράδα , πολύ καλή κυρίως στα τεσσερα , τα δινει όλα..
Σημερα εναι πενηντα πενηνταπεντε δεν υπαρχουν στην πιατσα απο την εποχη του 2005 που δρουσαν στα μαγαζια της Ελενας της Πλατιας Δημοκρ και του Ραδιο Σιτι περασαν πολλα χρονα δεν υπαρχει ουτε η ΕλεναΚαλησπέρα στην παρέα και σε ολους τους μασαζολατρειδες.Μια μικρή βοηθεια.Που μπορω να βρω την δάφνη η την Έρρικα την milfara;
Όχι!Ελίτ σπα Εγνατία έχει κάνει κανείς κάτι?