Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Και αυτό στην περιοχή του Βαφοπούλειου - νομίζω σε ένα ρετιρέ !!

Συνημμένα

• Vaf1.jpg
    Vaf1.jpg
    419,9 KB · Εμφανίσεις: 71
  • Vaf2.jpg
    Vaf2.jpg
    148,3 KB · Εμφανίσεις: 48

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
:think:
Καλησπέρα,

η Έλλη και Ντίνα από το Metaxas στην Τσιμισκή που πήγαν; Έχει κανείς νεότερα;

pm εαν έχετε στοιχεία
μηπως θα ηταν πιο σωστο να μας πεις τι εκανες στο μεταξα κ με ποιες σαν πρωτο ποστ απο το να ρωτησεις

λεω τωρα εγω  :think:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Εννοείς την Μυρτώ την ρωσίδα που δούλευε και στην χοντρή την περίοδο 2013 - 2015; Αν μιλάς γι αυτήν, ερωτεύτηκε πελάτη,και ζούν μαζί στην Κρήτη.
καμια σχεση εκεινη θα ειναι τωρα κοντα στα 45 ενω η μυρτω της χοντρης ειναι πολυ μικροτερη

εγω παντως εχω να τη δω απο τοτε που εδωσε to ρεσορτ η ελλενη

ctrip

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
:think:μηπως θα ηταν πιο σωστο να μας πεις τι εκανες στο μεταξα κ με ποιες σαν πρωτο ποστ απο το να ρωτησεις

λεω τωρα εγω  :think:

Στον Μεταξά (Τσιμισκή) πήγα κάποιες φορές φέτος. Κάποια κορίτσια καλά και κάποια όχι. Η Έλλη, μελαχροινή αρκετά καλή, επαγγελματίας, αλλά βιάζεται να ξεπετάξει. Η Εύα, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο, λιγο πιο φυσική, στοματικό με προφυλακτικό. Η Αθανασία, μικρή, χωρίς όμως ιδιαίτερη όρεξη. Από τις άλλες, κάποιες κάνουν ολοκληρωμένο κατόπιν συννενόησης. Η Έλλη και η Εύα χάθηκαν τον τελευταίο καιρό, έχει κανείς νεότερα;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
¨Ενα ιστορικό μαγαζί μασάζ - σεξ κλ.π. που θυμάμαι ήταν στην Μοναστηρίου αμέσως μετά την Αγ, Πάντων στο ρεύμα εξόδου !
Το ιστορικο STAR!!Με τα Ρωσσιδακια να παρελαυνουν!Πολυ καλες εποχες!

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Στον Μεταξά (Τσιμισκή) πήγα κάποιες φορές φέτος. Κάποια κορίτσια καλά και κάποια όχι. Η Έλλη, μελαχροινή αρκετά καλή, επαγγελματίας, αλλά βιάζεται να ξεπετάξει. Η Εύα, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο, λιγο πιο φυσική, στοματικό με προφυλακτικό. Η Αθανασία, μικρή, χωρίς όμως ιδιαίτερη όρεξη. Από τις άλλες, κάποιες κάνουν ολοκληρωμένο κατόπιν συννενόησης. Η Έλλη και η Εύα χάθηκαν τον τελευταίο καιρό, έχει κανείς νεότερα;
Το μαγαζι της ξεπετας πανακριβο σε 15 με 2ο λαπτα φευγεις μουφα η κατασταση

ctrip

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιες είναι καλές όμως, ιδίως οι μικρές

ctrip

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω πως μεταφέρθηκαν στην Βασ. Όλγας...

ctrip

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η απάντηση του azazel για Αριστοτέλους 18 ισχύει; Ξέρει κανείς; τίποτα;

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αριστοτέλους 18 δεύτερο όροφο,παλιό μαγαζί αλλά διακριτικό,θα το καταλάβεις από τα κουδούνια της εισόδου..
και πας εκει χωρις συστασεις αριστοτελους 18?? το κουδουνι δε λεει μεταχα ετσι?

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Επίσκεψη μετά από δύο χρόνια στον Νίκο στο body free...
Μπορεί να είναι και η τελευταία μου όμως.
Κάποτε αυτό το μαγαζί είχε κορυφαία κομμάτια...
Τρεις παρουσίες,  κλασικά η Στεφανία και άλλα δύο Ρουμανοαλβανογυφτακια...
Πέρασα με τη Στεφανία η οποία πιο πολύ ώρα μιλούσε παρά δούλευε...
Έχει χάσει αρκετά κιλά και σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου έχει χάσει αρκετή από την θηλυκότητά της
Στα 40 λεπτά χτύπησε ένα κουδούνι Ο Νίκος από το γραφείο ειδοποιώντας τη Στεφανία ότι Τελείωσε ο χρόνος!!!
Μετά μου είπε οτι Χτυπήστε το κουδούνι για να τη στείλει σε έναν άλλον πελάτη και ότι την επόμενη φορά θα μου δώσει παραπάνω χρόνο Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη φορά

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Επίσκεψη μετά από δύο χρόνια στον Νίκο στο body free...
Μπορεί να είναι και η τελευταία μου όμως.
Κάποτε αυτό το μαγαζί είχε κορυφαία κομμάτια...
Τρεις παρουσίες,  κλασικά η Στεφανία και άλλα δύο Ρουμανοαλβανογυφτακια...
Πέρασα με τη Στεφανία η οποία πιο πολύ ώρα μιλούσε παρά δούλευε...
Έχει χάσει αρκετά κιλά και σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου έχει χάσει αρκετή από την θηλυκότητά της
Στα 40 λεπτά χτύπησε ένα κουδούνι Ο Νίκος από το γραφείο ειδοποιώντας τη Στεφανία ότι Τελείωσε ο χρόνος!!!
Μετά μου είπε οτι Χτυπήστε το κουδούνι για να τη στείλει σε έναν άλλον πελάτη και ότι την επόμενη φορά θα μου δώσει παραπάνω χρόνο Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη φορά
συνεχιζει να μην κανει πληρες προγραμμα ?

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Πριν μερες περασμα απο Βανα. Η αληθεια με εξυπηρετει τελευταια λογω τοποθεσιας. Περασα με Τζουλια (Βουλγαρα). Κοντα στα 25 με φατσα ψιλοασχημη. Μασαζ κατω του μετριου. Ζηταει +20 για φραπε. Δεν θα ξανατιμηθει.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.149
Πόντοι
736
Και προς ενημέρωση της ομήγυρης. Στο Angels της Βασ. Όλγας πήγε μια Μαρίνα, Βουλγάρα. Δεν νομίζω να υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να μην έχει δουλέψει...Καλό , σφιχτό σωματάκι, αλλά πλέον μεγάλωσε (36-37).
Η άλλη παλακίδα του ναού που πήγε;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Τα σέβη μου φίλτατε, η Ευη είναι όπως λένε οι μηχανικοί, τοπογραφικό σημείο, ακλόνητη δλδ, για την πετιτ Άννα ρώτησα.
Η Άννα απεχώρησε, αγαπητέ. Οι πίπες πίτες της Εύης παραμένουν σημείο αναφοράς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom