You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
μηπως θα ηταν πιο σωστο να μας πεις τι εκανες στο μεταξα κ με ποιες σαν πρωτο ποστ απο το να ρωτησειςΚαλησπέρα,
η Έλλη και Ντίνα από το Metaxas στην Τσιμισκή που πήγαν; Έχει κανείς νεότερα;
pm εαν έχετε στοιχεία
λεω τωρα εγω
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
καμια σχεση εκεινη θα ειναι τωρα κοντα στα 45 ενω η μυρτω της χοντρης ειναι πολυ μικροτερηΕννοείς την Μυρτώ την ρωσίδα που δούλευε και στην χοντρή την περίοδο 2013 - 2015; Αν μιλάς γι αυτήν, ερωτεύτηκε πελάτη,και ζούν μαζί στην Κρήτη.
εγω παντως εχω να τη δω απο τοτε που εδωσε to ρεσορτ η ελλενη
μηπως θα ηταν πιο σωστο να μας πεις τι εκανες στο μεταξα κ με ποιες σαν πρωτο ποστ απο το να ρωτησεις
λεω τωρα εγω
Στον Μεταξά (Τσιμισκή) πήγα κάποιες φορές φέτος. Κάποια κορίτσια καλά και κάποια όχι. Η Έλλη, μελαχροινή αρκετά καλή, επαγγελματίας, αλλά βιάζεται να ξεπετάξει. Η Εύα, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο, λιγο πιο φυσική, στοματικό με προφυλακτικό. Η Αθανασία, μικρή, χωρίς όμως ιδιαίτερη όρεξη. Από τις άλλες, κάποιες κάνουν ολοκληρωμένο κατόπιν συννενόησης. Η Έλλη και η Εύα χάθηκαν τον τελευταίο καιρό, έχει κανείς νεότερα;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Το ιστορικο STAR!!Με τα Ρωσσιδακια να παρελαυνουν!Πολυ καλες εποχες!¨Ενα ιστορικό μαγαζί μασάζ - σεξ κλ.π. που θυμάμαι ήταν στην Μοναστηρίου αμέσως μετά την Αγ, Πάντων στο ρεύμα εξόδου !
Το μαγαζι της ξεπετας πανακριβο σε 15 με 2ο λαπτα φευγεις μουφα η καταστασηΣτον Μεταξά (Τσιμισκή) πήγα κάποιες φορές φέτος. Κάποια κορίτσια καλά και κάποια όχι. Η Έλλη, μελαχροινή αρκετά καλή, επαγγελματίας, αλλά βιάζεται να ξεπετάξει. Η Εύα, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο, λιγο πιο φυσική, στοματικό με προφυλακτικό. Η Αθανασία, μικρή, χωρίς όμως ιδιαίτερη όρεξη. Από τις άλλες, κάποιες κάνουν ολοκληρωμένο κατόπιν συννενόησης. Η Έλλη και η Εύα χάθηκαν τον τελευταίο καιρό, έχει κανείς νεότερα;
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
και πας εκει χωρις συστασεις αριστοτελους 18?? το κουδουνι δε λεει μεταχα ετσι?Αριστοτέλους 18 δεύτερο όροφο,παλιό μαγαζί αλλά διακριτικό,θα το καταλάβεις από τα κουδούνια της εισόδου..
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Προφανώς ενδιαφέρεται για το διαμέρισμα ο φίλοςTo πριν 15 χρόνια δεν το είδες παίχτη?
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Επίσκεψη μετά από δύο χρόνια στον Νίκο στο body free...
Μπορεί να είναι και η τελευταία μου όμως.
Κάποτε αυτό το μαγαζί είχε κορυφαία κομμάτια...
Τρεις παρουσίες, κλασικά η Στεφανία και άλλα δύο Ρουμανοαλβανογυφτακια...
Πέρασα με τη Στεφανία η οποία πιο πολύ ώρα μιλούσε παρά δούλευε...
Έχει χάσει αρκετά κιλά και σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου έχει χάσει αρκετή από την θηλυκότητά της
Στα 40 λεπτά χτύπησε ένα κουδούνι Ο Νίκος από το γραφείο ειδοποιώντας τη Στεφανία ότι Τελείωσε ο χρόνος!!!
Μετά μου είπε οτι Χτυπήστε το κουδούνι για να τη στείλει σε έναν άλλον πελάτη και ότι την επόμενη φορά θα μου δώσει παραπάνω χρόνο Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη φορά
Έχει χάσει αρκετά κιλά και σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου έχει χάσει αρκετή από την θηλυκότητά της
Στα 40 λεπτά χτύπησε ένα κουδούνι Ο Νίκος από το γραφείο ειδοποιώντας τη Στεφανία ότι Τελείωσε ο χρόνος!!!
Μετά μου είπε οτι Χτυπήστε το κουδούνι για να τη στείλει σε έναν άλλον πελάτη και ότι την επόμενη φορά θα μου δώσει παραπάνω χρόνο Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη φορά
συνεχιζει να μην κανει πληρες προγραμμα ?Επίσκεψη μετά από δύο χρόνια στον Νίκο στο body free...
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.149
- Πόντοι
- 736
Η άλλη παλακίδα του ναού που πήγε;Και προς ενημέρωση της ομήγυρης. Στο Angels της Βασ. Όλγας πήγε μια Μαρίνα, Βουλγάρα. Δεν νομίζω να υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να μην έχει δουλέψει...Καλό , σφιχτό σωματάκι, αλλά πλέον μεγάλωσε (36-37).
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Η Εύη ή η Άννα;Η άλλη παλακίδα του ναού που πήγε;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
με την χοντρουλα νταρντάνα ξανθια στην υποδοχη...Το ιστορικο STAR!!Με τα Ρωσσιδακια να παρελαυνουν!Πολυ καλες εποχες!
Ωραιες εποχες...
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.149
- Πόντοι
- 736
Τα σέβη μου φίλτατε, η Ευη είναι όπως λένε οι μηχανικοί, τοπογραφικό σημείο, ακλόνητη δλδ, για την πετιτ Άννα ρώτησα.Η Εύη ή η Άννα;
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Η Άννα απεχώρησε, αγαπητέ. ΟιΤα σέβη μου φίλτατε, η Ευη είναι όπως λένε οι μηχανικοί, τοπογραφικό σημείο, ακλόνητη δλδ, για την πετιτ Άννα ρώτησα.
Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Μία πίπα με το ζόρι αλλά αυτή τη φορά Με ξενέρωσεσυνεχιζει να μην κανει πληρες προγραμμα ?
Απεριποίητη εντελώς
Κάποτε τρώγαμε καλά