Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Σωστός!Επίσκεψη μετά από δύο χρόνια στον Νίκο στο body free...
Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη φορά
Σωστός!Επίσκεψη μετά από δύο χρόνια στον Νίκο στο body free...
Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη φορά
Ε ναι ρε φίλε
Καποτε δουλευε με ενα γραφείο και είχε μουναρες.
Τώρα έχει κάτι σαπιες έχει και τη γκομενα του που δεν κανει και τίποτα...
Κρίμα ήταν ενα σιγουρακι το body free
τι εννοεις??Γεια σε όλη την παρέα..ένα μασατσιδικο μπορείτε να μου προτείνετε;; Χωρίς πετσέτα..
Αριστοτελους 18 εδρευει το Αστυνομικο Τμημα Λευκου Πυργουκαι πας εκει χωρις συστασεις αριστοτελους 18?? το κουδουνι δε λεει μεταχα ετσι?
Γεια σε όλη την παρέα..ένα μασατσιδικο μπορείτε να μου προτείνετε;; Χωρίς πετσέτα..
Ε ναι ρε φίλε
Καποτε δουλευε με ενα γραφείο και είχε μουναρες.
Τώρα έχει κάτι σαπιες έχει και τη γκομενα του που δεν κανει και τίποτα...
Κρίμα ήταν ενα σιγουρακι το body free
Ισχύει πολύ σαπίλα ήταν το πρώτο μασατζίδικο που είχα επισκεφτεί και θυμάμαι μια ελληνίδα με φοβερό service καστανή με γαλανά μάτια μικρό βυζάκι με ωραία ρωγίτσα και αρκετές ελιές στο σώμα τη λέγαν βίκυ,σοφία δεν θυμάμαι αλλά δεν την ξαναείδα εκεί...την έχασα.
Σας προτείνουμε τα κάτωθι:
1. . Χωρίς πετσέτα, χωρίς εκτόνωση (ή ιδιόχειρη αν προτιμάς)και χωρίς μασαζ...απλά χαϊδεμα!! Τιμή 30 ευρώ!
2. Χωρίς πετσέτα, με εκτόνωση. Τιμή 50 ευρώ!
Κάνε βρε παράθεση το λινκ της αγγελίας, για να το δούμε, και να σου πούμε, έτσι στο φλου, πού να θυμόμαστε αγγελίες;;;;η αγγελεια ειναι απο το kanesex
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. 6970.....309
γνωριζει κανεις?
Πάνε πάνω εκεί που είναι η μπάρα με τη διεύθυνση, επέλεξε τη διεύθυνση, πάτα δεξί κλικ στο ποντίκι > αντιγραφή, μπες εδώ, πάνε εκεί που απαντάς, πάτα δεξί κλικ στο ποντίκι > επικόλληση και μετά πες για ποια αγγελία μιλάςΘα μάθω να κάνω και παραθέσεις προς το παρών είναι η αγγελία από τις πρώτες
ΙΕΚ Spiler - χειρισμός Η/ΥΠάνε πάνω εκεί που είναι η μπάρα με τη διεύθυνση, επέλεξε τη διεύθυνση, πάτα δεξί κλικ στο ποντίκι > αντιγραφή, μπες εδώ, πάνε εκεί που απαντάς, πάτα δεξί κλικ στο ποντίκι > επικόλληση και μετά πες για ποια αγγελία μιλάς
χαχαχαχαχαχαΙΕΚ Spiler - χειρισμός Η/Υ
έχω μια απορία...χαχαχαχαχαχα
Με τούτο δω...έχω μια απορία...
Πως κάνουμε κλικ???
χααχχααχχαχααχαχαχαχαχΑριστοτελους 18 εδρευει το Αστυνομικο Τμημα Λευκου Πυργου
η αγγελεια ειναι απο το kanesex
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΧΑΛΑΡΩΣΗ ! ΕΥΕΞΙΑ ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. 6970.....309
γνωριζει κανεις?