ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Και μια και πιάσαμε τις παλιές ιστορίες, μήπως γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει μια Λίζα, Νοτιοαμερικάνα που δούλευε στην χοντρή την περίοδο 2009-2010 ;
Μαρινα;; Μια γεματουλα με μεγαλο βυζι ή κανω λαθος;Και προς ενημέρωση της ομήγυρης. Στο Angels της Βασ. Όλγας πήγε μια Μαρίνα, Βουλγάρα. Δεν νομίζω να υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να μην έχει δουλέψει...Καλό , σφιχτό σωματάκι, αλλά πλέον μεγάλωσε (36-37).
To πριν 15 χρόνια δεν το είδες παίχτη?
Όχι λεπτή είναι με 2αρι βυζί και μαλλί (β)ράστα. Μοιάζει με την Αλεξάνδρα την Ρουμάνα που ήταν στην Εύα και σε άλλα μαγαζιά. Σκυλί πάντως, αντέχει σε σκληρή μεταχείριση.Μαρινα;; Μια γεματουλα με μεγαλο βυζι ή κανω λαθος;
απο ισημερινο αν δε κανω λαθος ειναιΚαι μια και πιάσαμε τις παλιές ιστορίες, μήπως γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει μια Λίζα, Νοτιοαμερικάνα που δούλευε στην χοντρή την περίοδο 2009-2010 ;
Ναι από εκεί ήταν. Τελείως αματούρι όταν πήγε στη χοντρή , αλλά αν σε γούσταρε έβγαζε μεγάλη κάβλα.απο ισημερινο αν δε κανω λαθος ειναι
αν ειναι αυτη μετα τη χοντρη εχει χαθει
Κατι δε παει καλα με τον συναθλητη. Πριν μερες μας ειπε για τη γυμναστρια στην Καλαμαρια οτι κάνει αυταρχικο, τωρα για την Μαρια οτι κανει γλυφοκωλι...
Μαλλον μουφα ολα .....
Κομματάκι χλωμό φίλε, η συγκεκριμένη μόνο μασάζ κάνει απ' όσο ξέρω.Απογευματινη επισκεψη καλαμαρια le massage...6907534979....εκτονωση..30 ευρω...
Και για το μέλλον θα είναι όχι... Τεσταρισμένη καιρό τώρα... Τουλάχιστον κάνει καλό μασάζ ;)Ποιο μούφα πεθαίνεις...επίσκεψη προ ημέρας σκάει η τύπισσα πως ακριβώς φαίνεται και στις αγγελίες τις ,ωραίο τουμπανακι μιλφ σύμφωνα με τα δικά μου κρητηρια ,μου λέει πέρνα κατευθείαν στο δωμάτιο ο χώρος έχει περίπου 3 δωμάτια και μια μεγάλη αίθουσα γιόγκα ,στγλην συνέχεια βγάζω ρούχα κ μενω με το Πάπαρι έξω μου λέει δεν πειράζει θα βάλουμε πετσέτα,μη πολυλογω καλό μασάζ καμία εκτόνωση τις λέω έχουμε καμία έξτρα παροχή μου λέει για σήμερα όχι,οπότε 45 λεπτά 30€ με το πουλί στο χέρι...αυτα
Ποιο μούφα πεθαίνεις...επίσκεψη προ ημέρας σκάει η τύπισσα πως ακριβώς φαίνεται και στις αγγελίες τις ,ωραίο τουμπανακι μιλφ σύμφωνα με τα δικά μου κρητηρια ,μου λέει πέρνα κατευθείαν στο δωμάτιο ο χώρος έχει περίπου 3 δωμάτια και μια μεγάλη αίθουσα γιόγκα ,στγλην συνέχεια βγάζω ρούχα κ μενω με το Πάπαρι έξω μου λέει δεν πειράζει θα βάλουμε πετσέτα,μη πολυλογω καλό μασάζ καμία εκτόνωση τις λέω έχουμε καμία έξτρα παροχή μου λέει για σήμερα όχι,οπότε 45 λεπτά 30€ με το πουλί στο χέρι...αυτα
Εννοείς την Μυρτώ την ρωσίδα που δούλευε και στην χοντρή την περίοδο 2013 - 2015; Αν μιλάς γι αυτήν, ερωτεύτηκε πελάτη,και ζούν μαζί στην Κρήτη.Αφου πιασαμε παλια συζητηση, γνωριζει κανεις τι απεγινε η Μυρτω; Δουλευε στο Βαρδαρη (Resort) καπου στο 2007 και μετα στην Καλλιδοπουλου στη συγχωνευση. Πιτσιρικα ηταν τοτε, αλλα ξεχωριζε γιατι ηταν πανεμορφη.
βρε αιδοιολειχε στην Μοσαντ δουλευεις;;Εννοείς την Μυρτώ την ρωσίδα που δούλευε και στην χοντρή την περίοδο 2013 - 2015; Αν μιλάς γι αυτήν, ερωτεύτηκε πελάτη,και ζούν μαζί στην Κρήτη.
Κρύβε λόγια...βρε αιδοιολειχε στην Μοσαντ δουλευεις;;
Ποια ηταν η πρωτη δουλεια της Μερκελ;;; θα μας τρελανειςΚρύβε λόγια...
Αυτά είναι του δημοτικού. Φυσικός ήταν και δούλευε στο Κεντρικό Ινστιτούτο Φυσικής Χημείας (ZIPC) στο Ανατολικό Βερολίνο.Ποια ηταν η πρωτη δουλεια της Μερκελ;;; θα μας τρελανεις
Καλησπέρα,
η Έλλη και Ντίνα από το Metaxas στην Τσιμισκή που πήγαν; Έχει κανείς νεότερα;
pm εαν έχετε στοιχεία